Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az angol és én

A nevem Eszter, most leszek 11.-es. A kedvenc tantárgyam az angol, 5 éve, mióta Tünde tanítja. Hatodik osztályos voltam, mikor először megláttam. Akkor még hosszú fekete haja volt, zöld szeme és nagyon barátságos mosolya. Meg persze egy nagyon nagy orr, ami annyira szeretnivalóvá tette. 25 éves, frissen diplomázott, még bizonytalan nő volt. Imádtam. Rögtön ő lett a kedvenc tanárom, és mivel látott bennem tehetséget, ő is kedvelt engem. Igazából három évig nem volt semmi különleges a kapcsolatunkban. Találkoztunk órán, néha a folyosón, de nem tudtam, milyen ember ő, csak egy olyan kép alakult ki bennem, amit a képzeletem alkotott róla.

Aztán 9. osztály elején megnyertem egy versenyt, és igazán felfigyelt rám. Megkérdezte, hogy nem akarok-e beszélgetni vele, mert kíváncsi rá, hogy mi iránt érdeklődöm, hogy hová szeretnék majd menni, és hasonló tanulással kapcsolatos dolgok. Természetesen elfogadtam a meghívását, mert ekkora már valami elég különös kezdett mozgolódni bennem a jelenlétében, és akkor is, ha nem volt ott. Órák hosszat álmodoztam róla otthon. Akkoriban minden álmom főszereplője ő volt.

Megbeszéltük, hogy elmegyünk, megiszunk egy kávét valamelyik közeli helyen. Csodálatos volt minden, nagyon jól elbeszélgettünk, megtudtam, hogy nincs barátja, ugyanazokat a pasi-típusokat kedveli, mint én, szinte mindenben megegyeztünk, ugyan nem külső jegyekben. Ő kb. 175 cm, én 180, nekem szőke a hajam, neki akkorra már vörös lett. Tehát nagyon élveztük a beszélgetést, és nagyon örültem, hogy végre kiérdemeltem a figyelmét. Ezután, ha találkoztunk a folyosón mindig mosolygott rám, és úgy éreztem, van egy közös titkunk. Egyik óra után megvártam és megkérdeztem tőle, nem beszélgethetnénk-e többet, mert én nagyon jól éreztem vele magam a múltkor is. Azt mondta, hogy neki minden péntek délutánja szabad, olyankor elmehetnék hozzá, DVD-zhetünk is, vagy, amihez kedvünk van. Megkérdeztem tőle, hogy nem zavarja-e, hogy mégis fiatalabb vagyok nála 13 évvel. Azt mondta, hogy tudja, hogy érett vagyok, és más a gondolkodásom, mint a korombeli lányoknak.

Ekkor történt meg, hogy adott egy puszit. Csak az arcomra, mégis beleremegett a lábam, és majd’ belehaltam az érintése okozta boldogságba.
Rengeteg péntekünk telt el beszélgetésekkel, és vagy 25 filmet nézünk meg együtt, és lassan már a legjobb barátok lettünk, de még mindig tartani kellett a tanár-diák viszonyt az iskolában, és magáznom is kellett.
Aztán vége lett az iskolának, és nagyon sajnáltam, hogy nyáron nem tartjuk tovább a pénteki beszélgetéseket.

Végül egy júliusi napon, mikor éppen ráértem, elszaladtam hozzá, gondoltam megnézem, hogy van. Nagyon örült nekem, bementünk a mahagóni színűre festett szobájába, és ledőltünk a kanapéra. Őt is kikészítette a nagy hőség, nekem pedig a hosszú sétától lett rettenet melegem. Megkérdezte, hogy zavar-e, ha leveszi a pólóját és átöltözik fürdőruhába, mert nem bírja tovább. Mondtam neki, hogy nem zavar. De még mennyire nem zavart! Gyönyörű volt! Nem volt egy vékony alkat, de egyáltalán nem volt kövér. Óriási mellei egyszerűen megbabonáztak, és azt sem tudtam, mit kezdjek magammal, mivel nem találta a fürdőruháját és már van 10 perce teljesen meztelen felsőtesttel járkált előttem. Látta a zavarom, de azt hitte, csak azért, mert melegem van, így megkérdezte, nem akarom-e levenni én is a felsőm. Mondtam neki, hogy szívesen levenném, de akkor mostmár hagyja a fürdőruhát, mert kiszolgáltatottnak érezném magam, ha egyedül lennék félmeztelen. Mondta, hogy oké, és leült velem szemben az ágyba. Benne nem volt semmilyen zavar, teljesen jól érezte magát, én pedig nagyon szégyelltem magam, hogy csak a mellét tudom bámulni.

Aztán valahogyan, mintha magától mozgott volna a lábam közelebb csúsztam hozzá, megsimítottam az arcát szintén engedetlen kezemmel, és megcsókoltam. Először ellökött, nem értette, mi történik. Aztán fel akartam venni a pólóm és elrohanni nagyon messzire, de felállt velem együtt, kivette a kezemből a pólót, és MEGCSÓKOLT. Éreztem a száját, a nyelvét, ahogy az enyémhez ér... magamhoz öleltem, a mellünk összeért. Aztán elkezdtem a nyakát csókolni, alig bírtam betelni a bőrével. Egyre lejjebb mentem, a vállát csókoltam, miközben a kezemmel fenekét simogattam. Aztán még lejjebb, azokkal a csodás mellekkel kezdtem el foglalkozni. Bekaptam a mellbimbóit, puszikkal halmoztam el az egész mellét, közben levette rólam a nadrágot, és én is lehámoztam róla az övét.

Miközben én még mindig a melleivel játszottam, ő simogatta a testem mindenhol a puha kezével. Lassan lefektettem az ágyra, és a köldökét kezdtem el csókolni, hogy minden egyes érintésemre libabőrős lett. Lejjebb mentem, de direkt kihagytam a legintimebb részét, a combját csókolgattam, aztán a belső combjához értem, és végül eljutottam arra a helyre, ahová még álmomban sem gondoltam, hogy egyszer beengedést nyerek. Először csak a csiklóját izgattam, szívogattam, és kicsit haraptam, majd erőteljesen bedugtam a nyelvem és félelmetes energiával nyaltam. Tünde óriásit élvezett, és meseszép volt látni az arcát, miközben a csúcson van, és tudni, hogy én jutattam el oda. Miután végeztem "ott", feljebb mentem, és csak csókoltam a mellét, apró lélegzetekkel susogtam a nyakába. Ő elkapott és olyan vadul kezdett el csókolni, ahogy nem is gondoltam volna, hogy képes. Fölém kerekedett és ő kezdett el kényeztetni.

Végig csókolta a testem, még a lábujjaimat is kényeztette, elmondhatatlanul felizgatott, majd egy ujjával izgatni kezdte a csiklóm. Már a látványtól majdnem eléveztem, de tudta, hogy lehet elnyújtani az érzést, nyalogatni kezdte a puncim, utána bedugta két ujját és megujjazott, amikor már nem bírtam tovább, és óriásit élveztem. Kimerülten csak feküdtünk egymás mellett, és nem értettük hogy történt. Úgy éreztem, hogy soha nem akarok már elmenni mellőle, azt akarom, hogy mindig érezzem az illatát, a haja simogatását, a keze érintését... De végül felkelt és elment zuhanyozni. Nem hívott, nem mondta, hogy menjek utána, így nem mentem. Mikor végzett, én is bementem és letusoltam, bár sajnáltam, hogy le kell mosnom magamról az érintését. Mikor végeztem és felöltöztem, odamentem hozzá, és nem tudtam mit mondani. Megcsókoltam, visszacsókolt, és éreztem, ahogy egy könnycsepp lefolyt az arcán.

Hazamentem, és utána egész nyáron nem kerestem, és ő sem keresett. 10. év elejére már rengeteg nyári élménnyel gazdagon mentem be az iskolába, és akaratlanul is remegett a gyomrom csak a gondolatára is, hogy újra láthatom őt. Találkoztunk még óra előtt a folyosón, de nem mosolygott rám. Aztán órán felszólított, de nem dicsért meg. Látszott rajta, hogy nyomasztja a dolog, és nem érezte, hogy engem mennyire nyomasztott. Megvártam órák után és mondtam neki, hogy tudom, hogy nem gondolta komolyan, és nem lehet semmi, hiszen minden ez ellen van, ő a tanárom, és ez a legkisebb baj. Ő egy nő, aki még ha férfi lenne, akkor is pedofilnak számítana egy ennyi idős barátnővel. Érezte ő is és én is, hogy nem tudjuk megválaszolni a kérdéseket, és abban maradtunk, hogy jobb, ha elfelejtjük, ami történt, és lemondjuk a pénteki beszélgetéseinket is.

Most volt egy éve, hogy ez történt. Neki barátja van, és nekem is. De akárhányszor eszembe jut, vagy találkozok vele, óriási fájdalmat érzek a lelkemben, azért, mert leírni sem tudom, hogy mennyire szeretem. És mert nem tudom, hogy ő szeret-e, vagy szeretett-e valaha. És azért, mert tudom, hogy irreális az egész, ami velem történt, de megtörtént, és már nem tudom elfelejteni.
Hozzászólások
További hozzászólások »
fakutya5 ·
Érdekes ,hogy egy -egy ilyen történet kapcsán mennyi hasonló kerül elő...
Nyitni kéne egy forúmot

Remélem a történet szerzőjének HAPPY END lesz a vége...mert az olvasottak alapján van rá esély...
:smile: :grinning:

feri1231 ·
Jó.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: