Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Angyali történet 7. – Az ünnep. 3. rész

Az ünnepség után nyolcan indultunk haza.
A kapuban Judy és férje elköszönnek. Micsoda csalódás! Azt hittem Judy is Miu-ék házában lakik és még együtt tölthetjük az estét. De nem. Judy rövid puszit nyom a számra.
- Nem foglak elfelejteni. – és elmennek.
Dermesztő hideget és éles fájdalmat érzek a szívemben. Tudom, sejtem, és szavai is azt nyomatékosítják bennem, hogy soha nem fogom viszontlátni. És kedves invitáló mosolya, amikor visszautasítottam, örökre mély seb marad a szívemben. Pedig ebből a mosolyból a világ legszebb élménye is lehetett volna.
Nehezen térek vissza a valóságba zaklatottságomból. Félig dermedten követem a többieket és ülök le a nappaliban az asztal mellé.

Sophie szabadkozva közli, hogy a végén már nem volt ideje zuhanyozni és most teszi meg, de előtte a szobájába kíséri Nuri-t. Josi a konyha felé indul, hármasban maradunk a szobában.
- Jól éreztétek magatokat? Nem bántátok meg, hogy eljöttetek? – kérdi Miurita.
- Én nagyon élveztem, nagyon jól éreztem magam. – és kérdően kedvesemre néztem. – És téged is. – tettem hozzá rajongással fordulva Miu felé.
- Nekem is rendkívül finom érzés volt. – csatlakozott a véleményemhez a kedvesem is. - Csodálatos nőket és férfiakat ismertem meg.
Ekkor lépett be Josi a szobába.
- Mit szólnál hozzá, ha megkínálnálak Miuritá-val? – fordult hozzám.
Megállt bennem az ütő. Sok meglepőt tapasztaltam már a mai napon, de azt, hogy valaki ilyen nyersen ajánlja fel feleségét, azt nem vártam. Kiszáradt a torkom, nem tudtam megszólalni, de azért egy kis izgatottságot éreztem. Josi, látva zavaromat, felnevetett:
- Ne vágj olyan rémült képet. Erre gondoltam. – és előhúzott egy palackot a háta mögül.

Felmutatta a címkéjét. Egy üveg Miurita nevű pezsgő volt.
- Ez a gazdaságunk egyik új terméke. – magyarázza – Amióta a kókusz mellett szőlőt is termelünk – amit zömében Sophie irányit – én mindig újfajta borokkal próbálkozom. Idén már pezsgőt is állítottunk elő, és Miuritá-ról neveztem el.
Jót derültek ijedtségemen, majd megkóstoltuk a pezsgőt.
- Nagyon finom és friss az íze. – dicsértem őszintén az ízletes száraz pezsgőt.
- Akárcsak nekem. – cukkolt Miu. – Csak én nem vagyok olyan száraz.
Mikor Sophie belépett a szobába, az első üveg pezsgő már el is fogyott. Sophie egy teljesen átlátszó, rövid csipkeköntösben és alatta falatnyi bugyiban érkezett és a friss, tavaszi szellő illata érkezett vele. Bizonyára csak teljesen véletlen volt, hogy fél perccel utána ért vissza Nuri is.
- Miuritát isztok? – kérdezte és már indult is a következő üvegért.
Az üveggel mellettem állt meg és a töltéshez úgy hajolt át az asztalon, hogy minden egyes pohárnál a vállamhoz vagy az arcomhoz nyomta melleit.
- Igyunk a jól pörgő nyelvedre. Isten tartsa meg a jó szokását. – és poharát az enyémhez koccintotta. majd Josi-hoz fordult. – Te nem is tudod, milyen ügyesen használja a nyelvét.
Ezzel megadta a következő percek alaphangját. Ő is, Miu is teljes nyíltsággal ecsetelte az élményeit. Kedvesem kicsit visszafogottabb volt, és kicsit zavarban azt emelte ki, hogy milyen jó volt velem, amikor a sok izgatás után végre valódi fasz volt a puncijában. Más élményeit – pedig láttam, hallottam belőle ízelítőket – kevésbé emlegette. Én kötelességemnek éreztem elmondani, milyen jól esett, hogy sikerült élvezetet okoznom a házigazda hölgyeknek.

- És te, Nuri? Hányszor élveztél el? – kezdte faggatni Miu a hallgatag fiút.
- Háát… Volt egy-kettő. – mondta zavartan.
- Az én kezembe igen szép adagot lövelltél. – hozza zavarba a kedvesem. – És ügyesen viszonozta is. – ezt már felénk fordulva mondta.
A mondat végére ő is elpirult, de büszkén nézett körül, hogy sikerült kimondania.
- Én is megfejtem a gyíkját, – kontráz Sophie – de nekem itthonig kellett várnom, hogy viszonozza.
Nuri legszívesebben eltűnt volna a szőnyeg alatt.
Sophie – szokásos fecsegő stílusában – részletesen elmesélte a viszonzást, hogy a késedelem miatt kétszeri kielégítésre ítélte Nuri-t. Először kinyalatta vele a puniját, azután megengedte, hogy rendesen megkefélje.
- Mert itthon már szabad. – tette hozzá nekünk magyarázva. – Így mindketten két élvezetet szereztünk a másiknak. Most Kvittek vagyunk. Nem úgy, mint veled. – fordult felém. – Neked még tartozom egy elélvezéssel, most már le kéne dolgoznom.
Most én jöttem zavarba. Josi majd leesett a székről a nevetéstől, úgy tetszett neki, amikor a vendégek ennyire zavarba jönnek.
- Talán megmutatnám nektek a ház többi részét is. – mondta, miután kitöltötte a harmadik üveg pezsgő végét is.
Egy folyosón indultunk el, ahonnan vagy öt ajtó nyílt. Az elsőn Sophie tessékelt be minket. Szép, nagy szoba volt, láthatóan női lakóval. Mindenhol példás rend, csak az ágyterítő volt gyűrött.
- Ez az én szobám. – magyarázta Sophie. – Itt szeretkeztünk az előbb Nuri-val és itt szeretnélek téged is kielégíteni. – Ez utóbbi már nekem szólt.
- Hogyne. – szólt közbe Miu. – csak nem akarod kisajátítani magadnak? Itt nem férünk el mindnyájan. Gyertek inkább a mi szobánkba.
Átvezet egy másik, még nagyobb szobába. Középen egy hatalmas franciaágy uralja a szobát.
- Ezt én terveztem – folytatja – úgy, hogy négy ember számára is kényelmes legyen. Be is vált. Hatan még nem próbáltuk, de szerintem ennyien is elférünk rajta. Próbáljuk már ki!
És már veti is magát az ágyra. Szoknyája felcsúszik és szemeimmel ismét megsimogathatom a szőrzetét alig takaró bugyi mellett puncija körvonalait. Nevetve követjük példáját és vetjük magunkat az ágyra. Tényleg elférünk rajta, bár kicsit összegabalyodtunk.
Igyekeztem a hanyattfekvő Miu közelébe pottyanni és sikerült is. Szám a mellei közelében és már keresik a bimbóit. Miu gyorsan kigombolja blúzát és az egyik hegyesedő bimbót a számba irányítja.
- Ne blúzomat nyálazd, inkább engem.
Tanácsát megfogadva hevesen nyalom és szívom felváltva a melleit. A csodafinom cicik érintése megint elvarázsol. Egy darabig csak a két lenyűgöző halmot látom, érzem a világból, ez jelenti a világ közepét, a többi távoli ködbe vész és jelentőségét veszti.
Amikor a köd kicsit oszlani kezd, kedvesemet látom magam előtt, amint Josi combján fekszik és keze az erősen dudorodó nadrágot simogatja. Miu odanyúl és kiszabadítja a feszülő dorongot a nadrágból és kedvesem kezébe igazgatja.
- Mert azt ugye nem kérdeztétek, hogy én hányszor élveztem. – morog Josi tetetett haraggal. – Mi még a felszereléseket tettük rendbe, amikor ti már csak élvezkedtetek. Most lesz mit ledolgoznotok.

És már három nő keze dolgozik egyszerre a dorongján.
- Ohh bátyó, majd igyekszünk. – Mondja Sophie, akit már rég elhagyott a köntöse öve, mellei szabadon lengve bátyját és kedvesemet simogatják. Rövid kézimunka után átengedi a már nagyra duzzadt szerszámot kedvesemnek. Először megszabadul a szabad mozgását akadályozó lebegő köntöstől, majd bátyjáról húzza le az inget.
- Bocs, csak egy pillanat. – mondja kedvesemnek, amikor lehúzza Josi nadrágját és utána Josi farkát visszaigazítja kedvesem szájába. A kinn maradt résszel ő foglalkozik tovább.
Közben felfedezem kedvesem egyre erősödő izgés-mozgásának okát: Nuri megtalálta a bejárást a bőszárú bugyiba és azt félrehúzva mind ujjaival, mind szájával erősen dolgozik benne. Kedvesem most kiereszti szájából az ágaskodó faszt.
- Húú, ez már igencsak harcra kész. Vigyázz rá egy kicsit, nehogy lankadjon. – mondja Sophie-nak és a kezébe adja. Lehúzódzkodik Nuri ujjairól, gyorsan ledobálja maradék ruhadarabjait és Sophie-tól visszavéve a szerszámot, már guggol is a hanyattfekvő Josi fölé.
Ismerem a mozdulatait, most a duzzadt műszert úgy akarja Josi hasára fektetni, hogy le-fel csúszkálva, az kívülről dörgölje széttárt puncusát. Josi azonban már nagyon fel van hergelve. Nagy kezeivel kedvesem popója alá nyúl, könnyedén megemeli és felpattanó farka már ott is áll a mennyország bejáratában. Lassan, óvatosan ereszti bele kedvesem, aki a meglepetéstől, a feszítéstől és a közelgő élvezettől aprókat sikongatva fogadja magába. Egy pillanat múlva már félig csukott szemmel, hangosan lihegve lovagol.
Közben azt érzem, hogy két finom kéz a rövidnadrágot húzza le rólam. A munka nélkül maradt Sophie tevékenykedik rajtam. Én kezemmel közben már Miu puncijánál tartok, bugyitól megszabadítva simogatom szőrpamacsát, időnként belesimogatva a nyílásba is. Hirtelen egy idegen kézzel ütközöm, a szintén hoppon maradt Nuri is ott szeretne keresgélni. Első gondolatom, hogy elhessentem, de amikor észreveszem, hogy Miu a kezek számának növekedésére combjai szélesebbre tárásával, egyre mélyebbé váló és gyorsuló légzéssel reagál, meggondolom magam. Felsőtestét kissé megemelve leveti blúzát, majd megemelkedve marad és szemeivel falja a látványt, ahogy két fiú kényezteti puniját. Nuri még kezdő lehet a szőrös puncik terén, folyton eltéved a szőr között. Ujjaimmal széthúzva a nagyajkakat mutatom neki az utat és ő hálás sóhajjal birtokba is veszi a bejáratot. Miu légzésének változásaiból gondolom, hogy ugyanolyan jól használja ujjait, mint én a nyelvemet és ajkaimat.

Sophie közben keményen harcra készre szopogatta farkamat. Ezt Miu is észrevette. Nem durván, de nagyon határozott mozdulatokkal szabadult meg Nuri-tól, tolta félre Sophie-t és fordított engem olyan irányba, hogy égnek emelt lába alá kerülve, oldalamon fekve farkam hegye máris punija bejáratánál volt.
- Ez a farkinca most az enyém, erre vártam egész nap. Sőt, már napok óta.
Egy kicsit elcsodálkozom, hogy ezt mindenki előtt mondja, de látva férje heves elfoglaltságát, már nem tűnik meglepőnek. Megragadja a farkam és hegyét csiklójához nyomja. Az érintés, mint áramütés rázkódtat meg. Egy pillanatra kívülről látom magam a feszítő vágytól átszellemült tekintettel és könnybe lábad a szemem a meghatottságtól, hogy ezt megérhettem. Miközben belülről az izgalomtól erős késztetést érzek, hogy farkam egy gyors lendülettel benyomva kemény baszásba kezdjek, kívülről csillapítom magam, hogy neee… csak lassan… ennek a csodálatos pillanatnak minden milliszekundumát, minden milliméterét ki kell élvezni, ilyen nem biztos, hogy még egyszer megadatik az életben… csak lassan… csak a hegyit… csak pár milliméterre… és vissza. Most egy kicsit beljebb. És érzem, hogy farkam már bejutott a mennyországba. Ezt fanfárok hangja jelzi és szolgálatkész tündérek állják körül, lesve minden kívánságát. Kórusuk győzelmi dalokat és buja nótákat zeng. Büszkén, lassú méltóságteljességgel lépdel a boldogság trónusa felé, míg ki nem tölti Miu teljes hüvelyét. Ott megpihenve győztes hadvezér büszkeségével nézne körül, de földrengést érez. Miu érzékeny teste egyre jobban igényli a keményebb hódítást, az erőteljesebb csatazajt.

Ami ezután következett, azt nem tudom elmesélni. Emlékeimben lila és vörös színek kavalkádja keveredik fanfárok hangjával és a szférák zenéjével, csillagszórók és tűzijáték rakéták sziporkázásával, földrengéssel és vulkánok kitörésével.
A végső vulkánkitörést egy átható többszólamú sikolykórus kíséri. Lassan eszmélve rájövök, hogy vulkánok nem adnak ilyen hangot. Ez két női hang lehetett. Még nem nyitom ki a szemem, de már érzem a lassú ringást, amely az engem magába fogadó puni egyre lágyuló mozgásából, dörgölődzéséből adódik. Egy lágy női kéz simítja végig arcom.
- Te sírsz? – kérdi Miu, pedig mondhatná is, hiszen könnyeim ott csillognak ujján.
Csak bólintok, szólni most nem tudnék. Már félig látok. Kedvesem látom, amint még mindig magába fogadva Josi farkát, szinte aléltan fekszik annak mellkasán. Én sem sietek kihúzódzkodni. Nagyon jó hely ez, ki tudja mikor jöhetek ide legközelebb. És jöhetek-e?
Josi töri meg a csendet. Kedvesemhez szól.
- Csodálatos vagy. Már amikor a megérkezésünk után meztelenül megpillantottalak a dobogóról, azonnal tudtam, hogy te vagy, és abban a pillanatban megkívántalak. Érezhetted a „kézfogásunk”-nál is. – teszi hozzá egy halvány mosollyal. – És a hazaérkezésünk óta vártam ezt a pillanatot. Az, hogy megvárakoztattatok, csak növelte a vágyamat. És így volt a lehető legjobb.

Hálás tekintettel simogatja meg kedvesem hátát és popóját.
- Ugye, nincs baj? – fordul Miu-hoz és futó puszit nyom a szájára. – Ugye, neked is jó volt?
Válaszra nincs mód, mert az addig tátott szájjal bámuló Sophie szólal meg.
- Ezt mégis hogy gondoljátok? – pöröl sebesen forgó nyelvvel – Én csak a segédmunkát végzem? Két aranyos faszt is felállítok nektek, azután ti élvezitek ki? Még azt se mondhatom, hogy én iszom meg a levét. Még azt sem ihattam meg. Most már jó volna, ha rólam se feledkeznétek el. Csak azért mert én vagyok a kicsi a háznál? – és így folytatódott hosszasan a nagymonológ.
Négyen egymásra néztünk és hangosan elnevettük magunkat. Ez a felszabadult nevetés tetézte igazán be az élvezetünket. A derültség oka az (is) volt, hogy a térdelő helyzetben szónokló Sophie háta mögött levő Nuri ekkor húzta ki nedvektől csillogó farkát Sophie-ból. De ez neki már nem volt elég, Nuri már régen ki volt pipálva.
Mi négyen kivonultunk a zuhanyba. Miu engem vitt az egyikbe, Josi a még mindig reszkető térdű kedvesem a másikba.
- Tudod, hogy ez a kifakadás neked szólt? – kérdi Miu miközben a hátam szappanozta. – Ez a feladat még rád vár.

Hát, ha jobban végiggondolom, nem is szólhatott másnak. Kérdés, hogy lesz-e energiám még hozzá. Közben hangos viháncolást hallunk a szomszéd zuhanyból. Mint kiderült, Josi a hideg vizes zuhanyt kedveli és kedvesemet is az alá húzta be. Fel is frissült tőle.
- A legutóbbi közös zuhanyozásunknál azt mondtam a farkincádnak, hogy várjon rám, nincs még vége a mai napnak. – mondja Miu és megsimogatja lankadt „farkincámat”. – Most azt mondom: szedd össze magad, fontos dolgod van még. – és még egy simogatás következik.
Mire visszaértünk a hálószobába, az üres volt. Úgy ahogy voltunk, meztelenül mentünk tovább a nappaliba. Sophie és Nuri már ott voltak, Sophie magára kapta átlátszó köpenyegét (de minek?), bugyi persze nem volt rajta és egy párától gyöngyöző üveg pezsgő a kezében.
- No, csakhogy. Már azt hittem langyosan és buborék nélkül kéritek. – és már töltött is. Töltés és kiszolgálás közben cicijei ki-kikacsintottak a lazára kötött köntösből.
- Hogy-hogy így felöltöztél? – kérdeztem, amikor utolsóként nekem nyújtotta a poharat.
- Gondoltam, ha meztelenül nem izgatlak fel eléggé, így talán igen. – és előrehajolva meglengette melleit az orrom előtt. Próbáltam a köpeny résén át számmal eltalálni, de nem sikerült. Kinevettek, valamit tennem kellett. Két kézzel benyúltam a rövid köpeny alá megfogtam popóját és magamhoz húztam, ne tudjon megszökni. Megadóan nyújtotta most már önként a számba egyik bimbóját. Rövid taps. A lányok tapsoltak, a fiúk hangosan derültek.

Josi egy pillanatra eltűnt és egy rumosüveggel tért vissza.
- Ilyet ma még nem is ittunk. Pedig tengerésznek ez jár. – és egy gyors mozdulattal jó félig töltötte a pezsgőspoharamat. Kedvesem befogta pohara száját, hogy ne tudjon tölteni bele.
- A lányok szerintem inkább valami kókuszos italt innának. – mondta Miu és indult a konyha felé. Egy üveg Pina Colada-val tért vissza. (Még szerencse, hogy nem magyarul beszéltünk, mert akkor bizonyára mi is a Pina-ból kértünk volna.)
Közben Sophie rák, kagyló meg egyéb tengeri herkentyű darabkákat és gyümölcsöt tett az asztalra. A háziasságára nem lehetett panaszunk.
- Vacsora idő van. – mondta és mellém ült. Kissé felém fordulva, kissé széttárta combjait, nem lehetett nem megsimogatni combja belső oldalát.
- Feljebb is. – vezényelte hangosan, mindenki füle hallatára – Úgyis takar minket az asztal.
Erre a mondatra Nuri fülig pirult. Velünk szemben ült, az asztal másik hosszú oldalánál. Mellette kedvesem, akinek könyökmozgásából kitűnt, hogy bizonyára neki is dolga van az asztal alatt. Félig kinyitotta a száját, de végül is nem szólt semmit. Nem így Miu szeme. Miu éppen mögöttük állt és töltött a poharakba. Lenézett és szeme, cinkos mosolya jelezte, mit is láthat.

Még ettünk és ittunk egy keveset. Mi négyen a hosszú oldalakon egyre lejjebb csúsztunk a székekben és a kezek egyre erőteljesebben mocorogtak. Én már régen kikötöttem Sophie köpenyének övét, mutatóujjammal mélyen punijában matattam, ő fütyimet élesztgette, eddig még nem sok eredménnyel. Kedvesem szeme félig lecsukva és előre-hátra csúszkál a székben. Miu és férje hallkan beszélgetnek. Most tényleg halkan, nem halljuk miről.
- Két perc és jöhettek. – szólt Miu a társasághoz és elindult a háló felé.
Mire utánamentünk, a gyűrött ágytakaró már le volt véve, az ágynemű az ágy végében és széttárt lábakkal hanyatt fekve, várakozással nézett ránk.
- Még egy névnapi ajándékkal tartozunk Miu-nak. – és Josi a lábai közé térdelt. Minket Miu két oldalára küldött. Én ugyan még soha nem hallottam Miurita napról, de nem volt nehéz kitalálni az ajándékot. Josi a puncijába mélyesztette a nyelvét, mi pedig Nuri-val két oldalról a ciciket vettük ajkaink közé. A két lány Josi farkát vette kezelésbe, hiszen az lesz a legjobb névnapi ajándék, ha azt keményítik meg. Ehhez persze nem kellett sok idő, hiszen ő még nem volt annyit használatban, mint a többiek. Amikor már jó kemény volt, odailleszttették Mju puncijához és sorompórúdként mozgatva izgatták vele Miu-t. Meg saját magukat is, hiszen nem mindennapi méretű rúddal játszhattak. Meg is lett az eredménye. Miu hangosan sóhajtozott és fenekét riszálta, az előrehajló Sophie combjai között előtűnő puncija már csillogott az izgalom nedveitől, kedvesem pedig odahúzta maga mellé Nuri-t és egyik kezével átfogott a fiúra. Szabad kezemmel letöröltem a kibukkanó cseppet Sophie punijáról, amitől az széjjelebb nyílt és még nedvesebb lett.

Egyre kevesebb figyelmet szenteltünk Miu cicijeinek és Josi farkának, már főleg egymással foglalkoztunk. Nem is igényelték a velük való foglalkozást, hiszen rég nem találkoztak és most szívesen szentelték egymásnak figyelmüket,
Láttam, hogy a másik oldalon kedvesem már nagy lelkesedéssel szívja Nuri nemesebbik végét, időnként kieresztve szájából nézegeti és simogatja. Nyilván az állapotát méri fel, hogy mikorra lesz újra megbízhatóan üzemképes. Szemmel láthatóan közeledett ez az állapot.
- Szeretném, ha végre belém dugnád. Hidd el, neki is jó lesz. Finom nedves fészket készítettem neki. – hallom hangját.
Én közben Sophie nagyon rövidre nyírt szőrű punciján kenegetem szét nedveit. Már nem csak a hüvelyénél nedves – ott azért mindig elidőzök egy kicsit – hanem csiklója is lucsog és a vénuszdombra is jutott belőle. Meglepve állapítom meg, hogy az ilyen megnyírt fazon is milyen vonzó és kívánatos lehet, ha olyan selymes tapintású, húsos domb tartozik hozzá, mint az övé. És ha ilyen erőteljesen közeledik az élvezet felé.
- Tartozom neked egy kielégítéssel. De most úgy felizgattál, hogy nagyon szeretnék még egy olyan szenvedélyes csókot a puncimra, mint amilyet ott kaptam. Nagyon-nagyon szeretném még egyszer átélni azt a csodát. Ugye, nem baj? Ígérem téged is eljuttatlak a gyönyörök földjére. – és evvel szélesen szétvetette a lábait.

Nekem sem volt ellenemre és hiuságomat is legyezgette a dicséret. Lábai közé térdeltem és nyelvem hegyével a hasa közepétől indulva közeledtem a puncijához. Éreztem türelmetlenségét, mégis – vagy éppen azért – lassan közeledtem punija vágatához, és az utolsó pillanatban elkanyarodtam combja felé. Erősen összerándult, de egyre fokozódó izgalommal leste, merre megyek tovább. Combja közepénél áttértem másik combjára és annak belső oldalán haladtam nyelvemmel fölfelé. A puncilukat ismét elkerülve a comb és domb vágatánál haladtam felfelé. Most már ujjaimmal a rés szélét simogatva értem a punci has felöli oldalához. Egy gyors mozdulattal két ujjal széthúztam nagyajkait és nyelvemmel erőteljesen megcsapkodtam csiklóját. Hangos visítást hallatott, de visszavonultam a külső oldalra. Kezének szorítása a fejemen egyre erősebb lett és nem akartam már tovább várakoztatni. Szétnyitottam punciját és erősen megszívtam a csiklóját. Utána ajkaimmal morzsolgattam, majd nyelvemmel kényeztettem. Két ujjammal erősen dörzsöltem belülről, majd újabb nyelvcsapások után kezdtem érezni puncinedve kezdődő ízeváltozását. Most már én is szerettem volna eggyel továbblépni, mert fütykösöm már erősen feszült. Gyorsítottam a nyalintásokon és rövidesen meg is lett az eredménye. Egy következő szívás során hirtelen minden mozgás megszűnt, görcsberándult izmok szorították a combok közé préselt fejem, csak a nyelvem mozgott szaporán, majd a nedvek kezdtek gyorsabban áramlani és a tüdeje talált magára először. Csak reméltem, hogy a szomszédok nem ébredtek fel rá, bár elég messze volt a legközelebbi ház. Csak másodpercek teltek el és már hallottam Miu – most már ismerősnek mondható – kéjsikolyát és Josi dörmögő hangját.

Sophie kiemelte fejem combjai közül.
- Hadd üljek bele, magamban akarlak érezni. Most már tényleg a te élvezeted következik. És ez talán még a ünnepen érzett kéjnél is jobb volt. – tette hozzá, nagyjából a többiekhez intézve a magyarázatot. – Miu, neked is ilyen jó volt vele?
Miu nem válaszolt csak szeretettel simogatta meg sógornőjét és felém nézve kacsintott. Közben kedvesemre néztem, aki kutyapózban élvezte a fiatal fiú valószínűleg igen fürge farkát.
- És mikor jön a beleülés? – érdeklődtem Sophie-tól. Most már én kezdtem türelmetlen lenni.
Gyorsan pattant nyeregbe és erőteljesen mozgott. Sejtettem, hogy főleg a lelkiismerete hajtja és nem az igazi vágy.
- Júújj.. de finom… érzem, ahogy egyre duzzad… már délután is szerettem volna magamban érezni… ez,az, nyomjad keményebben… jújj, de jóóó. – Nem tudom engem akart izgatni a helyszíni közvetítéssel vagy magát, de valószínűleg leginkább kedvesemet sikerült, aki ekkor a szokásos sikongatásaival elélvezett. Végül is engem az ő hangjai izgattak fel igazán és az a gondolat, hogy egy fiatal, virgonc farok munkálkodik a punájában, mindjárt itt mellettem. És Miu tekintete, amely oly szeretettel tapadt kéj után vágyó arcomra, hogy az máskor talán önmagában is elég lett volna egy elélvezéshez.

Sophie önbiztatása sem maradt eredménytelen. Friss nedvek csorgását éreztem farkamon, punciizma hirtelen szorosabbá vált, de ez az újabb élvezete közelébe sem jött az előzőnek.
Lassuló mozgását kihasználva könnyű női kéz érintette meg feneke alatt a golyóimat. Hirtelen nem is tudtam felmérni, ki volt az, de ez az érintés már elég volt ahhoz telefröcsköljem Sophie még mindig szorító punáját.

Addigra Josi már egy tálca gyümölcslével a kezében várta a beteljesülésünket. Mindenki szomjas volt erre az esti tornára. És nagyon fáradt.
Kedvesem addig-addig helyezkedett, amíg mellém nem furakodott, popóját nekem nyomta és már hallottam is egyenletes szuszogását. Egy sokkal szimplább élvezet után is mindig gyorsan elaludt. Irigyeltem, én rossz elalvó vagyok. Főleg, amikor fejem tele van a friss élményekkel és még emésztenem kell őket. És tele van az alkohollal. Így azután legalább két perccel később aludtam el, mint a többiek.
Igen mélyen aludtam, csak ritkán suhant át az álmomon egy-egy angyal. Mindig csábosan rám mosolyogtak, de egy sem akart nálam maradni.

Másnap reggel ébredéskor meglepődtem, hogy kicsit sem érzem másnaposnak magam. Csak egy kicsit hullámzik velem az ágy. Amikor teljesen kinyitom a szemem, felfedezem a hullámzás okát. Kedvesem félig nyitott szemekkel fekszik velem szemben. Térde megemelve, háta mögött, szorosan hozzátapadva Josi. A hullámzás Josi fenekének mozgásából indul ki. A kettejüket fedő vékony takarón keresztül látszik, hogy Josi keze kedvesem mellét simogatja, az ő keze pedig combjai között. Valószínűleg már nem a rudat igazgatja magába, azon a mozgás alapján már bizonyára régen túl vannak. Inkább csak a két szeretkező testrészt simogatja.

Amikor észreveszi, hogy kinyitottam a szemem, bizonytalan, kérdő tekintettel néz rám. Meglátja, hogy rámosolygok és megsimogatom kipiroslott arcát, ettől azonnal megnyugszik, felszabadultabbá válik. Kézmozgása is felerősödik, és mintegy véletlenül hátrébb tolja a takarót is, felfedve a mellét simogató nagy tenyeret és saját kezét, amivel csiklóját simogatja. Térdét még jobban megemeli, elhúzza a kezét, hogy számomra láthatóvá váljon a puncijában ki-bejáró vastag szerszám. Figyeli, milyen hatást vált ki bennem a látvány. De nem csak szemével figyeli, kezével is ellenőrzi. Amikor keze felém indul, lenézek. Rajtam is hasonló vékony takaró, amit félig hanyattfekvő helyzetemben a látvány hatására meredezni kezdő szerszámom már megemelt. És a dudor felé egyszerre két mozgó dudor érkezik. A másik oldalamon fekvő Miurita keze is szinte ugyanabban a pillanatban ér oda. Miu már felkönyökölve nézi az eseményeket. Amikor kezük farkamon összeér, egymásra néznek, és egyszerre felnevetnek.

Azt hiszem, mindnyájunkban volt egy kis feszültség, hogy vajon reggelre mit fog szólni a párja a szenvedélyes szeretkezésekhez és a feszültség e pillanatban oldódott fel. Kedvesem kezével lenyúl punijához és Josi legnagyobb meglepetésére kihúzza magából a virgonckodó faszt. De csak azért, hogy felém fordulva szájával számra tapadva négykézlábra állva kínálja föl újra a pináját. Most már nincs félreértés, igen kemény baszás következik. Josi combja hangosakat csattan kedvesem fenekén és egyre gyorsul a tempójuk.
Most már Miu felé fordítom figyelmemet, amit egy „na végre” típusú sóhajjal nyugtáz, amikor elérem csiklóját és elkezdem simogatni. Nem tart sokáig egymás felizgatása, ujjam már cuppog a punijában, fütykösöm vidáman izeg-mozog a kezében. Megpróbálom combjai szétnyitására biztatni, de a fülembe súgja:

- Most inkább egy nyalást szeretnék. Olyan finomat, mint tegnap.
Már nem lep meg a kérés, tegnap óta tudom, hogy ennek a technikának nagy sikere van. Eddig azt hittem, hogy ezt minden férfi egyformán jól csinálja, de a nyilvánvaló összehasonlítás kicsit büszkévé is tett. Valójában a kérés nem is súgás volt. Hangosan mondta, miközben férje szemébe nézet.
Lelöktem a takaró maradékát, lábai közé térdepeltem és megkezdtem a csiklója kényeztetését. Közben kedvesem sikolyát hallottam, majd nem sokkal később hatalmas hullámzások közepette a basszus hangú elégedett dörmögést.

Csend lett és a hullámzás is abbamaradt. Amikor Miu még erősebben nyitotta szét combjait, megértettem, hogy minket figyelnek és Miu minél többet szeretne mutatni a férjének. Igyekeztem segíteni és fejem kicsit félrehajtva, nyelvemet még jobban kinyújtva mutattam be a csikló körbenyalását és erőteljes fejmozgással és cuppogással próbáltam jelezni a megszívást. Közben ujjammal a puncijában jártam ki-be. Miu izgalmát nyilván az is fokozta, hogy ketten nézik ezt az élvezetes műveletet. Hamarosan éreztem az orgazmusát megelőző – immár jól ismertnek mondható – remegését, izmai feszülését. Ekkor már nem figyeltem tanítói munkámra, csak a punira koncentráltam és pillanatokon belül megéreztem a számban az orgazmus édes ízét és halottam az élvezet hangjait.

Felemeltem tekintetem, de anélkül, hogy nyelvem kihúztam volna puncijából és azt láttam, hogy férje a száját, kedvesem pedig a melleit csókolgatja. Egy darabig így kényeztettük hármasban, addig ő folyamatosan kéjes nyögdécseléseket hallatott.
Közben kedvesem fütykösömet vette kezelésbe és amikor elég keménynek érezte hanyatt fektetett. Miu ezt meglátva azonnal megértette, hogy ezt neki készítették elő és rám fordulva gyorsan farkam fölé emelte punciját. A kéjtől tocsogó puni úgy szippantotta magába a farkamat, mint éhes olasz gyerek a makarónit. Folyamatos élvezetét a szűnni nem akaró nyögdécselése jelezte, de intenzitása csökkent, izmai kezdtek elernyedni. Már majdnem csalódottságot éreztem, de egy pillanat szünet után, félig lecsukott szemeit felnyitja, kedvesen rám mosolyog – ettől én szinte elolvadok – és energikus lovaglásba kezd. Puncija izmai erősen szorítják farkamat és most már nekem sem kell sok, és hatalmasat élvezek punájába.
Josi megérezve neje előzőnapi és reggeli strapa utáni elcsigázottságát, szinte leemeli rólam és rudamról Miu-t. Eközben kedvesemtől szenvedélyes csókot kapok, ami nélkül most nem lehetne felhőtlen az örömöm.

Ami ezután történt, az inkább a mezőgazdasági tanulmányok kategóriájába tartozik. Megnéztük a kókusz- és szőlőültetvény házhoz közeli részét, ahol Josi és Sophie szenvedélyes szeretettel beszélt a gazdaság fejlődéséről, az új feldolgozó üzemekről és a magas feldolgozottságú termékekkel elérhető jó árakról.

Nuri már ebéd előtt kiment a hajóra, mi pedig egy csendes ebéd után. A kikötői búcsúzkodás is csendes volt. Eleinte egy kicsit meglepett, hogy egyetlen „mikor jöttök újra” vagy „és ti mikor jöttök hozzánk” sem hangzott el, de azután rájöttem, hogy ez így van rendjén. A történtek megemésztéséhez kell néhány békés nap. És talán ez úgy marad a legszebb, ha nem lesz folytatása. Csak a „nem lesz folytatás” gondolata és Judy sötétbarna, mosolygós szemének emléke nem akart bennem kibékülni, hanem valami mélyen égő fájdalmat keltett.

A hajón Nuri szinte észrevétlen volt. Thomas hallgatagon állt a kormány mellett, Maria szívélyesen kínálgatott minket, de mi a kiadós ebéd után csak egy kis gyümölcslét ittunk. Kedvetlenségünk láttán felajánlotta, hogy pihenjünk le a kabinban. Kedvesem a kisebbik kabint választotta. Mielőtt lefeküdt volna, lopva körülnézett, hol lehet a kamera és a vele szemben levő fekhelyet választotta. Lassú mozdulatokkal vetkőzött le, majd meztelenül feküdt az ágyra, széttárt lábaival a kamera felé. Kezét combja közé téve ingerelte csiklóját, de hamarosan elaludt. Bizonyára szép álma lehetett.
Az én szemem is kezdett leragadni és álmomban Judy arca és barna szemei jelentek meg előttem.

Vége a 7. résznek
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

madárka ·
Majdnemhogy a legjobb az ediggi gruppen történetek közül! Bár nem szeretem a többrészes történeteket, ez megnyerte tetszésemet! :yum:
kivancsigi ·
Örülök, hogy tetszett.
Én pedig azért írok sorozatot, mert nincs új gondolatom. No meg nem tudok elszakadni a történetemtől. Nem terveztem, hogy ennyire elnyúlik. (Egyáltalán, nem terveztem, hogy sorozat lesz, sőt, semmit sem terveztem, alakult.) A 7. rész pedig azért nyúlt ilyen hosszúra, mert megkedveltem szereplőit (különösen a beteljesületelen szerelmet jelentő Judy-t) és nem tudtam megválni tőlük. Azért ígérem, a következő (8.) résszel be fog fejeződni. Vagy nem .
Ha tetszett, ajánlom a megelőző részeket az erotika rovatból. (Ez a reklám helye!)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: