Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Anyám barátnője

<!-- @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } -->

Ott kezdődött minden hogy elszoktam járni futni hétvégente kb. 1 órát és általában, amikor már fél órája futok, akkor szokott megérkezni a busz, amiről mindig csak anyám barátnője Erika néni szokott leszállni, aki mosolyogva mindig annyit mondott nekem, mikor elhaladt mellettem hogy:
- Szia fiam, ne fuss a punci elől, nem harap! - Persze csak viccből mondta, hiszen mindig is nagyon kedves volt hozzám.
Én kamaszként már máshogy néztem a nőkre és Erika nénire is, amikor otthon maszturbáltam, egyre gyakrabban arra gondolva vertem a faszom, hogy Erika néni szopja vagy veri nekem.
Egyik nap (szombaton), amikor futni szoktam indulni átjött Erika néni anyámhoz ( nagyon meleg volt), ekkor felfigyeltem arra, hogy Erika nénin nincs melltartó és eszméletlen látvány volt, ahogy egy szál trikóban van ráadásul mellén is folyt az izzadsága, így nem nagy csoda, hogy állni kezdett a farkam, ezért el is indultam futni a határba.
A futás közben eszembe jutott Erika néni és megint elkezdett állni a farkam, ekkor hirtelen elvágtatott mellettem egy lány lóval, aki Rami (Ramóna) volt a suli legjobb csaja, őt akarta megdugni az egész iskola, még csak 17 éves, de tökéletes alakja volt.
Mikor elviharzott mellettem köszönt egy sziát, én meg nem tudtam mást csinálni, csak a seggét nézni. Annyira megdugtam volna, főleg, hogy egyébként is fel voltam izgulva Erika néni testének gondolatától.
Úgy gondoltam, keresek egy helyet, ahol gyors kiverhetem, ezért futottam még kb. 1 kilométert, mire találtam egy olyan helyet, ahol senkise láthat meg. Ekkor elővettem a farkam és el kedztem verni, már vertem egy perce, mikor hallottam, hogy jön valaki lovagolva, aki nem volt más, mint Rami. Hirtelen megállt (kb. 10 méterre tőlem), ezért nagyon megijedtem, mert azt hittem, észrevett valahogy, de szerencsémre nem.
Rami leszállt a lóról, majd lenyúlt valamiért a földre, ezt pont úgy, hogy felém nézett az egészen tökéletes kis dugni való feneke. Ezt el sem hittem, azt hittem, eldurranok, mikor hallottam egy repedés hangot. Egyszerűen el sem hittem, Raminak a fenekénél megrepedt a nadrágja, ami alatt nem volt bugyi, ezért teljesen láthatóvá vált a pinája. Ekkor már nem bírtam tovább, még egyet húztam a farkamon és hatalmasat élveztem, szerencsémre csendbe.
Rami nem tudta mi tévő legyen, de kis gondolkodás után felült a lóra, hogy megnézze mennyire látszik a repedés, de szerencséjére nem látszott kicsit se, ezért elindult vissza a faluba. Én is gondoltam mára ennyi elég is volt nekem.
Mikor hazaértem, még ott volt Erika néni, mostmár megkönnyebbítve magam nem kezdett el ágaskodni a farkam, ezért én is beszálltam a beszélgetésbe, de sajnos már csak a végén, mert Erika néni indult. Viszont megtudtam, hogy ő is elszokott járni néha futni a határba, gondoltam ezért tartja ilyen jól magát, mint egy 20 éves lány, ahhoz képest, hogy 30 is elmúlt kicsivel.
Miközben anyámmal beszélgetett, kifele menet végig a seggét néztem, amikor hirtelen eszembe jutott, hogy ugyanolyan tökéletes a feneke, mint a Ramié. Mire kikeveredtem a gondolatomból még mindig a fenekét néztem bambulva és hirtelen arra lettem figyelmes, hogy anyám még mindig beszél Erika néninek, aki pedig engem nézett, és egy huncut mosoly jelent meg az arcán és egy bájos szia hagyta el a száját. Erika néni szexi elköszönésének köszönhetően az volt az álmom, hogy egyszer megdugjam. Ő volt az istennő számomra, egyszer csak hirtelen csörgött a telom, Erika néni volt az és felvettem :
- Szia Erika néni!
- Szia! Megtennéd, hogy nem tegezel?
- Persze, bocs...
- Nem lenne kedved eljönni velem holnap futni valamikor reggel? Kíváncsi vagyok, hogy meddig bírod majd velem, na benne vagy?
Gondoltam miért is ne dughatnám meg most? Igent válaszoltam kissé izgatottan
- Rendben, akkor majd átmegyek hozzád és indulhatunk is, na szia! - Akárcsak délután olyan erotikus mondta.
- Oké, szia!


Másnap reggel felkeltem idő előtt, ezért gondoltam visszafekszem aludni még egy kicsit. Egyszercsak arra kelek, hogy ott van Erika a szobámban, és a nevemet mondja, de még mindig nem fogtam fel, hogy mi van. Ekkor odajött és adott egy puszit, azt mondta, na gyerünk, kapd össze magad, mert ha kell a hátamon viszlek ki. Erre én felugrottam azonnal, mit sem gondolva arra, hogy a reggelnek köszönhetően ágaskodó farkam teljesen látható volt az alsógatyámon keresztül, hurrá gondoltam, ekkor Erika nevetett egyet és kiment a szobámból.
Kész vagyok, mondtam, mikor kijöttem a szobámból és elindultam reggelizni, de Erika nem hagyott, mondta, nem érünk rá lazsálni, mert nem akar a déli melegben is futni. Ugyanarra futottunk, mint amerre én is futottam tegnap. Már futottunk kb. 20 perce, amikor Erika hirtelen szinte a néma csendből megkérdezte, hogy mi a helyzet a lányoknál?
Én nagyon szégyelltem magam a reggeli miatt, ezért nem voltam valami bőbeszédű, csak annyit mondtam, hogy semmi, erre Erika mi az, hogy semmi, egy ilyen fiatal jóképű, izmos, sportos, jóeszű gyereknek nincs semmi mondanivalója a lányokról ?
Erre annyit tudtam felelni, hogy sajnos ez van.
Erika erre annyit mondott, hogy észrevette reggel a farkam és meg kell mondja már látott néhányat, de egyik sem volt igazán nagyobb, mint a tied, pedig te még elég fiatal vagy. Erre nem számítottam volna, hogy ilyenekről fogunk beszélni, nagyon zavarba jöttem, nem akartam Erika szemébe nézni, ezért mindenfele néztem és megakadt a szemem a mellein, megint folytak rajta az izzadáscseppek. Eszméletlenül izgató volt, melynek eredményeképpen elkezdett merevedni a farkam.
Erika ezt észre is vette, amire annyit mondott, hogy:
- Ó kisfiam, nem hittem volna, hogy ekkora hatással leszek majd a farkadra!
Majd a farkamat megmarkolva a nadrágomon keresztül félre húzott egy jó kis helyre, ahova nem igazán volt belátás és közben levette minden ruháját.
Mikor megálltunk ezt mondta:
- Itt fogod megdugni a pinám! - Ekkor elővette a már teljesen merev farkam és azonnal elkezdte húzogatni a bőrt rajta, majd egy perc múlva be is vette a szájába, de látta, hogy nem bírnám sokáig, ezért csak a nyelve hegyével nyaldosta a farkam. Mikor látta, hogy közel számomra az élvezet, ekkor abba hagyta és elkezdtünk smárolni és rámarkoltam a tökéletes fenekére. Mondta, hogy vegyem kezelésbe a melleit is, amikre egyből rácuppantam és nyalogattam őket, istenien finomak voltak. Nem is bírtam tovább és hirtelen letérdeltettem magam elé Erikát, aki meglepődött, de nem érdekelt, betettem a faszom a mellei közé (ami teljesen sikamlós volt az izzadságának és a nyalogatásomnak köszönhetően) és elkezdtem dugni a melleit őrületes iramban. Erika vette is az adást és összenyomta melleivel a farkam, így fél perc melldugás után tele spricceltem Erika arcát és melleit a gecimmel. Isteni látvány volt, ahogy láttam ott Erikát az arcát beterítve a gecimmel, amiről csöpögött a tökéletesen feszes szép formás melleire a gecim.
De ekkor azt hittem, hogy ezt nem szabadott volna csináljam, és hogy most vége az egésznek, de ekkor Erika odajött hozzám és ezt súgta a fülembe:
- Csak ennyire vagy képes te kis kurógép?
Ekkor lesmárolt, én pedig jó erősen markolásztam a seggét, majd elkezdtem lassan izgatni a csiklóját az ujjaimmal, majd egy hirtelen mozdulattal odavittem egy fához és felültettem egy erős alacsony faágra. Megkapaszkodott és elkezdtem nyalni a pináját vagy 5 percen keresztül, aminek hatására hatalmasakat nyögött és el is élvezett.
Egy perc után Erika ágaskodó farkammal szemezett és hirtelen elordította magát:
- Basszad szét a pinám!
Nem kellet kétszer mondania, azonnal neki löktem gyengéden a fának és elkezdtünk smárolni, közben farkammal elkezdtem csapkodni a pináját, majd alulról a pinájához dörgöltem a farkam. Ezt már nem bírta és teljes erőből megmarkolta a farkam és oda vezetett a beláthatatlan kis helyre. Közben ennyit mondott:
- Te kis fasz, velem nem játszadozhatsz csak úgy a kedvedre! - És megálltunk pont ott arra nézve, amerre én is néztem tegnap és hatalmasat élveztem Rami pinájának láttán, de most Erika semmit sem várva bevezette a farkam a pinájába, én pedig elkezdtem iszonyatos erővel dugni, ahogy csak tudtam. Közben odanéztem arra a helyre egy pillanatra, ahol tegnap Rami bepucsított és szétnyílt a nadrágja. Erről eszembe jutott, hogy milyen hatalmasat is élveztem arra a fenékre, amibe most a faszom jár annyi különbséggel, hogy ez a nő anyám legjobb barátja és minden férfi álma, hogy megdugja. Ennek hatására úgy kúrtam Erikának a pináját, hogy azt hittem szét szakad a farkam, Erika pedig hatalmasakat nyögdécselve szinte alig állva a lábán elélvezett, majd pár lökéssel később én is és telespricceltem a pináját a gecimmel, ezért rengeteg geci ki is folyt a pinájából.
Erika annyit mondott, hogy még soha senki nem baszta még így meg, és ha akarom ha nem, ezentúl minden hétvégén megfogom dugni, különben...
Erre közbevágtam és annyit mondtam, nem foglak megdugni, én csak szétbaszlak, ja és legközelebb a segged fogom szétkúrni! Hmm...

Hozzászólások
További hozzászólások »
Tomika85 ·
Kicsit alpári,de alapjáraton nincs bajom az írással...A fogalmazás és a történet összessége nem rossz,de hangsúlyozom egy 30 feletti nővel Én nem beszélek így..Még egy adott helyzetben sem :)

negative ·
Az eleje még csak-csak megállja a helyét,de a vége erősen el lett kapkodva szerintem.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: