Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az ártatlanság csábítása 3- A névnap

A gyertyafényes vacsora, ahol megittak egy üveg drága vörösbort is, kellemes, vidám hangulatban telt, Noémi arcán sugárzott a boldogság, mert azzal a férfivel lehet, aki iránt már az első pillantástól kezdve vonzalmat érzett, és ez a vonzódás idővel egyre csak erősödött. Úgy érezte vacsora közben, hogy minden csak őérte van, a férfi csak az ő kedvében akar járni, és neki ez nagyon jól esett, hogy ez a milliárdos férfi a tenyerén hordozza.
- Vacsora után egy meglepetésem van számodra Noémi.
- Milyen meglepetés?
- Majd meglátod.
A lány gyomra összeszorult a kíváncsiságtól, hogy mi lehet a meglepetés, de kénytelen volt megvárni, míg mindketten befejezik a vacsorát. Evés közben elmesélte, hogyan magyarázta szüleinek múltkori kimaradását, és azt, hogy otthon nagyon sokszor játszott azóta a zuhanycsővel, és a „legjobb barátja” az izgató vízsugár lett, amivel mindig meglepi magát, ahányszor csak zuhanyozni megy. Ilyenkor minden fürdés vagy zuhanyzás orgazmusokkal jár, ezért már a fürdőszobába is izgalomtól remegő lábakkal megy be, mert tudja, milyen élvezet vár rá.
Vacsora végeztével, a fél üveg bortól és vágytól ittas Noémit kézen fogva bevezette a hálószobájába, ahol korábban már aludtak ketten.
- Itt ez a sál, kösd be vele a szemed!- utasította a névnapost a férfi.
A lány a szemére kötötte a finom tapintású selyemsálat, és megkötötte feje mögött.
- Most, hogy nem látsz semmit, az érzékeid felerősödnek, és sokkal intenzívebben fogod érezni az érintésemet, mint eddig- magyarázta a férfi.
Noémin a váratlanság izgalma lett úrrá, nem tudta, nem láthatta, hogy mi fog következni, és hogy a férfi mivel fogja meglepni a következő pillanatban.
A váratlanságra nem is kellett sokáig várni.
A következő pillanatban a férfi rátette a lány kezét valamire, amit a lány –sállal a szemén- úgy érzékelt, hogy valami meleg, kemény dolog.
A férfi merev farka volt, és erre Noémi rögtön rájött és hirtelen izgató melegség járta át testét. Bekötött szemmel, vakon érzékelte csak a pénisz méretét igazán: tenyerével körbefogta a meredező péniszt, és azzal szembesült, hogy tenyerével háromszor kell átfogni a péniszt, mire a végére ér. Nagyon felizgult ettől a gondolattól.
Aztán hirtelen Bond ölbe kapta a lányt, ahogyan már korábban is tette, és ez kellemes, gyönyörteli emlékeket ébresztett Noémiben. A férfi letette kedvesét az ágyra, ami biztonságérzettel töltötte el a lányt, hiszen tudta, hogy ebben az ágyban már megfordult korábban…
A következő váratlan élmény sem váratott magára sokat. A magassarkú cipők szépen lassan lekerültek a lányról, majd ezt követte a már jócskán átázott vörös szatén bugyi.
A lányon már csak egy testhez feszülő, szexi egyrészes ruha volt, azonban ez is hamarosan lekerült az izgatott Noémiről: miután először csak combjáról, majd, miután felült, szépen fokozatosan egész testéről lekerült a piros ruhadarab. A kamaszlányt már csak egy fekete selyemsál „öltöztette”, és ez számára kéjes, erotikus érzést okozott.
Meztelenül feküdt a gazdag férfi ágyán, és továbbra sem tudta, mi fog következni.
A következő érintés, amit „bőrével látott”, az volt hogy egy puha száj mellbimbóját szopogatta finoman.
- Ahhhh- nyögött fel kéjesen Noémi- ez nagyon finom érzés.
Az izgatásba bekapcsolódott egypár ujj is, ami másik mellbimbóját kezdte el morzsolgatni. Ettől ismételten felsóhajtott, és érezte, hogy mellei az izgalomtól megduzzadnak.
Most mindkét mellét egyszerre ingerelték. A következő pillanatban már semmilyen érintést nem érzett, de nemsokára valami ismerős hangot hallott és vele hideg érzést a testén. Tejszínhabot fújt valaki a köldökétől egészen a szeméremdombjáig, ezen a környéken kicsit többet. Kéjes borzongást érzett. Egyszer csak azt érezte, hogy az a puha száj, ami nemrég még mellbimbóját szopogatta, most a tejszínhabot kezdi lenyalni a köldökéről nagyon lassan. A száj már a vénuszdombról is lenyalta az édességet, ám valami különöset érzett.
Egy finom kis kéz kezdte el markolászni a mellét, miközben már a szeméremdombján érezte a tejszínhabot eltűnni.
Gyanús lett számára, hogy ez a kéz túlságosan kicsi, nem olyan, mint amikor Bond szorongatta őt első alkalommal. Miután gyanúja egyre erősebb lett, levette szeméről a selyemsálat, és a megdöbbentő látványtól vadul kezdett el kalapálni a szíve.
Nem az üzletembert látta combjai között matatni, és nem is ő volt az, aki nemrég levetkőztette meztelenre Noémit, és izgatta az imént mellbimbóit, hanem Lilla, a barátnője…
- Te meg mit keresel itt?- kérdezte Noémi döbbenten.
- Az a férfi kért meg engem, hogy segítsek felköszönteni téged a névnapodon, még fizetett is érte, mert eleinte nem nagyon volt kedvem ilyesmihez...
Noéminek nem nagyon volt kedve folytatni a vitát, mert amit akkor látott, az legalább annyira megdöbbentette, mint amikor azt látta, hogy legjobb barátnője kényeztette.
A szoba sarkában megpillantotta a férfit, aki az iménti jelenetet végig lefilmezte mobiljával…
- Te meg mit csinálsz?- kérdezték a lányok ijedten.
- Éppen lefilmeztem az iménti nyalakodásotokat.
- Azonnal töröld le, és egy percig sem maradunk itt tovább- mondták erélyesen.
- Ha elmentek, akkor ez a felvétel az iskola Facebook oldalán fog landolni, ezt ugye nem akarjátok?- fenyegetőzött a férfi.
- Mikor törlöd ki a felvételt?- kérdezték döbbenten.
- Ha azt csináljátok, amit mondok, később megkapjátok a felvételeket, de addig nem ellenkezhettek, mert  tudjátok mi lesz a következménye…
- Azt hittem szeretsz- mondta szomorúan Noémi.
- Tényleg szeretlek- mondta váratlanul- de olyan élményekbe akarlak bevezetni, amit csak úgy érhettek el, ha engedelmességre kényszerítelek.
- Honnan tudtad meg Lilla számát?
- Amikor először itt aludtál, kimásoltam a telefonodból a számát. Az első randin mondtad, hogy csak neki beszéltél rólunk, mert ő a legjobb barátnőd.
Most mindkét lány ugyanazt érezte. Engedelmeskedniük kell, különben minden iskolatársuk látni fogja őket, hogy mennyire jó barátnők…
- Vetkőztesd le a barátnődet, ahogy ő is a tette veled- adta ki első utasítását a férfi.
Noémi tudta, hogy mindkettejük jóhírét veszélybe sodorná, ha értelmetlenül elkezdene ellenkezni. Leguggolt és kikapcsolta, majd szépen levette barátnője magassarkú cipőit, aki szintén belátta, hogy jobban járnak, ha feltétel nélkül engedelmeskednek a férfinak, talán még jól is kijöhetnek a dologból, ha olyan élményeket tapasztalnak, amiket még soha.
Noémi kigombolta barátnője nadrágját, majd lehúzta zipzárját. Miután a nadrágot is levette, mindketten olyan izgatottak voltak, mint még soha. Nemsokára lekerült Lilla felsője és csak szexi fekete melltartója és bugyija maradt rajta. Ekkor még hevesebben kalapált szívük. Rövid úton lekerült Lilla melltartója, aki szemérmesen takarta el kezével domború halmait, és egyre hevesebben kalapáló szívvel figyelte, ahogy Noémi lassú, érzéki mozdulatokkal kezdi lehúzni Lilla bugyiját. Noémi természetesen még soha nem látott puncit, most pedig rögtön legjobb barátnőjének pillantotta meg duzzadó szeméremdombját. Arcuk elvörösödött a szégyentől és az izgatottságtól.
- Most pedig álljatok egymással szembe- mondta a férfi a két meztelen lánynak- és tegyétek a kezeteket egymás csípőjére.
Mi mást tehettek volna, szó nélkül engedelmeskedtek zsarolójuknak. A lányok félénken megfogták egymás csípőjét, és olyan közel kerültek egymáshoz, hogy mellük összeért.
Mindketten felsóhajtottak ettől a soha nem tapasztalt érzéstől.
A férfi határozott mozdulatokkal kibontotta nyakkendőjét, és most teljes hosszában, csomó nélkül tartotta kezében az aranyszínű selyem nyakkendőt.
A következő pillanatban a férfi átdugta az egymással szemben álló lányok combjai között a nyakkendőt, így a finom selyem anyag a barátnők szeméremtestét érintette.
Először a lányok azt hitték, hogy a férfi meg fogja kötözni őket, ezért inkább félelmet, mintsem izgalmat éreztek.
Azonban a félelem hamar átcsapott egyre fokozódó izgalomba és gyönyörérzetbe attól a váratlan kedveskedéstől, amiben a férfi mindkettejüket részesítette.
Az üzletember a lányok combjai között átfűzött nyakkendőt elkezdte ide-oda húzogatni, amivel egyszerre okozott intenzív kéjérzetet Noéminek és Lillának, akik azt érezték, hogy a selymes tapintású nyakkendő szeméremajkaikat és csiklójukat dörzsöli…
Ez mindkettejük számára izgató és gyönyörteli volt, különösen ha belegondoltak abba, hogy a nyakkendő ugyanazon része egyszer Lilla, aztán Noémi szeméremtestét érinti finoman, miközben súrlódó hangokat hallat az egyre nedvesedő puncikat dörzsölve.
A nyakkendő irigylésre méltó útja nem tartott sokáig, öt perc múlva az egyre fokozódó gyönyör végül intenzív, lüktető orgazmusban csúcsosodott ki, melyet mindkét lány hangos nyögdécseléssel tudatott szapora légzések közepette.
Végül egymás karjaiba omlottak, és fejüket egymás vállára hajtották, miközben kezük még mindig a másik csípőjét markolta az erős izgalom hatására.
- Ez irtó jólesett- pihegte Lilla- iszonyú finom érzés volt.
- Hatalmasat élveztem- ismerte el szemérmetlenül Noémi is.
- Akkor remélem elégedett vagy a névnapi meglepetéseddel- törte meg az erotikus légkört Bond. Lilla volt a meglepetés, az ajándék pedig a nyakkendőm, amit neked adok- ezzel átnyújtotta az aranyszínű selyem nyakkendőt Noéminek.
- Köszönöm szépen- mosolyodott el Noémi.
- Remélem, máskor is hasznát veszitek majd a nyakkendőmnek…
(folytatás következik)
Előző részek
Hozzászólások
emobaby ·
Süllyed a színvonal!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: