Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Angyali történet 12. – Bora-Bora 2. rész

6.

Mielőtt folytatnám az események leírását, szeretném emlékeztetni az olvasót néhány apróságra. (Aki emlékszik az előzményekre – különösen a 7. fejezetre – az nyugodtan ugorja át ezt a pontot.)
Judy is, Zsófi is (akkor még Sophie-ként) Lifuka nevű sziget Pangai városkájában nevelkedett. Lifuka a Tonga Királyság egy közepes nagyságú szigete és nem a szigorú erkölcseiről ismeretes. Itt, Polinéziában általában is sokkal természetesebb a meztelenség, mint Európában vagy Észak-Amerikában, Lifuka azonban a polinéz átlagon is túltesz. Egy kis petting, egy kis orális vagy manuális kielégítés nem számít erkölcstelenségnek, sőt, sokszor nyilvánosan is előfordul, persze csak olyan helyeken, ahonnan a gyerekek ki vannak zárva. Az erkölcstelenség fogalma csak a közösülésnél kezdődik. Egészen odáig minden a természetes viselkedés része.
Először a földöntúli képességekkel, és szépséggel rendelkező Angyalom, Muriel jóvoltából vetődtem Lifukára, és ismerkedtem meg a három csodálatos nővel, Judy-val, Sophie-val és Miu-val. A megismerkedésünk a Hazatérés ünnepén történt, amit európai fogalmak szerint nevezhetünk akár egy folklór estnek, akár egy pornográf orgiának.
Ezek tükrében kell értékelni a viselkedésünket és Zsófi – számomra szinte érthetetlen – zavarát. Amit – úgy tűnik – mostanra már, a többi ruhadarabjával egyetemben levetett.

7.

Távolodtunk a lagúna sekélyebb részétől, Zsófi – négyünk közül a legalacsonyabb – már inkább úszott a mélyülő vízben. Lassan már nekem is vállig ért a víz, csak Roy emelkedett még mindig ki. Megállt, hogy bevárjon minket. Zsófi odaúszott hozzá és a vállába kapaszkodott. Utolértük őket, megálltam, Judy a hátamhoz simult, átkarolt és mellem simogatta, majd keze egyre lejjebb siklott. Éreztem mellbimbóját a hátamon és hátranyúlva igyekeztem magamhoz szorítani, simogatni.
Mint kiderült, Roy éppen az ausztráliai házukról mesélt Zsófinak, és azt akarta, hogy én is halljam milyen szép kis vízeséseket épített ki a kertjén átfolyó patakon és feltétlenül el kell mennünk megnézni a házat, kertet, stúdiót és minden szépet, amit nagyrészt saját kezűleg alakított ki. Az egyetértés teljes volt.
Közben Zsófi a háta mögül az oldalához, majd szép lassan elé került. Víz alatt eltűnő keze kétséget nem hagyott afelől, hogy mibe kapaszkodhat a víz alatt. Roy figyelme is kertje felől egyre inkább Zsófi felé fordult. Zsófi fel-le mozgásából látható, hogy valószínűleg Roy kezén lovagol és közben Roy mondatai között egyre hosszabb a szünet, majd csak a szünet marad.

Judy kitartó tevékenységének köszönhetően én is egyre merevebbé váltam és már kevésbé érdekeltek a kert részletei. Próbáltam Judy-t magam elé húzni és végre elértem melleit. Most fedeztem csak fel, hogy egy tenyeremben nem is fér el a melle, mégis milyen keményen feszül nekem. Bár neki még leérne a lába, mégis rám csimpaszkodik, selymes szőrű punciját a combomnak dörgölgeti. Igyekszem elérni és birtokba venni barlangocskáját, de hozzám szorítja és nem hagyja, hogy kezemmel elérjem. Cicije és szőre simogatása közben annyira felizgat, hogy alig tudom visszatartani élvezetem.
- Élvezz a kezembe. Kérlek. – súgja a fülembe – Meghálálom.
No, több se kellett, elsültem. Forrón megcsókolt, mintha tényleg neki kéne hálásnak lennie. Én még egyszer próbálkozom puncija elérésével, de kisiklik a kezemből.
- Várj egy kicsit, nem itt akarom. – és Roy felé fordul.
Roy-ból épp most szakad ki egy hangos hörgésféle, nyilván ő is eljutott a csúcsra. Visszanéztem a házak felé és nem lepődtem volna meg, ha sorban gyúlnak ki a fények, hogy megnézzék, tényleg egy őrült teknős tanult-e meg kiabálni. De nem gyúltak fények, a házak már elég mesze voltak.
Judy megvárta, míg Roy érzelemhullámai elcsillapulnak:
- Menjünk a kőpadhoz – mondta Roy-nak.
Roy helyeselt. és előreúszott, mi utána. Pár perc úszás után megállt és amikor felegyenesedett, láttuk, hogy a víz itt már csak combközépig ér. Mikor leálltunk, akkor vettem észre a holdfényben egy érdekes hullámtörést előttünk. Ez volt a kőpad előtere, a kőpadon már csak néhány centi víz volt.

Judy gyakorlott mozdulattal egy pillanat alatt felpattant és velem szembefordulva széttárta lábait. Amikor épphogy vízfelszín fölé emelkedő nedves punciján megcsillant a holdfény, azonnal megértettem, mire gondolt, amikor türelemre intett. Felkínált puncija csókra csábító volt, nem is tudtam ellenállni neki. Nem is akartam. Odahajoltam és nyelvemmel beletúrtam a szőrszálak közé. Első pillanatban meglepett a sós íz, bár itt az óceán lagúnájában ezen nem kellett volna csodálkozni. Néhány intenzív nyelvcsapás után viszont édeskésre változott az íze. Erősödő remegése közben hevesen gyorsul a légzése.
Közben szemem sarkából láttam, hogy Roy egy könnyed mozdulattal emelte fel Zsófit a kőpadra és az ő feje is eltűnt Zsófi combjai között. A Zsófiból felhangzó sikkantgatások ismerősen hangzottak, hallottam, hogy közeledik az orgazmusa.
Judy fejemet puncijához szorítja, csípőjét kiemeli, és hangosodó lihegése jelzi növekvő izgalmát. Csiklóját ajkaim közé véve megszívom, majd kieresztem és körözök körülötte a nyelvemmel. Még néhány szívás és körözés, fejemet egyre jobban szorítja. Amikor már azt hiszem, nem kapok levegőt, nedvei áramlása felerősödik és egy hangos sikollyal elönti az élvezet. Utána még hosszasan reszket, én pedig – immár felegyenesedve – önfeledten simogatom a punciját.

Tekintetem csak akkor fordítom oldalra, Zsófiék felé, amikor Judy remegése csillapodni kezd. Roy Zsófi combjai között áll és farka hegyével simogatja Zsófi punciját. Zsófi félkönyéken fekszik, másik kezével a megkaparintott szerszámot dörzsölgeti csiklójához. Amikor azt látom, hogy Roy farka a puncibejárathoz közelít, furcsa érzés remegteti meg belsőmet. Csak milliméterek választják el attól, hogy becsusszanjon. Csak nem féltékenység ez az érzés? Elcsodálkozom magamon, hogy már én is úgy érzem, a becsusszanás pár millimétere a vízválasztó a megengedhető játék és a megcsalás között? Már ennyire belém ivódtak a tongai erkölcsi normák? Szinte megkönnyebbülést érzek, amikor látom, hogy a pár milliméter megmarad. Roy továbbra is csak kívül simogatja Zsófi csiklóját és nagyajkait, kezével is besegít és Zsófi Roy-ra emelt hálás tekintetén a holdfényben is látszik a csillogás, amit csak a hirtelen kitörő orgazmus homályosít el. Rázkódása közben sem engedi el zsákmányát és még néhány remegő kezű húzás után – a már ismertnek mondható hangos hörgéssel – Roy is elsült.

Úgy látszik, Judy-nak, aki mostanáig élvezettel figyelte Zsófiék ténykedését, megtetszett az ötlet és farkamnál fogva széttárt combjai közé húzott. Miután a kőpadhoz érkezés óta én még nem élveztem el, igen keményen vetettem magam a csatába. Figyeltem arra, hogy farkam hegyével csak a csiklóját simogassam, ha nagyajkai közé furakodtam, ne hatoljak a hüvelyébe, csak simogassam vele az édes partnert. Néha, amikor a hegyén már éreztem a hüvely bejáratát, igen nagy erőfeszítésembe került a mozdulat be nem fejezése. Most éreztem rá, milyen önfegyelemre volt szüksége Roy-nak. Ha neki sikerült, nekem is be kell tartanom az íratlan játékszabályokat.
Amíg ezen morfondíroztam, Judy-ba visszatért a heves izgalom. Már éreztem rajta, hogy készen áll a következő orgazmusra. Roy odahajolt hozzá és megcsókolta. Közben Zsófi körbeúszott minket és a másik oldalról Judy melleit simogatta, csókolgatta. Ez a sokoldalú kényeztetés Judy-t gyorsan juttatta el a következő csúcsra, aminek hangos sikítással adott hangot. De milyen hangot! A lagúna lakói most már biztosak lehettek benne, hogy a kiabáló őrült teknős megharapott egy sellőlányt.
Látva Judy élvezetét, már bennem is erősen feszült a vágy, és amikor előző feladata végeztével Zsófi is farkam után nyúlt, a két kedves, nedves kéz simogatásának hatására én is hamarosan elélveztem.
Még egymáshoz bújva, egymást simogatva pihegtünk egy kicsit, majd a kibontakozva a gubancolódásból készültünk a következő úszásra, most már vissza a házhoz. Csak Zsófi jegyezte meg csendben:
- Nekem még tartoztok egy orgazmussal.

8.

Hazaúszás közben utánaszámoltunk (bár nem volt könnyű egyig illetve kettőig elszámolni) hogy igaza volt. Roy és én megígértük, hogy a hiányt otthon pótoljuk.
Visszaérve egy gyors törülközés, a lányok pezsgője és a mi whiskynk után körülfogtuk Zsófit, megemeltük, bevittük a hálószobába és máris az ágyon feküdt. Nem tudom véletlen volt-e vagy nem, de széttárt combokkal esett a King Size franciaágyra, gombocskája kíváncsian csillogva tekintett ki nagyajkai közül. Nem is hagytuk sokáig kétségek között, felváltva mindhárman megcsókolgattuk, megszívogattuk, közben száját és melleit is kényeztetve szinte körtáncot jártunk körülötte.

Én éppen a cicijeit csókolgattam, Judy a száját és Roy munkálkodott a punciján, amikor teste megfeszült és a „most… most… ne hagyjátok abba...” kiáltás jelezte, hogy hagyjuk már abba az idétlen rohangálást. Nem tudom, Roy kiváló technikáját vagy Zsófi rendkívüli izgatottságát jelezte a gyorsvonati sebességgel érkező orgazmus. Még egyet fordultunk, én a puncijához, Roy a szájához, Judy a melleihez érkezett. Még erősen szívogattam csiklóját, nyelvemmel végigsiklottam a résen, behatoltam a bejáratán, és ott forgolódtam, majd vissza, mindaddig, amíg teste teljesen el nem ernyedt. Érezve, hogy vége, felemeltem a fejem, felálltam, és elképedve láttam, hogy az elernyedés oka a Roy-jal folytatott heves csókolózás volt. Fennakadt tekintetemet látva, Judy azonnal hozzám fordult:
- Nem mondtam még, hogy ma velem kell foglalkoznod? – és az ágyra lökött, ő fölém kerekedett, és mi is csókolózni kezdtünk. Édes ajkai egy pillanat alatt elfeledtették velem előző aggályaimat. Sőt, keze már újra kezdte élesztgetni férfiasságomat.
Már kezdtem volna újra belelendülni, amikor Roy mély hangját hallottam:
- Ha tudtok egy kis szünetet tartani, csatlakozhattok hozzám egy whiskyre.
Nekem már kezdett egy kicsit a fejembe szállni, de mire meggondolhattam volna magam, Zsófi – mint egy jó háziasszony – már hozta is a két whiskyt és a két pezsgőt.
- Most már szeretnék egy faszt is magamban érezni – súgta Zsófi a fülembe, amikor a tálcát elém tartotta. És már tovább is lépett.

Döbbenten figyeltem. Ez most felszólítás volt vagy engedélykérés? Elbizonytalanodtam. Sajgott bennem a gondolat, hogy mégis engedélykérés. Amennyire ködös agyam engedte, elgondolkodtam: miért is zavar a kérés? Én is vágytam Judy-ra és akkor előttem sem állna akadály. Lehet, hogy életem egyik legszebb napja kerekedhetne belőle. De hiába az érv, az aggodalom mégis sajgott, annak ellenére, hogy nem kellett attól félnem, hogy Zsófit tartósan el lehet csábítani tőlem.
Judy sem oldotta fel zavaromat:
- Most egy kicsit visszaadlak Zsófinak, de nem végleg mondtam le rólad.
Amikor ezt a mondatot befejezte, a teraszról a szobába néztem, ahol Roy már hanyattfeküdt az ágyon és csak abból láttam, hogy nem az alkohol ütötte ki, hogy farka keményen ágaskodott az ég felé. Ebben persze Zsófi kézimunkája is szerepet játszott. Akkor kezdett tisztulni a kép, amikor Judy egy gyors puszival otthagyott és Roy fölébe kerekedett. Ahogy Zsófi elkezdte beleigazítani punájába az ágaskodó szerszámot, már sejtettem, mit terveztek el a lányok.
- Neked meghívót küldjek? – kérdezte Zsófi széttárt combokkal.
Meghívóra nem volt szükségem, de némi finom simogatásra igen, hogy a többszöri élvezet és a többszöri whisky után sikerüljön újra felingerelnie férfiasságomat. Viszont amikor sikerült Zsófinak, vágyam az egeket ostromolta. Én is azt éreztem, hogy ezt a napot meg kell koronázni, és már tettre készen érkeztem vágytól illatozó puncijához. Az előzmények után nem volt várható gyors elélvezésem, de azt hiszem ilyen kitartó merevedésemre Zsófi sem számított. Roy és Judy már túl voltak a saját kéjükön, és nagy élvezettel vettem észre, hogy Roy már Zsófit kényezteti, Judy engem csókolt és közben farkamat és Zsófi csiklóját egyszerre simogatta. Amikor Zsófit másodszor rázta meg az orgazmus, Judy már csak velem foglalkozott, és az én élvezetem is mindent elsöprő volt. Nem is tudtam melyikükre nézzek hálásabban. Csodálatos volt. Sok nagy élvezetben volt már részem életemben, de ez – legalább is akkor úgy éreztem – mindent felülmúlt.

9.

Másnap már a repülőn ültünk, hazafelé utazva. A bérelt gépen Zolika és a gyerekpesztra hamar elaludtak a hátsó sorban. Zsófi és én – pedig mi sokkal kevesebbet aludtunk az előző éjszaka – kissé zavartan ültünk egymás mellett a pilóta mögött. Gondolataim Judy körül kavarogtak. Iránta érzet vágyam a köztünk levő kilométerek szaporodásával csak fokozódott. Zsófi zavara jelezte, hogy ő sem felejtette az éjszakát. Végül ő törte meg a csendet.
- Én nagyon szerettem volna. – súgta a fülembe. Nem mondta, hogy mit, nem is kellett, így is értettem.
- Én is – vallottam be.
- És akkor miért nem tettük?
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: