Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Anna

A történet 2002-ben kezdődött, amikor költségracionalizálás miatt bezárták az országos hatókörű cégünknek azt a kirendeltségét, amelyet vezettem. Sok embernek szűnt meg sajnos ezáltal a munkaviszonya, de én szerencsés voltam, az országos központba kerültem, ahol a harmadik számú vezető lettem.
Minden rosszban van valami jó, a kirendeltségünk megszűnésével véget ért egy nyolc éves munkahelyi kapcsolat életem legjobb nőjével. Érdekes, hogy bár soha nem volt ilyen tökéletes alakú és megjelenésű bombázó az életemben, mégis úgy gondolok a végére, hogy az nekem jó volt.
Amikor hozzánk került, mindenki, én is csak a nyálamat csorgattam, hogy micsoda bombázó, nem gondoltam volna, hogy mellém, alám sodorja az élet. Azután úgy alakult, hogy napi munka kapcsolatba kerültünk, amelynek során kiderült, hogy ő is emberből van, és én sem vagyok esélytelen. Bár ő férjnél volt, én pedig nős voltam, vagyok, egyre inkább izzani kezdett a levegő körülöttünk. Szinte természetes, hogy egy céges buli után sikerült tökéletes, szinte hibátlan testéről lesimogatni a ruhát. Kétszer egymás után nagyot szeretkeztünk, második szeretkezésünkhöz pedig olyan tökéletes szopással állította fel a farkamat, hogy azt hittem, ennél jobb már soha nem jöhet. Szerencsére tévedtem.

A férfi olvasók tudják, hogy hízeleg az ember májának, ha egy manöken testű és megjelenésű, vadítóan csinos vadmacska tesz meg szinte mindent, hogy a kedvében járjon. A hangsúly a szinte szón van. Bár őrjítő vadmacskám szervkeményítés céljából istenien, készségesen és hibátlanul szopott, azért mindig úgy intézte, hogy élvezéskor minden a helyén legyen. Farok a puniban, bármilyen pózban nyugodtan rángatózhatott, fogamzásgátló szedése okán gumi nélkül spriccelhetett a legmélyebb rejtekre is.

Idegenbe azonban azért jársz, amit nem kapsz meg otthon! Hiába fiatalabb, szebb és odaadóbb, mint az asszony, ha nem kapsz többet és mást is, akkor az újdonság varázsa megkopik, elmúlik. Bár isteni volt vele a szex, arra pedig mindig, mindenhol, mindenkivel vigyáztam, hogy partneremnek is jó legyen, így sajnos ő egyre többet akart. Többször szóba került és próbált rávenni arra, hogy folytassuk együtt. A cél érdekében, mivel tudta, hogy a szájával csodákra képes, egyszer, kapcsolatunk vége felé a szájával is eljuttatott a csúcsra, de akkor már késő volt.

Én ragaszkodtam házasságomhoz, ami a szex kivételével teljesen jól működött, három, akkor még viszonylag kicsi gyermekemet nem akartam elhagyni. Érzelmileg abszolút hozzájuk kötődtem, annyival pedig nem adott többet a jobb és szebb test nyújtotta kielégülés, hogy emiatt váltani akartam, tudtam volna. A heti egy szex otthon is megvolt, megvan, mindketten eljutottunk, eljutunk a csúcsra, még ha megőrültem és megőrülök attól, hogy egyféle módon lehet állandóan szeretkezni. Bármit próbáltam, próbálok változtatni, misszionárius figurától nem lehet eltérni. Orális szexről kizárólag felszólításra lehet szó, akkor is csak ímmel-ámmal, inkább felidegesít vele, mint felizgat. Bár ő szereti és élvezi ha én csinálom neki, és én szívesen kényeztetem őt a számmal, időnként örülnék, ha önként és lelkesebben viszonozná azt.

Így aztán az én szempontomból jókor jött a váltás.

Új hely, új gondok, új remények. Nem mondom, hogy nem örültem, korábban kocsival egy órát mentem, mire munkahelyemre értem, így pedig szinte a szomszédban dolgoztam, percek alatt beértem.

Új irodám és munkahelyem megismerése során hamar kiderült, hogy a rám sózott titkárnő csak gépelni, kávét főzni, iktatni és reprezentálni nem tud, ezért kénytelen voltam a bonyolultabb ügyekkel főnököm titkárságának vezetőjéhez fordulni. Így ismerkedtem meg Annával!

Anna akkor 26 éves volt, én negyven. Rendkívül kedves, csinos, profi munkaerő volt, aki fiatal kora ellenére teljesen megérdemelten vezette a titkárságot. Az új munkahelyen eszembe sem jutott nőként nézni a kolleginára, pedig nem nézett ki rosszul, és bő tíz évvel fiatalabb volt, mint korábbi barátnőm. Bár testileg Anna is rendben volt, inkább jó átlagosnak mondanám, semmint a korábbi kapcsolatban megismert tökéletes testű szépségnek. Egy sokéves viszonyból ráadásul, ha örömmel vergődsz ki, akkor eszedbe sem jut szinte azonnal egy új kapcsolatot kezdeni.

Ahogy telt az idő, hamar kiderült, hogy Anna kifejezetten hajt rám. Nem értettem a dolgot, menyasszony volt, az esküvőjét szervezte, logikátlan dolog volt az egész.
Minél több nap telik el azonban úgy, hogy nem érzed a kedvesed torkát a farkad hegyén, annál alkalmasabb vagy irracionális döntéseket hozni!

Ennek ellenére sokáig ellenálltam, és határozottan közöltem vele, hogy felejtse el az ötletét! Elmondtam neki előző tapasztalatom tanulságait, miszerint az egyik fél egy idő után úgyis többet akar, mint a másik, ami pedig beláthatatlan és kellemetlen következményekkel járhat. Utaltam a köztünk lévő korkülönbségre és a munkahelyi alá-fölé rendeltségi viszony abszurditására, de semmi nem érdekelte. Nem gondolom magam ellenállhatatlan férfinak, de ő eldöntötte, hogy megszerez engem bármi áron. Ebben az esetben teljesen felcserélődtek a szerepek, kifejezetten ő csábított el engem, nem pedig én őt! Ebbe mondjuk besegített az, hogy a testi érintkezés előtt, tiltakozásom okán kifaggatott teljesen szexuális szokásaimról, beavatott sajátjaiba. Eleinte visszautasítás miatt gondoltam, hogy megbotránkoztatom és ezzel távol tartom magamtól, ő azonban elképesztően kitartó és állhatatos volt. Miután azonban kikötöttem, hogy addig tarthat a kapcsolatunk, ameddig nem fog arra kérni, hogy váljak el, beadtam a derekam. Életem legjobb döntése volt!

Már az első együttlét is fenomenális volt, pedig igazán nem vártam tőle sokat. Hamvas fiatal bőre, kedvessége, határtalan odaadása és példátlan kreativitása alapján hamar rájöttem, hogy megnyertem a főnyereményt. Mivel már az első együttlét előtt is hihetetlenül sokat beszélgettünk, így elmondása alapján úgy tudtam, hogy bár imádja a szexet, elég nehezen izgul fel és a csúcsra pedig csak egészen nehezen jut el. Nos, ehhez képest két-három perc simogatás után orgazmusa volt, négy-öt perc nyelvjáték és kézimunka után pedig másodszor volt orgazmusa, és még csak utána tettem be neki a farkam, amitől gyakorlatilag öt percenként újra és újra eljutott a csúcsra. Amikor úgy bő félóra után én is eljutottam a végkifejletig, mindketten kábán, megelégedetten, és soha nem érzett kielégüléssel zuhantunk egymás mellé. Elmondta, hogy életében összesen nem volt annyi orgazmusa, mint az előtte volt egy órában, és nem is tudja, nem is érti, hogy mi történt vele, de sosem látott magasságokba jutott.
Hát emberek én soha nem voltam egy gyorstüzelő bajnok, és bár nem sültem el soha túl hamar, de azért nem voltam a kitartás világbajnoka sem. Eddig! Amit ez a lány művelt velem, amit kihozott belőlem, az maga volt a csoda. Komolyan gondolom, hogy sokszor bár a mennyországban jártam, azért bírtam még tovább, mert annyira csodálatos volt benne. Egyszerűen vétek lett volna abbahagyni. Minél jobban akarta, hogy elélvezzek, minél jobban csinálta, annál jobban és tovább bírtam elsülés nélkül. Eközben saját magamon is csodálkozva olyan érzéseim voltak, amilyeneket soha elképzelni sem tudtam volna. Ma is azt gondolom, hogy ha ez a sok csodálatos élmény nem velem történt volna meg, akkor nem biztos, hogy másnak elhinném.

Annácska pedig a könnyű orgazmusok számára addig hihetetlen világába csöppenve egy cseppet sem fukarkodott bájainak velem való megosztásában. Sorozatos orgazmusait végtelenül élveztem én is, ezért érdekes módon nem hiányzott egyáltalán, hogy a szájával is kielégítsen.

Így érkeztünk el néhány hónapnyi kapcsolat után oda, hogy két héttel az esküvőjük előtt voltunk. Beszélgetéseink alapján tudtam, hogy még soha senki nem élvezett a szájába, ezért egy szeretkezés során felhívtam a figyelmét, hogy úgy nem mehet férjhez, hogy még szűz a szája. Talán egy hét múlva a következő együttlét során, szeretkezésünk és az azzal járó többszöri orgazmusa után ő vetette fel, hogy komolyan gondoltam-e, amit a múltkor mondtam?
Úgy tettem, mint aki nem tudja miről van szó.
- Hát, hogy a számmal elégítselek ki téged!

- Természetesen. - feleltem én.

Hihetetlenül aranyos volt. Kérte, hogy irányítsam, hogy jelezzem, mikor jó amit csinál.

-Annyi csodát kaptam már tőled, hogy szeretném viszonozni neked úgy, ahogyan senki másnak. - mondta.

És akkor kezdetét vette életem legcsodálatosabb új szakasza.

Az ágyat és a párnákat megigazítva, félig ülő, félig fekvő helyzetbe helyezett az ágyon. Lábaimat eligazítva azokat széthúzta, velem szemben közéjük heveredve, jobb vállát a bal combomon átvetve ő is kényelmesen elhelyezkedett. A tökéletes pozíció megtalálásáig jobb kezével a fanszőrzetbe túrva, bal kezével alulról a golyóimat és a máris álló farkamat simogatva, azt nézve, szavait a farkamhoz címezve azt mondta:
- Ne félj, nagyon fogok vigyázni rád, ígérem, hogy nagyon jó lesz! Elvárom, hogy az utolsó cseppet is spricceld Annácska kíváncsi szájába!

Mit mondjak? Már ettől majdnem elsült a farkam. Ezek után kedves szemeivel a tekintetemet keresve, áhítatosan a szájába eresztette szerszámom.

Az, hogy nekem mennyire jó volt, mennyire élveztem, az gondolom nyilvánvaló. De azt a boldogságot rajta látni, hogy nekem örömet okozhatott, az volt a csúcsa mindennek. Először lassan és óvatosan mozgatta a száját, amit tovább bátorítottam azzal, hogy mondtam neki, hogy nyugodtan nyálazza össze alaposan a farkam és a golyóim is, hogy ugyanolyan jól csússzon, mintha az isteni puncijában lennék. Kis idő múlva mondtam neki, hogy nekem biztos, hogy jó lesz, ezért csak olyat csináljon, ami neki is jó! Amihez kedve van! Ami tetszik neki! Ne féljen semmi újat kipróbálni, figyelje a hatásokat rajtam. Ez egyrészt megnyugtatta, bátorította, másrészt addig én is egy kicsit lenyugodtam, mert be kell ismerni, hogy istenien cumizott. Szóltam neki, hogyha nem csak egy percig akar gyakorolni, akkor jobb kezével ne simogassa és ne markolja meg a farkam tövét, elég, ha szopás közben bal kezével megtámasztja és finoman simogatja alulról a zacsit.
Egyszerűen tündér volt. Nem volt buta, tehát ő is tudta, hogy jól csinálja, de azért ha érezte, hogy közel járok a véghez, akkor kiengedett a szájából és kérdezősködött, ezzel is időt adva:
- Nem fáj? Ez jó neked? Akarod, hogy mélyebbre vegyem be? Lassabban, vagy gyorsabban szeretnéd?

Körültekintése ellenére, vagy éppen amiatt, megállíthatatlanul közeledtem a beteljesüléshez, amiről idejében tájékoztattam, de nem érdekelte, még hevesebben játszott a szájával, amibe menthetetlenül beledurrantam. Négy-öt egészen erőteljes kilövellés ment a szájába, torkába, de nem hagyta abba, csak egészen lassan mérsékelte a tempót. Már kezdett elernyedni a farkam, amikor kiengedte a szájából. Azzal együtt engedte ki szőrzetemre a szájába került spermát is.
- Helló, nem lopom én az anyagot, hogy így pocsékolj! - mondtam neki viccesen, de azért mókás komolysággal megdorgálva.

Ez volt az egyetlen alkalom, amikor a szájába került spermát nem nyelte le!

Ha gondoljátok, hogy érdemes és szeretnétek tovább olvasni, akkor folytatni fogom.
Hozzászólások
Pavlov ·
Nem világos, hogy akkor ez most szextörténet-e (az igazi jelenetre a végén kerül sor, és az is nagyon vékonyka) vagy szociológiai leírás a céges világból. Az előző titkárnő megjelenése sem viszi előre a sztorit. Nem tetszett.

vakon ·
Folytazsd legyélszives nyugottan feleségem és én kíváncsiakvagyunk a végére!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: