Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Anna 2.

Az esküvőjére nem mentem el, bár hivatalos voltam rá. Azt hiszem, ez érthető és ő sem sértődött meg érte.

Mivel egy munkahelyen dolgoztunk, így hamar találkoztunk újra. Kifaggattam a nászéjszakáról és a nászútról is.

Az esküvőn a férje berúgott, elaludt, másnap reggel pedig öt perc alatt letudta a nászéjszakát.
A nászút is hasonló módon zajlott. Kétszer öt perc, asszony összemaszatolva, vége.
Nem igazán értettem. Velem öt perc alatt legalább egyszer a mennyországba jut, szerencsés esetben kétszer. A nő fenomenális tehetség a szexben. És épp a férje nem tudja?
Furcsamód sokszor beszélgettünk erről, ilyenekről. Hihetetlen, de tényleg én biztattam, én adtam tanácsot, hogy hogyan csábítsa el a férjét. Mit tegyen, hogy ne néhány percig tartson az aktus. Hogy ő is eljusson a csúcsra, élvezze, akarja az együttlétet. Tanítsa meg a férjét a jó szexre, akinek ő volt az első nő az életében! Hogy rajta múlik, megtartja-e a férjét. Adja meg a férjének is azt, amit én kaptam tőle! Elmondtam neki, hogy ha én a tőle kapott élményeket a nejemtől kaptam volna, akkor én soha más nőre rá sem néztem volna. Így visszatekintve eszméletlen, hogy mennyire nyitottak voltunk egymás felé, és mi mindent meg tudtunk egymással beszélni.

Mindenesetre felajánlottam, hogy szívesen pótolom az elmaradt nászéjszakát. Úgy is tettünk. Következő találkozásunk alkalmával, szinte mindenféle pózt kipróbálva háromszor is magamévá tettem. Másodszorra, harmadszorra már különösen jól bírja az ember, nem szeretnék túlzásokba esni, de inkább húsz vagy harminc orgazmusa volt, mint tíz. Először a testében élveztem el, másodszorra, harmadszorra pedig hosszú-hosszú szeretkezések után a szájában. Kielégülten, boldogan és büszkén mutatta a száját, hogy minden cseppet lenyelt, életében először. Megállapította, hogy nagyon finom ízem van és ezt máskor is elvárja tőlem. Még aznap másodszor is bebizonyította, hogy komolyan gondolta kijelentését.

Harmadik számú vezetőként elég jól be tudtam osztani a munkaidőmet. Ezzel együtt az övét is. Hetente legalább kétszer a főnöke vidéken volt. Mivel ezt előre tudtuk, mindketten úgy intéztük, hogy hetente egyszer, azon a napon vagy be sem mentünk, vagy roppant korán eljöttünk mi is. Életem egyik legboldogabb időszaka köszöntött ránk. Annyira jó volt vele, hogy sokszor előfordult, hogy több, mint egy órányi szeretkezés után, egyszerűen elfogyott a szufla. Levegő után kapkodva, az ágyon elterülve, azonnal mohón a szájába vett, és utánozhatatlanul tökéletesen a szájával kielégített. Nem tudom mit csinált, nem tudom melyik galaxisból érkezett, de többször is előfordult, hogy a szájába élvezés után ugyanúgy állt a farkam tovább, ezért beleülve pillanatok alatt a csúcsra jutott ő is. Volt, amikor előre megmondta, hogy durranjak a szájába és utána szeretne beleülni, mert akkor élvez a legnagyobbat.

Hihetetlenül élveztem a vele való együttlétet. Soha, senki nem volt rám ilyen hatással. Nekem általában egy aktus elég szokott lenni. De vele állandóan kívántam a szexet. Ráadásul tényleg leírhatatlanul élveztem is. Nagyon tetszett a nyíltsága és a gátlástalansága. Ő is tobzódott, mert olyanokat érzett együttléteink során, amit addig sohasem. Olyan dolgokat fedeztünk fel magunkban, amikről nem is tudtunk. Ha tudtunk, akkor legfeljebb könyvekben olvastunk, és el sem hittük, hogy ilyenek velünk is megtörténhetnek. Most pedig ez volt a valóság. Ebben éltünk. Velünk történtek ezek a megmagyarázhatatlan csodák, mi voltunk a főszereplőik. Mi irányíthattuk a történéseket. Hát alaposan lekvitteltük az életet. Azt gondolom, hogy mindketten bepótoltunk mindent, ami valaha is kimaradt, vagy hiányzott az életünkből.
Annácska valósággal kivirult. Jókedvű volt mindig, mindenkihez volt egy kedves szava. Addig is sokan szerették, de a népszerűsége csak fokozódott. Ez is tetszett neki, és mindig, mindent meg akart nekem hálálni. A sok hálálkodás közben egyre jobban felfedezte a saját testét. A saját határait. Rájött, hogy mit szeret, mit kevésbé? Felfedezte, felfedeztük, hogy mivel lehet még tovább fokozni az élvezeteit, szinte a végtelenségig.
Eleinte nem engedte, hogy amikor a farkam benne volt, simogassam a csiklóját, mert az számára túl intenzív volt. Imádta viszont, ha a popsiját simogattam szeretkezés közben, és egy ujjal finoman nyomás alatt tartottam végbél nyílását, vagy néhány milliméterre be is hatoltam ujjammal.
Eleinte a mellének a simogatása, a mellbimbójának a szájba vétele nem volt rá különösebb hatással. Szinte véletlenül fedeztem fel, hogy már-már durván kell a mellével bánni, egészen erősen kell a bimbóit harapdálni, a mellét masszírozni ahhoz, hogy élvezze. Ez egy teljesen új élmény volt számára is, ami szerencsére hihetetlenül felkorbácsolta az érzéseit. Mondanom sem kell, hogy minden új élménynek, amit kapott, a maximális haszonélvezője én voltam. A sok szex, még több szexet szül. Szerencsére Annának sem volt elég soha.
Csengett a telefonom az irodában:
- Ha átfáradna a főnököm irodájába, akkor megdughatna az íróasztalán! - hallottam a kedves hangot.
- Ha lenne néhány perced és átjönnél, úgy leszopnálak, hogy ígérem, soha nem fogod elfelejteni!
- Vészhelyzet van, gyere át azonnal, be kell nyúlnod a bugyimba!
- Eszembe jutott a tegnapi találkozásunk, totál be vagyok nedvesedve. Ha ellenőriznéd, akkor szólok, hogy a főnök ma már nem jön vissza!
- Ha átjössz, lehet egy kívánságod! Ne fogd vissza magad, legyen képzelőerőd!
- Gyere át! Ha addigra áll a farkad, akkor megdughatsz! Ha nem, majd elintézem a számmal, hogy meg akarj dugni!

Szerencse, hogy már régóta digitális telefonközpontok vannak, mert a régi telefonos kisasszony sokszor elpirult volna!

Én pedig mentem. Még a munkahelyünkön is mindenhol megdugtam. A főnök irodájában az asztalán, a pamlagán, az ablaknak támasztva hátulról, a főnöki karosszékben mindenhonnan. Kicumizott mindenhol. Az íróasztalánál ülve, úgy, hogy elé ültem az asztalára. A saját székébe ültetett, ő pedig betérdelt az asztala alá. (Be is verte szegény a buksiját egyszer-kétszer!) A saját irodámban, a munkahelyi szaunában, a vendégek részére fenntartott részben és a garázsban, a kocsiban is.
Volt, hogy hazavittem kocsival a munka végén, és a házuk előtt, az utcán, a kocsiban szívott ki. Minden cseppet. Soha nem lett maszatos semmi. Sem a bútor, sem a ruhám, sem az autó, semmi! Úgy nyelt le mindent, mint a kisangyal! És egyre mohóbb lett!
- Akarod még egyszer?
- Nem akarsz repetát?

Persze, hogy akartam.

Néhány alkalommal céges kirándulás, vidéki munka, továbbképzés és konferencia ürügyén sikerült több napra is kettesben maradnunk.

Fantasztikus élmény volt, amikor reggel arra ébredtem, hogy alig ébredező farkam már tövig a szájában van és közben nyelvével lassan köröz a makkomon. Úgy szívta és nyalta, hogy hamar megkeményedett, de mindvégig annyira mélyen tartotta bent a szájában, amennyire csak tudta. Kőkemény és tövig csupa nyál farkamat pedig olyan erotikusan csillogó szemekkel illesztette puncijába és ereszkedett rá teljesen, hogy már a látvány is egy önálló orgazmust ért.

Nem is tudom, hogy a második nap vége felé már mi jött a farkamból, annyiszor csavarta ki a drága. Ennek ellenére nem tudtam leállni és ő sem. Ha hozzámért, már állt is a rudam, amit nagyon méltányolt, és neki is borzasztóan tetszett, hogy ilyen hatással van rám.

Volt olyan, hogy kétnapos kirándulásunk végén, talán az ötödik, vagy hatodik szeretkezésünket követően, a záróaktusnak szánt orgiánk után elment zuhanyozni, és ahogyan hallottam a fürdőszobából a fürdése zajait, kénytelen voltam utána ballagni:
- Basszus, neked már megint áll a farkad! Vagy még mindig? Hát neked sosem elég? Nekem még mindig remegnek a lábaim, és te meg perverz módon itt leskelődsz? Azonnal gyere ide, ezt orvosolnom kell!
El sem hiszem, de a fürdőkád szélére ültetve néhány perc alatt elintézett az ügyes kis kezével és a szájával.

A szája után a popsija szüzességét is én vehettem el. Kifejezetten szerette, ha szeretkezés közben az ujjammal simogattam a hátsóját. Egyszer amikor találkoztunk, mondta, hogy van egy kis gond, mert egy nappal hamarabb jött meg neki, ezért a szokásos módon nem szeretkezhetünk. De felvetette, hogy szívesen kipróbálná, hogy milyen a popsiszex. Nagyon alapos előkészítés után végül is sikerrel jártunk, isteni szoros volt, de az óvatosság és a maximális odafigyelés ellenére sem ez lett a kedvenc pozitúrája. Az elején egy kicsit fájt neki, és bár a végére feloldódott és élvezte, de megközelítőleg sem annyira, mint amikor a puncijában jártam. Később jártunk még így és akkor is megpróbáltuk, aminek a végén hihetetlenül erőteljesen spricceltem az elképesztően szorosan mindent kimasszírozó kis seggébe, de tudtam, hogy ezt nekem nem kell erőltetnem, csak ha ő akarja. Soha nem tudott e módon az élvezeteknek arra a fokára eljutni, mint a puncijával, vagy később a szájával.

Már vagy négy-öt éve tartott a kapcsolatunk, amikor kiderült, hogy abba kell hagynia a fogamzásgátló szedését.
Nem szeretnék nagyon önzőnek látszani, de mondtam, hogy én nem szeretnék zokniban lábat mosni. Az én drágám erre azt mondta, hogy ez csak egyféleképpen oldható meg, ha nem spriccelek bele, de ő annyiszor fog leszopni, ahányszor csak akarom. És így is történt. Gyakorlatilag a tökélyre fejlesztette a szopási technikáját. Szeretkezés végén elképesztő vehemenciával kapta be, és mindent megtett a csúcsra juttatás érdekében. Maga elé állított, ő az ágy szélére ült, és a golyóimat simogatva, a fejét hevesen  mozgatva nyelte a farkamból legalább egy percig gejzírként előtörő gyönyörnedveket. Máskor ugyanebben a pózban, a fejét meg sem mozdítva, farkamat a szájában tartva, csak a nyelvével körözött a makkomon addig, amíg elsültem. Megpróbálta a mély torkos technikát is, az orgazmusom pillanatában annyira mélyen bekapva a farkam, amennyire csak bírta. A legszebb az volt az egészben, hogy ezekre nem én kértem őt, hanem magától, az ő kezdeményezésére történtek. Azt gondolom, hogy ilyenről álmodik minden férfi, akinek ez a csoda nem adatik meg. Kifejezetten szeretett szopni, szinte mindig ő kezdeményezte, és valóban élvezte, amikor a szájába spricceltem. Megőrültem, amikor szeretkezés közben a fülembe zihálta, hogy ha már nem bírom tovább, akkor azonnal élvezzek a szájába. Amikor dugás közben megkérdezte:
- Megengeded, hogy kiszopjalak? Le akarlak nyelni! Imádom az ízedet! Gyere a számba!

Egyszerűen őrjítő volt vele a szeretkezés is. Imádta, ha kőkeményen állva tövig a puncijában tartottam mozdulatlanul a farkam. Néhány másodperc után remegni kezdett és legfeljebb egy perc alatt a csúcsra jutott. Azt is nagyon szerette, ha minden húzásnál kicsúszott belőle a farkam és újra és újra belé hatoltam. Sokszor percekig, csak a makkomat dugtam be neki és hiába várta, egyre jobban várta, hogy menjek belé mélyebbre, én csak azért is, a végsőkig hergeltem!
- Ha nem dugod be azonnal tövig, soha többet nem cumizlak ki!
- A negatív zsarolás soha nem célravezető! - hívtam fel a figyelmét!
- Oké, értelek, ha most azonnal tövig belém vágod a farkad, akkor foglak kicumizni, amikor csak akarod!

Lehet ennek ellenállni? Legyen meg a te akaratod!

Folytatás következik!
Előző részek
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: