Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Áruházi kaland

- Nézd csak! Szerinted mit művel ott az a nő? - hívott magához az egyik operátor kolléga.

Egy álomszép, csinos, nyári ruhába bújtatott nő álldogál a vegyszerek előtt, alig észrevehetően cirógatja a combjait a szoknyája szélét fogva, néha-néha az ajkába harapva figyeli a teljesen érdektelen dobozokat maga előtt. Természetesen egyből felismertelek.

- <i>Valamire készülsz, vagy csak álmodozol? Ezt ki kell derítenem! Szólok is a kollégáknak, hogy azonnal gyűjtsenek be és hozzanak az egyik kihallgatóba. </i>- Persze kevesen tudják, hogy ezek a teljesen hangszigetelt szobák egyáltalán léteznek, de aki bűnbe esik..


Már a szobában várok rád, amikor betessékelnek. Láthatóan izgatott vagy, hogy mégis milyen eljárás az ilyen, meg egyáltalán mit keresel itt, hisz nem csináltál semmit.. Talán egy kis félelem is bujkál benned, és sértődötten támaszkodsz meg a szobában lévő asztalnál, de mivel háttal vagy nekem, pont nem látod, hogy a becsukódó ajtó mögött én állok. Legszívesebben rád vetném magam, de egy kicsit szeretnélek megtréfálni, hogy oldjam ezt a feszült állapotod.
Izgatottan topogsz, de mikor meghallod a jól ismert hangomat, hirtelen lefagysz és oda se mersz nézni, nem akarsz hinni a füleidnek és képtelen vagy megfordulni, hogy bizonyosságot nyerj.

- Kérem, támaszkodjon az asztalra és tegye enyhe terpeszbe a lábát. Az ellenállás hiábavaló. Tudom, hogy valami olyasmit rejt a ruhája, aminek semmi keresnivalója nincs ott!

- De..
- Fogja be a száját! Nem érdekelnek a hazugságai, tudom amit tudok! Most pedig, meg fogom motozni..
- De..
- Sss! - rakom az ujjaim az ajkaid elé, és már olyan közel léptem hozzád közben, hogy közvetlenül a füledbe súgom. Végre megérzed az illatom is, így már a félelem utolsó morzsája is elszáll belőled, amit lerogyó vállaid is nyíltan jeleznek.

A csitító hangom után finoman bekapom a fülcimpádat, ami mosolyt csal az arcodra és ahogy gyengéd csókjaimmal haladok tovább a nyakadon a vállad felé, még a szemed is becsukod, hogy átadd magad az élvezeteknek. Ajkaim érzéki érintését a kezeim váltják fel a válladon, és módszeresen haladnak a ruhád vonalán végig; tapogatva a hátadat, az oldaladat, a derekadat és a csípődet, gyengéd, masszírozós mozdulatokkal, simogatásokkal, enyhe szorításokkal. Szerencsére eléggé kivágott hátul ez a dögös, lenge nyári ruhád, és melltartó sincs rajtad, így gond nélkül tapaszthatom a számat a gerincedre a hátad közepén, hogy őrjítően lassan végigcsókoljam a nyakadig, megszámolva rajta minden apró pihét a nyelvemmel és beszippantva fenséges illatod a csíkot húzó orrommal. Érzem, hogy libabőrös lettél és kétséget kizárólag a mellbimbóid is bekeményedtek. Még nem is láttam őket, de a gondolat, hogy rövidesen akár a számba is vehetem őket, olyan keménnyé varázsolja a farkam, hogy menten elő akar törni a nadrágomból.

A csípődről a kezeim közben a pocidra vándorolnak és megkezdik gyötrően lassú útjukat a melleid felé, miközben a szoknyádat elől egyre magasabbra emelik, ahogy simogatva vonszolják magukkal a ruhádat. A légzésed egyre szaporább lesz, ahogy a melleid alsó ívéhez közelítek és csalódottan veszed tudomásul, hogy keretbe foglalásuk után, még bizony nem nyúlok rájuk. Csak kikerülöm őket (bármennyire is a nehezemre esik) és hagyom, hogy visszahulljon a kezemből a felgyűrt anyag. A ruhád pántján folytatják az útjukat felfelé, majd mikor elértem a vállaidhoz, mindkét oldalon beakasztom a mutatóujjam a pántokba, és a válladon hagyva, szétfeszítve őket haladok egyre lejjebb, dekoltázsodat egyre szélesebbre tárva (és fölülről figyelve), melleidből egyre többet felfedve. Élvezettel nézem, ahogy a kemény mellbimbóid gátat szabnak a ruhád szétnyílásának, lehetőséget adva nekem egy kis játékra velük, de rövidesen megadják magukat a további feszegetés hatására, és szinte egyszerre ugranak elő a csodaszép, formás cicijeid, meredező mellbimbókkal, és ámulatba ejtő, enyhe hullámzásba kezdenek, a feszítő hatást leküzdve. Észbontóan izgató a vállad fölül figyelni őket, hát még az, mikor az ujjaim, folytatva útjukat elérik a melleid oldalát és végigsimítják a bársonyos, puha bőrödet rajtuk, egészen az ívük alsó pontjáig, hogy teljesen beakaszthassák a ruhácskád elülső kivágását alájuk, megakadályozva, hogy akár véletlenül is újra takarásba kerüljenek.

Nem, nem, még nem veszem őket a kezembe, csak eligazítom a ruhád többi részét és folytatom a "motozást". Kezeim végigfutnak az oldaladon, átevickélnek a csípődön, lesimítják a ruhádat a combodra, majd miután mögéd térdeltem, követik a lábaid vonalát és megfogják a bokádat hátulról. Szépen lassan siklanak rajtad a tenyereim fölfele, kezdve a vádlid finom nyomkodásával, majd a térdhajlatodat elhagyva, felkúsznak a ruhád alá, hogy a combodat simítva eljussanak egészen a formás kis popsidig, amit gyengéden markolászva, simogatva feszítenek szét egy picit, hogy hüvelykujjaim a lábaid közül felcsúszhassanak a falatnyi kis tangád felső pereméig. Finom remegést érzek rajtad, ami mutatja, hogy már eddig is mennyire élvezted, pláne mikor végre rányúltam arra a formás kis fenekedre.. úgy érezted a popsid nem is kerülhetne ennél jobb csomagolásba, aminek hangot is adtál, egy leküzdhetetlen kéjes nyögés formájában.

- Tudtam én, hogy valami nincs itt rendben! - fogtam rá a bugyid szélére, majd szépen fokozatosan, előre-hátra igazgatva lefejtettem rólad, majd megvártam, míg ügyesen kilépsz belőle. Hosszú másodpercekig csak vártad, hogy végre újra hozzád érjek, hogy felhajtsam a szoknyád a szemem elől, vagy bármi, de történjen már! Én viszont csak az orromhoz emeltem az átázott tangádat, és egy hatalmas lélegzetvétellel szívtam ki belőle az utolsó illatmolekulákat is. A nedvességéből ítélve jó úton járok a kényeztetésedben, amit csak erre a rövid időre szakítottam meg az illatvétellel, egy gyors feltápászkodással, és a bugyid látványos asztalra helyezésével.

- Látja hölgyem, ez teljességgel megengedhetetlen, ha velem találkozik! - és már guggoltam is vissza, hogy az észbontó kis popsid fejmagasságba kerüljön, és egy hirtelen mozdulattal felrántva a szoknyádat, már fel is fedtem magam előtt. Micsoda forma, minő szépség és gyönyörű ívek, kikandikáló nagyajkak várják éhesen a nyelvem érintését, ajkaim szorítását, finom feneked pedig szinte sóvárog a gyengéd harapásaim után. Nem is váratom sokáig őket, ezernyi puszival borítom be a tomporod minden négyzetcentijét, érdes nyelvemmel szántok árkokat és húzok csíkokat mindenfelé, majd fogaim szorítását érzed az izmos fenekedbe vájódni, miközben a kezeim a combodat, és az épp nem elfoglalt területeket cirógatják a popsidból. Nyögéseid és sóhajaid száma egyre gyarapszik, és a lábad is látványos remegésbe kezd, mikor újra és újra érintik érzékenyebb pontjaidat az ajkaim és a nyelvem, majd kegyelemdöfésként szépen megfordulok, háttal beülök a lábaid mögé, és a szoknyád alá bújva dugom a fejem a lábaid közé úgy, hogy a szám pontosan a puncidra illeszkedjen. Az orrommal is sikerül egy kis nedvességet begyűjtenem, ami most így a csiklódat izgatja, miközben a nyelvem egyre nagyobb területen járja be a csodás kelyhed minden szegletét. Még a levegő is bennakad nálad, amikor végre behatolok a vaginádba, a lehető legtöbb nedvességet előcsalva, majd újra és újra a számba kanyarítva. Nem hagyom ki az ánuszod sem, hosszú, mély nyelvcsapásaim a hátsó bejárattól indulnak ezután, és elérnek egészen a csiklódig, ahol gyorsan pörgetve a nyelvem, fokozom a lábaid remegését, addig ismételve míg szinte rogyadozó lábakkal a számba nem élvezel. Orgazmusod bizonyítéka beteríti a nyelvem, édes nektárod szinte az egész arcomat benedvesíti, és én élvezettel nyalom ki belőled az utolsó cseppet is. Közben pajkosan felhajtod a szoknyádat elől az egyik kezeddel, hogy láthassam a gyönyörű melleid közt az arcodon is, mennyire jólesett az előbbi mutatvány. Pihegve nézel a szemembe egy pár pillanatnyi ocsúdás után, és még egy helyes kis mosolyt is megejtesz, látva a csillogó arcomat, teljesen beterítve nedvességgel, amit a kéjbarlangod engedett magából. Csak ezután csókollak meg először, miután kikecmeregtem a lábaid közül és magam felé fordítalak az asztaltól, felültetlek rá, és a lábaid közé nyomakodva ölellek át szorosan, és hagyom, hogy az éhes ajkaid mohón leszopogassák az enyémről az édes nektárodat, majd a nyelvemet is kezelésbe vedd. Hosszú percekig csak smárolunk, élvezettel keverjük a nyálunkat a nedveiddel, és egymás szájába tolakodunk nyelvünkkel.

- Most pedig segíts levenni a pólómat drágám, érezni akarom ezeket a csodaszép melleket az enyémnek préselődni! - egy hang nélkül szót fogadsz, olyan gyorsan veszed le rólam, hogy le se tagadhatnád mennyire kívánod te is az érzést, majd testünk szinte összeforrva ölelkezik újra, és újabb csókban egyesül, miközben élvezem ahogy mellbimbóid ide-oda ficánkolnak a mellkasomon, és a farkam nekifeszül hol a puncidnak, hol a pocidnak. Nem is bírod sokáig, hogy ne vedd végre kezelésbe, még javában csókolózunk, mikor te már a nadrágommal szöszmötölsz, és azonnal letolod a földre, ahogy átverekedted magad az övemen. Gondolkodás nélkül a markodba fogod a lüktető péniszemet, húzogatod a bőrt rajta, simogatod, szorítgatod, élvezettel játszol vele, de nekem már több kell.. a szádra vágyom, érezni akarom ahogy az ajkaid rákulcsolódnak a kemény farkamra, hogy a nyelved a makkommal játszik, hogy a torkod csak nekem tágul. Kicsit hátradöntve téged az ülő helyzetedben emelem fel a lábaidat, és egyúttal fordítalak meg a popsidat használva forgópontnak, majd könnyedén eltolva magamtól, kényszerítelek a hátadra feküdni az asztalra úgy, hogy a fejed lelógjon róla, és pont a farkamhoz kerüljön. Igyekszem úgy helyezni a fejedet, hogy a tarkódnál kis támasztékot találj. Odaérintem az ajkaidhoz a dákóm, előcsalom a nyelved, amihez szintén odadörzsölöm, csapkodom a forró makkom, kicsit oldalról húzogatom végig a szádon a falloszom, amit mohón puszilsz, nyalogatsz, szívogatsz és persze nyögdécselsz hozzá. Örömmel veszem tudomásul mennyire odáig vagy érte, és a vehemenciádból ítélve, ha tehetnéd, órákig csak orálisan kényeztetnél, amit persze nem is bánnék, ha bírnám addig. De én azonnal meg akarom dugni a szádat, látni akarom ahogy eltűnik az ajkaid közt, érezni akarom ahogy a torkodnak feszül, miközben a heréim az arcodon pihennek, és mintha meg is érezted volna mire készülök, rámarkolsz az egyik kezeddel, a szádba irányítod, és vadul szopni kezded. Egy kicsit hagyom, hogy te dolgozz rajta, de kisvártatva megtámasztatom a fejedet, és én kezdek el benned mozogni, kefélni a szádat. Az illatom kitölti az orrod teljesen, ahogy újra és újra nekicsapódnak a heréim az arcodnak, és egyre mélyebbre engeded a torkodba csúszni a lüktető farkamat. Egy ideig csak tátott szájjal bámulom a profizmusod, de ringatózó melleid gyorsan maguknak követelik a figyelmet, amiket most már szabaddá váló kezeimmel kezdek módszeresen kényeztetni. Először csak közéjük csúsztatom a kezem, majd finoman elkezdem körkörösen simogatni, terelgetni őket, rájuk markolok finoman, majd egyre erősebben préselem össze őket, keretbe foglalva a kezemmel a meredező bimbóidat, amiket benyálazott ujjaimmal dörzsölgetek egy idő után, hogy a lehető legátfogóbb élvezeteket nyújtsak a tökéletes kis drágáknak. Nem hagyom figyelmen kívül a lábaid közé sikló kezedet sem, amivel a puncidat izgatod a szopás közben, de a melleid után egyik kezemmel ott is átveszem az irányítást.
Kellően nedves vagy ahhoz, hogy az ujjaim gond nélkül csúsztassam a vaginádba, így a középső és gyűrűs ujjam beléd mártva kezdem keresni a kéjbarlangod legérzékenyebb pontját. Szinte megfeszülsz az asztalon mikor rátalálok, és teli szájjal, orron át fújtatva adod át magad az ujjazásom élvezetének, mert rövidesen szédítő tempóban kezdem dörzsölni a g-pontod környékét. Újabb remegési hullámot érzek rajtad, ahogy száguldasz az orgazmus felé, és azzal kapod meg az utolsó lökést a célhoz, hogy rángatózva, lihegve pumpálom tele a szádat spermával, mert már ezt a látványt már én sem bírom megállni elélvezés nélkül. Szinte egyszerre élvezünk el, és amíg én a szádba spriccelek, addig te az asztalra, miközben tested úgy rángatózik, hogy a farkam is kiugrik a szádból, magával rántva egy keveset a forró magomból, amit már nem tudtál hirtelen lenyelni, az élvezetek hatása miatt. Lassan csordogál le az arcodon az ajkaid közül kibuggyanó meleg sperma, amit ahogy visszatértél a orgazmus okozta kéjmámorból, vissza is terelsz a szádba, nehogy kárba vesszen.

Gyorsan megforgatlak az asztalon, lábaidat a nyakamba veszem és mohón nyalom ki az édes nedűt a hüvelyedből, ami közelebb került a piros színhez mint a rózsaszínhez, és rendesen be is duzzadt a kemény ujjazástól. Próbálok úgy felállni, hogy a lábad ne eshessen le a vállamról, és a bokáidat megakasztva rajta illesztem a nyílásodhoz az ízedtől új erőre kapott falloszom, amit most már minden finomkodás nélkül, azonnal tövig vágok beléd.

- Sikíts csak bátran drága, nem hallja senki!  - innentől már csak hangos sikolyok hagyják el a szádat semmi más, ahogy neked feszülve járatom benned méretes dorongomat, még a válladnál fogva meg is támasztalak, ne tudj tőlem elcsúszni, és folyamatosan a teljes hosszát elnyeld minden lökésnél. Márpedig így felemelt lábakkal gond nélkül merül el benned a szerszámom, és hangosan csapódik neki az ágyékom a fenekednek szédítő tempóban. Sikolyaid összeolvadnak egy kitartott hanggá, amikor a bokáidat összefogva kicsit még előrébb feszítem, és úgy kefélem ki belőled a lelket is. Még tövig benned vagyok, mikor a lábaidat oldalra húzva kényszerítelek hasra fordulásra, és ahogy támaszt találtál velük a földön, már fekszem is rád, beleadva szinte a teljes súlyom a leszorításodba, és így kezdelek hátulról kefélni, mint a nyulak. Szinte sajnálom szegény melleidet, ahogy összepréselődnek alattunk, de hallom a hangodon, hogy ez egy csöppet se zavar téged, inkább csak feltüzel ez az új pozitúra. Lucskosra kefélem azt a szűk kis nyílásod, amivel gyakorlottan szorítgatod a farkam, és ezen felbátorodva kicsit lassítok a tempón, feltápászkodok rólad, és a lehető legkülönbözőbb szögekből hatolok beléd újra és újra, várva a külön élvezeti hullámokat gerjesztő szorításod. Kicsit ki is fújhatjuk magunk eközben, de az élvezeti értékén mit se ront ez a félelmetesen lassú behatolási módszer. Gyűjtök egy kis nedvességet az ujjaimra, és módszeres tágítást végzek velük a hátsó bejáratodon. Bizony, még javába kitölti a puncid a farkam, amikor én már a fenekedet ujjazom, és gondolhatod mi következik utána.. Először csak bennhagyom a popsidban az ujjaimat, és úgy húzom ki teljesen a hüvelyedből a dákóm, majd újra elmerítem benne, aztán már a fenekedet is szabadon hagyom, hogy ne tudhasd most épp melyik nyílásodba fogok behatolni. Persze óvatosan csinálom.. előbb csak nekiveszítem az ánuszodnak a makkom, hagyom, hogy lassan befogadja, hallgatom a finom elnyújtott nyögésed közben, majd mikor már lazán jár benned, elkezdem váltogatni a nyílásokat. Hol a puncidban mártom meg a kőkemény farkamat, hol a fenekedbe feszítem bele szépen lassan. A fájdalom megszűnésével nem is igazán tudod eldönteni melyiket élvezed jobban, de mit is számít? Egyre gyorsabb tempóban kefélem a nyílásaidat, eljuttatva téged a csúcsra és ott is tartva, hogy aztán én is újra elélvezhessek a szűk nyílásaid hatására. Sugárban spriccelek a fenekedre, a mélyvörös és rózsaszínben játszó nyílásaidra, és talán belülre is jutott kicsi.

Egy percet se hagylak pihenni, szinte felrántalak az asztalról és szorosan ölelve csókollak, hagyom hogy átkulcsolj a lábaiddal és a falnak támasztva még egyszer beléd hatolok a csillapodó farkammal, ami még mindig elég merev, hogy újra kikerekedjenek a szemeid, és utána élvezettel szuszogunk egymás vállába temetkezve, érezve a nedveinket a lábaink között folydogálni. Még mindig kapkodva veszed a levegőt, mikor kicsit összekapva magunkat kiterellek az eladótérbe, így csatakosan, bugyi nélkül, hogy az áruház rejtettebb szegleteiben fotókat készíthessek a spermával szétlőtt puncidról (amit majd akkor küldök el neked, mikor épp dolgozol), gyorsan körbenézve és mögéd guggolva, és mire végzünk, már a térdedig folynak le a nedveink, amit az egyik ujjammal begyűjtve a szádba emelek, hogy gondosan leszopogathasd róla. Muszáj lesz még egyszer a melleidet is látnom, sőt szeretném újra és újra lefotózni, ahogy olyan területre érünk, amit se kamera, se emberek nem látnak. Gyorsan szétnyitom a ruhádat elől, keményre szopkodom a mellbimbóidat és próbálok úgy fotózni, hogy a sor végén felbukkanó emberek is látszódjanak, még ha ők nem is láthatják mit csinálunk, sőt még a szoknyádat is felhúzod egy kicsit előttem, hogy a csupasz kis puncidat is lekaphassam, még mielőtt a gyanútlan vásárlók észbe kaphatnának. Remélem nem bírsz majd magaddal, mikor megkapod őket, és kénytelen leszel elvonulni a mosdóba, hogy az így újra átélt szexre gondolva elégítsd ki magad, és kipirosodott arccal, mosolyogva és nedves puncival csatlakozz újra a kollégáidhoz.
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: