Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Aranykalitka (3.)

<!-- @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } -->

De ez Juditéknál nem így működik. Nem is gondoltam rá, megcsörrent a telefonom. Ő volt.
- Jaj, jaj, újabb bolondériája lett az Uramnak! - panaszolta. - Mikor tudnál eljönni?!
- No, most pár hétig nem, mert Férj, gyerek itthon, különben is sok munkám van. Hívj fel skype-on! - Jaj, azt nem lehet! Még a Férjed meghallaná, milyen újabb gyötrelmeket kell elszenvednem! - sóhajtotta.
- No, rendben. Akkor hívj fel kora délután. Akkor gyerek alszik, Férj nincs itthon.
- Rendben, akkor kapcsold be a gépedet délután két óra körül.
- Úgy lesz. Akkor várom a jelentkezésedet! - válaszoltam. No, most jókorát hazudtam, hogy az ég nem nyílik meg és nem szakad rám a plafon! - gondoltam. A fenébe! Már nem is érdekelnek a beteg szexuális gondjaik. Miért is adtam meg a lehetőséget az újabb panaszáradatra?! Az a nagy jó szívem, aztán napokig kattog az agyam, az újabb rémtörténeten! - morogtam magamra.


*


Csemetém ebéd utáni alvásban, jómagam a gépem előtt, skype bekapcsolva. Dolgoztam, a "fülest" felvettem, de csak az egyik fülemre, hogy időben meghalljam a kis lurkóm ébredését.
- Szia! De jó, hogy elértelek! - hálálkodott. - Képzeld el, a Férjemnek újabb hóbortja van. Minden héten beöntést ad nekem. Órával ellenőrzi, hogy meddig kell magamban tartanom a melegvízet, csak az általa megszabott idő után vécézhetek. Amikor ürítek, utána, kis pihi után - újabb adagot kapok, mondván, nagyon fontos, hogy belsőleg mindig kitisztuljak. Sajnálta, hogy ez eddig nem jutott az eszébe?! No gondolhatod! A fürdőszobában van egy heverő, arra kell feküdnöm hanyatt, a lábaimat magasra kell tartanom. Ő vastagon bekrémezi a végbelemet, a beöntő kannába melegvízet tesz és valamilyen belsőleg tápláló olajat. Azt mondta, az orvos írta fel, nehogy kiszáradjon a belem. Ő csak a legjobbat akarja. Felakasztja a kannát a fogasra, elém áll és lassan bevezeti a csövet a végbelembe. A lábaimat le kell tennem, mert ha nem tenném, akkor a hasam összeszorulna és nem férne bele az általa megszabott melegvíz. Elfordítja a beöntőslag csapját és rám szól, hogy hangosan, mélyeket lélegezzek. Mert az egész kannának a tartalmát mindenképpen belém akarja tenni. Úgy mondja, hogy ez az én egészségemet szolgálja és örüljek, hogy ilyen szerető férjem van... No, gondolhatod! Fájni nem fáj, de azt érzem,hogy lassan, de telítődök a melegvízzel. Először még kissé kellemes is, de amikor a kanna aljából jön a víz belém, bizony érzem, hogy szétfeszülök. Teljesen meztelenül, kiszolgáltatva fekszem, mint egy kifeszített béka. Hangosan, jó mélyeket kell lélegeznem. Nem, nem titkolom, a végén még nyögök is, mert valóban érzem a beleim feszülését.
Amikor az általa megszabott mennyiséget, tehát egy telis-tele kanna melegvízet a beleimbe töltötte, oldalt fordít és rám is szól, szorítsam össze a popsimat és lélegezzek hangosan, mélyeket. Ő pedig előveszi a stoppert és lassan, szeretettel símogatja a hasamat. A hasam? Teljesen kidudorodik a sok víztől, már érzem, nagyon erősen az ingert, de a Férjem nem enged. Hangosan rám szól:
- Tartsad! Még nincs itt az időd! Tartsad!
Én pedig megszeppenve, meztelenül és kiszolgáltatottan fekszem a műbőrrel és lepedővel leborított heverőn és lélegzem, lélegzem. Közben csak azt érzem, szétrepedek, szétfeszülök. Egyre erősebb az ingerem. Amikor már a homlokomat is kiveri a víz, no akkor, akkor mehetek a vécére. Ott áll velem szemben és figyeli, hogy rendben legyek. Amikor készen vagyok, mindig azt hiszem, most, most végre békén hagy. Lefekszem a heverőre. Mindig kapok fél óra pihenést. Közben símogatja a hasamat, a melleimet és csókolgat.
Eltelik a fél óra, kezdődik az egész tortúra elölről. Újból hanyatt kell feküdnöm, lábaimat magasra emelnem, bekrémezi a végbelemet, ismét a telis-tele kannával feltölti a hasamat. Simogatás, stopper és a második ürítés.
Ha hiszed, ha nem, szédülve kelek fel a vécéről, zuhanyozás és bekísér az ágyunkba.
Ott a következő tortúra vár rám, a megszoptatása előtt.
El nem hiszed!
Kis pihenő után ott áll az ágyam szélénél és kezében egy normál cumisüveg, amiben valamilyen gyógytea van, hogy a mellemben még több tej termelődjék. De nekem azt a teát nem pohárból, mint más normális asszonynak, de cumisüvegből kell kiszopnom! Mert, az üveg szájára ráhúz egy direkt nekem vásárolt cumit. Azt kell bevennem a számba és halk nyögéssel ki kell szopnom az üveg tartalmát. Ő tartja a kezében a cumisüveget és figyeli, hogyan szopom ki a benne lévő gyógyteát.
Akkor megdicsér és kimegy a fürdőszobába. Lezuhanyozik, többnyire arra ébredek, hogy a melleimet szívja, felváltva, mert ha az egyiket szopja, a másikból folyik a tej. Tehát felváltva cicizik. Közben dicsér, hogy milyen jó asszonya vagyok, hogy milyen szép csöcseim vannak, hogy milyen gyönyörűek a tejtől duzzadó melleim, hogy milyen jó íze van a tejemnek, hogy képtelen lemondani erről az esti és reggeli szopásról. No és amikor kicsit megszívja, hogy nem folyik alám a tej, akkor ugye, amit a múltkor is mondtam, az ágaskodó hímvesszőjére gumit húz és a puncimba hatol. Közben a kezével a már erősen kidudorodó csiklómat izgatja. Többnyire elélveztet.
Amikor az élvezés hulláma végigsöpör kiszolgáltatott testemen, akkor Ő mindig megdicsér, hogy milyen ügyes vagyok, mekkorát élveztem.
Akkor már szinte teljesen lemerít fizikailag...
Akkor következik a műfallosz bevezetése a hüvelyembe. Előbb a kisebb majd az erősebb fokozatra kapcsol. Úgy jár bennem a szerkentyű, azt érzem, mintha újból szülnék. De nincs kegyelem.
Mélyen feldugja, majd leveszi a falloszáról a gumit és szop, szop, szop és közben a hasamra élvez. Folyik rólam a sperma, bennem rezeg a gép. A melleim zsibbadnak, hidd el, azt érzem egy másik bolygóra kerültem.
Amikor kielégül, csak akkor kegyelmez. A mű hímtagot kikapcsolja, de reggelig a hüvelyemben kell hagynom. Mondanom sem kell, így alszom el minden éjjel. Elélvezése után megtörli a hasamat és megdicsér. Újból csöcsörészés, szájába a mellbimbóm és úgy alszik el.
Reggel újból kiszopja - de teljesen lemeríti mindkét mellemet! - majd megszabadít óvatosan a műhímtagtól. Még szerencse, hogy nem élveztet el, alig van bennem erő. Ezért van az, hogy 9 óránál előbb képtelen vagyok felkelni. Alszom, közben duruzsol a rádió. Ilyenkor hálás vagyok azért, hogy más az, aki a reggelivel ellátja a gyermekünket.
No, akkor felkelek, lezuhanyozom, játszom a kisfiúnkkal és máris fejnem kell, mert szétdurrannak a melleim. Utána vagy lemegyünk a kertbe, vagy a játszótérre, utána ebéd. Amit a szakácsnő készít, a kisfiam mellé fekszem és mesélek, alszom vele. Ismét fejés. Majd előkészítem a Férjem másnapi ruháját, öltönyét, ingét a szobainasra. Végignézem a házat, mit és hol kell csinálnia a takarítónőnek. Játszás, mese a kisfiunkkal, majd ismét fejés. Utána zuhanyozom és előkészítem a terítéket a vacsorához. Utána már ha szétdurranok, akkor sem fejhetem le a melleimből a tejet, mert akkor már szoptatásra kell előkészülnöm, a Férjem szoptatására.


*


Az kizárt, hogy én egy könyvet, vagy egy újságot is olvashatnék az ágyunkban. Az kizárt, hogy beszélgethetnénk, az mind megtörténik a vacsora alatt. Ő eszik, én főleg csak folyadékot, no meg valami táplálót, sajtot, sonkát, hogy legyen sok-sok tejem.
Hidd el, nem tudom, meddig bírom ezt az életet?! Nincs senki, senki ezen a világon, akinek ezt őszintén feltárhatnám!
Kiszolgáltatott vagyok, teljesen a tulajdona. Úgy is bánik velem...
Mit tegyek? Mit tegyek?
Közben precízen vigyázza minden léptemet, a gyerekre, kertre, házra - megszervezte a kényelmemet. A legjobb falatokat eszem, tudományosan vásárol, hogy minél több tejem legyen. Rendszeresen még a fogorvos is megnézi a fogaimat, nehogy romoljanak a sok tejtermelésem miatt. Ezért mindenféle vitamin kiegészítőket is be kell vennem. Szeret, félt. Amikor hárman megyünk bárhová, Ő mindig büszke rám, mert valóban csínos vagyok. De szeme a melleimen, hogy ne szorítsam el, hogy betegyem a melltartómba a pelenkát, nehogy elcsurranjon a tejem, ha hosszabb ideig elmegyünk, mindig szerét ejti, hogy Ő nyugodtan napközben is kiszopjon. Ha hárman megyünk, akkor jön a dada is, hogy legyen aki vigyázzon a gyerekünkre, egy másik szobában, vagy parkban, amíg Ő lemeríti a melleimet. Amikor családhoz megyünk vendégségbe, akkor morc arccal a szobánkba parancsol, csak úgy a szemével int. Én már tudom, szoptatnom kell. Nincs magyarázkodás, Ő azzal érvvel a családtagok előtt, rettenetesen stresszes a munkája, szüksége van egy kis szunyókálásra. Ami be is következik, ha leszívta mindkét mellemet.
Legszívesebben mindig családlátogatásokra járnék, mert akkor fel sem merül benne ez a beöntősdi, meg a műfütyi. Csak a szokásos mellszopás. Rendben. Abba már beletörődtem.
- Most mit vársz tőlem? - kérdeztem. - Ha azt mondanám, hogy költözzél a szüleidhez, megtennéd?!
- Nem. Szeretem. A szexuális és egyéb hülye dolgaival együtt. Mondjam, hogy beletörődtem?! Igen. Beletörődtem, nekem ez a sorsom. Tejelni, de meddig?!
- Tőlem ezt ne kérdezd! - válaszoltam. Majd sok munkámra hivatkozva, elbúcsúztam.
Sokáig nem tértem magamhoz. Még milyen megpróbáltatáson kell átesnie ennek az asszonynak? Zokszó nélkül tűri. Hihetetlen sorsok vannak! - sóhajtottam fel és égnek emeltem a kezeimet. Milyen jó, hogy nálunk minden a Nagy Könyv szerint történik... Hát, igen. Van, igen van minek örülnöm.
Igaz, nagy ház, szolga, dadus, kertész meg park sincs. No, meg gondtalanság, de megpróbáltatás és ilyen "kezelés sem"... Óh! De jó volt tovább adni az újabb híreket. Férjemnek, közeli barátaimnak nem mondhatom el, legalább van egy oldal, ahol elpletykálhatom, hogy vannak ám "csudák" - ezen a világon... No, meg furi szex-történetek...

Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
CsecseCsecs ·
Nem, nem vagyok zakkant... A szenvedő fél neve más, de hasonló, de ezzel a szörnyű "kezeléssel" telik az élete... Jómagam már HencidánBoncidán is túl menekülnék az ilyen férjtől - azt gondolom, ezt le is írtam!
No meg az ezzel kapcsolatos véleményemet is. Sajnálom, hidd el, vannak akik mindent bevállalnak, ilyet is, no meg trotykos férjet, csak a kényelemért, utána pedig panaszkodnak... Vagy dicsekednek? Ezt soha nem tudtam eldönteni. Én inkább sűlt krumpli és tea, de ilyet nem bírnék elviselni. Úgy, hogy csendben kijelentem, nem vagyok zakkant. De leírtam, hogy legyen fogalmuk az embereknek, hogy ilyen furcsa dolgok is vannak.
Akkor az ilyen viselkedés messze übereli a homoszexualitást. Legalábbis úgy gondolom. No búcsú, a legjobbakat!

rezeda02 ·
Majd felülök melléd a varázsszőnyegre mint a kis Mukk, együtt mehetünk kalandozni!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: