Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Apával

Sokszor fantáziáltam róla, hogy szexszelek valakivel, legtöbbször ezt a nevelőapámmal képzeltem el, mivel ő annyira jóképű, izmos és egyszerűen tökéletes. Egyszer még az is eszembe jutott hogy bealtatózzam és akkor kiélhetem a vágyaim, de féltem megtenni.
Amikor hazaértem, csak apa volt otthon és dolgozott. Anya még dolgozott és volt vagy két órám ,mielőtt megjön. Odamentem hozzá és köszöntem neki. Láttam hogy nem dolgozik a gépén, ami nekem kapóra jött. Szerintem nem is tudja hogy tudom hogy vannak pornóvideók a gépén. Rendszeres elkérem tőle azzal az indokkal hogy játszani akarok rajta, de csak videókat nézek. Most is úgy tettem, elkértem a gépet.
-    Miért? – nézett rám összehúzott szemmel.
-    Mert játszani akarok rajta – vágtam rá. Láttam hogy nem nagyon akar belemenni. – Cseréljünk gépet! – támadt ez a fantasztikus ötletem.
-    Hát jó, de csak mára. Holnap kérem vissza!
Gépet cseréltünk és bementem a szobámba. Gondosan becsuktam magam mögött és a gépet az íróasztalomra helyeztem. Leültem a kényelmes székbe és megkerestem a videók között a kedvenc kategóriám, az apa-lánya szexet. Sok videót néztem már, de ezek voltak a kedvenceim. Ezekbe tudtam a legjobban beleélni magam. Elindítottam az elsőt és csak bámultam a képernyőt. Elkezdtem benedvesedni és maszírozni kezdtem a melleim. Amikor már a melleim kőkemények voltak és meredeztek, letoltam a nadrágom és benyúltam a bugyimba. Simogattam magam, köröztem a csiklómon és nagyokat sikoltottam. Nyöszörögtam, kényeztettem magam és a videót néztem. A lányt már elkezdte baszni az apja és hogy fokozzam az élvezeteim, két ujjamat magamba dugtam és ki-be mozgattam. Megnyaltam a mellem és körkörös mozdulatokkal maszíroztam. Mielőtt a csúcsra érhettem volna, az ajtó kinyílt, apa pedig elkerekedett szemekkel nézett rám. Azonnyomban felpattantam és lehúztam a pólómat. Ártatlanul pislogtam fel rá és be is vehette volna, ha a gépből nem hallatszanak a nyögések és egyéb hangok. Zavarba jöttem és fogalmam sem volt mit tegyek. Apa tért magához először.
-    Kicsim.. khm.. ha a szex érdekel, nyugodtan kérdezz meg engem.
Odajött hozzám és megnézte melyik videót indítottam el.
-    Á, ez az egyik kedvencem! – felkapta a gépet és lerakta az ágyamra. – Gyere ide kicsim!
Engedelmeskedtem, mert fogalmam sem volt mit tegyek. Félmeztelenül álltam előtte. Csak egy póló volt rajtam.
-    Anyád mindig azt mondta semmit se csinálj titokba – mosolygott rám.
Levette a nadrágját meg az alsóját és leült az ágyamra. Én is leültem mellé és nem bírtam levenni a szemem a hatalmas, vastag, már keményen álló faszáról. Megbabonázott. Elindított egy másik videót, de a kategória ugyanaz maradt: apa-lánya. Nekidölt az ágytámlának és elkezdte a farkán huzogatni a bőrt. Mellettem masztizott.
-    Te is folytasd csak, kicsim. Nyugodtan – nézte a videót.
Mivel nem tudtam elélvezni, mert megzavart, gondoltam itt a lehetőség. Mi baj lenne? Folytattam amit elkezdtem. Bedugtam az ujjam a puncimba, a másik kezemmel pedig a melletem kényeztettem. Közben vagy a képernyőt néztem, vagy apa hatalmas farkát. Elélvezni valamiért nem tudtam. Az érzés nagyon távoli volt.
-    Segítek egy kicsit – mondta apa és úgy látszott engem figyelt.
Hagytam, mert fogalmam sem volt hova tartunk. A nagy kezeit a mellemre tapasztotta és gyúrta, nyalta, szopogatta. Felnyögtem a fantasztikus érzéstől és majdnemhogy magamra húztam az apám.
-    Megengeded hogy a csúcsra juttassalak, kicsim? – mosolygott rám.
-    Igen – nyögtem ki.
Mindketten levettük a pólónkat, én a hátamra feküdtem, apa pedig mellém és folytatta a mellem kényeztetését.
-    Olyan szép nagyra nőt – szopogatta. – Mint egy kurva nagy alma.
Körkörös mozdulatokat tett a bimbómnál és nyalogatta. Aztán fölém térdelt és mellbe baszott. mielőtt elélvezhettem volna, leszállt rólam és megcsókolt.
- Annyira gyönyörű a tested - csókolt.
leljebb ment a szájával, mindenhol megcsókol, majd elért a puncimhoz. A nyelvével végignyalta a dombom, majd belém nyalt. Majd megismételte még jó sokszor. A siklómon is körözött a nyelvével, két ujjával belémhatolt. Ujjazott, nyalt, a mellemet markolászta szabad kezével, én meg a videót néztem és nyöszörögtem. Végre a csúcsra értem, rázkódott a testem és hatalmasat sikítottam. Apa is felnyögött. Csodálatos volt a tudat, hogy apa keze és nyelve által mentem el.
Apa farka mér állt mint a szög, ezen pedig segítenem kellet, mert ő is segített nekem. Már állt volna fel, de én megragadtam és a számba vettem. A meglepetéstől felnyögött, de nem húzodott el. Sőt, visszaült és hagyta hogy a nyelvemmel kényeztessem. Szoptam apa farkát, a torkomig, a makkját izgattam a nyelvemmel. Ő addig megint a puncimhoz nyúlt és ujjazott. Felállt, én pedig letérdeltem apához és ismét a számba vettem csodás, eres faszát. Megfogta a fejem és megbaszta a számat. Nagyokat nyögött, majd beleélvezett a számba. Lenyeltem mindent, amit belém lövelt és még utoljára bekaptam apa fincsi farkát és leszoptam.
- Ügyes nagylány vagy már kicsim - simogatta a hajam. - Most megyek,befejezem a munkám.
Megfogta a laptopját és kiment a szobából. Kielégülve ledöltem az ágyra és belegondoltam milyen ha a farka bennem van. Lassan anya is hazajött és nekiállt vacsit csinálni..
Hozzászólások
További hozzászólások »
Belle ·
Szerintem is folytasd!

LBB ·
Mit is mondjak?
Szerintem kissé összecsapott munka, de nem menthetetlen, kicsit részletesebb is lehetnél...

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: