Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Apuci pici lánya, avagy egy kiskirálylány móresre tanítása/ II.

Egy hirtelen ötlettől vezérelve nem a meredek falloszát nyomta belé, hanem az összegöngyölgetett, piros tangát. A csipkéi karmolták belülről, pamut részei pedig simogatták, és még nem is volt bent teljesen! A kilógó részt is ujja köré csavarta Sándor és így bevezette a már kellően megtelt ajkak közé. Barnabás közben konstatálva a helyzetet, a vad smárolást megszakítva óvatosan kihúzta Amanda hajából a sűrűn fogazott, díszes csatot... Közben alig akarta elhinni, hogy Amanda nem nedvesedett kellően be, ezek szerint még az intenzív csókjától sem. A lány gondolta, hogy mi fog következni, ezért eszeveszett rúgkapálásba és sikoltozásba kezdett. Sándor egy újabb jólirányzott, de gyengébb pofonnal csillapította, majd biztosította arról, hogy teljesen felesleges az ellenállás, föntről nem hallatszik le semmi. Az újabb ütéstől kábultan fekvő babaarcú Amandát Barna kezdte óvatosan ujjazni, úgy, hogy minden érintésénél följebb és följebb tolta a tangát. A lányt már szinte feszítette odabent a ruhadarab, de a java még csak most kezdődött! A fiatal fiú, miután meggyőződött, hogy jó úton járnak a benedvesítés terén, kihúzta ujjait a lány meleg, sima lyukából és hüvelykujjával és mutatóujjával kínzóan lassan összecsípte a nagyajkakat. Amanda belülről feszítő érzése aligha csökkent, zavarodottan dobálta ide-oda arcát az élménytől.
Barnabás egy mozdulattal szorosan rácsiptette a nagyajkakra azt a gyönyörű, díszes csatot. Erre a lány olyan szintű sokkot kapott, hogy buján lökte föl melleit az égnek, állát a plafon felé emelte és most először nem csitították, így kifutott a száján egy hatalmas, magas hangú, sikításba átforduló aúh... Alapvetően világosbarna nagyajkai már vöröslöttek a kínzó, csípő érzéstől, a sűrűn fogazott csat egyesével belevájta alakját az érzékeny, csupasz bőrbe. Amandán jóleső bizsergés futott át, az érzet pedig lentebb visszhangzott. Csakhogy nem csak neki kellett kielégülnie, a férfiak falloszai még mindig keményen álltak, de elégtételt aligha kaptak eddig.
- Amanda szívem... - suttogta Barnabás a lány fülébe, miközben kioldotta a szorító nadrágszíjat a lány csuklójáról. A szőke baba magatehetetlen volt, elveszett a lentről jövő bizsergésben, feszítő érzésben és Sándor is a lábát fogta, így esélytelen lett volna a szökés, de a fiú boldogan észlelte, hogy még csak meg sem kísérli. Hátáról a hasára fordították, dús, kicsúcsosodó melleit viszont még nem szabadították ki a babydoll fogságából. Újabb hullám futott át Amanda testén, így hason fekve a matrac nyomásától még intenzívebbé vált a bizsergés a lüktető punciban. Ez már olyan testi jelekkel járt, hogy percenként felnyögött, a benne lévő tangát pedig úgy megfürdette testnedvében, hogy az egyszerűen nem bírt többet beszívni és finoman kiengedett egy-két cseppet magából, ami már a csatok fogazata között fényleni is látszott. Sándor csillogó szemekkel hátulról letörölte, majd inkább vastag, mint hosszú, szabaddá tett pénisze hegyére kente. Amanda fenekébe markolt, ami olyan kerek és nagy volt, hogy szinte kifolyt a férfi keze közül. Bűn lenne ezt kihagyni-gondolta Sándor és akkorát csapott tenyerével a lány jobb felére, amekkorától a matrac is beleremegett. A lány testnedvéből egy újabb adagot engedett a kezére, de ezt már a sötétrózsaszín rózsa köré helyezte. Gondosan szétkente, majd bárminemű tágítás nélkül vastag szerszámával betolakodott a tűzforró, testnedvvel síkosított, feszítően kicsi barlangba. Amanda megejtette az éjszaka második leghangosabb sikítását, mert már végképp befeszült a csipkés tangának, a csatnak és a popsijában ki-be mozgó, vastag pénisznek köszönhetően. Úgy érezte mindjárt szilánkos darabokra bomlik a teste és fölrepül valami mennybéli helyre, hiszen a jókislányok oda kerülnek-gondolta.
Barnabás apjához hasonlóan kielégülésre vágyott, ezért szép lassan kicipzárazta nadrágját és kőkeményen álló, bitang hosszú, sűrűn erezett, barna kobráját a lány orra alatt húzta el. A szőke kislány tudatalatti állapotban vette föl a csücsörítős formát rikító rózsaszín ajkaival, amin Barnabás meglehetősen jól szórakozott. Amanda professzionális szakértelemmel szippantottta be a pénisz végét benyálazott, dús ajkai közé, közben finoman megérintve a hegyét. Barnabás felszisszent és platinaszőke hajánál fogva hátrébb húzta Amanda cica fejét. -Tudtam én, hogy nem az vagy, akinek mutatod magat.-köpködve ejtette ki a szavakat. A lányt közben egyre vadabb ütemre kényszerítette, körbe nyalatta heréit, amik csak úgy csattogtak minden mozdulatnál. Ez persze lentebb sem volt másképp. Sándor olyan tágra nyitotta Amanda popsiját, hogy már a heréi is befértek. Állatias ösztönnel mozgott Amandában, aki közben levegőt sem kapott. Undorral konstatálta, hogy a fenekét belülről egyre jobban feszíti, kitölti a korosodó Sándor vastag, vértől duzzadt pénisze és hogy el fog élvezni benne. Nem tévedett nagyot, hiszen pár másodperc múlva az idősebb beosztott egy utolsó nagyot lökött a lány rengő popsijába és mikor a legmélyebben volt, hangos káromkodás közepette kiengedte a forró nedve minden cseppjét, ami valósággal szétégette belülről Amandát, aki ezzel el is élvezett, méghozzá análisan, életében először.
Barnabás viszont nem hagyta magát a szopkodástól elmenni, mert egy olyan testrészre volt kíváncsi, amit a csat felhelyezése óta nem is figyelhetett meg rendesen. Amanda kéjesen nyögött a matracon, érezte, hogy most jön el a beteljesedésének ideje. Apja beosztottjai visszafordították hátára és évezettel nézték, ahogy a matracon elkezd folyni lefelé a Sándor által Amanda popsijába lövellt testnedv. A lány már vágyott a Barnabással való beteljesedésre, ezért készséggel emelte föl két karját a feje mellé, nagy mellei a mozdulattól még jobban egymáshoz nyomódtak, köztük az ajkairól elengedett csillogó, fehér nedv folydogált...

Folytatás a következő részben!
Előző részek
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: