Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Április 2014

Női pufi dzseki imádat

Már kis srác koromba felismertem,ez a női pufi dzseki látványa felizgat.Ráadásul csak a cipzáras dzsekik.Akkor még nem tudtam hova tenni ezt,csak felizgatott a látványa.Egyszer anyám is vett piros fekete cipzáras,s kockás mintás steppelt pufi dzsekit s nagyon tetszett.Eltelt jó néhány év és szerencsém volt először megízlelni testemen is,milyen jó érzés ha rajtam van.Sokat maszturbáltam női dzsekibe,vagy télen otthon wc-be ahogy hazaértem.Annyira izgat már,hogy van is nekem s mindig ha nincs csaj abba maszturbálok,s dzseki kapucnijába sülök el.A szexet is csak női pufi dzsekikbe tudom csak.A másik élvezet,meg a cipzár dzsekin.Imádom szexbe nyalogatni csaj elött mikor élveztetem s nézi.Vagy nunijába ki be rakni s közbe nyalogatom,s simizem rá a dzsekit s cipzárt simogatom.Ha meg ujjazom közbe dzsekit cipzárt s zseben is nyalogatom.Mikor meg behatolás van,akkor simizem dzsekit rá mikor hátul állok,magamra is,s cipzárt simogatom.Ha a lány fekszik,akkor nyalizom cipzárt dzsekin,dzsekit,markolászom a melleit a dzsekibe,vagy cipzár lehúzva melleit nyalogatva cipzár fogakat is melléhez s úgy.Vagy cipzár csókba s élveztetem.Akarok egy hálózsákot s hogy ne kelljen kibujni,cipzárt a tetejére varrni s lehúzva élveztetni.Mint a női pufi naci seggrészére cipzárt varrni.s mikor szeretkezés,nem kell levenni.Nem oly rég divat a kapucni teljesen felhúzható s arc eltakar.Ez pöpec,mert akin van az nem látja,mit csinál dzsekikbe a másik vele.A dzseki anyaga annyira jó,s nézni is.Sokan imádják a szatént,vagy dzseki anyagot a bőrőn,csak mint kabátba még  nem sokan.Facebookon van sok dzseki fan.És videó is.Régen nem hittem más is imádja ennyire,de ahogy lett facebookom,s internet látom,hogy nagyon sokan imádják.Akit érdekel s nem bunkó,akkor leírom ide hogy is megy,mert nem csak vedd fel,s mindent bele.Sok előjáték,s ha végig rajta a csajon s férfin,az elsülés nagyon penge.Kép is lesz ilyen emberekröl,ahogy rajtuk.Van pár mikor nagyon pufis dzsekibe két nő.

Szimpla maszti

INKÁBB MASZTI FORMÁKAT ÍROK LE!
Az egész IGAZ TÖRTÉNET, ezzel a gondolattal olvassátok el!

Ha este van (éjfél után) gyakran olvasok erotikus story-kat. Ekkor nagyon be szoktam izgulni. Levetkőzök az ágyon. Arra gondolok, hogy a szerelmemmel vagyok és, hogy szeretkezünk. A nedves pinámba feldugom két ujjam. A mámor csodálatos. Elkap a hév és veszem a furulyám. A gondolat, hogy azt kell másnap fúlynom reménytelenül izgató. Az első masztim 12-13 évesen volt. Az osztálytársnőim már rég csinálták. 
Szóval... A furulyát mélyen feldugom, húzogatni kezdem. Csodálatos érzés.

Van, hogy mesztelenül, cuppogásig lovaglok meg egy plüssállatot. Puha finom, és tökéletes. Szinte azonnal elélvezek.

Van, hogy gyöngysort húzogatok a pinámba. Ez vájt, így abbahagytam.

Ezek után, orgazmusom van, elélvezek és alszok.
SZIMPLA MASZTI....

A darvak

A darvak alacsonyan szállnak a képeken,én láttam élőben is.A padon ültem a gesztefa alatt.Annyi mindenki ment el előttem, mind megkívántam,még a kutyát is.Anyám hazajött a Kanári szigetekről, akkor éppen borotválta a lábát.Üditőt ittunk,konstatáltam mennyire szép a lába, naon tetszett,komolyan mondom.
- Szupcsi -mondtam-mennyire szép a lábad anyukám.
- Neked is olyan, amilyen nekem, az én magzatom vagy!
Anyám felhúzta a fekete parókáját, mert amúgy kopasz,és vette mellé egy szalmasárga bikinit.
- Ez a divat a kanári szigeteken, meg Srilancán,ahol takarítottam.
- Jól áll.
Anyám odajött, megsimogatta a nyakamat, és huncutul rám mosolygott.Kivette a melltartó alól a melleit és csipkedni kezdte mellbimbóit.ahogy fürdöt egyszercsak berántott maga mellé, aztán elkezdtünk csókozni,megjött apám is.Ő is beszállt, jól megbaszott engem is, megg anyámat is.Ezentúl hármasban élvezkedttünk.

Brutális nemi vágy

Minden szét volt dobálva össze-vissza kiborították a fiókokat és minden a feje tetejére állt. Egyszer csak megfordultam és ott állt előttem egy férfi, kb. 180 cm lehetett, barna hajjal. Nagyon megijedtem, elkezdtem futni, de ő elkapott. Aztán segítségért kiabáltam, de bezárta az ajtót, és bevonszolt a hálóba. Ott így szólt: -Megduglak, ha tetszik ha nem. De jobb ha nem ellenkezel, akkor kevésbé fog fájni!-mondta és szememből kicsordultak a könnycseppek. Letépte rólam a ruháimat, majd ő is levetkőzött. -Feküdj le! -mondta és én háttal feküdtem le az ágyra. Fölém hajolt belenyomta a farkát a számba. Tövig nyomta, majdnem megulladtam a mélytoroktól. Ezelőtt még soha életemben nem csináltam ilyet. Ezután megkérdezte: -van valahol seprőd? -mondta.-Igen a wc-ben tartom-mondtam erre kiment. Nemsokkal később egy seprővel tért vissza és ezután kiderült mire akarja használni. Belémnyomta ameddig csak bírta és elkezdett dugni vele. Ez borzasztóan fájt nekem ordibáltam torkom szakadtából, hogy hagyja abba, de nem hagyta, inkább még jobban dugta. Miután már annyira fájt, hogy majdnem elájultam kivette, és helyette a farkát dugta be. NAgyokat nyögtem, majd ordítottam, de őt nem zavarta, pózt váltottnk.
Ez úgy nézett ki, hogy kézállásba álltam és ő úgy dugta belém a szerszámát. Nem sokkal ezután elélvezett. én nem tudtam és még orgazmusos sem volt. Ez volt életem legszörnyűbb nemi együttléte. Miután felöltözött, csak ennyit mondott: -Nemsokára visszajövök, ha szólsz a rendőrségnek kinyírlak a családoddal eggyütt.-Azzal kiment a házból, engem pedig elfogott a zokogás.

Ha sok embernek tetszik szivesen folytatom:)

Kezdő crossdresser

Már elég régöta izgattak a női ruhák de sajnos nem volt olyan amit felvehetnék amíg apum és én össze nem költöztünk az új barátnőjével   és a lányával.Tőlem 2 évvel vt idősebb.Nagyin csinos és szexi volt.Szép ruhái voltak.Egyik hétvégén úgy alakult hogy mentek Pestre testvérem meg a barátnőjénél aludt és magamba maradtam otthon.Kaptam az alkalmon gyorsan letusoltam majd mentem a szobájába hogy minél hamarabb női ruhába bujhassak.Kiválasztottam egy szex feketei csipkés tangá melltartóval és egy fekete combfixet.A ruha keresés közbe találtam egy letapszható vibrátort ami egyből beindította a fantáziámat.Gyorsan felkaptam az egyik fekete miniruháját és az egyik magas sarkúját.Próbáltam egy kis sminket is feltenni de ag nem nagyon jött össze sajnos.Amikor végeztem mindennel a tükör elé mentem és elkezdtem pózolgatni magamnak majd a tekintetem a vibrire irányult.Felfogtam és rátapasztottam a tükörre majd elkezdtem szopni és közbe elkezdtem játszani magammal amikor elmentem hirtelen belépett a nővérem 3s elmondta hogy mindet látott és videora vett és innentől a csicskája leszek.
Folytatás következik:) Remélem tetszett.

Tábor

Az egész egy tánc táborban kezdődött ahol összekeveredtem egy menő bmx-es fiúval. nem volt magasabb nálam kb. 170 centiméter vörös haja volt és kék szeme...mindig lázba hozott. A tábor 3 napjára nagyon jól összeismerkedtünk mivel egy szobába raktak minket. Egyik nap úgy döntöttünk, hogy összetoljuk a két emeletes ágyat és egymás mellett fogunk aludni a tetején. Aznap este egyszerre mentünk fürdeni, amikor vetkőztem ő ült a széken és maga elé bámult ám én láttam a tükörből hogy a farkamat nézi a gatyán keresztül. Miután lezuhanyoztunk és felöltöztünk egy szál alsónadrágban volt. Éppen pakolt amikor mögé léptem és péniszemet hozzá simítottam majd elmentem. Este amikor beszélgettünk megkérdezte:
-Te mi volt amit csináltál a fürdőben?
-Láttam hogy nagyon nézed a farkam ezért gondoltam...-de ekkor hirtelen félbeszakított.
-szeretném ha magadévá tennél!
-rendben-mondtam.
Rám feküdt és elkezdtünk smárolni. Nagyon finom puha ajkai voltak és az a test egyszerűen csodás. Egy idő után elkezdtem simogatni a fenekét majd lehúztam a gatyáját és elkezdtem ujjazni ami nagyon tetszett neki. Később 69-es pózt vettünk fel és elkezdte szopni a farkam, istenien csinálta. Én közben jól kinyaltam és leszoptam. Mikor már éreztük hogy itt az ideje felvettem egy kotont és behatoltam. Eszméletlen szűk volt de annál izgatóbb. Nem kellett sok hamar elmentünk. Azután mindennap felváltva elégítettük ki a másikat :)

Huncut diáklányok

Jómagam és legjobb barátom Brigi, huncut diáklányok vagyunk, és már rég dugtunk egy jót. Elhatároztuk hogy suli után becsöngetünk egy házba és azt kérjük had öltözzünk át. Így is tettünk...

Kigomboltuk a blúzunkat hogy látszódjon a dekoltázsunk, és becsöngettünk egy házba. Az ajtót egy 30 as jóvágású férfi nyitotta ki. Beleharaptam az ajkamba és azt mondtam:
- Jónapot,  átöltözhetünk önnél? Koszos lett a szoknyánk és messze lakunk.
- Persze nyugodtan. - mondta és beengedett minket.  Bementünk Brigivel  a nappaliba és  becsuktuk az ajtót. Levetkőztettük egymást és elkezdtünk ölelkezni. Tapiztuk egymást ès markolásztuk egymás hatalmas mellét. Mellbimbóinkat összedörzsöltük. Brigi bepucsított és én elkeztem 2 ujjal ujjazni. Egyre jobban benedvesedett és nyögdécselt, közbe izgatta a csiklóját. Egyre gyorsabban ujjaztam és ő egyre jobban nyögött, végül elélvezett. Ugyan ezt megcsinálta velem.
Màr egy ideje bennt voltunk a nappaliba ezért a férfi elkezdett aggódni hogy mi van, ezèrt benyitott ès látta ahogy Brigi ujjaz engem. Èszrevettük  hogy meglátott minket.
- Ti meg mit csináltok lányok?! - mondta  meglepődött hangon.  Feláltunk, odamentünk hozzá. Brigi kigombolta a gatyáját én meg közben azt súgtam neki:
-  Huncutkodunk egy kicsit. Nincs kedved beszállni?
- De igen. Nagyon pajkosak vagytok! - válaszolta.
Letèrdeltünk elé és elővettük kőkemény farkát.  Elkezdtem nyalni a makkját, Aztán Brigivel kétoldalról elkezdük nyalni hogy benedvesítsük. Elkezdtem szopni, de akkora volt hogy alig fért be a számba. Addig Brigi a heréit nyaldosta és szopogatta.  Halkakat nyögött a férfi, aztán azt mondta:
- Nagyon rosszkislànyok vagytok el kell fenekelni titeket!
Elővett egy falapátot, mi meg bepucsitottunk. Elkezdett felváltva paskolni minket  mi meg nagyokat nyögtünk.   Elővett egy vibrátort és berakta Brigi  puncijába, engem meg análisan kényesztetett.   Felnyögtünk!  Tövig belém nyomta az óriáskígyóját.  Közbe csapkodta a fenekemet. Csak úgy ficánkoltak a nagy melleink.  Aztàn a hátamrafektetett berakott egy vibrátort a puncimba  és közbe tologatta a seggemet. Brigi odaragta a punciát a számhoz én meg elkezdtem nyalni, de alig tudtam, mert annyira nyögtem.  Egyre gyorsabban tologatott a férfi és belémélvezett  ès én is elélveztem análisan. Éreztem ahogy a meleg geci folyik le bennem. Elterültem mert annyira elélveztem hogy mondulni se tudtam.   Miután szusszantunk megköszöntük és hazamentünk.

Első lexbikus benyomásaim

Mari vagyok Budapestről. 24 éves lány, aki kollégiumban nevelkedett. Két éve még a koleszban tanultam. Csak lányok voltak ott és tanárnők. Az egyik tanárnő évek óta szexuálisan zaklatott minket. Fürdésnél hozzánk nyúlt, mondván itt is mossuk meg, meg ott is mossuk meg. Élvezettel nézte végig ahogy fürdünk. A felvilágosító órán ő mutatta meg nekünk, hogy hol van a Gé pontunk ( rajtunk mutatta be ) és minden mást megmutatott. Két éve már vágytunk a szexre, mert addig csak hírből ismertük. Egy új diáklány azonban azt mondta, hogy egymásnak és magunknak is okozhatunk örömet. Valahogy becsempészet hozzánk több féle szexlapot, köztük egy amerikait is, és megnéztük őket. Egész testünkben remegtünk, és néhányan fel is jutottak a csúcsra. Maszturbálni kezdtünk, de mindenki magát elégítette ki. Én megfordítottam egy asztalt és azon csúszkáltam. Azt képzeltem, hogy egy termetes falloszon lovagolok. Társnőim nyögéseitől még jobban felpörögtem. Bár a dolog fájt, hisz egy - két szálka beleállt a csiklómba és a külső húskelyhembe, mégis élveztem. Az adrenalinom nőtt, a vérem forrt, a mellbimbóim égtek és egész lényemet elöntötte a forróság. Döbbenten vettem észre, hogy az asztal lába nedves. Nem pisi és nem is menzesz volt, hanem csúszós és meleg "szerelemnedű". Elélveztem. Aznap este is megfogdosott a tanárnő, de most izgatott a dolog és nem húzódtam el ellentétben a többiekkel. Amikor beléptem a zuhanyzóba éppen az egyik szobatársnőm fenekét húzta szét és azt mondta, hogy ott még kakis. A lány elhúzódott és mosni kezdte magát újra. Én is beálltam egy zuhany alá, de amint levetettem a derekam köré csavart törülközőt, a tanárnő odalépett hozzám. "Mutasd csak a melleidet!" szólt rám. Amikor odafordultam, megfogta őket alulról. Gyengéden megmarkolászta, majd azt mondta fogjam meg az ő melleit és aztán a sajátomét. Benyúltam a blúza alá és rátettem a kezemet a feszes mellekre. Ő is rátette a kezeit az én kezeimre és végighúzta a mellén. "Most nézd meg a sajátodét!" parancsolta. Megfogtam az én cicijeimet és döbbenten tapasztaltam, hogy feszülnek és a bimbóim megmerevedtek. "Lányom, te megértél! Immáron felnőtt nő vagy." Aztán megkérdezte, hogy mit érzek és simogatni kezdte a bimbókat. Elmondtam neki, hogy remegek és, hogy szúr a mellbimbóm. Elnevette magát és békén hagyott, de nemcsak engem, hanem mindenkit. Éjszaka felkeltett egy suttogó hang. A tanárnő volt az. Az ágyam alól előhúzta a szexlapot, amiben a legideálisabb férfi aktposzter volt, és azt mondta menjek vele. Felkeltem és csendben utána mentem.
A szobájába vitt. "Tudod mi lesz, ha ezt elmondom az igazgatóságnak? Ne izgulj, mert nem teszem meg! De csak egy feltétellel! Gondolom már megvolt az első szexuális élményed. Nos, ideje, hogy bevezesselek a nők erotikus játékába, amit veszély nélkül játszhatsz bárkivel és bármikor. Gyere ide az ágyra és feküdj le! Úgy, most pedig hagyd magad, hagyd, hogy azt tegyek, amit akarok a testeddel!" Mondta és leült mellém. Benyúlt a hálóingem alá és megfogta a nemi szervemet, Pontosabban rátette a kezét.
Nem bírtam megállni és pisilni kezdtem. "Szorítsd vissza!"kiáltotta és én vissza fogtam. Keze felsiklott a köldökömig és mutatóujjával körözni kezdett körülötte.. Aztán feljebb csúszott és a hálóingemet feltolta a melleimig. Remegtem, ő pedig izgatottan szuszogott. Mindkét kezével simogatta a cicijeimet, cirógatta a bimbókat és néha megcsippentette őket. Hirtelen átvetette a lábát rajtam és ráült az ágyékomra. Az ő hálóinge is felgyűrődött és borotvált puncija az enyémhez ért. Nem mozogtam, de remegésem megerősödött. Már én is liegtem és ő is. Lassan csúszkálni kezdett az ágyékomon és csípőjét ritmikusan mozgatta. Kezei még mindig a melleimet simogatták, aztán legnagyobb megdöbbenésemre a bal kezét átdugta a hátam alatt és magához szorított a lábaival. Szinte önkívületben ölelkeztünk és már én is éreztem a játék lényegét.
Amikor éppen nekiszorította a pinusát az enyémnek, benyúltam közéjük, mutató ujjamat benyomtam a lukába és megnyomtam a Gé pontját. A lihegése halk sikkantásba ment át és hosszasan nyögve pumpálta rá a "szerelemnedűt" az én pinusomra. Ezekután, még mindig ölelve, lehajtotta a fejét és megszívta a jobb mellbimbómat. Olyan erősen szorítottam magamhoz, ahogy csak bírtam. Szopni és cumizni kezdett a melleimen és kezeivel a hátamat, a vállamat és az arcomat simogatta. Beletúrt a hajamba, én hátrahajtottam a fejemet. Combját fel - le mozgatva simogatta a lábamat és a csípője még mindig ritmusosan mozgott. Gyengéden megcsókolt. Csak éppenhogy megérintette az ajkaimat, hogy aztán elhúzza a száját és én kapjak utána. Ajkaim közé vettem vastag alsóajkát és szívtam, nyalogattam, rágcsáltam. Nyelve megérintette az én számat és ajkainkat úgy tapasztottuk a másikéra, ahogy a fuldoklónak adnak levegőt. Alig kaptunk levegőt, de nem is kellett. Nyelve átvándorolt az én számba és én csücsörítve leszoptam a nyelvét. Válaszul újra bedugta a nyelvét és az én nyelvemmel összegabalyodva élvezkedtünk. Észre sem vettem és kétszer is felértem a csúcsra egymás után. Aztán felgyorsultak a végtagjaink, feje most a lábaim közé került. Kinyalta a puncimat és szívta, szopta, nyalogatta a hüvelyemet ölelő húskelyheket.
Nyelvét mélyen belémnyomta és én felsikoltottam. Az élvezés után elájultam. Amikor egy perc múlva felébredtem, a tanárnő, aki az ájulásból mit sem vett észre, elfektetett és egyik kezével felnyúlt magának egészen csuklóig, a másikkal a fenekemet masszírozta meg. Ő is elélvezett, én pedig mondtam neki, hogy pisilnem kell. Ekkor elfeküdt és széthúzta a szeméremajkait. "Kérlek...uhh...ideh...ide hugyozz!" nyögte és én rátapasztottam az én szeméremajkaimat az övéire és kicsit visszaszorítva hirtelen kirobbantottam magamból a langymeleg folyadékot. Másfél percig folyattam, kicsi mellé is ment, aztán a tanárnő újra elélvezett és azt mondta fantasztikus vagyok és hogy többet ez nem ismétlődhet meg, csak, ha én akarom. Az aktus után bementem a szobámba és elaludtam. Természetesen az első leszbikus élményemet újabbak követték, de most mégis biszex vagyok.

Sex barátnőmmel amire nem nagyon emlékszek :/

Ime a történetem

Egy őszi szombat estén bulitrendeztünk a fiukkal egy ismerös tanyáján ahol lovak is vannak és szép nagy tó.

Barátnömel szerettünk volna egy kicsit kettesben lenni és hátra mentünk az istálló hoz.
Majd le vettem a nadrágját és a bugyiját, majd ö is az enyémet és hát bennem is volt egy kevés pia meg benne is ,de mind ketten akartuk szóval ő fel feködt a lóvas kocsira és én fölé hajoltam és elkezdtem amit kell ,de kényelmetlen volt a poz és nagyon hányingerem volt és igy le másztunk a lóvas kocsirol és álva probáltuk. De mivel a barátnöm egy feljel kissebb igy nem volt jó és ugy döntötünk, hogy el megyünk a másik istálóba ahol a szalma bálák vannak.
Bokáig le tolt gatyával el séteáltunk odáig majd kéttö pálára fell feküdtünk és megint felé hajoltam és el kezdtem amit kell,de ott se volt az igazi mert a haverok bármikor meg láthettek volna és igy három bálával feljebb másztunk és ott már ő volt felül de 1-2 perc után éreztem h ez igy nem jó mert akkor ide hányok és akkor helyet cseréltünk. ismét én lettem felül és elég jól bele lendűltem a dologba és ő már erősen nyögött mikor én azt mondtam h igy se lesz jó mert megint oda hányok. Aztán oldalra fordultunk és ujra elkezdtük amit kell,de 2-3 perc mulva megint éreztem h nem lesz jó és akor mondtam h feküdjön hanyatt és akkor én elkezdtem ujjazni és nyalni,de erre a dologra már nem nagyon emlékszek h h volt csak arra ,hogy utánna azt mondtam h akkor most te csináld nekem kézzel és én is neked. ez egész jó volt de 5-10 perc után éreztem h nem fogok igy el menni és én vettem a kezembe a dolgott és igy magamat és őt is kényeztettem. Egy idő után már el fáradt az ujjam és mondtam h csinálja magának ugy h lássam, de ez a dolog nagyon homájos csak arra emlékszek h sötét volt és nem láttam. Mondtam neki h hadja abba magának és akkor rám borult és én nem józan álapotba csináltam magamnak és én szerindtem 2-3 perc alatt be is fejezdtem,de ö szerinte 10-20 perc volt, amikor ezt mondta másnap akkor el gondolkodtam h téleg el aludtam ugy, hogy ö észre se vette. Majd miután érezdtem h most itt a vég akkor ö szájába vette de nem volt elég gyors és igy valamennyi a fekete pulcsimra is ment amit késöbb mindenki látott. A dolog után gyors csók majd fell öltöztünk és be mentünk a töbiekhez akik heves lendülettel üvegeztek és ép amikor mi bementünk az egyik legjobb barátom egy olyan lányal smárolt akit retenetesen utált, De én nem foglalklozdtam vele és le feködtem az ágyra részeg haverom mellé és volt lány osztálytársam mellé és utánna oda jött barátnőm és ki látszott a fekete fehér tangája amit volt lány osztály társammal elemzetönk h csikos vagy csak mintás e és ki derült h csikos volt.
A többi dolog már történelem csak annyit mondok, hogy azt az estét soha nem felejtem el mert valami fantasztikus volt annak elenére h páran össze vesztek.

Köszönöm, hogy el olvastátok

Hugommal

Nem is kell talán mondanom,hogy nagyon meleg nyár volt,a húgom bikiniben,én meg csak agy fűrdőnaciban voltam!Mintha,csak összebeszéltünk volna,néztük amint a szüleink szeretkeznek!Önkéntelenül is markolásztam a hugom melleit,aki talán nem is érzékelte,mert a látvánnyal volt elfoglalva!! mindent
Mikor,már teljesen kibújtattam a bikiniből,szinte csak akkor döbbent rá,hogy én a melleit markolászom!
Hát,te meg mit művelsz!!Fogdosd a barátnődét!Hagyd békén,az én cicijeimet!
Már,megbocsáss!Szépek a melleid,de,én nem nevezném őket cicinek,inkább a cici és a csöcs közt lenne a helyük!
Na,jól van!Nem kell a duma!Láttad,amit én láttam?
Persze,hogy láttam!Mi ebben a különleges?!Apánk megbaszta anyánkat és bele élvezett!Én,is megakarlak baszni,csak rendes leszek,és nem élvezek beléd!
Hülye vagy!Ha nem tudnád,én a testvéred vagyok,és van pasim!
Na,és!Nekem is van barátnőm,mégsem kell mindent tudnia!
Csak nem akarsz megdugni?!
De,igen!!Nyugi,nem fogok beléd élvezni!
Hát,esküszöm,te nem vagy normális!
A lényeg,hogy mégis csak megbasztam!Élvezte!Csak attól félt,nehogy beleélvezzek!Bár,eleinte nem akarta,végül mégis csak egy párszor összejüttünk!
És,most jön a pojén!Anyánk,kibökte,hogy nézzük őket!Apánknak nem szólt,egyik este bejött a szobámba!
Nos,Megvagytok elégedve a teljesítményünkkel?
Nem tudom mire gondolsz,de az élet...
Láttam,hogy végig nézitek,ahogy apátokkal ugymond,szerelmi életet élünk!
És,ha tudni akarlyátok,swinger klubbokba járunk,ahol mindenki mindenkivel!Vannak köztük veled egyidősek is,néhannyal jól eltöttük az estét,megbasztak,és mindenki ment a maga útjára!Volt,akit azota sem láttam,de a barátnőjét,apád is megbaszta!Ha,most levetkőznék?megbasznál?
Na,de anya!Ilyet,hogy mondhatsz?!!
Megbasznál?!
Már dobta is le a köntösét,és ott állt előttem teljesen meztelen"kurva jól nézett ki"!!
Nyugi!Egy páran már megbasztak!Nyugodtan kúrjál meg,de,ha egy mód van rá,ne élvezz belém!!Egyébként,a hugoddal,hogy álltok?
Most van kialakulólban,majd elválik!
Nem,akarok beleszolni,de használjátok ki a fiatalságot,és basszatok minnél többet!!

Elképzelt történet


Sziasztok .A páromat hosszú éveken keresztűl próbáltam rávenni , próbáljuk ki hármasban .Néha már úgy tűnt sikerűl,de végül mégsem adta be a derekát.Tehát maradt a fantázi világa/ami valjuk be nemis ojan rossz/ Jó szórakozást -feltéve ha tetszik.

Kedvesem : Te az ágyon fekve kezed ,lábad megkötözve.Eggyikük gyengéden nyalja csiklódat s közben finoman újjaza barladgodat.A másik csókolja harapdálja talpadat. Sokáig élvezkődsz e finom kéjen és mikor nem bírod már tovább :az orgazmus átjár testeden És csak azért ,hogy nagyon jól érezd magad -még néhány percig cirógatnak ,nyalogatnak. Aztán eloldoznak és te letérdepelsz ,mindkét kezeddel 1-1 f@szt versz. Szopizol jobra és balra is,felváltva .Rád szólnak nyeldel

tövig te drága. EL el tünik ajkaid közt farkunk,szemlátomást élvezed hogy ketten szoptatunk. Nemis bírjuk már sokáig finom nyelvleckédet és arcodra spricceljük tejecskédet.Megkaptad az adagod akár leis nyalhatod. Habár lehet hogy a látvány is elég és nemis, lankad de arra kérünk :még maradj lent s cumázd keményre farkainkat. Csak néhány perc varázslat de puha kis kezecskéid közt a két hímtag már,ismét keményen dagad.Aztán négykézláb álsz és hátranyúlva szétfeszíted popsidat ,nunidat -és mi felváltva dugjuk kéjbarlangodat. Lassan és gyorsan keményen és lágyan.Kefélünk ,gyönyörködve a pinádban. Sóhajok és nyögéseid mejjek csigáznak minket ,szeretnénk a csúcsra repíteni téged! Tested megfeszűl és csípőd heves ringása :elárulja elérkezet ismét a mámor röpke órája. De nehogy azt hidd ,hogy ennyivel megúszod /várnak még rád szexuális örömkínok! Lehuppanok 1fotelbe az iménti látvánnyal eltelve, s arra kérem hölgyem:pucsítva hajoljon a farkam fölébe. Buja nő vagy bizony nem rest ,finom szájmunkáddal rögvest elkényeztetsz.A másik legény mögéd kerül nedves vaginádba 1 vibrátor kerűl. Nyálat csorgat az ennivaló popóra,ujjával tágít,nyomul a szűk nyíllásba.Majd a segédeszközt tolja az ánuszába. Majd az eggyik fickó a földre fekszik és kéjsóvár szemekkel nézi,ahogy nő neki háttal rágugol.És feneke a szerszámát elnyeli.A másik ffi eközben lágyan cirógatja farkával a keblét, nyakát és a száját!Majd olyat művel ami a csajnak nagyon izgi;nyelve hegyével a csiklót ingerli.Közben közli:ezt a számodra oly édes kényeztetést addig kapod ,mígnem eléred újjabb orgazmusod. Ismét térdre kényszerítünk ,és két adag spermát szádba ,nyelvedre spriccelünk.Kéjes élvezettel játszol vele lecsorgatod a melleidre.


Folytatások
5147
Mellesleg ismételten eljött április elseje! Ezt a napot a kedves bolondozások, egymás megtréfálása jellemzi, amin nem illik megsértődni. Ma olyan beküldött történeteket olvashattok, melyek e tréfás napra valók.
Hozzászólások
Bánkbán ·

Jancho ·
Szörnyü...

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: