Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az álomfogó

A szeretkezés kellemes volt, s hogy vége lett, elégedetten hengeredtem a hátamra. Orrom telve volt a lány illatával, akinek teste kellemesen melengette az oldalam. Néhány pillanat, és ismét megéreztem kezének érintését – gyengéden cirógatni kezdte a mellkasom, s közben forrón lihegett a nyakamba. Elmosolyodtam a sötétben, cirógattam a nyakát, s hallgattam, amint szapora lélegzete lassan gyenge szuszogássá enyhül.
- Imádlak – suttogtam neki.
- Mmmmm.
Játszani kezdtem a mellével, amely már nem volt kemény, éreztem is, most nem tudom újra felizgatni. Talán nem is akartam. Csupán feküdni akartam, meztelenül és tisztán, átitatva a szerelem párájával. S nézni április teliholdját az ablakon át, óriási, idegen gömbjét, az első bolyát a végtelen partvidékén.

A nyitott ablakban a szél egy álomfogót lengetett – a lány talizmánja, azokból az időkből, mikor ágyában még nem hált férfi. A hold a hálója csapdájába került, s kagylók és gyöngyök csüngtek udvarába. Bambán bámultam ezt a szürreális képet, s a szobát közben egyre áttetszőbb, ezüstös fény öntötte el. Szorosabban öleltem a meleg testet, s lehunytam a szemem.
…hallatlanul óriás vidéket jártam álmomban, hegyormokat s folyókat, buja és virágzó tájat egy történelem előtti korból. A folyók vize kék volt, s a rétek a zöld ismeretlen árnyalatába borultak. A tágas mezőkön fantasztikus, gyönyörű állatok legeltek, a takaros falvak szinte láthatatlanul bújtak meg a hegyek lábánál. A fények olyan élesek voltak, hogy szinte átmosták a dolgokat, keresztülfolytak rajtuk, belülről töltötték ki őket.
Lélegzetemet kapkodva merültem el ebben a csodában, alig éreztem, hogy az álom falán átnyúlt egy gyöngéd kéz, s vállamat megmarkolva maga felé fordított.

A lány arca, rámszegeződő tekintete gyönyörű volt, szinte maga a tiszta, lángoló szépség. A gyönyör szívemig hatolt, s csak annyit tudtam, szeretem őt, őt szeretem a világon a legjobban, akár az álombéliben, akár a valóságosban. Ő is megérezhette ezt, mert mosolyogva hozzám hajolt, s lágyan megcsókolta az ajkam. Magamhoz öleltem, arcom vállgödrébe fúrva, s csak homályosan érzékeltem a keménységet a melle között.

Csak miután szétváltunk, vettem észre, hogy nyakában ott lóg az álomfogó. Tiszta, ezüstös fény áradt belőle, elemi erejű ragyogás, mely még sem perzselte meg kedvesem sima, meztelen bőrét.
S az álomfogó hálójában, mint legyek a pókcsapdában, dühödten rángatóztak a fogaikat csikorgató, ám már ártalmatlan lidércek.
Hasonló történetek
4398
Éhséggel merült álomba ismét.
Képekért könyörgött, útért – bár imája névtelen volt, s valahogy olyan, mint a fel nem adott fenyegető levelek.
Mindaz, ami ébredéskor megmaradt, forró benyomások izzadtsága volt csupán. Képek, melyek eleve a fikció részei. Olvasta tán őket...
7188
Fél évig volt az elvonón. Zsolt minden nap meglátogatta. Először csak szakmailag karolta fel, de aztán, ahogy Andrea szépsége, és nyugalma kezdett visszatérni, úgy szerettek egymásba. Mikorra a lányt gyógyultnak nyilvánították, tudták, hogy össze fognak költözni. Andrea vissza sem ment a régi lakásába...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Whym ·
Az a jó hogy pusztán attól, hogy te írtad feszült lesz a történet. A langyos idil közben végig azt vártam, vajon mikor vált horrorba, vagy valami teljesen odanem illő mondattól debilségbe.

:flushed:
BURGONYA ·
NÉHA RAJTAM IS ERŐT VEHET A SZENTIMENTALIZMUS NEM? :rage: :angry:


DE AMI KÉSIK, NEM MÚLIK! :angry: :angry:
lököttyúk ·
:smile:

Vivienne ·
Baromi jó volt!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: