Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az asztalos

Régóta terveztük a konyhabútor karbantartását. Sikerült összegyűjteni egy nagyobb összeget és felújítani a konyhát. Nehéz volt találni egy megbízható asztalost. Kornél 45 éves, nálam kicsit alacsonyabb, kicsit gnómos, mégis volt benne báj, kellem. Gyorsan beszélt, mégis érthető volt, amit mond. Sőt, értette, amit mond. A tervezés, az anyagok beszerzése két hét alatt megtörtént. Kitűztük azt a szombati napot, amikor összeszerelhettük a bútort. Mindenkit elküldtem hazulról. Délig szereltünk, rakosgattunk, viccelődtünk, ugrattuk egymást. Kedveltem a fickót, és ő is engem. Ebédre pizzát rendelem. Még evés közben is élcelődtünk egymással, és annyira röhögött Kornél, hogy a ketchupos üveg tartalmát szinte mind magára öntötte; a nadrágja, a pólója, és még a haja is paradicsomos volt. Beinvitáltam a fürdőszobába. Mondtam neki, hogy fürödjön le, én addig keresek neki ruhát. A sikeres ruhatalálási akció után óvatosan kopogtattam be a fürdőbe. Persze mondta, hogy menjek be. Éppen törölközött. Nem volt egy Adonisz, de ahogy törölt magáról a cseppeket, valahogy izgatónak találtam. Észre is vette rajtam a nézésem, és csibészes mosollyal felemelte a szemöldökét:
"Na mi van?" – kérdezte.
"Sem-mi" – válaszoltam, majd felé nyújtottam a ruhákat, de zavaromban kiesett a kezemből. Lehajoltam, hogy felvegyem a ruhákat, és hirtelen elém állt, egyik kezébe megfogta a péniszét, a másikkal a fejemet a farkához illesztette. Hirtelen hátrahőköltem, de tartott.
"Na mi van Sámuel? – kérdezte – Nem ez suhant át az agyadon?"
Ekkor elvesztettem az ítélőképességemet, és bekaptam a farkát. Még félig ernyedt volt, a makk nem volt még nagy, ezért az egészet nyalogattam, szívtam, szopogattam, amíg teljesen merev nem lett. Majd a vörös makkot a nyelvemmel izgattam. Felemeltem a falloszt, és a heréket kezdtem nyalogatni. Visszatértem a rúdhoz, és próbáltam tövig benyelni. Jobban megtámasztotta a fejem a kezével, és a csípőjét mozgatva baszta a számat. A fasz vége irritálta a manduláimat, olykor öklendeztem, de nem érdekelt. Egyre jobban csinálta, majd hangosan beleélvezett a számba. Nem engedte, hogy kihúzzam a számból a farkát. Csak engedte belém, én meg majd belefulladtam. Kijózanodtam ettől.
"Te Úristen – szóltam fel – mit csináltam?"
"Szoptál! Nem is akár hogy! Most én jövök!"
A fürdőszobából kivezetett a nappaliba, belökött a fotelba. Szétcsatolta a nadrágomat, megemeltem magam, és lerántotta a gatyát rólam. A farkamon jól látható volt, hogy felizgatott, amit előbb csináltam. A nyelvével végignyalta a cerkám, majd felélesztette. Befalta az egészet. Egyre jobban mozgott rajta, és éreztem, hogy nem sokára elélvezek, de ő a heréimet és a farkam végét elszorította, úgy folytatta a szopást. Majd belehaltam az élvezetbe. Nem is tudom mikor voltam ekkora, mint most. Csak nyelte a húst, egyre gyorsabban, majd engedett a szorításon. Lávaként ömlött a szájába a gecim, hangosan és kéjesen ordítottam az orgazmustól. Leírhatatlan élmény volt.
„Kicsit pihenj” – szólt rám mosolyogva. Bement a fürdőbe, felöltözve jött vissza. Én még alélt voltam az élménytől.
"Most még sok dolgunk van, de a munka után lesz édes a pihenés. Ha te is akarod." – ígérte meg, majd kacsintva kiment a nappaliból. Egy perc múlva meghallottam a fúró hangját. Siettem ki utána, hogy minél előbb élvezzem ezt a kéjes, édes érzést. Rendbe szedtem magam, és vártam a munkánk gyümölcsét.
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: