Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
-Ez a helyes hozzáállás! Adjunk a nézőknek egy olyan előadást, amit soha nem felejtenek el!...
Friss hozzászólások
kaliban: Tetszett!
2024-03-15 15:00
SunnyDay: Köszönöm :)
2024-03-14 10:40
kaliban: Folytasd! Tényleg jó a sztori.
2024-03-13 13:51
SunnyDay: Szia. Köszönöm, ha van rá igén...
2024-03-10 18:11
vinzso: Szia, jó történet, várom a fo...
2024-03-10 11:15
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Aranykalitka (4.)

<!-- @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } -->

- Áh, bocs! Biztosan zavarok, csak egy pillanatra! Férj most lent játszik a kertünkben a kisfiúnkkal, most tudtam meg, hétfőn este utazik külföldre, négy napra! El kell mondanom, milyen boldog vagyok! Négy nap pihi! Nincs szoptatás, beöntés, meg műfütyi... El kellett újságolnom!
- Hja, - nyekegtem egyet.
- Már el is terveztem! - kérésem nélkül folytatja - Nagyon jó kisleány leszek, napközben is betartom a három óránkénti fejést, de este és reggel is tökéletesen leszívatom magam a géppel. De a teát, amit meg kell innom. Az Uram rám parancsolt, mert így még több tejem lesz. De nem hangos cuppogással és nem üvegből kell leszopnom és nem tartja az Uram a kezében a cumisüveget. De mint egy normális nő, bögréből iszom és este olvasok és sokáig tévézem, sőt éjszakai filmeket is nézek! Ha nincs hozzá kedvem, akkor sem élveztetnek el erőszakkal újjal, nem birizgálják minden áldott este a csiklómat és nem kell műfűtyit elviselnem! Juj, de boldog vagyok! Tévézhetek! Élhetek!
- Nocsak, nocsak?! Talán szexfilmeket is nézel?! - nevettem fel.
- Áh, boldog vagyok, hogy békén hagyják a lyukaimat. Szép, romantikus filmeket, meg pattogatott kukoricát is készítek és gyümölcslét is iszom. Sokat, mert már az Uram rám parancsolt, hogy a melleim fejését el ne hanyagoljam és sokat igyak, mert tele csecsekkel várjam. Már most teljesen depis, hogy cici nélkül el sem tud majd aludni! Azon agyal, hogy hűtős termoszbögrében visz magával anyatejet az útra! Reméli felengedik a gépre. Majd nem mondja meg, hogy milyen tej, csak annyit, hogy tej, meg szüksége van a szervezetének erre.
Nem bírtam ki, muszáj volt elújságolnom!...
- Jól tetted, akkor jó otthoni pihit Neked! Mi is most indultunk, kétnapos hawai, itthon, Miskolctapolcán. Gyerekkel együtt! Puszi sok Neked!
Ezzel elbúcsúztam az aranykalitkában kuporgó, most éppen örömködő Judittól.


*


Csemeténk hátul, ujjacskája a szájában. Óh ég, aztán nehogy megtartsa felnőtt férfiként is ezt a jó szokását! - gondoltam. - Mert valóban jól vagyunk kitalálva, mi nők, mert csudi jól esik ám egy kis mellkényeztetés. De a rabságból nem kérnék...
Az autónk vidoran nyelte az utat, mi ketten, Antival összekacsintottunk. Micsoda fergetegesen, forró éjszakánk volt!
De jó is élni! Szerelemben égni... enyhülést kapni, egymás karjaiban... No ez olyan szép mondat volt, de nem árulom el Antinak. Még elbízná magát!
Vörös, göndör, szertelen fürtjeimet megráztam és huncutul egy puszit dobtam a "pilótámnak"...
Igen. Ezt kellene elmondani, kikiabálni, hogy a tűzet táplálni kell, nemcsak megrakni, de folyamatosan ingerelni, csittítani, ölelni, égni és égetni egymást... Kielégíteni és kielégülni, szeretni és szeretve lenni! No a végén elmegyek költőnek?! Micsoda romantikus gondolataim vannak! De hát mitől ne lennének?!
Ez pedig nagyon jó! Pláne, így, ha így - KIKIABÁLNI! Ha papíron, akkor papíron, mivel nem kiabálhattam égnek-szélnek... Anti még elbízná magát, csemeténk pedig békésen cuppog...
De miért is idegesít ez engem?!
Ez a cuppogás!...

Folytatások
2060
...igen, ha titkolják is, mindketten sérülnek. Természetesen a beteget ápoló is az ápolási idő függvényében, no meg az ápolt, a betegségének súlyossága miatt.
Melyikük hogyan és miképpen?
De sérülnek, ez tagadhatatlan.
*
2330
Aranykalitka?
Igen. Önként, dalolva vagy mások által kerülünk bele. KITÖRNÜNKm többnyire érezzük tudjuk, ki kell a bűvös, általunk, vagy mások által meghúzött körből lépnünk, de azt, hogyan, miképpen sikerül?! Sikerül-e egyáltalán. Erre jó és rossz megoldások vannak, melyek, bekövetkeztek. A főszereplő élete jobbá, vagy rosszabbá lett.
(Megtörtént az eset. A hely, a személyek költöttek. Bárminemű hasonlatosság, a véletlen műve! - a szerző).
2322
Kedves Olvasóm,
aranykalitkás történeteim folytatódnak. Bizony mondom, nem is sejtjük, hányan és hányféle kalitkában élnek. Teszik ezt önként, de fizetségük hatalmas: az életük...
Most egy ügyvédről írok, akinek a lelkiismerete ébredt fel. De a szívével is gondja támadt...
3890
Emberek, sorsok... Ki önmaga köré, mintegy védelemül, ki mások által kijelölt, épített, vagy képzelt határok között élnek, élünk. Vannak közöttünk olyan sorsok, melyeket önként szerelemből, szeretetből, de vannak olyan élethelyzetek, melyeket meggondolatlanul, netán butaságból vállaltak, vállalunk fel.
Az Aranykalitkának sokfajta változata van.
Kedves Olvasóm, egy ilyen felvállalt "aranykalitkás" feleség-sorsot (1., 2., 3., 4.) részben az erotikus írások között olvashatod....
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
stevler ·
Az első három fejezet válogatott borzalmai után kifejezetten felüdülés volt ez a tartalmatlan negyedik rész is.
Becsülettel végigolvastam az egészet, de sem a stílus sem a történet nem tetszett.
Sajnálom.
CsecseCsecs ·
Én is, pedig volt cselekmény. Legfőképpen, hogy én - boldog vagyok Antival! - valóban sajnálom.

Manka01 ·
Olvasmányos a, való élet által íródott történet. Énnekem tetszett! Ne foglalkozz a flószókkal akik csak okoskodni járnak ide, szükség van az ilyen történetekre az átlagos műveltéségú olvasóknak.
CsecseCsecs ·
Köszönöm!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: