Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Atomcsapás

(Ezt a mívet egy álom ihlette, egészen hűen írom le...)

Atomcsapás

Világunk hanyatlik, alig vannak már Élők. Minden város romokban hever, de én keresem a reményt, egy cél Éltet, hogy egyszer még megtalálom azt a szerkezetet, amivel visszapörgethetem az időt. Halandó vagyok, így még elkeseredettebb vagyok.
Egyszer belebotlottam egy ősi városba. Most láttam először, s mégis valahogy kötődtem hozzá. Ahogy végig húztam a kezem a romokon, különös emlékképeket láttam.
Valaha csak a nagy kékség létezett, a végtelen óceán és semmi más. Én voltam az egyetlen Élőlény széles e világon. Sárkány voltam, teli vággyal és kerestem a helyem. Magányos voltam, a vizet területekre osztottam föl, de sehol sem találtam a békémet, így hát elhatároztam, hogy nem fogok tovább üldöztetve Élni saját lelkiismeretemtől, ezért megalkottam a világ legszélén a saját városomat. A gondolat erejével teremtettem, milyen nagyszerű érzés volt. A tenger fenekéről ki is emelkedett egy város. Közben ezt gondoltam:
„Olyan dolgokat teremtek, amikre szükségük van az embereknek: hősöket, isteneket.” Ekkor egy kisebb tér közepén feltört a mélyből egy fényes vértezetbe öltözött hatalmas, erőtől duzzadó istenség egy kéktollú sisakban.

Azóta millió évek teltek el, megváltoztam... emberré váltam. Halandóként járom hanyatló világunk, hogy megtaláljam hajdani önmagam emlékének utolsó morzsáit. Elvesztettem az erőt, mellyel a gondolat erejével teremtettem. Végül utam során régi városom felé jártam, rögtön felismertem a munkámat. Ahogy az omladozó sziklákon és oszlop maradványokhoz hozzáértem, bevillantak a régi képek, a teremtés emlékei... s az is, miként pusztult el ez a gyönyörű hely. Végtelen szomorúság töltött el, mindenképpen újra akartam építeni a várost, a várost, melyet én teremtettem az embereknek. Ekkor úgy éreztem, hogy minden eddigi hiábavaló volt, mert az idő folyamát nem lehetséges megváltoztatni, csak az emberek emlékét lehet alakítani. Láttam, hogyan vált romhalmazzá az én általam olyannyira szeretett hely. Hatalmas robotok robbanófejes töltetekkel szétbombázták a várost, és valami fura, groteszk, gyerekszerű lények irányítják őket.

Léptek zaja rángatott vissza a jelenbe. Ugyanazok a lények voltak, akiket a látomásomban észleltem. Egy robot is volt velük. Én elbújtam egy szikla mögé. A robot hamar elment és egy kis csellel a „gyerekek” sem vettek észre. Amikor elmúlt a veszély előjöttem, s egy csapat ugyanilyen bizonytalan érzésű emberrel találkoztam, mint amilyen én vagyok. Mind a helyüket keresték, elkeseredettek voltak s kétségbe esettek. Én célt adtam nekik, hogy most már keressük együtt az időgépet. Amikor értelmet kapott létezésük, megnyugodtak, s hűen követtek. Előző utazásaim során találtam egy barlangrendszert, ami elég régen épült ahhoz, hogy lehessen benne valami értékes... Ez az egész igazából egy kiépített alagútrendszer volt. Amikor odaértünk, és közelebbről is megvizsgáltuk, észrevettük, hogy alig van benne pár folyosó. Az egyik alagútból nyílt egy szoba. A többiek kint megvártak, én benéztem s egy furcsa fémoltáron ott hevert egy tábla, rajta egy tekerőkarral. Odamentem, felvettem és visszatekertem vele az időt egészen a város fénykoráig. Újból láthattam dicső városom, végtelen boldogság lelt otthonára szívemben s repülni tudtam volna örömömben.
Beléptek a többiek is a szobába.
- Jól vagy? – kérdezték.
A mozdulatlan testemre meredtek s csak ennyit mondott egyikük:
- Bolond! Az idő kerekét nem lehet visszaforgatni...
- Hagyjuk itt, az emlékei rabjává vált...
Hasonló történetek
5544
Csöngettek!
Kinéztem az ablakon és látom, hogy a fényes nyúlványokkal érkező ismerősöm ott ácsorog az ajtó előtt gúnyos mosollyal a szája szegletén. Mit tehetnék, beengedem és hagyom, hogy megtegye, amiért jött. Az ajtó kinyílik és belép rajta Ő...
4659
Ismered azt az érzést, amikor rájössz, hogy valaki, valami iszonyúan hiányzik, és nem teljes az életed, mert nem kaphatod meg azt, amire istenigazából vágysz, nem kaphatod meg azt, amitől boldog lehetnél, kis morzsákra futja csak, de ez nem elég, mert a vagy szélviharként tombol benned?
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: