Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Anyai segítség

Szokásos hétvégének indult, azzal a különbséggel, hogy a bátyám nem jött haza a kollégiumból, mert valami bulijuk volt. Csak én voltam otthon, anya meg apa.
A szombat délelőtt eseménytelenül telt. A szokásos rendrakás, takarítás, amit nagyon utálok. Jól össze is kaptunk anyával, hogy lehetek ennyire lusta. Azt mondta, hogy ez így nem mehet tovább. Elege van abból, hogy könyörögjön.
Szerencsére az idő szép volt, így délután el tudtunk menni Szandival a barátnőmmel sétálni. Nagyon szerettem őt és ő is engem. Mindent megtett volna értem, kivéve egy dolgot. Hiába könyörögtem, nem akart még velem lefeküdni. Mindig azt mondta, ha szeretem, akkor még várok. 17 évesek voltunk, ebben a korban pedig a fiúk gyakran akarnak a lányok szoknyája alá nézni. Ezen a délutánon is feljött ez a téma, de hiába könyörögtem, ő kérlelhetetlen volt. Nagyon szégyelltem már magam a haverok előtt, mert mind volt már lánnyal, csak én nem. Egyre nehezebben viseltem ezt a helyzetet. Kicsit sértődötten váltunk el és én hazafelé vettem az irányt. Otthon azt mondtam, hogy 6 körül érünk haza. Még 4 óra sem volt és én már a kapunkban voltam, természetesen egyedül.. Családi házban laktunk, egy kis utcában.
Az előző beszélgetésre gondoltam, miközben bementem a házba. Az ajtó teljesen nyitva volt. Kavarogtak a fejemben a gondolatok, amikor meghallottam anyát.
- Ez az Ferikém, nyaljál.
Egyből rájöttem, hogy korán értem haza. Óvatosan odamentem anyáék hálószobájához és a nyitott ajtón bekukucskáltam. Anya a hátán feküdt a könyökére támaszkodva, apa a felhúzott és széttárt lábai között hasalt és nyalta anya punciját. Anya nagyokat sóhajtozott közben. Mivel az ajtó mellett ált egy nagy pálma, nem vették észre, hogy kilesem őket. Egyébként is egymással voltak elfoglalva.
- Gyere Kriszta, had érezzem a szűk puncid.
Furcsa volt anyát és apát így hallani. Apa kikászálódott anya lábai közül és ekkor láthattam, hogy apa mivel is volt az előbb elfoglalva. Anya puncija tényleg lucskos volt. Fénylett a nyál és a nedv keverékétől. Csiklója tisztán látszott, kiemelkedett a nagy bőrredők közül. Nagyon felizgatott a látvány.
Anya még csak 40 volt, de ebből is letagadhatott legalább 5 évet. Hosszú fekete haja volt, formás mellei, amelyek attól nagyobbak voltak, hogy egy férfi markában elférjenek. A csípője egy kicsit szélesebb volt, mint kellett volna, combjai is vastagok, de nem volt eltúlzottan aránytalan. Sokszor néztem őt a strandon. Szandi is hasonló alkatú volt, talán azért is tetszett meg a külseje, mert olyan volt, mint anyáé. Most pedig tisztán láthattam anyám borotvált punciját és gyönyörű melleit a hatalmas bimbóudvarral. Lopva próbáltam már meglesni anya melleit, de sosem sikerült. Teljesen csupasz puncija olyan volt, mint egy iskoláslányé. Miközben apa felemelkedett a vastag combok közül, megláttam meredező férfiasságát. Az átlagosnál nagyobb volt a szerszáma, talán 20 centi körüli. A vastagságára sem panaszkodhatott, mint ahogy én sem az enyémre. Gondoltam, na ezt apától örököltem. Lassan anya lába közé térdelt és jobbkezével megfogta a péniszét és a makkal csapkodni kezdte anya csiklóját. Ez nagyon tetszett anyának, mert nagyokat sóhajtott és csak annyit mondott:
- Csináld még drágám, ez jó!
Apa még csapkodott párat, aztán anya puncijához illesztette a hímvesszőjét és lassan beléhatolt. Anya ekkor nagyot sóhajtott és megemelkedett a csípője.
Nagyon izgató volt a látvány, ahogy a szüleim szeretkeznek. Nekem is ugyanúgy állt már, mint apának, csak neki szerencsésebb volt a helyzete, mint nekem, mert ott volt anya. Anya jobb kezével talán a csiklóját dörzsölhette, a takarás miatt ezt nem láttam, de kb. 1 perc múlva hangosan felnyögött, a teste többször megremegett. Csak filmekben láttam eddig ilyet. Most láttam élőben először, ahogy egy nő elélvez. Ráadásul a saját anyám volt az. Nem sokkal később apa egyre szaporábban és szabálytalanabbul vette a levegőt. Halk morgás hagyta el a száját és láttam, ahogy a mozdulatai görcsössé válnak. Tudtam, hogy beleélvezett anyámba. Egymásra borultak. Apa még percekig cirógatta, csókolgatta anyát, majd melléfeküdt. Láttam, hogy a hímvesszője már nem olyan merev és fénylik a spermától. Anya hüvelyéből is csorgott abból a fehér anyagból, amit pár perccel ezelőtt apa lőtt belé.
Gyorsan kisiettem a lakásból, nehogy észrevegyenek. Sétálni indultam, szemem előtt többször leperegtek az iménti események. Nem tudtam szabadulni a hatásuk alól.
Fél hat felé értem haza. Elég rossz kedvű voltam, mert fogalmam sem volt, hogy mikor élhetem át én is azt, mint apa és anya egy órával ezelőtt. Szandi sosem adja be a derekát.
- Mit lógatod az orrod durci? - kérdezte anya pajkosan.
- Semmit.
- Látom, hogy rossz a kedved. Az én pici fiamnak ne legyen rossz kedve! Gyere, mondd el anyának, hogy mi bánt.
Mindent megbeszéltem anyával. A bátyám inkább apás volt. Nem tudtam, hogy képes leszek-e erről a dologról anyámmal beszélni. Bementünk a szobámba, anya becsukta az ajtót.
- Na és most, halljam, hogy mi a baj.
- Tudod anya, nehéz erről beszélnem.
- Nekem mindent elmondhatsz kisfiam.
- Szandiról van szó. Nagyon szeretném, ha több is lenne köztünk, mint ami most van.
- A szexre gondolsz, Danikám?
- Igen anya. Szandi rendes lány, de ez már kicsit túlzás nekem.
- Ez nehéz dolog kisfiam. Meg kell őt becsülnöd, és ha szereted, megvárod, amíg készen lesz rá.
- Igazad van anya, de a korombeli fiúk már mind voltak lánnyal és nagyon kellemetlen nekem, hogy állandóan cikiznek ezért.
- Ne is törődj velük. Majd kitalálok valamit. De le kellene ülnötök Szandival, és ezt normálisan megbeszélni.
- Hidd el anya, már próbáltam.
- Majd beszélek vele én is. Vagyunk már olyan viszonyban.
- Nem tudom, hogy ez jó ötlet-e, de azért köszi anyu.
- Az én kicsi Danikámért mindent. - nevetett.
Engem is jobb kedvre derített. Kiment a szobámból és hallottam, hogy apával beszélgetnek. Nem foglakoztam a dologgal. Folytattam a repülőgép modellem építését.
Közben apa telefont kapott a munkahelyéről, hogy az egyik vidéki telephelyükön üzemzavar történt és mivel nem tudják megoldani a helyiek, mint ügyeletes mérnök, azonnal induljon. Nem volt túl boldog, hogy mennie kellett.
Este anya kopogott be és megkérdezte, hogy bejöhet-e.
- Persze anyu, gyere.
- Beszélgettünk apáddal. Elmondtam neki, hogy milyen problémák foglalkoztatnak.
- Muszáj volt neki elmondani? - kérdeztem kicsit mérgesen.
- Tanácsot kértem tőle, hátha van valami ötlete, hogyan segíthetnénk neked ebben.
- És mire jutottatok?
- Felajánlotta, hogy elvisz egy örömlányhoz, aki bevezet a szex rejtelmeibe, de lebeszéltem. Nem csalhatod meg Szandikát egy vadidegen nővel.
- Igen, igazad volt.
- Ő is belátta, de igazából semmi használható ötlete nem volt. Bárhogy is gondolkodtam, egyetlen megoldást találtam. Megpróbálok segíteni neked, ha elfogadod.
- Nem tudom anya, hogy miről van szó.
- Fürödj meg és utána elmondom.
Kíváncsi voltam, hogy anya mit eszelt ki, gyorsan lezuhanyoztam és bementem a hálóba. Anya az ágyon feküdt fürdőköntösben, derekán megkötve az öv. Felkelt és megállt velem szemben. Köntösön keresztül is szépen kirajzolódott teste körvonala. Formás gömbölyű mellei, széles, kerek csípője, nagy feneke. Mindig felizgatott, ha ebben a köntösben láttam.
- Szereted, ha ez a köntös van rajtam. - mondta anya.
- Honnan tudod? - kérdeztem.
- Nem vagyok vak, kisfiam. Látom, hogy ilyenkor, hogy nézel rám.
Elpirultam és lehajtottam a fejem. Közben anya lassan kibontotta az övet és elengedte. A köntös szétnyílt olyan húsz centire. A köntös alatt semmit sem viselt. Mellei nem engedték jobban szétnyílni a köntöst. Csak húsos punciját láthattam, mellei nem váltak szabaddá. Nagy bőrredők fedték a rést és a csiklót. Ennél szebbet még sosem láttam.
- Ma este ez az érett test a tiéd fiam. Azt teszel vele amit akarsz. - mondta anyám - Most ne úgy nézz rám, mint az anyádra, hanem, mint hús-vér nőre.
Nem hittem a szememnek. Ott állt előttem anyám, meztelenül, csak egy köntös takarta és én azt tehetek vele, amit csak akarok. Azt hittem álmodok. Azonnal merevedésem lett. Melegítő és laza boxer volt rajtam, ami egyből láttatni engedte, hogy felizgatott a látvány.
- Látom kisfiam, hogy ez nincs ellenedre. - nevetett anyám.
Nem szóltam, a válasz ott látszott a lábam között.
Lassan levette a köntöst és az ágyra dobta. Most ott állt előttem anyám teljesen meztelenül. Még mindig nem akartam elhinni ami velem történik. Velem szemben két méterre a földkerekség legszebb női teste, legalábbis számomra. Ráadásul, ez a műremek az anyám volt. Végre tisztán láthattam széles csípőjét és csodás melleit, amik gyakran jártak a fejemben, miközben maszturbáltam esténként. Percekig néztem anyámat, nem tudtam betelni a látvánnyal. Még mindig anyámat néztem. Ő lassan közelebb lépett és csilingelő hangja törte meg a csendet.
- Segítek levetkőzni.
Nem szóltam, csak hagytam, hogy azt tegye, amit akar. Lassan lehúzta rövidujjas felsőmet, aztán letérdelt elém és lehúzta a melegítő alsót. Kiléptem a nadrágból. Már csak a boxer volt rajtam. Lassan kezdte el lehúzni. Ahogy húzta anyám az alsót, az megakadt a szerszámomban, de ő tovább húzta. Egyszer csak engedett a boxer és a merev hús hangos csattanással a hasamnak csapódott. Gyorsan lekerült rólam ez a ruhadarab is. Anyám nézte a merev hímtagot.
- Mintha apádét látnám - mosolygott. - Ugyanolyan vaskos és hosszú.
Jobb kezébe fogta péniszem és finoman huzogatni kezdte rajta a bőrt. Lepillantottam, anyám pedig rám. Tekintetünk találkozott. Ekkor lassan szájába vette a hímvesszőt és szopni kezdte. Ez a sok izgalom megtette hatását és pár másodperc múlva éreztem, hogy nem bírom tovább. Ki akartam húzni anyám szájából a hímtagom, de ő bal kezével megfogta a fenekem és visszahúzott.
- Neee... Anyaa... Nem bírom tovább...
Nem szólt semmit, nem hagyta abba amit csinált. A következő pillanatban a forró sperma anyám szájába lövellt. Éreztem, ahogy lenyeli minden cseppjét.
- Gyere kisfiam, most okozz örömet anyádnak.
Megfogta a kezem és az ágy felé húzott. Lefeküdt elém széttárt lábakkal és magára húzott.
- Ne kapkodj kisfiam, csak szép lassan. Fedezd fel anyád testét. Most a tiéd vagyok.
- Nem hiszem el anya, ez annyira hihetetlen.
- Pedig ez igaz kisfiam. Gyere és juttass el a csúcsra.
- Beszélhetünk "csúnyán", anya?
- Azt szeretnéd? Persze, kisfiam. Apáddal mi is úgy szoktuk.
- Tudom anya.
- Hogyhogy? - nézett rám kérdőn.
Nem volt értelme tagadni, ha már elszóltam magam.
- Délután korábban értem haza.
- Ahhaa. És láttál minket apáddal?
- Igen.
- És tetszett, amit láttál?
- Igen, nagyon is. Főleg a puncid és a melleid.
- Akkor gyere, most a tiéd mind.
Magára húzott. Most ott feküdtem anyámon, testünk összeért. Hegyes mellbimbói a mellkasom dörzsölték. Csókoltam anyámat ahol csak értem. Nagyon élvezte a dolgot, minden érintésemre halkan felnyögött. Percekig barangoltam a testén, főleg a mellein a hatalmas sötétbarna bimbóudvart szívva, harapdálva, mire eljutottam vágyaim netovábbjához.
- Most szépen nyald ki a pinám kisfiam. Már tocsog a létől, annyira felizgattál.
- Igen anyu, kinyalom a pinád. Látni akarom a vörös csiklódat.
- Akkor nyald és élvezd a látványt.
Miközben anyámat nyaltam, újra merevedésem lett. Először finoman kezdtem, majd egyre gyorsabban és hevesebben nyaltam anyámat. Mikor a csikló teljesen szabaddá vált, bedugtam mutató ujjam hüvelyébe. Erre ő megfeszítette testét.
- Ahhh... Ez az fiam, csinád. Basszál az ujjaddal is. Ahh....
Anyám hatalmasat élvezett. Az arcomon keveredett a saját nyálam és anyám nedvei. Mikor kissé felemelkedtem, a nagy vörös csikló még mindig ott lüktetett előttem. Egymásra néztünk és mindketten tudtuk, hogy mi következik. Anyám tekintete még mindig fátyolos volt. Odatérdeltem lábai közé és jobb kezemmel vezetve a péniszem, a makkal dörzsöltem a hüvely bejáratát és a kiálló csiklót. Anyám tekintete még homályosabb lett.
- Ne húzz tovább kisfiam. Told belém a hatalmas szerszámod és kefélj meg.
- Igen, megkefélem az anyám. - mondtam szinte önkívületben.
A makkot a bejárathoz illesztettem és lassú, de határozott mozdulattal bevezettem anyám hüvelyébe. Most már hangosan nyögött minden egyes lökéskor. Éreztem, ahogy a makkom eléri a méhszájat.
- Ez az fiam, jól csinálod. Kefélj meg rendesen. Érezni akarom, ahogy a meleg spermád belém spricceled.
- Mindjárt anya. Ez csodálatos. Ahhh....
Nem bírtam tovább és hatalmas lökéssel beleélveztem anyámba. Több hullámban lövellt ki a sperma, megtöltve vagináját. Ebben a pillanatban anyu hüvelye megfeszült és ő is elélvezett. Görcsösen fogta a két karom és ráhúzta magát a péniszemre.
- Most nagyon jó kisfiam - mondta, de a mondat vége már hangos nyögésbe fulladt.
Ez még tovább fokozta az orgazmusom.
Ráborultam anyám nagy melleire és csak feküdtem ott percekig, közben cirógattam selymes bőrét.
Talán negyed óráig is így fekhettünk, mikor lekászálódtam róla. Sperma folyt le a hímvesszőmről és anyám punciján is keveredett az én ondóm az ő nedveivel.
- Tudod kisfiam, nem gondoltam volna, hogy ennyire jól kefélsz. Nem hiszem el, hogy nem voltál még lánnyal.
- Pedig nekem te vagy az első, anya.
- Most már örülök, hogy Szandika nem akart még lefeküdni veled. Biztosan nagyon sok örömet fogsz majd neki is szerezni.
- Igen, bízom benne, hogy előbb-utóbb beadja a derekát.
- Kicsit féltékeny is lettem rá. Azt mondtam, hogy ma este a tiéd vagyok. Csak a ma estére gondoltunk apáddal, de úgy hiszem mégsem ez volt az utolsó együttlétünk.. Szeretném, ha még kefélnénk, kisfiam.
- Titkon reménykedtem benne, hogy ezt mondod anyu. Szeretnék még veled lenni máskor is.
- Rendben Danikám, akkor még sokszor okozunk örömet egymásnak - mondta, s mindketten mosolyogtunk.
Ez csak a kezdet volt, sok vad együttlétünk volt még anyámmal, mire Szandi beadta a derekát és vele is megtörtént mindaz, ami anyám és én köztem, de ez már egy másik történet.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Marokfegyver ·
Nem szívesen mondok ilyet, de nem tetszett.

Az a vicc jutott eszembe róla, amikor a falu hibbantja betér a kocsmában egész pereputtyával.
- Osztán mindnek te vagy az apja? - kérdezik a törzsvendégek.
- A nagyjának én... az aprajának meg a nagyja!
szecsmóbácsi ·
Az egész téma, úgy, ahogy van gusztustalan és provokatív!

nyalifa ·
a legtöbb ff. álmodik az anyuval való szexről és akivel ez megtörténik arra irigykedtek, különben nem itt olvasgatnátok

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: