Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az ártatlanság csábítása 4- Valami egészen új

A lányok leültek a bőrfotelra, és a kikészített poharakba kitöltötte a likőrt a házigazda, majd magának whiskyt töltött.
- Remélem, nem bántátok meg a múltkori kis kalandot?
- Hát, így utólag visszagondolva egészen erotikus, izgalmas volt- vallották be egyöntetűen- nagyon emlékezetes névnapot szerzett nekem Lilla és a nyakkendőd- toldotta meg Noémi.
- Örülök, hogy nem bántátok meg, mert valami egészen új élményben lesz részetek, de ehhez el kell lazulnotok, úgyhogy igyatok bátran.
A lányoknak nem kellett kétszer szólni, mert szerették az édes likőrt.
- Most pedig gyertek a szobámba és vetkőzzetek meztelenre.
Ennek az utasításnak nem volt nehéz eleget tenniük, tekintettel az elfogyasztott italmennyiségre és múltkori közös élményükre.
-           Rendben, gyorsak voltatok. Forduljatok meg és tegyétek hátra a kezeteket.
Bond odalépett az éjjeliszekrényhez. Kihúzott egy fiókot, és valami csörömpölő dolgot vett ki belőle. Megfordult és megmutatta legújabb játékszereit fiatal barátnőinek: két bilincset…
A lányok már elég sokat ittak ahhoz, hogy ne ellenkezzenek, úgyhogy a férfi ellenállás nélkül felcsatolta Lilla csuklóira a karperecet, Noémit pedig háttal az ágytámlához térdeltette és háta mögött hozzábilincselte a kezét az ágyhoz.


Amikor a bilincs kattant a kezükön, soha nem tapasztalt élményben volt részük. Megtapasztalták azt az ősi, mély érzést, amit úgy hívnak: kiszolgáltatottság.
Teljesen alárendelten érezték magukat, még jobban, mint amikor pusztán a felvételekkel zsarolta őket az üzletember. Most fizikailag érezték magukat alávetve és ez legbelül, mélyen felizgatta őket. A bilincs számukra azt is jelentette, hogy innentől kezdve nem felelősek azért, ami történni fog, hiszen meg van kötve a kezük… Ők nem tehetnek róla.
-           Most pedig Lilla, feküdj a barátnőd alá- mutatott a támlához bilincselt Noémire, aki háttal volt a támlának- és kezdd el nyalni alulról.
-           Rendben- felelte engedelmesen.
E szavak hallatán mindkét lány felizgult, és belülről finom bizsergő érzésük támadt.
Lilla engedelmesen Noémi combjai közé telepedett, és a férfi egy párnát rakott a feje alá, hogy a lány kényelmesen elérje nyelvével barátnője punciját. Ettől eleinte halkabban, majd egyre hangosabban kezdett Noémi sóhajtozni.
-           Nagyon finom nyelved van – pihegte Noémi.
E bátorító szavak hallatán Lilla még nagyobb odafigyeléssel vette birtokba barátnője nedves punciját, és figyelt arra, hogy nyelve ritmusával kövesse Noémi izgalomtól egyre szaporábbá váló légzését.
- Ahhh- nyögött fel Lilla a puncijába váratlanul behatoló pénisztől- lepillantott és akkor vette csak észre, hogy olyan mélyen beleélte magát a nyalakodásba, hogy nem vette észre, amint az üzletember belétolta húszcentis farkát.


A közös szeretkezés látványa úgy nézett ki, hogy miközben a férfi misszionárius pózban dugta Lillát, a lány hátán fekve kényeztette barátnője egyre lucskosabb punciját. Noémi pedig közelről figyelte, ahogy legjobb barátnőjét dugja az a férfi, aki elvette a szüzességét- féltékeny volt.
Noémi féltékenységén mit sem csillapított, hogy barátnője odaadóan nyalta nedves punciját, figyelve arra, hogy abban barátnője örömét és gyönyörét lelje. Sokkal inkább fokozta féltékenységét, hogy a férfi, Noémitől pár centire szenvedélyesen és vadul dugta barátnőjét. A milliárdos férfi erőteljes lökéseit egyre intenzívebben érezte puncijában Lilla, és izgatottan figyelte, hogy milyen elkényeztetett helyzetben van, hiszen egyszerre kétfelől érik ingerek: az izgalomtól megfeszült puncijában érzi az erős döféseket, másrészt puha nyelvével ízleli barátnője édes kéjnedvét, miközben keze szorosan hátrabilincselve fekszik háta mögött. A bilincs Lilla számára egyfajta lelki biztonságérzetet nyújtott, amivel nyugtathatta magát: ő nem tehet semmiről… Ő csak a körülmények áldozata, mint ahogyan Noémi is, kiszolgáltatva egy szemérmetlen, akaratos ember vad vágyainak.
-           Erről mind csak ő tehet- nyugtatgatta magát gondolatban.
Az édeshármasnak rövid időre vége szakadt, amikor Bond ráparancsolt Lillára, hogy fekvőhelyzetéből menjen át kutyapózba, és úgy nyalja barátnőjét. Ebben a pózváltásban azonban a férfi segítségére volt szüksége, hiszen hátra bilincselt kezével nehezen tudott volna föltámaszkodni. Ahhoz, hogy továbbra is folytatni tudja nyalakodását, Noémi térdelő helyzetből leült az ágyra szétterpesztett lábbal, ami számára sokkal kényelmesebb volt és nagyobb ellazulást tett lehetővé. Miután a lányok elfoglalták újdonsült pozíciójukat, a férfi ismét szó nélkül, és hirtelen döféssel belétolta kemény farkát Lillába, mindezt Noémi továbbra is féltékenyen szemlélte.


A férfi, mit sem sejtve Noémi érzéseiből, kihasználva a kutyapóz nyújtotta mély behatolás lehetőségét, erősen megmarkolta Lilla bilincsének láncát, és teljes erejéből elkezdte vadul, gyorsan dugni a kiszolgáltatott lányt. Ezek az erőteljes lökések arra a délutánra emlékeztették, amikor Bond ugyanilyen heves lökésekkel juttatta el Noémit is a csúcsra első találkozásukkor az után, hogy a férfi elélvezett.
A szeme láttára a barátnőjével szeretkező férfi látványa, a féltékenységérzet és a barátnője által szorgalmasan és odaadóan ajándékozott gyönyörérzet nem maradt eredmény nélkül.
Noémi eleinte csak a hasában kezdte érezni az egyre tovább gördülő lüktető érzést, ami hamarosan átterjedt szeméremdobjára, és a végig fojtott sóhajtás ezúttal egy hangos, felszabadult nyögésekkel kísért orgazmusban csúcsosodott ki, melyet nemsokára követett Lilla is, aki az intenzív döfésektől és a fenekén csattanó hangoktól és nem utolsó sorban barátnője lüktető puncijától szintén egy visszafojthatatlanul erős robbanásérzetet érzett: hatalmasat élvezett ő is.


Lilla ezután Noémi combjára hajtotta pihenni vágyó fejét, és alázatosan tűrte, hogy az égbe meredő punciját vadul kefélő férfi visszafojtott, ám így is jól hallható sóhajtásokkal elélvezzen, majd lüktető szerszámát kihúzva, annak tartalmát Lilla fenekére, hátára folyassa.
A férfi, látva Noémi féltékeny, vágyakozó tekintetét, odatérdelt a még mindig orgazmustól pihegő lányhoz, és szájához illesztette spermától ragacsos farkát.
A lány csillogó, hálás szemekkel köszönte meg a figyelmességet, és ezzel féltékenysége lassan elillant. Noémi addig-addig szopogatta a férfi péniszét, amíg az már nem az ondótól, hanem szeretője nyálától csillogott.
- Köszönöm- sóhajtotta ragyogó szemekkel Noémi.


(folytatás következik)

Előző részek
Hozzászólások
emobaby ·
A színvonal csökkenés megállt és átvette a helyét az unalom.
filmess ·
Ki kérdezett Nellike?
hamáresett ·
Filmessfegyver! Már megint magaddal beszélgetsz!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: