Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Aranykalitka (2.)

<!-- @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } -->

Tíz nap múlva hívtam, boldogan fogadta a jelentkezésemet.
- Jaj, de jó! Mikor tudsz eljönni?
- Mikor lenne jó Neked? Nekem most, mert utazom vidékre a fiamért.
- Jó, jó! Gyere, a Férjem úgyis este sokáig dolgozik. Nagyon várlak!


*


Kicsit furcsáltam, hogy ennyire a bizalmába fogadott, hiszen csak párszor és röviden beszéltünk. Igen, az utolsó találkozásunkkor nagyon is kiöntötte, sőt lemeztelenítette a lelkét, az életét. Kicsit meg is döbbentem. Nem titkolom, kissé el is agyaltam, most dicsekedett, vagy panaszkodott.
Kétségek között állítottam le az autómat a megadott cím előtt. Hatalmas kőkerítés, szép díszes kovácsolt vaskapu. Mondta, igen hangsúlyozta, hogy csodálatos házban élnek, szép nagy kerttel. Mindene megvan, de azt is elmondta, mennyire kiszolgáltatott...
Meghúztam a láncon lógó jelzőcsengőt, a harang giling-galang szava messzire csendült. Gyors léptekkel jött is egy középkorú, jól öltözött úr , aki szélesre tárta előttem a kaput. Tessék az autóval behajtani, "mi" soha nem parkolunk az utcán. Beültem az autómba és a rózsákkal szegélyezett úton a ház bejáratához hajtottam.
Judit már kint volt, egy szép hosszú háziruha volt rajta, a kisfiának gurította a labdát meg a dadának a gondozott kert füvén. A dadus egy nála pár évvel idősebb asszonynak, szoros kontyát fityula fedte, mosolygós arccal, nevetve gurította a labdát a kis "trónörökösnek".
Judit repült felém, mint aki száz éve nem látott, úgy ölelt magához:
- Jaj, Istenem, jaj de jó, hogy eljöttél! - hálálkodott.
- Asszonyom, akkor készítem a délutáni kakaót kaláccsal a gyermekecskének! - fogta kézen a kisfiút a dada. Ezzel valamilyen mondókát hajtogatva, elindultak a gyermekkel a házban lévő konyha felé.
- ?
- Igen. A kakaót NEM tehén-, de anyatejből készíti a dadus a fiamnak. Most még több van, mint korábban. Az Apja tett róla...
Ezzel bementünk a szalonba, majd felmentünk a lépcsőn és a hálószobájukba vezetett. Az ajtót belülről kulcsra zárta, de előtte az inasnak szólt, hogy senki ne zavarjon minket.


- A teát, a süteményt hová vihetem?
- Majd később. Most a hálószobába megyünk! Ne zavarjon senki! - hangsúlyozta Judit.
- Jaj! Az Tekintélyes Úr, nagyon mérges lesz! Tudja asszonyom, oda senki, nem mehet be, a takarítás is csak az Ön felügyelete alatt történhet. Jaj, mi lesz, ha kitudódik?! - Ezzel égnek emelte a szemét a jól öltözött inas.
- Nem is tudja meg senki, mert ha elszólja magát, már veheti is a bőröndjét! - sziszegte Judit.
Teljes kővé dermedtem. Mitől lett ez a gyámolítást remélő nő, pár perc alatt ilyen harcias? No, inkább nem kérdezem, hallgatom. Ő hívott, neki van mondandója, nem nekem! - gondoltam.


*


- No itt van az életem! Itt van az "aranykalitkám"! - nyitotta ki a szobából nyíló belső ajtót. A pici helyiségben az egyik oldalon hatalmas ablak, előtte vadgesztenyefa koronáját lágyan himbálta a szél, a levelek barátságosan integettek. A helyiség másik oldalán beépített szekrény, kinyitotta: cumisüvegek garmadája. A másik oldalon mosogató és hűtőszekrény. Kinyitotta: cumisüvegek lezárva, mind, mind telis-tele csurig tejjel. - Ez mind, mind az én "termésem"! - suttogta. Majd a szekrénykéből kiemelt egy furcsa készüléket, igaz, hallottam róla, de még nem láttam, én soha nem használtam. Egy elektromos mellszívó. Kérés nélkül lecsúsztatta magáról a ruháját, majd a mellette lévő csodálatos fürdőszobában lemosta a mellét és visszatért. Leült a kényelmes székbe, nekem is intett, hogy üljek le, vele szembe...
Szégyenkeztem, zavarban voltam. Ilyet még soha nem láttam, hogy egy asszony nekem mutassa, hogyan feji le magát ilyen elektromos kütyüvel...
- Csak üljél le, itt az idő, ismét fejnem kell. Érzem, szétrobbannak a melleim. A Férjem szerezte ezt az elektromos mellszívót, több fokozata van. Előbb rácsatolom magamra, látod, így kell, majd a kisebb fokozattal beszívja a bimbót és szív. Majd a jó melegvízes tetra pelenkát a melleimre teszem, így ellazulnak a tejcsatornák! - magyarázta. - Mindkét mellének csecsbimbóját falánkan becuppantotta a gép. Erősebbre kapcsolta, hihetetlen sugárban ömlött a tej mindkét üvegbe. Amikor már nem is cseppent, akkor lekapcsolta a gépet és megkért, hogy újból merítsem be a jó melegvízbe a tetra pelenkát, mert utolsó cseppig le kell magát szívatnia. Ez a parancs! A Férje parancsa. Rátette a pelenkát a már nem is annyira duzzadó, leszívott hatalmas melleire, majd kis pihenő után, újból jó meleg, majdnem forróvízbe mártottam a ruhát. Beterítette magát és masszírozta a melleit. Szép lassan, fokozatosan a bimbó irányába. Közben a gépet nem vette le, az rácuppanva várta az újabb tejcsi adagot.
Kis pihenő után újból bekapcsolta a gépet, a gép szinte falta a két vörösre szívott bimbót. Legnagyobb meglepetésemre újból megjelentek a tejcseppek, melyek bár vékony sugárban, de csurogtak a két üvegbe. Amikor már egy csepp sem jött ki, akkor kapcsolta le a gépet. Kimerülten, hátradőlt a székében.
- Pár perc! - szabadkozott. - Pihennem kell! Most már azért lüktetnek a melleim mert kiürültek, mindkét csecsbimbóm lüktet az erős szívástól. De mindjárt észre térek!
Hallgattunk.
Felállt, ledugaszolta a két palackot, kimosta a gépet, mindent rendbe tett, lemosta megkínzott melleit, majd valamilyen krémmel bekrémezte, pelenkát tett az elöl gombolós melltartójába és felöltözött.


*


- Valakinek muszáj, muszáj elmondanom! A Férjem úgy bánik velem, mint egy kétlábon járó tejelő csöccsel. Ennek érdekében mindent alávet. Most ezzel a géppel "lepett meg", mondván észrevette, hogy kevesebbet tejelek. Igen, igen, Neked bevallom, már nem nyúztam magamat a fejéssel. Jött amennyi jött, aztán kész. Végre szabadulni akarnék ettől a naponta többszöri három óránkénti fejéstől. Sehová nem tudok elmenni, senkivel nem találkozhatom, mert elönt a tej...
Keservesen nézett rám.
Majd a francia ágyhoz vezetett. Az az én oldalam, ez pedig a Férjemé! - mutatta. Ezt követően a Férje éjjeliszekrényéhez lépett, kinyitotta és kivett egy dobozt.
- Készülj fel, valami borzalmas látványra! - figyelmeztetett. - Erre kinyitva a dobozt, egy hatalmas élethű, rózsaszín falloszt tartott a kezében.
- Uram Isten! Ekkorát még soha nem is láttam! - sóhajtottam fel a rémülettől.
- Ez még semmi! Ha bekapcsolom, még pulzál is, lüktet, nézd csak! Erre bekapcsolta a "szörnyet". - Majdnem felsikoltottam, a motorját nem is hallottam, de a "szörny", a fallosz mozdult. Kinyújtózott és visszább, összébb húzta magát. Tette ezt több fokozatban, egy kímélő és egy erősebb, ütemesebb, harciasabb bánásmódban.
Megnyikkanni sem tudtam! Rémálom! El innen! De gyorsan! Még felnyársalnak! - cikáztak a gondolataim.
- No igen, ezt is a csöcsszivattyúval együtt kaptam! Ajándékba! No, képzelheteted. A Férjem, mivel nagyon rászokott a hüvelyen kívüli, hasamon való elélvezéshez. Mindezt mellszopása közben műveli, így azért, hogy ne érezzek hiányt, no meg valaki azzal kábította, ha egy nőt rendesen nem b*sznak meg, akkor nincs tejtermelés... Ezért vette ezt a "szörnyet". Meg ne tudd! - keserves sóhajtással folytatta - amikor kicsomagolta, lefertőtlenítette és az éjjeli szekrényre készítette a hófehér pelenkára, azt hittem mentem elájulok. Pedig akkor még csak a méretét láttam, akkor még nem éreztem a működését. Hjajjj! - jajdult fel! - A Férjem szokásához híven magunkra zárta belülről az ajtót, véletlenül sem jöhet hozzánk be a kisfiúnk, a dadának a mellette lévő szobában kell aludnia. Ez is fáj, más édesanyához hozzábújhat a gyermeke, nekem tilos. Jön az este, rám zárja a Férjem az aranykalitkám ajtaját. Belülről. Vedd szó szerint. Most is ez történt.
Előbb kibontotta a hálóruhámat, megszemlélte a tejtől kőkemény melleimet, a két vörös csecsbimbómat, majd rákérdezett, hogy rendesen fejtem-e napközben? - Válaszul csak bólintottam. - Erre előszedte, ezt az elektromos mellfejőt és rám kapcsolta. Megmutatta és megparancsolta, hogy naponta 3 óránként ezzel fejjem le magamat. Ha már egy csepp sem jön, akkor újból jó melegvízes pelenkát a tejcsatornáim miatt a melleimre, majd újból be kell kapcsolnom. Az utolsó cseppig lemerít, így biztosan termelődik és mind több és több. Bemutatta a csecsszívó működését, majd lekapcsolta rólam. Elvitte kimosni, eltette a "csecsszobába" - így hívja azt a kis helyiséget, ahol ezt nekem művelnem kell. Itt soha nem zavar meg senki...
Ezek után mohó száját rátapasztotta hol az egyik, hol a másik csecsemre és csukott szemmel szívta magába a tejet. Csak úgy kapkodta a fejét, mert amelyiket nem szívta az csepegett, sőt folyt. Úgy, hogy félig leszívott, majd kicsit pihent, de láttam a kezében az óvszert, felgurította meredező falloszára és oldal-helyzetemből a hátamra fordított. Két lábamat a vállára tette és mélyen behatolt. Ütemesen, aprókat nyögdécselve folyamatosan dugott. De engem nem engedett elélvezni, a megfelelő pillanatban a forró hímvesszőjét kirántotta belőlem. Remegő kézzel, ujjával rákeresett a lüktető csiklómra és előbb gyengéden, majd ütemesen masszírozni kezdte. Nem sokat "dolgozott" rajtam, máris elélveztem. Testem görcsösen rázkódott össze, a kéj végigsuhant remegő, forró, lázas testemen.
Ezzel még nem volt vége a megpróbáltatásaimnak.
Az óvszert levette a hímvesszőjéről, mely ágaskodva "könnyezte" a nedvét, de semmiképpen nem akart a hüvelyembe élvezni. Ő már eldöntötte, hogy a csecsszopásért mindent beáldoz. Neki az a jó, az az igazi kéj, hogy szopás közben élvez. Úgy rándul, apró, majd nagyobb adagokban köpködi a forró, sűrű ondóját a hasamra. A csecsbimbóim tejesek, nyálasak, a hasam ondós... Megsemmisülve éreztem magam...
De bekövetkezett, amire még gondolni sem mertem. A megdolgozott, elélveztetett puncim hüvelyébe belecsusszantotta a méretes műfalloszt. Amikor elakadt, rám parancsolt, hogy lazítsak és vegyek mély levegőt. Éreztem, hogy szinte a medencémbe csúszik a hatalmas, idegen test. Majd bekapcsolta.
Esküdnék, de nem teszem! Mintha egy újabb szülés gyötrelmei lennének! Feljajdultam.
- Majd megszokod, Kicsim! Más sem halt bele! Ezt leteszteltem egy nőgyógyásszal, mielőtt ilyen módon is lekezellek! - sóhajtotta. - Megadóan tettem szét a lábaimat, kezével a fallosz végén bekapcsolta az egyes fokozatot. A műfütyi megmoccant bennem. Nem tudom mihez hasonlítani, élmény? Kűzdelem? Kín? Gyönyör? A gép szorgalmasan, ütemesen járt, megdolgozta a szűk, hatalmas fallosszal megtömött hüvelyemet. Úgy éreztem, szétszakadok! Majd az erősebb fokozatra kapcsolta, ott már sziszegtem, dobáltam magamat, kezemmel ki akartam tépni a "szörnyet" kinlódó altestemből. Ő nem engedte. Megkegyelmezett és kisebbre kapcsolta az ütemet.
Ezek után lüktető hímvesszőjét hasamra tette, engem oldalra fordított és teljes erővel szívta a csecsbimbóimat. Már szinte eszemet vesztve élveztem, feszültem, a szopás hatására éreztem a méh összehúzódásaimat... De ugyanakkor a hatalmas, idegen, mozgó test habzsolva mozgott a hüvelyemben.
A Férjem hatalmasat élvezett. Majd halk szusszanással megtörölte megkínzott, kiszopott melleimet. Én megkértem, kapcsolja, vegye ki az idegen testet a hüvelyemből.
- Áh, csak kikapcsolom! De bent marad reggelig! Ezzel letörölte a hasamat, egy köszönő csókot adott és azt mondta, jó kislány vagyok... Csecsbimbómat a szájába vette, szopogatta majd mélyen elaludt. Mellem kicsusszant mohó ajkai közül.
Az idegen testet nem mertem kivenni, mert feldugni sem tudtam volna olyan mélyen, mint ahogyan Ő tette ezt. Megpróbáltam elaludni, letörölt ondós hasammal, műfallosszal mélyen a testemben. Azon agyaltam, szeretnek-e engem? Valóban számít-e az én akaratom? Számít-e, hogy nekem ez jó, vagy rossz? Most már nemcsak a csecseimet birtokolja, de az alhasamat, a hüvelyemet is.
Reggel ismét bekapcsolta a műfalloszt, ki sem vettem egész éjszaka, úgy éreztem, szétszakadok, majd ismét leszívta, mindkét feszülő mellemet. Amikor már egy csepp tejem nem volt, megkegyelmezve, óvatosan megszabadított a már úgy éreztem medencémet szétnyársaló hatalmas fallosztól. Ő mosta le, Ő törölgette le, majd óvatosan, akkurátusan berakta a dobozába. - Este tudod, mi következik?! Ez! - emelte magasra a dobozt.
Éreztem, hogy kifut belőlem a vér. Most már így lesz az idők végtelenségéig?! Gondoltam. De mukkra sem volt szavam. Az elmúlt időben többször megkövetelte, hogy fallosszal a hüvelyemben aludjak. Minden este a kezével a csiklómat keresve elélveztet, óvszerbe bújtatott hímvesszőjével előbb Ő dug meg, majd belém nyomja a gépet. Mindkét csecsbimbómat teljesen leüríti este és reggel. Így, anyatejjel feltöltve indítja a napját.
Minden reggel boldog, örömmel kapja fel a kisfiúnkat, nagyokat cuppant az arcocskájára és szerelmes tekintettel átölel.
Mi a jó fenét tegyek?! - emelte rám tekintetét.


*


Jómagam szavakat sem találtam, majd mindent elcsomagolt, kinyitotta az ajtót, lementünk a szalonba. Ott az inas meglátva minket hozta a finom süteményt és teát. De nekem összeszorult a torkom, egy korty tea, egy falat sütemény nem ment le...
Micsoda ARANYKALITKA! - gondoltam. - Hogyan is élnek emberek! Amikor bármi módon tudomásunkra jut egy ilyen élet, életek - csak nézünk ki a fejünkből, mint egy sült hal...
Órámra pillantva, felálltam:
- Jaj, gyorsan, gyorsan engem várnak! - ezzel sietős léptekkel kifelé indultam. - Judit szélesre tárta a két karját, át akart ölelni. Visszafordultam... Átöleltem:
- Légy erős, hidd el, nagyon szeret Téged a Férjed! - mondtam, kicsit elcsukló hangon...


*


Az autóm nyelte az utat maga alatt, gondolataim felkorbácsolva ki-be ugráltak a fejemből, legalábbis úgy éreztem. Van egy sikeres, sőt nagyon is sikeres Férfi, aki egy egész birodalmat épített ki. Szép, egészséges, fiatal felesége, gyönyörű kisfia van. Nem nőzik, nem iszik, nem hazudik, gyermeteg módon lóg két csecsbimbón... Neki ez ad erőt a mindennapi újrakezdéshez... A karrierhez, a tárgyalásokhoz, a kemény pénzember - milyen esendő, amikor felesége tejét szopja...


*


Megrázkódtam. Jöttömben-mentemben, itthon és külföldön több emberi sorsot is megismertem. De ilyet, ilyet, kitalálni sem lehet...

Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
Marokfegyver ·
Ha elvonatkoztatunk a perverzitás és a hibbantság határán mozgó cselekménytől, akkor sem tetszett.

D.S. ·
Nekem nagyon nem tetszik.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: