Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az angyali (Emlékek I. rész)

Már a fesztiválbuszon kiszúrtam. Gyönyörű angyali pofi, kék szemek, szőke tincsek, kerek mellein majd szétrepedt az apró fehér atléta. Ő is észrevett. Szemezgetés, egy-egy lopott mosoly. Tiltott gyümölcs, nekem van barátnőm, az ő pasija meg mellette ül. Gondoltam élvezem, amíg lehet, mert pár perc és úgyse látom többé.
Egy-két órával később a pultnál egy ismerős pofa kezd velem beszélgetni. Tudtam, hogy láttam már valahol. Odahívott a társaságukhoz. Bemutatja a barátnőjét. A szőke cukiságot a buszról. Most már tudom honnan volt ismerős. Sajnos a lány nevét nem hallom, de le is szarom. Szórakozok azon, amit csak ő meg én tudok. A buszos szemezgetésen. Telt az idő, koncertek jöttek mentek, a sör fogyott. Beszélgettünk, buliztunk, aztán eltűntek. Sajnáltam, mert jó fejek, jól szórakoztam velük, ráadásul ötletem sem volt, hogy mit csináljak egyedül reggelig. Az összes koncert lement már, maximum csöves punkokkal ihattam volna. De nem.

Van egy mondás. „Ha az Isten neked teremtette, akkor az Ördög talicskán tolja eléd!” Már értem mit jelent. Nem akartam hinni a szememnek, amikor a kis szőke angyalka jött velem szemben. Egyedül!
- Tamás?
- Alszik. Én meg még nem vagyok álmos. Még buliznék. Nem baj, ha maradok veled?
- Öö… - hatásszünet. – Végül is nem! Gyere, igyunk valamit és dumáljunk. Koncert ma már úgysincs több.
Így is lett. Beültünk egy sörsátorba és órákon át beszélgettünk. Közben reggel lett. Nagyon jól kijöttünk egymással. Persze, hogy nem maradt ki a szex téma sem. Meg voltam rajta lepődve mennyire nyíltan beszélt a vágyairól fantáziáiról. Ne felejtsük el… úgy néz ki, mint egy angyal. Egy kurva angyal! De, hogy szó szerint?! Rájöttünk, hogy az ágyban nagyon egyezik az ízlésünk, kezdődtek a flörtök és a huncut beszólások, kacér mosolyok, véletlen érintések. Ha nem lett volna mindkettőnknek kapcsolata, ekkorra már valószínű a harmadik doboz kotont bontottuk volna ki, annyira forrt a levegő. Így viszont… óvatosak voltunk. De hát hatott az alkohol, hatott a tiltott gyümölcs utáni vágyakozás, hatottak a hormonok és mivel én már őszintére ittam magam, nem szaroztam.
- Egyszer tuti meg foglak dugni! Meg kell! Kurva jó lehetsz! – mondtam. Felnevetett.
- Miért nem dugsz meg most?! – kérdezte, majd a kezét a combomon a farkamig csúsztatta. Teljesen közel hajolt hozzám. Egy hajszálnyi hely lehetett az ajkaink között. A zene és a tömeg számomra elhalkult. Nem hallottam mást csak a szívverésemet, nem láttam semmit csak egy csábító, kihívó angyali lányt és nem éreztem csak a leheletét a számon, na meg az apró kezét az én egyre nagyobb farkamon. Tudtuk jól, hogy innen nincs megállás. Minek is lenne?! Vadul csókoltam meg, csoda, hogy a pad nem borult fel velünk. Ő is viszonozta a szenvedélyt. Lábaival átkarolt, az ölébe húzott. Már ettől a smárcsatától teljesen kikészültem. A szemében veszett vágy látszott. Megfogta a kezem és a sátrak felé indultunk. Közben nevettünk, kacérkodunk egymással. Lehengerelt. Legszívesebben ott mindenki előtt dugtam volna meg egy sörpadon. A kis ribancnak is tuti bejött volna.

Mindig imádom ezt az érzést. Amikor tudom, hogy perceken belül egy új lányt kapok meg. Hihetetlenül izgalmas. Sosem fogom megunni!
A sátornál derült ki, hogy odabent alszik a barátja… Csodás.
- Na, ennek lőttek – gondoltam, de szerencsére nem sok időm volt elmélkedni, de még elkenődni se, ugyanis ártatlan mosollyal az arcán közölte:
- Ne aggódj! Hozok ki takarót majd csináljuk a hegyen.
- A hegyen?
- Ott még sosem csináltam! Gyere már kurva jó lesz! Nem bánod meg ígérem! – kacsintott sokat sejtetően.

Vigyorogtam és elindultunk. Kimásztunk a fesztiválról a kerítésen. Pár száz métert gyalogoltunk, a nap már sütött nem volt hideg. Ledobtuk a takarót és egymásnak estünk. Szerintem egy perc sem kellett, hogy minden ruhát letépjünk egymásról. Agyament szenvedély volt.
Letérdelt elém, felnézett a gyönyörű kék szemeivel, kéjesen nevetett. Látszott rajta, hogy imádja ezt. A farkam már szinte teljesen felállt, de amikor a két apró kezével megfogta és lassan elkezdett szopni, akkor kővé változott. Tetszett neki a hatás, amit rám gyakorolt. Ettől csak még jobban beindult.
- Ne fogd vissza magad – és nevettem, mert láttam rajta, hogy már alig bír magával. Nevetett ő is és sokkal vadabban folytatta. Őrült iramban kezdett szopni közben a kezei a heréimmel játszottak. Alig tudtam megállni a lábamon. Beletúrtam a szőke hajába egészen a tarkójáig. Nincs erre jobb szó – szétdugtam a száját. Kicsit megijedtem, hogy ez sok lesz, de neki is tetszett a szerep. A kihasználtság. A kurvám volt. A kurva angyalom! Majd én megmutatom. Míg én használtam a száját, ő ujjazta magát. Észbontó látvány volt. Csak még jobban spannolt és egyre durvábban szopattam. Már ekkor azt éreztem, hogy nem bírom és belerobbanok a szájába. Ő is érezte és akkor lassított. Olyankor inkább a golyóimat szopogatta odaadóan. Csoda volt, amit a forró nyelvével művelt. Pontosan tudta mi a jó.

- Feküdj le! Had legyek hálás! – szóltam rá.
Ő szó nélkül elnyúlt a takarón, széttette a lábait és várta, hogy beleharapjak a csupaszra borotvált puncijába. Gyönyörű punci volt. Végigcsókoltam a combjait és csak aztán kezdtem el ujjazni és nyalni. Már ekkor a szituációtól és a szopástól annyira nedves volt, hogy azonnal meg tudtam volna dugni. De nem akartam azonnal. Hosszan smároltam a sima puncival ő pedig kéjes nyögésekkel, szuszogással adta tudtomra, valamit jól csinálok. Közben hol egy újjal, hol kettővel fokoztam az örömöket. Imádott érte.

Egyszer csak abbahagytam. A hanyatt fekvő lányt egy mozdulattal a hasára fordítottam, beletúrtam a hajába, hátrahúztam a fejét, odahajoltam, a farkamat a puncijához illesztettem, de csak egy-két centit dugtam be… és ki… és be. Közben figyeltem az arcát. Láttam a szemében a vágyat. Könyörögtek a kék szemek. Olyan szinten kívánta már a faszt, hogy bármit megtett volna, azért, hogy végre valaki alaposan szétbassza. Nem csigáztam tovább. Én is kész voltam már. Beletoltam magam ameddig csak bírtam, ő behunyta a szemeit, kezeivel a takaróba markolt, teste megfeszült és hangosan felnyögött.
- Aaahwww! Ez az!!! Végre! Erre várok órák óta!! – visszhangzott az egész völgy, de mi nem zavartattuk magunkat. Egyébként is bejönnek a hangos csajok. Ütemesen kezdem el dugni, izzott a pinája és éreztem, hogy velem együtt lüktet az egész teste. Nyögött, sikongatott és kért, hogy ne hagyjam abba. Eszem ágában se volt, épp csak elkezdtük. Igyekezett annyira pucsítani hason fekve amennyire az lehetséges, de az mégsem volt az igazi. Megfogtam a csípőjét és felhúztam négykézlábra. Na, majd most kapsz gondoltam. Olyan őrült iramban kezdtem dugni, hogy alig bírt támaszkodni. Csodás volt látni, ahogy az én nagyra nőtt farkam egy pillanat alatt eltűnik az ő csöppnyi puncijában. Újra és újra. Pár perc után előrerogyott, a teste remegett és éreztem, ahogy a puncija lüktet, ahogy megszorítja a farkam minden alkalommal, amikor tövig belényomom. Kezeivel a takaróba kapaszkodott, elhalványult hangon nyöszörgött és vonaglott. Ő így élvezett el.

Lelassítottam, levezetésből dugtam még kicsit. Ő továbbra is csak lihegett. Hátrafordult, nem szólt semmit. Nem is kellett. A szeme mindent elárult. Hálás volt. Ismét a hátára fordítottam és újra nyalni kezdtem. Lassan. Érzékien. Minden egyes nyelvcsapásomkor megremegett és kacarászott. Hosszan kényeztettem még így.
Mikor teljesen kifáradtam és már nem bírtam, pihegve kidőltem mellé. Nem tétovázott. Azonnal az ég felé meredő farkamra vetette magát, szopta kicsit majd beleült. Még mindig annyira fel volt izgulva, hogy azonnal eltűntem benne. Nagyon jól lovagolt, én pedig igyekeztem a kezeimet hasznossá tenni. Apró, de annál feszesebb és formásabb melleivel játszottam. Látszott, hogy nagyon élvezi. A harapásokat főleg. Elvesztettem minden időérzékemet. A pózok cserélődtek. A kemény dugás szériákat laza orál játékokkal pihentük ki. Vagy ő szopott, vagy én nyaltam, vagy a kettőt egyszerre. Ennek mindig az lett a vége, hogy még jobban begerjedtünk és újra azt vettem észre, hogy teljes erőmből kefélem. Éppen hátulról dugtam, amikor éreztem, eljött az utolsó pár másodperc.
- Élvezhetek beléd? – kérdeztem lihegve.
- Ne! Nem szedek tablettát..
- Akkor a szádba fogok! – nevettem, és sűrűn kapkodtam levegő után.
Kihúztam a farkam ölelő puncijából, ő pedig gyorsan megfordult és azonnal rávetette magát a tőle síkos faszra. Csak pár pillanatig kellett szopnia, és hálám jele elöntötte. A szó szoros értelmében. A forró fehér ragacsból annyi előtört, hogy a farkam és a szája sarka között nem győzött kifolyni. Végig az állán. A nyakán. A mellein. A hasáig. Jól állt neki.
- Na, most aztán jól nézek ki. – mondta, röhögött és újra szopni kezdett.
- Na, ne! Ilyen a mesében sincs! – gondoltam, közben figyeltem, amit csinál. Ez már csak levezetés volt. Csodás levezetés. Nem tudta, de ez a kedvencem.

Kicsit még heverésztünk a napon. Szórakoztunk magunkon, a helyzeten, megbeszéltük, hogy kurva jó volt és hogy majd meg is ismételjük. Kicsit még hancúroztunk. De mint mindennek egyszer ennek is vége.
- Lassan mennem kellene, megy a vonatom – mondtam, és adtam egy búcsúcsókot a még mindig nedves, csupasz puncira. Felöltöztünk, visszamentünk a fesztiválra. A pasija még aludt, az én barátnőm pedig háromszor hívott, míg én az angyalt döngettem.
Ő kikísért a bejáratig, adtunk egymásnak két puszit.
- Szia! Majd látjuk egymást!
- Talán – mondta ő, megfordult és visszasétált.

Azóta sem láttam, azóta sem tudom a nevét, azóta sem ismételtünk... Talán nem is kell.
Így kerek.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Szeszti20 ·
nekem totál bejön, szerintem nagyon jó :)

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: