Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Anyám és én

Anyám és én ketten laktunk egy kis házban a városban, nagyon jó kapcsolatban voltunk, teljesen hétköznapi életet éltünk amíg egy nap be nyitottam a szobájába mikor éppen maszturbált. A látvány teljesen magával ragadott, ő meztelenül feküdt az ágyán széttárt lábakkal miközben az ujjai mélyen a puncijában voltak. Mikor ezt megláttam mindketten zavarba jöttünk így kijöttem a szobájából, de a gondolataim azon maradtak amit láttam és ez olyan reakciót váltott ki belőlem, hogy én is elkezdtem maszturbálni. Teltek a napok és rendszeressé vált, hogy mindennap a látottakra  maszturbáltam míg egy nap úgy gondoltam, hogy ez már nem elég, úgyéreztem megkívántam az anyámat. Mivel akkoriban nem voltam a szavak embere meg kínosnak is tartottam, hogy ezt megbeszéljem vele így inkább azt szerettem volna elérni, hogy ő kívánjom engem. Elkezdtem kitalálni olyan dolgokat, hogy engem tudjon látni meztelenül, az volt az első mikor kivittem a fürdőszobából a törölközőket, hogy utána előtte kimehessek érte merev péniszemmel. Az eredmény nagyon jól sikerült, végig a péniszem bámulta és olyan izgalomba jött a látványtól, hogy miután én bementem a szobámba, hallottam ahogy hangosan nyög miközben elkezdett rám maszturbálni. Ez a dolog már elég jel volt arra, hogy ő sem ellenezné, ha lefeküdnénk. Következő lépésem az volt mikor egy használt bugyijába élveztem azzal a céllal, hogy majd ezek után beszél velem erről. Pontosan így is lett, behozta a szobámba a bugyit majd megkérdezte miért csináltam ezt, azt feleltem azért mert mióta láttam meztelenül azóta csak rá gondolok és szeretném úgy látni. Ekkor elmosolyodott és közelebb lépett hozzám majd azt válaszolta, hogyha csak ennyi az egész akkor nyugodtan elmondhattam volna. Ez után leült az ágyamra és elkezdett levetkőzni majd rámnézett és kérdezte, hogy erre vágytam e én pedig akkor benyúltam a puncijába és megcsókoltam majd azt feletem, hogy erre. Ez után a dolgok teljesen magától jöttek, lefeküdtünk az ágyra és elkezdtünk hangosan szeretkezni ami sokkal jobb volt mint ahogy azt elképzeltem. Anyám nagyon tág volt ami nekem nagyon tetszett, fél óra szeretkezés után elélveztem benne aminek nagyon örült. Miután befejeztük szorosabbá vált a kapcsolatunk és a szeretkezés napi szokássá vált.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Nikole16 ·
Szerintem visszataszító. Ha tényleg igaz a sztori, akkor nem értem ,hogy hogy vagy képes a saját anyáddal lefeküdni. Milyen világban élünk..
lazac314 ·
Utánna azon csodálkozzunk hogyan élhetünk olyan sivár életet előtte.

jokasztet ·
Az írás önmaga a bizonyítja,hogy az eset megtörtént.Az író eldicsekedett a szerencséjével.Aki többet akar megtudni a nemi élet rejtelmeiről ,látogasson meg néhány nudista telepet.Ott élőben győződhet meg mindenről.A fenti eset csak ovodások homokvár építgetésének tűnik amellett,hogy mit láthat ott a nyitott szemmel érdeklődő.
Salambard ·
Inkonzisztens a mondanivalód. Most akkor véleményed szerint igaz a történet, vagy csak tini fantazmagória?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: