Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Angyalszárnyak 4 rész

Éjszaka szörnyű álmom volt. Álmomban, egy kislány látogatott meg engem. Próbált valamilyenféle segítséget, de én nem értettem mire akar kilyukadni. Aztán a kislány futott. Én utána eredtem. A lány átlépett egy kapun, utána léptem volna, de nem tudtam. A kaput ugyanazok az arany motívumok díszítették, mint a könyvtári piros ajtót. A kislány a kapu túl oldaláról, kérlelt, hogy menjek utána, mert mutatni akar nekem valamit. Próbáltam áthatolni az ajtón, de csak nem sikerült. Ekkor a kislány valami, számomra ismeretlen nyelven kezdett beszélni. Felriadtam. Fölültem az ágyamon, és hitetlenkedve vettem észre, hogy a nap már rég felkelt. A fénye átszűrődött az ablak előtt lógó függönyön, és ez által igen csak kellemes színt varázsolt a szobának.  Felálltam, és becsoszogtam a fürdőszobába. A mosdókagyló fölötti tükörből egy lány bámult vissza rám. Bele telt egy időbe, mire rájöttem, hogy én vagyok az, csupán emberibb formában. Régi szép szőke hajam színe, most rézvörösre váltott át. Arcomat apró szeplők keretezték. Egy maradt csak ugyanolyan rajtam, és az a szemem volt. A nagy zöld szemek, melyben annyi titokzatosság és bizonytalanság lakozott. Így elnézve magam, megállapítottam, hogy az új énem inkább hasonlít egy zöld ocsmány ruhás vörös hajú törpére, mint sem egy bukott angyaléra. Tisztában voltam vele, hogy ha valaki megbukik, akkor, megváltozik. Csúnyább lesz. Ez is egyfajta büntetés az angyaloknak, mert egész életükben szépek voltak, de ha megbuknak, elveszik a szépségüket. Ekkor Derek jutott eszembe. Ő abszolút nem csúnya most sem. Talán még szebb lett volna azelőtt mielőtt megbukott? Iszonyatosan kíváncsi voltam a történetére. Meg akartam kérdezni. Tovább bámultam magam a tükörbe. Ugyan az a vézna alak. Legalább ez megváltozhatott volna. Gondoltam magamban gúnyosan. Ekkor eszembe jutott a szárnyaim helye. Óvatosan lehúztam magamról a pólót, és elkezdtem lassan lehámozni magamról a fáslit is. Bár persze tudtam, hogy Derek azt mondta ne tegyem, ne vegyem le. De ugyan ki nekem ő, hogy meg mondja, mit csináljak? Nekem senki sem mondta meg idáig sem, és ez így is fog maradni. Felszisszentem, mikor a fáslit sikerült teljes egészében lehámoznom magamról. Háttal álltam a tükörnek és vizsgálódva áttekintettem a vállam fölött. Hátamon két óriási nagy seb húzódott. A friss levegő csípte a hegeket. Ekkor ajtónyikordulás hallatszott. Gyorsan felkaptam magamra a pólót, és kimentem a fürdőszobából. Derek, épp az ablakon bámult kifelé, mikor becsaptam a fürdőszoba ajtóját, jelezve, hogy ott vagyok.
- Á, hát itt vagy. Már kezdtem azt hinni, hogy újabb szökési kísérlettel áltál elő, és mehetlek megkeresni. – Arcán gúnyos vigyor jelent meg.
- Hát, megnyugodhatsz. Itt vagyok, bár sohasem tudhatod meddig. – Közelebb léptem hozzá, és próbáltam érzelmeket leolvasni az arcáról. Annyi kérdésem volt. Biztos voltam, hogy ő minden kérdésemre tudja a választ. De vajon merjek kérdezni? Merjem megkérdezni, hogy mi ez a hely? Hogy kerültem ide? Ki ő?
Elmosolyodott. Éreztem magamon a tekintetét, ahogy végig mér tetőtől talpig. Egy pillanatra megállapodott a tekintete a derekamon, ahol kissé pólóm felgyűrődött, így látszani engedte a hófehér bőrömet.
-Levetted a kötést. – Közölte szárazon, mintha csak az időjárásról beszélgetnénk. Kezdtem kínosan érezni magam.
- Le – válaszoltam egyszerűen. Ha ő így akkor én is. Ekkor közelebb lépett, olyan közel, hogy szinte teljesen beférkőzött az intim szférámba. Lassan, gyengéden megfogta a derekam, és a pólómon keresztül végig simította a hátamon a kezét. Mikor sikerült kitapogatnia a sebe, felszisszentem. Elégedett sóhaj hagyta el a száját. Hátrálni kezdett, végül megszólalt.
- Gyere, bekötözlek. – Arcán ismét vigyor jelent meg. Aztán gyorsan megfordult, mintha csak azt szeretné, hogy ne vegyem észre ezt a mosolyt, de már késő. Elindult az ajtó felé, és én szó nélkül követtem.
Előző részek
2177
Itt a folytatás. Clair. Bukott angyalok. Egy világ ami egyszerre kábít el és megrémít.
Remélem tetszeni fog az újabb rész :) és örülnék ha kommentekbe írnátok a véleményeteket, mert próbálok ezekből a kritikákból tanulni előre is köszönöm :) Jó olvasást :)
amy ^^
2262
Itt a folytatás.. Ha esetleg az első rész nem nyerte el a tetszéseteket, lehet, hogy ez jobban fogja :)) Legalábbis remélem :)
2681
Angyalok. Bukott angyalok. Kiejtem ezt a szót és mindenkinek egy izmos félisten bukott angyal jut az eszébe. Ez a történet más. Főhősöm angyalokhoz, képest... különbözik.. nagyon is...
Hasonló történetek
4289
New Yorkban éjjel lehetett úgy közlekedni autóval, mint egy európai városban, a délutáni csúcsforgalomban. A mozielőadások most értek véget, és az emberek sorra fogták a taxikat. Hatalmas tülekedés folyt, ha megállt egy- egy. Kifestett kurvák kínálták nem is olyan olcsó bájaikat, majd beültek a pasasok kocsijába, vagy felmentek velük a garniszállókba...
4694
Eva letette a kagylót, majd kiment a fürdőbe és megmosta az arcát. Aztán leült a hálószobába vezető lépcsőre.
- Legalább egy üveg konyakot hagyhattál volna nekem! - gondolta. Nem gyújtott villanyt, csak ült ott fáradtan, és az agya teljesen üres vol...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Marokfegyver ·
Lehetne sorolni a hibákat. Pl. Felriadtam... kezdettel új bekezdést kívánt volna a történet, s aztán még néhányszor. A kedvenc részem előtt nem a tükörbe, hanem tükörben bámulta magát a főhős... A hibák többnyire olyanok, amik így is - úgy is helyesek, csakhogy ha emígy írod, akkor is mást jelent, ha amúgy, akkor is...
Viszont, ahogy a tükörben nézegeti magát, az nagyon tetszett! Kedvesen, kritikusan, ironikusan, ugyanakkor sajnálkozva. Erre a módszerre mondják, hogy a szerző szerethetővé tette a hősét. A cselekményben rejlő feszültség kíváncsivá tett.
Csodálom, hogy Szerenella nem ajánlotta fel, ezért megelőzöm: ha úgy gondolod, hogy megjelenés előtt nem ártana átnézni a következő részt, s elküldöd nekem, egy-két nap alatt átnézem, és a javításokat kelezve visszaküldöm.
Mindenesetre most nyomtam egy tetszett-et!
Amy134 ·
Ó hát igen. azért köszönöm :) az jó lenne :)) ^^

oszapo ·
Furcsa volt a kezdés, de aztán egészen jól belejöttél. Kiváncsian várom a folytatást!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: