Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az 52 éves angoltanárom

Van egy 52 éves angoltanárom, aki nagyon nagyon tetszik nekem, őrjítően vonzónak találom. Teljesen felizgat a látványa és a közelsége. Tegnap egy elég laza, kissé kigombolt ingben volt, ami jól láttatta a szőrös mellkasát, amely kész afrodiziákumot jelentett számomra. Ezt csak fokozta, hogy ő – nem távolságtartó ember lévén – míg magyarázta az egyik feladatot, egészen közel húzódott hozzám. Nagyon jól esett a közelsége, felizgatott. Halkabban, lágyabban beszélt hozzám, azon a kellemes, férfias hangján. Arca egészen közel került az arcomhoz. Féltem, hogy tekintetem elárulja, mi is játszódik le bennem, ennek ellenére mélyen a szemeibe néztem. Ez fokozta bennem az iránta ébredő vágyat. Vágyakozva fürkésztem arcának és testének minden rezdülését. Szemeim megakadtak ajkain - melyeket oly’ szívesen éreznék ajkaimon -  majd élvezettel siklottak lejjebb, végigpásztázván a testét, s elidőzvén a combjainál és ágyékánál, melyre kék színű farmernadrágja izgatóan feszült rá.
Teljesen beindultam rá. Hihetetlenül kívántam Őt, egyszerűen észveszejtően szexi volt. Egyből nedves is lett a puncim, és csak arra bírtam gondolni, hogy minél közelebb akarok kerülni hozzá, érezni Őt magamon/magamban. Testemmel szorosan testéhez simulni, miközben a nyelvemet lassan átdugnám abba a kívánatos szájába. Hevesen smárolni vele, s közben végigsimítani a testén: a mellkasán, hasán, a combjain, majd végül a farkát masszíroznám nadrágon keresztül. Aztán megszabadítanám Őt a ruháitól és én is levetkőznék. Ezt követően már meztelen testemmel dörgölőznék vágytól fűtve meztelen testéhez, majd elkezdeném mindenhol csókolgatni, ahol érném. A farkát is kényeztetném a számmal. Ekkorra már csöpögnék a vágytól és nedves puncimmal élvezettel csusszannék bele a meredező férfiasságába. Szenvedélyesen lovagolnám, miközben mámoros arccal mélyen a szemeibe néznék, s halk nyögések kíséretében így élveznék el rajta.
Hozzászólások
További hozzászólások »
szerenella ·
Hány évig tanulod az angolt? Vagy már te tanítod? :innocent:

BlankaRumcájszneje ·
Rumcájsznak és nekem kellemes volt.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: