Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

At the beginnings

Két éve kezdődött el minden egy verőfényes májusi délutánon.
A csillogó ezüst BMW leparkolt az udvar végébe, s így messze elkerültünk minden kíváncsiskodó szempárt. 
A kocsiban ültünk csendben… zavarban voltam, nem tudtam mit mondjak neki.
Ott ült mellettem, és ahogy rám nézett azokkal a gyönyörű kékes-szürke szemekkel…


Régóta terveztük ezt a találkozást, órákig beszéltünk minden nap, eltervezve minden apró kis részletet, hogy mit teszünk egymással, s mégis mikor ott voltunk pár centire egymástól, meg sem tudtam szólalni. Magamban szitkozódtam, hogy lehetek ennyire félénk, mint egy szűzlány, pedig hjaj, mennyire messze voltam már akkor is a hófehér lelkületű fiatal nőtől, akit mindig kinéztek belőlem. Csöndes természetem, s mindig mosolygós, kedves arcom a legtöbb férfiban ugyanazt a gondolatot ébresztette: félénk kislány, talán prűd is. Ő volt az első, aki sejtette mi rejlik az ártatlannak tűnő felszín alatt.


Christian nagyon vonzó férfi volt, izmos testét a spotnak köszönhette, rövidre nyírt vöröses-szőke hajjal rendelkezett és még vöröses körszakálla se tudta megfosztani kisfiús bájától.
Nem fogtam fel, hogy volt akkora szerencsém, hogy ráakadtam.
Nem voltam egy bombázó fekete démon, szélesebb csípővel, kerek popóval és telt, de nem túl nagy mellekkel áldott meg az ég. Vele ellentétben az én hajam sötét volt, ébenfekete, s gesztenyebarna szemeim, hosszú fekete szempilláim voltak. Bőröm világos, ajkaim duzzadt, vérvörösek.
Sose sminkeltem magam, nem volt rá szükségem. A húszas éveim elején jártam, fiatal, karcsú testem szétvetette az életerő.
Annak ellenére, hogy ő már harminc is elmúlt az a vágy, ami a tengerkék szempárban lobogott, mikor rám nézett, egy húszas évei elején járó tűzzel és hévvel telt ifjúvá tette őt számomra.


Mikor először összeakadt a pillantásunk, s a mélykék szempár belefúródott a gesztenyebarnába, elpirultam… Hisz úgy nézett rám, mintha abban a minutumban rám akarná vetni magát.
Gyorsan elfordítottam a fejem és a lábamat kezdtem el bámulni zavaromban.
Aztán éreztem, ahogy lágyan végig simít az arcomon. Ránéztem, s ő finoman belemarkolt hosszú hajamba, majd gyengéden közelebb húzott. A szívem a torkomban dobogott, ahogy egyre közelebb hajolt.
Ajka az enyémhez ért, majd nyelvével kért bebocsájtást. Lágyan csókolt, s én azt hittem elolvadok, a szívverésem egyre csak gyorsult, egyre szenvedélyesebben követelte ajkaim, már pusztán a csókjával megremegtette egész belsőm, s éreztem benedvesedtem…
Egyik kezével a hajamba markolva tartotta a fejem, míg a másikkal a derekamat fogta szorosan.
Ujjaim a vállán pihentek, majd felcsúsztattam őket, s végigsimítottam a haján.
A légzésem mély volt és akadozott, ahogy egyre jobban elöntött a vágy. Keze, mely a derekamnál pihent, egyre csak lejjebb siklott, míg a combomra nem ért. Gyengéden simogatott és mikor a belső combomhoz ért, automatikusan szélesebbre tártam a lábaimat. Halványan elmosolyodott, de egy pillanatra se hagyta abba ajkaim ostromlását.


Lassan egyre feljebb haladt, idegtépő volt a várakozás, míg felcsúszott miniszoknyám alatt ujjai ráakadtak édes nedveimtől átitatott tangámra. Mikor végig simított a fekete anyagon, felsóhajtottam. 
Csókjaink zápora abbamaradt, s csak bámultuk egymást lihegve, mintha a félmaratont futottuk volna le épp.
Ravasz csillogást véltem felfedezni a szemében, s tudtam mi következik. Lehunytam a szemem és egyre zihálóbb légzéssel nyugtáztam, hogy félretolta a csipkés anyagot, hogy felmérje izgalmam szintjét.
Lassan végig húzta ujjait a szeméremdombomon, majd a vágytól kidudorodott csiklóm következett, visszafojtott lélegzettel vártam mi lesz a következő lépése.
Egyszer csak két ujj döfött belém vadul, hangosan felnyögtem a meglepetéstől és a gyönyörtől. Gyorsan, mohón mozgatta bennem az ujjait, közben ajkai a nyakamra tapadtak és gyengéden csókolták a finom bőrt.
Őrjítő tempót diktált, érezni akartam őt, mindennél jobban! Tenyerem rásiklott sötét farmernadrágjára, és éreztem, hogy majd szétfeszíti a vágy.
Ő közben már lejjebb csúsztatta fekete toppomat, és egy gyors mozdulattal kiszabadította feszes, telt kebleimet a melltartó fogságából. Mire észbe kaptam már a melleimet szívogatta, harapdálta, teljesen felhúzott. Nedvem patakként csordogált le döfködő ujjain.
Azt akartam, hogy a magáévá tegyen, de nem itt.


Így finoman kihúztam a kezét magamból és gyengéden eltoltam magamtól. Nem értette miért csináltam ezt, de mikor játékos arcomat megpillantotta széles mosollyal és a vágytól sötét szempárral követte mozdulataimat.
Kinyitottam a kocsi ajtaját, szerencsére a kutyái a kert végében a kerítés mögül nézték, ahogy gyorsan megkerülöm a kocsit és kibuggyanó mellel, felcsúszott szoknyával rávetem magam és csókolom.
Gyorsan becsukta a kocsiajtót, majd lassan felbotorkáltunk a teraszra.
Ekkor hirtelen letérdeltem elé és az övét kikapcsolva, nadrágját kissé letolva végre elővettem meredező férfiasságát. Mohón a számba vettem, mitől kéjesen felnyögött.
Belemarkolt a hajamba és csak nézte, élvezte, ahogy szopom.
A szemét behunyta és felnyögött minden egyes alkalommal, mikor a torkomig engedtem termetes hímtagját. Majd nem bírta tovább, felhúzott magához és vadul megcsókolt, közben benyúltam fehér pólója alá és simogattam kockás hasát, majd levettem róla a felesleges ruhadarabot. Ő is lerángatta rólam a toppomat, a szoknyámat, a fehérneműt, ott álltam előtte meztelenül, fekete magas sarkúmban, amit lerúgtam magamról.
Hosszú fekete hajam a melleimet súrolta, s vágytól égő szempárral figyeltem, ahogy magát is megszabadítja a ruháktól.
Ott álltunk egymással szemben meztelenül, felajzottan… Pár pillanatig csak néztünk egymás szemébe, majd szinte egyszerre megmozdulva egymás ajkát követeltük.  
Lassan lépkedni kezdett hátrafelé, vezetve engem is, míg valami hűvös, kemény dolog a csípőmet nem súrolta. Akkor könnyedén felkapott és finoman lefektetett a hatalmas tölgyfa asztalra.


Felhevült bőrömet meglepetésként érte a hűvös fa érintése, de meglepődni se volt időm, már belém is döfött keményen.  Kéjesen felkiáltottam, annyira vágytam rá, hogy már ettől a teljességtől, melyet vágytól duzzadt farka okozott belsőmben azonnal elélveztem.
Érezte, ahogy rángatózok, de csak dugott és dugott…
Éreztem, hogy közel vagyok egy újabb orgazmushoz, ezért felültem és megcsókoltam, kihúzta belőlem a farkát, majd hagyta, hogy leültessem az asztal melletti támlás, tömör fa székre. Beleültem meredező falloszába és mozogni kezdtem. Magához húzott és csókolt ahol ért.
-           Annyira vágytam már a farkadra! – mondtam miközben csípőmmel ringatóztam rajta.
-           Hannah, ha tudnád, mióta vágyom erre! – súgta a fülembe, mikor szorosan magához húzott és teljes méretével bennem volt.
A nyakába csimpaszkodtam és hagytam, hogy ő is segítsen, gyorsan mozgott alattam, majd egy mély nyögés hagyta el a száját, éreztem, hogy itt a vég, s szinte azonnal követtem őt felsikoltva…
Szorosan magához húzott és megcsókolt. Majd elsimított egy tincset az arcomból és mosolyogva megszólalt:
-           Mit szólnál hozzá, ha a ház többi részét is felfedeznénk?
-           Benne vagyok! – vigyorogtam, majd felálltam és ott hagyva csapot-papot kézenfogva bementünk a házba…

Hozzászólások
További hozzászólások »
emobaby ·
Felejthető mű, semmi érdemlegeset nem nyújt.

pirosho ·
:grinning:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: