Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Angyalszárnyak?! 1.rész

Hajnalodott. A nap lassan fölkelt. Tudtam a Tanács most dönt. És a döntés legyen akármilyen, megváltoztassa az életem… Örökre. Féltem. Az emberek világa, számomra ismeretlen,olyan mint egy nagy erdő. Égig érő fákkal, mocsarakkal és démonokkal, ahol csak eltévedni lehet. De kijutni nem. Felfal. Egyszer bekerülsz, és soha de soha nem jutsz ki onnan. Nem akartam.. Nem és nem.. Mégpedig Jacob miatt nem.


Zaj hallatszott. A templom ajtaja becsapódott, és szárnyak suhogása hallatszott. A Tanács. Egyre közelebb értek. Egy alak kiállt a többi közül és görnyedt testem fölé állt.
-              Katlin, a tanács döntött. – Felismertem a hangját. Apám volt az. Arcát nem láttam… De hangjában valami felismerhetetlen hallatszott, amit eddig még soha nem halottam tőle. Nem láttam őt. Igazság szerint nem is akartam. Tudtam, ha ránézek, úgyse látok semmit. Érzelmeket meg főleg nem.
-              Igen apám? – szóltam, és szemembe hulló hajtincsek mögül ránéztem. Az arcát fürkésztem. A szemét, hogy hátha leolvashatom, hogy sajnál, hogy Szeret.. De szemében nem volt semmi. Szeme sötét volt.. Olyan sötét, mint amilyen még soha. Kerestem benn azt az apát, aki, amikor 7 éves voltam tanított meg repülni. Jól emlékszem mosolygott, szemében látható volt a szeretet, de ez mostanra eltűnt..


Nem nézet rám. Csak egy pillanatra. Aztán elfordult, és elindult vissza a templomba. Néztem utána.. Azt kívántam bárcsak megállna, visszajönne és átölelne.. De valahol a lelkem mélyén tudtam, hogy ez úgysem fog megtörténni. Ekkor megállt, mint aki tétovázik, hogy meg e forduljon. Aztán megfordult. Most már jól láttam a szemeit. Csalódottság, szomorúság és talán egy kis gyűlölet tükröződött benne.
-              Nem vagy többé a lányom…


A szavak, mint rózsatövis hasítottak belém. Bevésődtek a bőrömbe, mint a rossz férgek át egészen a szívemig. Oda akartam szólni, oda, hogy bocsásson meg, hogy én nem akartam, de egy szó sem jött ki a torkomon. Az ajtó újra csapódott. Apám eltűnt. Nem láttam többé. A Szavak keringtek a fejemben. Ekkor a Tanácstól két angyal jött. Az egyik magasabb fekete hajú, a másik ugyan alacsonyabb, de ugyanolyan fényes fekete hajjal rendelkezett. Akár testvérek is lehettek volna. Valamit beszéltek. Tudtam, hogy hozzám intézik a szavaikat. De nem érdekelt. Az én fejemben, csak apám szavai keringtek. Mintha az agyam nem lett volna képes mást befogadni, csakis apám szavait, és semmi mást.


-              Hé, itt vagyunk – szólt ekkor a magasabbik, s egy nagy arany kapura bökött.
Hát ez lenne az, a mennyország kapuja, ami csak akkor jelenik meg, ha a tanács megnyitja. Soha máskor. Most nyitva volt. Legendák szóltak e kapuról, hogy mennyi csodát rejt, egy másik világba ahol minden szép és jó. De ha minden olyan szép és jó, akkor mért zárták el tőlünk? Mért, nem mehettünk oda soha? Számomra ez a kapu nem jelentett mást csak félelmet, és veszélyt. Amit nem szeretnék megismerni.
-              Utolsó kívánság?- Szólt a másik. Szemében mintha élvezetet véltem volna felfedezni.
-              Nincsen…- motyogtam, bár annyi mindent szerettem volna. Hogy mondják meg apámnak, hogy sajnálom, és Jacobnak hogy szeretem.. De mégse mondtam.. úgyse adták volna át az üzenetet.
-              Hát akkor jó utat- szólalt meg ismét a magasabb, és kibökött a kapun.


Zuhantam. A hideg levegő csípte a bőröm. Nem láttam semmit. Arra gondoltam meghalok. De mégse egy hirtelen puffanással, egy sikátorba értem földet. A Földön vagyok. Gondoltam.. Azon a helyen ahova sohase akartam eljutni… SOHA. A földön hevertem. Körülöttem tollak és vér. Föltápászkodtam. Hirtelen fájdalommal csapott belém felismerés, hogy az én vérem, és az én szárnyaim hevertek mellettem. A földön elhagyottan.

Folytatások
2312
Lassan, gyengéden megfogta a derekam, és a pólómon keresztül végig simította a hátamon a kezét. Mikor sikerült kitapogatnia a sebe, felszisszentem. Elégedett sóhaj hagyta el a száját. Hátrálni kezdett,
2185
Itt a folytatás. Clair. Bukott angyalok. Egy világ ami egyszerre kábít el és megrémít.
Remélem tetszeni fog az újabb rész :) és örülnék ha kommentekbe írnátok a véleményeteket, mert próbálok ezekből a kritikákból tanulni előre is köszönöm :) Jó olvasást :)
amy ^^
2268
Itt a folytatás.. Ha esetleg az első rész nem nyerte el a tetszéseteket, lehet, hogy ez jobban fogja :)) Legalábbis remélem :)
Hasonló történetek
4410
- Nem, sőt legyen szíves a feleségemnek se szóljon, hogy itt jártam. Meg akarom lepni.
Elővette a legcsábosabb mosolyát és egy húszdollárost csúsztatott a pultra, majd távozott. Beült egy gondolába, és a főtérre vitette magát. Beült a vendéglőbe, és szép komótosan megebédelt. A mosdóba kimenés ürügyén alaposan körülnézet...
4483
Most zuhanyozzál le, aztán irány a szülői ház. Utólagos engedelmeddel haza telefonáltam, hogy előkészítsem a terepet. Csak azt mondtam, hogy összevesztetek Adammal és te, ott hagytad...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Amy134 ·
Rendben majd elolvasok ^^
Szerenella hát igen vagyis hát tudod , hogy látható legyen az oldalon :) de már megcsinálta valaki :))

nagyaniko ·
:heart:
Amy134 ·
:) örülök h tetszett :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: