Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az ártatlanság csábítása 6,- Búcsú

Miután üdvözölték egymást, Bond kimérten szólt a lányhoz:
-           Van egy rossz és egy jó hírem.
-           Mi a rossz?- kérdezte a lány ijedten.
-           Most találkozunk utoljára.
-           Hogyhogy?- döbbent meg Noémi.
-           El kell utaznom egy időre külföldre.
-           Miért és hova mész el?
-           Azt nem mondhatom el. Van viszont egy jó hírem: itt a pendrive, amin a rólad készült összes felvételt tartottam. Nincs róla másolat.
-           Van kettőnkről is felvétel?- kíváncsiskodott sóvárgóan.
-           Igen, rajta van az összes szeretkezésünk, ami a villában történt.
Bond ezután bevezette a lányt a már sokat látott hálószobába, ami nem szokásos fényében úszott, hanem izzó, vörös fény borította be az ódon bútorokat és kettejüket: vörös izzók világítottak a csillárban. A háttérben lágy, romantikus zene szólt a hangszórókból.
A halk zene ritmusára mozgott testük, közben Bond lassan, érzékien legörgette Noémi egyrészes, lenge ruhájának spagetti pántját, ezután a zöld selyemruha lágyan hullott a szoba perzsaszőnyegére. Ezután már csak bugyi maradt a fiatal lányon, miután a könnyed ruha alá nem vett fel melltartót a rekkenő hőség miatt.
- Most bilincseld oda magad az ágyhoz- mutatott rá Bond az ágy támláján egymástól egy méterre lógó bilincsekre.


Noémi hátára feküdt, és kezével összezárta az egyik karperecet jobb csuklóján, a lány bal kezét pedig Bond bilincselte az ágyhoz.
Ekkor Noéminek hiányérzete támadt, most eszmélt csak rá arra, hogy a férfi úgy vette le ruháját és bilincselte meg kezeit, hogy nem érintette meg bőrét közben.
-           Miért nem akarsz megérinteni?- szaladt ki a kérdés Noémi száján.
-           Majd meglátod- felelte titokzatosan.
A férfi valóban kínosan ügyelt arra, hogy csak a pántot érintve görgesse le a könnyű ruhadarabot fiatal szeretője válláról, anélkül, hogy hozzá ért volna Noémi hamvas bőréhez.
Ezután szó nélkül kisétált, és egy tálcát hozott be a konyhából. A lány nem látta mi van benne, pedig égette belül a kíváncsiság.
Mivel akarja vajon Bond emlékezetessé tenni utolsó szeretkezésüket?
-           SZZZZZ…- szisszent fel hirtelen Noémi váratlanul a bőrét érő fagyos érzéstől.
Bond jégkockával lepte meg kedvesét, amit a konyhából hozott ki.
-           Ez nagyon hideg- panaszkodott a lúdbőrössé vált Noémi.
Bond szótlanul folytatta a jégkocka csúsztatását a kamaszlány sima bőrén.


A jégkocka először Noémi nyakát érintette, majd állán keresztül felcsúszott ajkáig, ahol a lány forró ajkai között addig csúsztatta balra-jobbra a jégkockát, míg az teljesen el nem olvadt. Noémi ellentétek küzdelmét érezte testén játszani- tűz és jég olvadt össze száján.
A táblából újabb jégkocka került elő, melyet szintén úgy olvasztott el kedvese bőrén Bond, hogy nem ért hozzá bőréhez. Ezúttal a kulcscsontot vette célba, majd lassan dél felé vette az irányt a jeges érzés, és Noémi halmait vette célba. Eleinte csak körzött a formás cici körül, majd spirál-szerűen egyre feljebb csúszott a szép mellen a maradék jégdarab, míg végül az izgalomtól és hidegtől vöröslő mellbimbón állapodott meg és olvadt el teljesen a hegyessé vált bimbón.
Noémi nem tudott védekezni a bőrébe hasító jegesség ellen, bármennyire is feszítette karjait, a bilincsek erősebbnek bizonyultak, melyek az ágytámla rabságába kényszerítették.
Kínlódása csak fokozódott, mikor a hűtőtálcából újabb nagy jégdarab került elő.
A következő jegesség a kulcscsonttól indulva ismét kéjtúrára indult, és a tehetetlenségtől sóhajtozó Noémi másik cicijét vette célba, majd a hegyessé meredt mellbimbót érintve a jégkocka –miután Bond váratlanul elengedte- lecsúszott a lány hasán egészen a köldökig, ahol magától megállt, és kínzóan lassan olvadni kezdett. Ez az érzés váratlanul érte a lányt és tehetetlenül sóhajtozott.


Noémi oldalra pillantott és megnyugodva látta, hogy már csak egy jégdarab maradt.
Bond tudva ezt, nem pazarolta el az utolsó jégkockát sem.
A jégdarabot a köldöktől indulva lecsúsztatta Noémi fekete bugyijának pereméig, ahol Bond az utolsó jégkockát körbe érintette a bugyi körül, eleinte a has alján balra-jobbra, majd a combhajlatnál kezdte föl –le a bal, majd a jobb combon olvasztani. Ezután a hevesen sóhajtozó Noémi bugyiján, a szeméremtest fölött helyezte el Bond a jégcsonkot, majd egyik ujjával megtámasztva azt, hagyta elolvadni, míg az a bugyi közepét teljesen átáztatta, beborítva a kiszolgáltatott kamaszlány kéjdombját.
- Megőrjítesz ezzel!- lihegte az izgatott Noémi.
Végre eljött az, amire a lány már régóta várt: Bond elkezdte az átázott bugyit kínos lassúsággal lehúzni, így a lágy végre teljesem pucéran tárulkozhatott ki a férfi előtt és megmutathatta frissen borotvált, hamvas punciját.
- Dugjál meg végre!- nyöszörögte a lány kiéhezve.
És valóban, a férfi elérte azt, amit akart. A lány úgy szomjazott már a férfi érintésére, mint a kalandor, aki napokig gyalogol a tűzforró sivatagban kiszáradva és amikor egy oázist talál, a víz forrása vasráccsal van bekerítve…
Noémi is ennyire ki volt már éhezve, azonban akárhogy vonaglott vágytól fűtött altestével, az sehogy sem került közelebb a férfi testéhez.
-           Miért kínzol így engem?- sóhajtozta tehetetlenül a lány.
-           Minél tovább tart a vágy, annál nagyobb lesz a kéj- adott magyarázatot a sajátos előjátékra Bond, amellyel az utolsó szeretkezését akarta emlékezetessé tenni.
A következő percekben, melyek Noémi számára hosszú óráknak tűntek, Bond az elolvadt jégkockákat végig lágy, lehelet finom csókjaival pótolta, őrületbe kergetve ezzel a vágyra kiéheztetett lányt, aki abban sem volt biztos, hogy a férfi szája hozzáért testéhez, vagy csak majdnem…


Valóban, a következő csókok inkább a légies érintésekhez hasonlítottak, mint egy puszihoz. Noémi bárhogy vonaglott, a férfi lágy csókjai ugyanolyan légiesek maradtak.
Bond érintései végigsiklottak a lány állán, nyakán, majd hosszasan elidőzött a végtelenségig felajzott lány melle környékén, cicijén és bimbóján.
A lány számára pokolian kínos pillanatok voltak ezek, hiszen vágyott már a férfi érintésére, de vágyai csak tovább fokozódtak.
Ezt követően a formás mellet elhagyva a száj a köldök felé vette az irányt, ahol a nyelve puhán, alig érintve a bőrt, körözött egy ideig, még jobban őrületbe kergetve a lebilincselt Noémit.
Innen a férfi ajkai a legintimebb terület felé vették az irányt, természetesen olyan lassúsággal, amennyire csak lehet.
A köldöktől a szeméremtest felé indult Bond, azonban ahelyett, hogy a férfi hozzáért volna Noémi kéjnedvtől csillogó szeméremajkaihoz, csak egy lehelettel ajzotta fel még ennél is jobban a végletekig kiéhezett lányt. A férfi ugyanis továbbhaladt a combok felé, ahol folytatta a légies csókokat, egyenesen a térd felé haladva. Bond a lány bal térdéről átsiklott hirtelen a jobb térdre, majd onnan finom lassúsággal szánkázott végig Noémi remegő combján.
A férfi arca és a lány gyönyörnedvtől átázott puncija vészesen közel kerültek egymáshoz...
És végre elérkezett Noémi számára az a pillanat, mint a kiszáradt vándornál, ha végre hűs vízzel olthatja szomját többnapi kóborlást követően.
A férfi behajlított, puha nyelvével végigszántotta a szeméremajkakat egészen a csiklóig…
-AAAAAAHHHHHHHHH- üvöltött fel hangosan a kirobbanóan éles orgazmustól a kéjre szomjazott lány.
- DUGJÁL MÁR MEG!- kiabálta átszellemülten Noémi.
A férfi, mivel már szintén nehezen bírt meredező farkával, odatérdelt az ágyra a kikötözött  Noémi orgazmustól lüktető puncijához éppen annyira, hogy a vonagló csípő ne érje el a méretes péniszt, csak a szeméremtestet súrolja.
A lány teljes erejével próbálta elszakítani a bilincseket, de természetesen sikertelenül, bárhogy is rázkódott az erőteljes próbálkozásoktól az ágy, így Noémi vágytól duzzadó puncija továbbra is csak finoman érintette a meredező hímtagot.
A férfi elérkezve látta az időt a cselekvésre, megkönyörült vágytól vonagló kedvesén és egy erőteljes csípőmozdulattal belédöfött Noémi gyönyörtől lucskos kéjbarlangjába.
- AAAHHH- nyöszörögte az orgazmustól félájult lány- VÉGREEEE!
Bond ezután már nem várt tovább, és eleinte lassan, érzékien, majd minden lökésnél egyre vadabbul, szenvedélyesebben dugta a fiatal testet, aki minden döféstől újabb és újabb kéjhullámokat érzett vonagló testében.
A végtelen gyönyör pillanatai voltak ezek mindkettejük számára.
Noémi egy olyan létállapotot élt át, amikor már nem tudja kontrollálni testét, és átveszi az uralmat testén az ösztönös gyönyör.
Minden alkalommal, amikor a lihegő férfi pénisze ki-be csúszkált Noémi síkos puncijában, az maga volt a lány számára a megtestesült gyönyör, és minden mozdulat heves kéjhullámokat váltott ki testéből.
Noémi élete legvadabb, legmélyebb és legtöbb orgazmusát élte át- megtapasztalta, milyen a sorozatos orgazmus.
A lány talán húsz percig bírhatta a folyamatos gyönyöráradatot, míg végül a teljes kielégültségtől és kimerültségtől elgyengülve elaludt.
A férfinek is kirobbanó orgazmusa volt, azonban Noémi ezt már nem láthatta, amikor a férfi élete legnagyobb gyönyörét átélve kihúzta lüktető péniszét a lány hüvelyéből és a farkából kispriccelő spermát a lány combjára és hasára lőtte.
Bond ezután kioldotta a bilincset és odabújt fiatal szeretője mellé.


Másnap Noémi bizsergő combokkal és teljesen kielégülve arra ébredt, hogy üres mellette az ágy és csak egy illatos vörösrózsa fekszik mellette, rajta egy üdvözlőkártya:
„Oroszországból szeretettel”.


Bondot nem látta többet. Elutazott…

Előző részek
Hozzászólások
emobaby ·
Méltatlan búcsú!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: