Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az angol projekt II.

A mosolygásunk nevetésben tört ki. Kicsit eltávolodtunk egymástól és egymás szemeibe néztünk, olyan közelről, hogy éreztem lélegzetét ajkamon.
Pár másodpercig így csodáltuk egymás szemeit, elveszve gyönyörűségében.
Átlépett rajtam és ágyék tájon rámült. Rám mosolygott, behunyta szemét majd újra megcsókolt. Behunyva szememet élveztem a pillanatot, keresve nyelvét az ajkain át. Megtalálván lágy tangót jártunk ajkaink zárásában.
Ágyékát elkezdte lágyan mozgatni rajtam (tudni illik imádja a lovakat és lovagolni is jár) akár egy paripán. Bizonyára ő is érezte hogy elég kemény ott lent valami, mivel egyre szenvedélyesebben mozgott ágyékomon. Lágyan súrolta ruhán keresztül ágyéka ágyékomat miközben huncutul mosolyogtunk egymás szájában.
Abbahagyva a csókolózást mélyen belenézett a szemembe és megkérdezte:
-Akarod?
Én meglepődöttségemben még a számat is nyitva felejtettem, melyen egy halk szó bújt ki:
-Akarlak.
A világ legszebb mosolyával nézett rám, beletúrt a hajamba majd megcsókolt. Keze a hajamból alább vándorolt. Végigsimította mellkasomat, majd hasamnál lelassított, míg ágyékomhoz nem ért. Egy halk sóhaj hagyta el a számat, amelyet egy mosollyal nyugtázott ajkamon.
Kigombolva övemet lehúzta a farmeromat térdig. Ajkai eltávolodtak, de szemeink találkoztak, és mosolyunk összecsengett. Lentebb csúszott ágyékával, rátelepedett a sípcsontomra, így lehajolva ágyéka volt arca előtt.
Boxeremen át kirajzolódott a falloszom körvonala. Végigsimította majd rámmosolygott. Megfogta a boxer oldalait, megemeltem csípőmet és egy rántással lehúzta rólam a már kényelmetlen ruhadarabot. A falloszom az arca előtt merevedett.
Rátette lágy, meleg kezeit a farkamra és lassan lentebb húzta a bőrt. Közelebb hajolt, és megnyalta a makkom. Én közben lágy sóhajokkal és nyögésekkel viszonoztam minden apró érintését, melyeket mosolyokkal nyugtázott.
Körbenyalta makkom, rátette a jobb kezét a farkamra, ráhajolt és befalta makkom. Nyelvével körbejárta, közben húzogatta a bőrt kezével. Lassanként egyre lejjebb csúszott farkamon, minden egyes millimétert megnyálazva. Mikor elérte a befogadóképesség határát, lassan elindult visszafele. Mikor a makkomhoz ért visszafordult és megint befogadta egész falloszom. Mindig mikor elérte a makkomat gyorsított a tempón.
Így járt ajka a farkamon egy darabig, aztán felemelkedett róla, megtörölte száját és rámmosolygott. Megfogtam a derekát és átfordítottam  helyet cserélve. Megcsókoltam, míg kezem a blúzán járt. Lassan kigomboltam a gombokat, teret adva melltartójának. Kicsatoltam az elülső kapcsát, és elém tárultak gyönyörűszép mellei. Rátettem tenyeremet és lágyan simogatni kezdtem. Mellbimbói megmerevedtek. Kezeim végigsimítottak hasán, kikerülve köldökét a nadrágjához értem.
Kikapcsoltam a gombját, lehúztam térdéig a nadrágot és maga a mennyország terült elém. Hófehér csipkés bugyija alul átlátszóvá vált nedvességétől. Egy pillanatig csodáltam, majd megemelve derekát lassan lehúztam átázott bugyiját. Lehajolván beszippantva éreztem a színtiszta kéj illatát. Lágyan belenyaltam amit egy nyögéssel köszönt meg.
Az íze akár egy mézescsupornak. Ujjammal csiklóján köröztem míg nyaltam ahogy csak tudtam. Ujjai a hajamba túrtak, úgy tartott forró punciján, mintha attól félne hogy ott hagynám. Nyaltam faltam kéjbarlangját, míg egyik kezem a csiklóján körözgetett és a másik melleit simogatta.
Teste megvonaglott, ágyéka felemelkedett, az ujjai a hajamat tépték odaszorítva égő puncijához. Szájából hangos nyögés tört fel. Az orgazmus utolsó pillanatáig nyaltam nedves, tűzforró, mézédes punciját.
Lihegve melléfeküdtem, oldalra döntöttem a fejem, tekintetem a szemeiben veszett el. Ennél szebb még sosem volt. Közelebb hajoltam és megcsókoltam lágy ajkait.
Előző részek
3405
Ez lesz az első alkotásom, aki teheti kérem hagyjon egy kritikus kommentet alább, legyen az negatív vagy pozitív.

Eme történet egy tinédzser fiúval történt. A történet helyenként eltérhet a valóságtól. Ha valaki a történetben magára ismer, az biztosan csak a véletlen műve. ;)

Kellemes olvasást!
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: