Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
-Ez a helyes hozzáállás! Adjunk a nézőknek egy olyan előadást, amit soha nem felejtenek el!...
Friss hozzászólások
kaliban: Tetszett!
2024-03-15 15:00
SunnyDay: Köszönöm :)
2024-03-14 10:40
kaliban: Folytasd! Tényleg jó a sztori.
2024-03-13 13:51
SunnyDay: Szia. Köszönöm, ha van rá igén...
2024-03-10 18:11
vinzso: Szia, jó történet, várom a fo...
2024-03-10 11:15
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Aranykalitka (d.) Hála és szeretet

*
Közeli baráti család tragédiája. Férj, feleség - jó és biztos jelen, boldog házasság. Az asszony édesanyja váratlanul lebetegedett, lebénult.
A feleség 49 évesen feladta fogorvosi- szájsebészeti magánpraxisát, mert nem akarta Édesanyját elfekvőbe utaltatni.
De a lelke, legbelül: lázongott! Ő is, meg a lelkiismerete is. Csatát vívott a gyermeki szeretet és a lelkiismeret, no meg az önzősége, a hivatásának szeretete. Ott legbelül a szíve környékén, akkor is, ha nem is szólt.
Az orvosi egyetem után, már többedik éve, fogorvosként- sőt szájsebészként dolgozott, mérhetetlenül sokat. Minden elérhető szaklapot elolvasott, folyamatosan képezte magát. Felettesei, betegei szerették, megbecsülték. Mindig is jól keresett.
Ekkor születtek meg a fiúk, mivel ketten voltak. Egypetéjű ikrekként: Róbert és Norbert. Akkor hatalmas öröm és csodálatos boldogság költözött a családba.
Abban az időben, Klárinak az édesanyja, Emma nagyon sokat segítette a lányát, mindenben és folyamatosan. Főzött, finom süteményekkel kényeztette a családot, felügyelte a gyerekek leckéjét.
Így röppentek el az évek a kedves család felett.
Klári ezt a kettős megterhelést nem is bírta volna egyedül. Édesanyja ezt felismerte, kérés nélkül segített fizikailag, de lelkileg is, mindenben.
A két lurkó minden idegszálát igénybe vették az édesanyjuknak és a nagyanyjuknak - egyaránt. Pláne, amikor kiskamaszként, ketten - kétfelé futottak! Eleven, egészséges,okos szép két fiú.
Ma már a Corvinusra járnak, vizsgáikat folyamatosan a legjobb jegyekkel osztályozzák. Nagy jövő áll előttük.
*
Klári a házuk egyik földszinti szobáját kiürítette. Oda került az emelhetős betegágy, a polc, az Édesanyja lakásából áthozott vitrin a féltett csecsebecsékkel, hogy öröme legyen. Új függönyt is varratott, virágtartó, benne csodálatosan omló-bomló színes virágokkal. A kis szobát egy szétnyitható ajtó választotta el a nappalitól.
Beleroskadt az egyik fotelba és várta a mentősöket. Hamarosan érkeztek, hozták a mindig vidám, tűzről pattant, fekete szemű - valaha mindig mosolygósan nevetős édesanyját.
Emma fehér hajjal és megkeseredett arccal, hordágyon érkezett.
- Édesanyám, látod, milyen szép szobád van, áthozattam a vitrines szekrényedet, itt van Lolli, a kutyusod is. Már nagyon vártunk! - lelkendezve körülrajongta.
- Látom. Örülök neki és két könnycsepp gördült le a valaha vidám, mára megkeseredett szép arcon.
*
Teltek a hónapok, az évek. Klári felolvasott, régi DVD-ket néztek a begurított asztali számítógépen, mindent megtett, hogy felvidámítsa a szürke és egyforma hétköznapokat.
Édesanyja sokat sírt, mert rabnak érezte magát. Az ágy rabságában tengődött, bármennyire is szerették, ápolták.
Olyan ízű ételt, amit ő valaha is készített, már soha nem kóstolhat. Mindenki másképpen főz, a lánya is, ebbe belegondolva, enni is alig akart.
A mély depresszióból időnként sikeresen kihúzta az őt kezelő belgyógyász és leánya agyament próbálkozásai.
Nagybeteg édesanyját, Klári még azzal is meglepte, hogy maszek mentővel - Szegedre vitette. A régi barátnőihez, a régi szülői házhoz. Igen, valaha ott élt Édesanyja, mostanára már a testvérbátyja a családjával. Nagy volt az öröm, de kevés volt az idő, amit ott tölthettek.
InduLandusz! Vezényelt a mentőápoló, mennünk kell. Sok a dolog, kevés az autó.
Klári Édesanyja egész uton sírt, örömében, hálásan szorította meg leánya kezét.
Igen, valahol itt kezdődik a szeretet.
*
Az évek múltak, Klári is elfáradt. Az ápolási idő, neki 24 órából állt, évek múlva panaszkodott a férjének: a kórházban a nővérek is hazamennek pihenni, én mikor pihenek? Nekem mikor lesz életem? Hiszen én sem vagyok már éppen fiatal?
Mindkettőjük rabsága, mert azzá vált az ápolás időszaka - több, mint nyolc évig tartott.
*
Klári abban a hitben volt, hogy édesanyja temetésekor felszabadultságot érez majd, de ehelyett szomorúság és magány költözött árva szívébe.
*
Múltak a napok, feleslegesnek és üresnek érezte felszabadult életét...
Átforgatta a ház minden sarkát. Takarított és mindent rendbe tett, majd előadta a férjének, folytatni szeretné a hivatását. Abba a szobában, ahol Édesanyját olyan becsülettel és szeretettel ápolta, ott rendezné be a magán fogorvosi rendelőjét.
Férjének nem tetszett az ötlet, beleszokott a kényelembe, Klári ezekben az években, a több, mint nyolv év alatt, mindig és mindenben a segítségére volt. Ódzkodott már a gondolattól, a sok beteg látványától is.
Klári eltökélten, belevetette magát a fogorvosi felszerelések megvásárlásának tervébe.
Koppant.
Férje bármennyire is jól keresett, a gyerekeik egyetemi költségei jelentősen megcsappantották a biztos keresetét. Klári könnyek között ismerte be, le kell mondania az álmairól, nem csinálhatja meg a magánpraxist.
*
A tavaszi zápor elállt, a kert fellélegzett, ebből az ízes, illatos levegőből bőven jutott a ház nappalijába is. Klári leült a hintaszékbe és becsukta a szemét. Édesanyjára gondolt. Sok, mérhetetlenül sok volt az a több, mint nyolc év, így, még kimondani is. Elröppent, most viszont hiányzik, üressé vált az élete... Már a hívatását sem folytathatja. Kórházi, rendelői hely sincs, az évek elrohantak felette. Szomorú volt.
Ültében elaludt, álmában édesanyja jelent meg, aki újból vidám és egészséges volt. Éppen át akarta Őt ölelni, amikor a kezén melegséget érzett. Felkapta, mintha megcsókolták volna.
Megrebbent.
Két hűséges kutyaszem nézett rá, Édesanyja kutyusa volt. Lolli volt. Egy hűséges kutya-puszi a sokat dolgozott kézre, mely az ő gazdiájért dolgozott.
Klári szíve megrebbent, feladta az életét, de nem gond, van itthon éppen elég tennivaló! - vígasztalta magát. - No, meg csak nem vagyok egyedül napközben, hiszen mi megmaradtunk egymásnak és szeretettel nézett Lollira.
***
Előző részek
2331
Aranykalitka?
Igen. Önként, dalolva vagy mások által kerülünk bele. KITÖRNÜNKm többnyire érezzük tudjuk, ki kell a bűvös, általunk, vagy mások által meghúzött körből lépnünk, de azt, hogyan, miképpen sikerül?! Sikerül-e egyáltalán. Erre jó és rossz megoldások vannak, melyek, bekövetkeztek. A főszereplő élete jobbá, vagy rosszabbá lett.
(Megtörtént az eset. A hely, a személyek költöttek. Bárminemű hasonlatosság, a véletlen műve! - a szerző).
2322
Kedves Olvasóm,
aranykalitkás történeteim folytatódnak. Bizony mondom, nem is sejtjük, hányan és hányféle kalitkában élnek. Teszik ezt önként, de fizetségük hatalmas: az életük...
Most egy ügyvédről írok, akinek a lelkiismerete ébredt fel. De a szívével is gondja támadt...
3891
Emberek, sorsok... Ki önmaga köré, mintegy védelemül, ki mások által kijelölt, épített, vagy képzelt határok között élnek, élünk. Vannak közöttünk olyan sorsok, melyeket önként szerelemből, szeretetből, de vannak olyan élethelyzetek, melyeket meggondolatlanul, netán butaságból vállaltak, vállalunk fel.
Az Aranykalitkának sokfajta változata van.
Kedves Olvasóm, egy ilyen felvállalt "aranykalitkás" feleség-sorsot (1., 2., 3., 4.) részben az erotikus írások között olvashatod....
Hasonló történetek
7179
Fél évig volt az elvonón. Zsolt minden nap meglátogatta. Először csak szakmailag karolta fel, de aztán, ahogy Andrea szépsége, és nyugalma kezdett visszatérni, úgy szerettek egymásba. Mikorra a lányt gyógyultnak nyilvánították, tudták, hogy össze fognak költözni. Andrea vissza sem ment a régi lakásába...
4634
Ismered azt az érzést, amikor rájössz, hogy valaki, valami iszonyúan hiányzik, és nem teljes az életed, mert nem kaphatod meg azt, amire istenigazából vágysz, nem kaphatod meg azt, amitől boldog lehetnél, kis morzsákra futja csak, de ez nem elég, mert a vagy szélviharként tombol benned?
Hozzászólások
Pusheen ·
Hervasztó.

CsecseCsecs ·
Tisztelem a véleményedet, de sajnos az élet ilyen. De sokszor nem mi ezt és nem így választjuk. Sajnálom. A most következő írásomon viszont biztosan mosolyogsz! Mert szeretném! :grinning:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: