Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Angyali szerető 6. + 18

<!-- @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } -->

Gyomorban kis szikrák, szívtájékon kisülések, lenyűgöző férfiasság, térdmegroggyanás, pupillatágulás.
Kórisme: Alex a közelben van.
Ketie annyira várta, hogy a férfi megjelenjen, azonban azokban a pillanatokban az is megfordult a fejében, hogy hanyatt-homlok elmenekül. Pánikrohammá nem vált az ijedsége, ökölbe szorította a kezét, majd emlékeztette magát, miért van ott.
Alex már első pillanatban megállapította, hogy az új lány az ivóban szexi, de nincs benne semmi különös. Az alakja, ringó járása, rövid és határozott válaszai és kérdései, megszokottak. Persze a kollégáin nem csodálkozott, minden új nő egy friss kihívás! És szerettek hódítani, mint ő maga is. Bár Alex akkor még nem látta a pincérnő arcát, a hosszú, miniszoknyából elővillanó lábakat azonban igen, a kerek vállal, a keskeny derékkal, a formás mellekkel együtt. Vizslató tekintete egészen felmérte a nőt, mintha kirakatban lévő terméket szemlélne.
- Csábos - jegyezte meg a többiekre mosolyogva, akik kéretlenül is várták a reakcióját.
- Szerinted nem egy cukorfalat? Olyan romlatlan dögnek tűnik, akivel még kevesen szórakoztak. De szívesen bevezetném a szex tudományába!
- Romlatlan dög? - húzta fel a szemöldökét Alex. - Nem igen ismerek olyan nőtípust - válaszolta flegmán Gregnek, aki folyamatosan a lányon legeltette a szemét, apró mosollyal szája szegletében.


Ketie kiment a zsaruk asztalához egy notesszel, ujjai közt remegő tollával, felvenni a rendelést, erősen igyekezett nem elpirulni a tekintetek súlya alatt. Főként Alexet próbálta kizárni tudatából.
A nyomozó először a dekoltázsra nézett. A fel s alá süllyedő mellek látványa igencsak ingerlően hatott rá is. A fiúk össze-vissza beszéltek, akár a kiskamaszok, de ő meg akarta mutatni, hogy van ott olyan férfi is, aki nem esik hasra holmi dudától, és hosszú combtól.
- Hölgyem - kezdte, majd felpillantott a lány arcába. Ketie és Alex tekintete összekapcsolódott egy végtelennek tűnő pillanatra, majd egyszerre kezdtek el beszélni, mintha csak ketten léteznének a világon. Nem értették egymás szavát, ezért elhallgattak, Alex pedig elvörösödve, és elképedve csak ennyit bírt kinyögni: - Ketie! Mi a fenét keresel itt?
A többiek eltátották a szájukat, a lány pedig azt hitte, hogy fejbe vágja a férfit az egyik bárszékkel. Sok mindenre számított, például arra, hogy a másiknak majd leesik az álla a csodálkozástól, hogyha meglátja, vagy úgy fog dobogni a szíve, hogy majd szétszakítja az ingét, esetleg térdre esik előtte és úgy kér tőle randevút. Ám ahhoz képest elég lelombozóan alakultak a dolgok, egyáltalán nem olyan semmilyen fogadtatásra számított. Szentimentális lelke még nem változott meg, maradt régimódi, naiva!
- Dolgozom - bólogatott, majd lesimította a kötényét, és a többiek felé fordult.
- Akkor mit hozhatok az uraknak?
Alexben ezernyi kérdés fogalmazódott meg, vajon mi késztette az egyszerű és konzervatívan öltözködő lányt, hogy ekkora változáson essen keresztül néhány nap alatt? Ez a Ketie azonos lenne azzal, aki körmeszakadtáig védte az árva kislányt, és olyan semmilyen volt? Most pedig annyira… Alex nem akarta bevallani, de Ketie pokolian szexisen nézett ki. Pedig nem szerette a vampokat, nem tartotta őket elég kifinomultnak, a lágyságot kereste a nőkben, és a lány minden volt, csak nem a megadás rózsaszín asszonya.


*


- Öregem! Nem hiszem el, hogy ismered a kicsikét! - álmélkodott Greg, amint a lány elhagyta az asztalukat. Persze a többiek azonnal elkezdték Alexet a keresztkérdéseikkel bombázni.
- Mióta ismered, honnan? A nőd volt? Rokonod?
- Nem, nem, és nem! Békén hagynátok ezzel?
- Á, de fene titokzatos vagy - húzta a száját beosztottja. Gregnek nem tetszett a hideg, amivel reagált főnöke. Hogy mitől lett az annyira harapós kedvű?
Alex valóban kitért a válaszok elöl, Ketie pedig amíg összekészítette a tálcára az italokat, és beszólt a konyhába leadni a négy dupla hamburger menüt, végig a hátán érezte a nyomozó kutakodó pillantásait.
Alex egy percig csak szorította ujjait, a semmibe bámult, egyre forrt benne a düh. Nem tetszett neki Ketie változása, sem az, hogy kihívó személyiséggé vált, és a férfiak hetven százaléka bámulta minden kis mozdulatát. Amikor a lány valakire rámosolygott, vagy túlságosan behajolt, kerek feneke az égnek meredt, az ivóban lévő férfiak fütyültek a tetszetős látványnak örülve. A lány észrevehette a reakcióját, mert rájátszott a dolgokra, sokkal többször hajolt úgy, hogy látszódjanak idomai.
- Éhes szuka…- mormolta, ám a többiek pontosan hallották.
- Nem értelek főnök, mi a baj? Annyira morcos vagy, akár egy sündisznó, nekem nagyon tetszik a kislány! - villantotta Greg a szemét Ketie irányába.
- Nem lehetne anélkül, hogy ne folyton a kis pincérlánnyal legyünk elfoglalva? Menyasszonyod van, vagy tévednék?
- De igen, tudod jól, na és? Nem fogadtam szűzi fogadalmat. - A munkatársak ezután csendesebben ettek, Alex fölényesen és nyomatékosan rendre utasította őket, és egyikük sem tudta, mi ütött belé. Greget azonban nem zavarta, Ketieről álmodozott pár napja, a szex is jobban ment odahaza menyasszonyával, amikor a pincérlány idomaira gondolt. Egészen felajzotta, megpróbált hát tőle randevút kérni, ő akarta nyerni a játszmát, esélyesebbnek gondolta magát, mint a zsémbelős Alex.
Amikor Greg nyíltan randevút kért Ketietől, Alex visszafojtott lélegzettel és diadalittas tekintettel várta a visszautasítást, de a lány igent mondott a meghívásra, mindenki legnagyobb meglepetésére!


*


Alex és a többiek akaratlanul is hallották, hol lesz a randevú, és mit ad a véletlen? A nyomozó pont ugyanabban az étteremben foglalt asztalt, Merryt hívta meg vacsorára!
- Hát marad minden a régi közöttünk? - Merry arca lángolt, még jó hogy Alex nem láthatta, bár hangja csengése másként szólt a megszokottnál, a Reggaeval és Alexal eltöltött hármas éjszakát nem tudta kiverni fejéből. Többször felakarta hívni a két férfi valamelyikét, de elodázta a dolgot, azt akarta, a férfiak tegyék meg az első lépést.
A doktornő nem tudta mire vélni az aznapi meghívást, mindaddig Alex nem igen ért rá vacsorázgatni, de igent mondott kis kéretés után, sőt lemondott egy másik randevút, egy fekete hajú fiatalemberrel, csak hogy elmehessen. Alexnél nem talált kívánatosabb férfit, kivéve talán a fiát, akivel szintén nagyon szeretett volna találkozni.
Merry különös gonddal készült az estére, arra is sűrűn gondolva, a férfi hazaviszi, s talán Reggaet sem hagyják majd ki a mókából. Kívánta mindkettőt, de a büszkesége nem engedte, hogy keresse őket. Pedig azóta másra sem vágyott, mint megismételni azt a felejthetetlen éjszakát velük.


*


Ketie megbánta, hogy beleegyezését adta Alex munkatársának csupán azért, hogy féltékennyé tegye a nyomozót. Vajon mit gondolhat róla a férfi? Annál rosszabbat bizonyára már nem, amit addig is. Nem vágyott randevúzni Greggel, ahová pedig a meghívás szólt, a country kocsma, étterem és táncos mulatóhely volt a városban, egyáltalán nem vonzotta. Az új külsejéhez nem illett, a konzervatív Ketinek talán megfelelt volna. Azon kapta magát, régi ruháiból kezd válogatni, a sárga, lábszárközépig érő, virágos ruha azonban úgy állt az átváltozott külsején, mint kis tehénen a balerina szoknya. Sehogy sem illett hozzá, ahogy a többi alkalmi ruhája sem. A lány rájött; az új ruhatárába elfelejtett olyan öltözetet venni, ami különleges alkalmakra megfelelne. Így végül miután letusolt és gondosan kifestette magát, felhúzta a farmerjét, ami tökéletesen kiemelte a hosszú combját, és a kerek popsiját. Háromszor is megfordult a tükörben ellenőrizni, hogy valóban jól áll-e neki. Megfelelő felsőt viszont nem talált, azokban nem akart menni, amikben felszolgálni szokott. Így végül kreatívan egy fekete kis ruhát húzott a nadrág fölé- miután a levágott belőle húsz centit-, és az egyik oldalán felhasítva, csomót kötött rá, kiemelve vékony derekát. A gombok egészen mélyen nyitva maradtak, belátást engedve a fekete csipkemelltartóval fedett kerek mellére, nyakát pedig egy bőrpánton himbálódzó ezüst-strasszos, szív alakú medál emelte ki.
Ketie végül elégedetten rámosolygott tükörképére, majd kissé fanyalogva várta, hogy megérkezzen érte a lovagja.


*


Greg kapós férfinak érezte magát, akire buknak a nők. Talán átveheti Alex szerepét is az őrsön, lekörözi főnökét nőügyekben? A jó öreg Alex, talán veszített varázsából, vagy megváltozott a nők ízlése, és az ő típusáért döglenek? Bámulta magát a tükörben, drága arcvizet locsolt magára, kaján mosolya kíséretében. Feldobott hangulatát még menyasszonya szájhúzogatása sem tudta elvenni, akinek nagyon nem tetszett, hogy újabb munkavacsora rabolja el tőle.
- Nem értem, mire jó ez a sok közös este. - biggyedt le élettársa szája, aki egészen közelről bámulta őt.
Greg dorgálóan nézett rá, szemében szigor, és valami olyasmi. „Ehhez te nem értesz drágám, mert szőke nő vagy.”
- Ne duzzogj Izabella, ha nem mennék, elvágnám magam, mindenki ott lesz, aki számít.
- És mikor érsz haza?
- Idővel. Nézz meg egy jó filmet, vagy olvass, ne várj rám. Amint lehet, jövök. Jó kislány légy.
Egy atyai puszi a homlokra, és Greg be is tette maga után az ajtót.
Vezetés közben csupán akkor tűnt el a mosoly a szája szegletéből, amikor eszébe jutott a főnöke. Valamiért azt érezte, Alexnek nincs ínyére a randevúja Ketivel. Biztosan lefektette már ő is a lányt, különben miért neheztelne rá? A munkahelyen egész délután fújtatott a nyomozó, csapkodott, hogyha szóltak hozzá a plafonon volt, ráadásul főnöke többször is belé kötött, méghozzá gyilkos hangulatban. A végén alig mertek hozzá szólni, robbanni készülő kazánhoz hasonlított az egész száznyolcvan centi feletti jelenség.


*


Ketie csendesen ült az autóban egész idő alatt, míg Greg folyamatosan beszélt a munkájáról. A férfi minduntalan felé pislantott, ugyanazzal az éhes elismeréssel a szemében, mint amikor ajtót nyitott neki, és tetőtől-talpig szemrevételezte őt. Jó kedve elpárolgott, ha arra gondolt; mire jó az egész színház, hogyha csak Alexet akarja?
Amikor a férfival egymással szemközt leültek azon a részlegen, amely három fallal elkülönítve helyezkedett el a mulatozó és táncoló tömegtől, és kivitte nekik a pincérlány az étlapokat, Ketie rájött, hogy egyáltalán nincs étvágya. Kissé feszengett is, egyáltalán nem tudott feloldódni. Akkor pedig végképp összeszorult a gyomra, amikor egy újonnan érkezett pár megállt az asztaluk mellett. Alex és Greg kezet fogott, Merry biccentett mindkettőjüknek. Hang is alig jött ki a torkukon, amikor a páros két asztallal odébb helyet foglalt. Gregben forrtak az indulatok, nem lehetett véletlen, hogy a főnöke és a szőke nő épp ugyanott vacsorázott ahol ők!
Ketienek is az járt az eszében, Alex vajon, miféle játékot űz vele, mit akar azzal elérni, hogy Merryvel odament? A nyomozó szürke nadrágot és fehér inget viselt, a borostája sem hanyagságot, hanem eleganciát sugárzott. Maga a megtestesült férfi, akiről Merry épp úgy, ahogy Ketie, nem tudta levenni a tekintetét.


- Szívesebben jött volna vele? - kérdezte Greg hirtelen vacsoratársától, aki azt sem tudta mit válaszoljon zavarában. A pincérnő már elment, Ketie zöldségtálat rendelt ásványvízzel, míg a férfi marhaszeletet, vegyes körettel.
- Dehogy - rebbent meg a lány szeme. - Miből gondolja?
- Mert folyamatosan őt bámulja, csüng a főnökömön!
- Egyáltalán nem, beszéljen kérem még a munkájáról.
Greg vágott egy fintort, majd megpróbálta bosszúságát véka alá rejteni. Az étel jóízűen omlott szét szájában, és egy idő után annyira belelendült a beszélgetésbe, hogy el is feledkezett Alexról, Ketie azonban nem.
A nyomozó végig magán érezte Ketie pillantását és mosolygott belül, hogy lám-lám, így lesznek a csapdát állítóból csapdába esettek!
Amikor Greg kivitte Ketiet a táncparkettre, sem Greg, sem Ketie nem csodálkozott azon, hogy pár percen belül feltűnt mellettük az Alex-Merry páros is. Sokan ringatóztak a zene dallamára libbenve, a hagyományokat kedvelők körében nagy népszerűségnek örvendett a hely. Züllött egyének, és fiatalabbak nem igen tűntek fel, borsos árak jellemezték a nívót, csinos ruhás, városi elit szórakozóhelyének számított, ahol a cantry-berendezés, a falakat borító lambéria, a retró plakátok, és díszletek, inkább csak a hangulat megteremtését szolgálták. Még egy óriási kaktuszt is beállítottak az egyik sarokba, azonban ezeken kívül semmi vadság nem jellemezte a helyet. A színes fény is csak két színben villogott, sokkal lassabban vetette szórt csillagjait a táncoló alakokra, mint egy diszkóban szokásos.


*


Reggae, ezen az éjszakán folyamatosan a laptopja fölé hajolt, fordított; franciáról angolra. Már több mint egy éve, hogy szerződést kötött egy könyvkiadóval, aki alkalmazta. A franciát a fiú második anyanyelveként beszélte, az édesanyja született francia volt. Reggae ezzel megteremtette saját anyagi függetlenségét és azt, hogy lazán tapossa végig az egyetemi éveit. Amikor pihenésképpen, egy kicsit a hátát a falnak vetette, eszébe jutott az apja és Merry akik aznap együtt vacsoráztak a városban. Vajon Merrynek eszébe szokott-e jutni az a buja éjszaka, amit az apjával hármasban töltöttek el? Mert, hogy neki elég sokszor, olyan keménnyé vált tőle, akár a kő.
A gondolattól azonnal merevedése támadt, jelezve, hogy kapcsolódjon rá az internetre és keressen egy buja szexfilmet. Egy leszbikus pornót választott, azt nézte, lassan a keze lesiklott a lába közé. Befelé szívta a levegőt, miközben a két szőke cicababa egymás, nagy mellét szopta a képernyőn. Szilikon-cicik, de izgatóak. A fényesre rúzsozott ajkat, és a mellbimbót egészen közelről mutatta a kamera -málnaszemre hasonlítót-, Reggae meg is nyalta a szája szélét, annyira szívesen bekapta volna ő is. A mellkasára siklatta a másik kezét, mellbimbója neki is keményen ágaskodott, kicsit benyálazta mindkettőt. Elképzelte, hogy a két lány, két oldala mellett fekszik, egyik szívja az egyik mellbimbóját, másik, a másikat. Heréje feljebb húzódott, pénisze végén megjelent az első kéjcsepp.
A fiú megfeszítette combját, egész teste bizsergett, aranyló fanszőrzetén megcsillant az éjjeli lámpa fénye. Tovább fantáziált, miközben oda-odapillantott a pergő képsorokra. Elképzelte, hogy valamelyik lány megnyalogatná a heréjét, majd szájába venné lassan, finoman forgatva, míg a másik lány makkjára hajolna, nyalva azt körbe-körbe. Keze a farka köré szorulna, és elkezdené neki mozgatni a bőrt a fitymája felett.
-Ó, igen - sóhajtotta Reggae, miközben szempillája lecsukódott. Keze mind gyorsabban mozgott, fantáziája csapkodott. Egyszer megállt, hogy tenyerébe köpjön, és várakozott, nézve a filmet, majd mikor úgy érezte nem bírja tovább, újra elkezdte mozgatni a kezét. Fantáziájában akkorra már egyik lány lovagolt rajta, míg a másik szája fölött guggolt, ő pedig ízlelte szirmai nedvét. Nemsokára gerince ívben megfeszült, ondója a tenyerén landolt, egy része pedig alácsorgott a hasára.
Reggae teste még sokáig érezte az utóhatást, meg-megremegett a kéjtől, kicsi hullámok futottak szép alakján, míg lassan lecsitulva, az álom kerítette hatalmába.


*


Alex széttudta volna tépni Greget, amikor az egy lassú számnál, túlságosan közel vonta magához Ketiet. Bizonyára a lány élvezte, de ő nem bírta elviselni.
- Cseréljünk! - forgatta Merryt Greg felé, és Ketiet magához húzva. A lány szíve azonnal heves dobogásba kezdett, a férfi, erős tenyere égette vállát, és az egész teste bizsergett a fölé magasodó alak miatt.
- Hogy van ma este kislány? - duruzsolt a fülébe Alex gúnyosan, ami miatt Ketie azon gondolkodott; illő lenne-e bokán rúgnia a másikat.
Merry kezdte érteni, mire megy ki minden. Ám nem dühöngött, amiért Alex a kis játékához használta fel, mert nem olyan fából faragták, hogy megadja magát olyasfajta érzelemnek. Megértette, hogy a lánnyal szemben, aki az utolsó találkozásuk óta szex-istennővé változott, semmi esélye. Nem azért, mert jobb vagy szebb, mint ő.
Nem.
Csupán, csak, mert Alexnek a lány jelentette a kihívást per pillanat. Ő már meg volt a nyomozónak és való igaz, mindig kapható a számára. Nem eléggé izgalmas és küzdelmes a hódítás, ami egy férfiak mozgatórúgó, inkább az kellett neki, akiért harcolni kell!


Greg haragja kezdett elpárologni, amikor Merry kék szeme az övébe fúródott. A nő ugyan idősebb volt Ketienél, de cseppet sem rosszabb bőr. Sőt, volt neki egy olyan eleganciája, amivel a másik lány nem rendelkezett. Azon kívül Merry igen szép és kívánatos, a szőke hajával és a pompás alakjával. Amikor összesimulva ringtak, a nő megnyalta a fülcimpáját, a keze pedig rászorított merészen a fenekére! Belevaló és lényegretörő asszony, nem is vágyott akkor már másra Greg, csak forró perceket a merész hódítóval eltölteni. Merry mintha olvasna gondolataiban, a lehető legjobbat ajánlotta fel.
- Menjünk innen Greg, hagyjuk a turbékoló szerelmespárt! Mutatok magának valami csodaszépet - súgta kicsivel később. Greg, csak odaintett Alexnak, majd Merry karját fogva kisétált a helyről, úgy, hogy Ketie csak félóra múlva vette észre, a nyomozóval maradt. Majd elolvadt mindene, bizsergett, mellbimbója kinyomta felsőjének anyagát, lába között nedvesen vágyakozott. Alex tudta mit csinál, a kemény férfiasságát tánc közben oda-oda nyomta a lány hasához, akinek a pulzusa őrült iramban vert, lábai pedig össze akartak csuklani, a lépéseket is elvétette.
- Ketie, mondja, ugye kíván engem?
- Egyáltalán nem! - vágta rá a lány azonnal, villogó szemekkel.
- Nem füllent? Lássuk csak! - Alex lehajtotta a fejét, miután a parkett szélére, a félhomályba vezette a lányt és a szája Ketie ajkát kereste. Borzongatóan finomra sikerült, amikor összeért a szájuk végigfutott rajtuk valami finom és rettentő izgató, Ketienek minden érzéke életre kelt. A nyomozó tapasztalt férfi lévén, mindezt pontosan érzékelte, hiába próbálta a lány titkolni mit érez, átlátott a szitán.
Ketie csók közben megpróbálta visszafojtani nyögését, csillapodásra bírni zakatoló szívét, de nem engedelmeskedett a teste, méltón mutatta; mennyire kívánja a másikat. Lába között lávafolyam-szerű forróság ömlött szét, öle felforrósodott még inkább, teste reszketett akkorra. Alex tudta, a lány odáig van érte.
- Maga játszik velem - szakította el a száját Ketie a férfiéról.
- Nem kislány, te játszol velem, amióta csak megismertelek! – csengett Alex hangja kissé rekedtebben és mélyebben a szokásosnál.
- Nagyon megváltoztál. Mondd csak, véletlenül álltál munkába pont az őrshöz közeli ivóban? És ez a nagy átalakulás a külsődön, kinek szól? Mit szeretnél Ketie, a fél várossal összefeküdni, vagy csak velem?
A lány finom kis keze jó nagyot csattan a nyomozó arcán, aki enyhén elvörösödve ragadta meg ezután a lány csuklóját, majd nem túl finoman, rá segítette a kabátját, ezután pedig maga után vonszolta az autóhoz.
- Hazaviszlek!
- Már nem vagyok gyanúsított, hogy parancsolgasson! – a lánynak tágra nyílt a pupillája, de miután Alex kinyitotta neki az autója ajtaját, és enyhe erőszakkal beültette a vezető ülés mellé, nem dacoskodott tovább.
Amint beült mellé a férfi, a szemét kereste sajátjával, tekintete égette a lányt, mosolya cinikusan, hidegen ült arcán.
- Greg helyett ma én foglak kielégíteni, még úgysem voltam soha szűznek álcázott fehérmájú nővel. Mit mondasz?
Ketie akart válaszolni, hogy hagyja békén a férfi. De nem pont azt ajánlotta fel neki, amit céljául tűzött ki? Akkor mégis, miért érzi keserű epe ízét a szájában?
- Nem kell válaszolni, kislány. Ma megkapod ezt! - Alex a férfiasságára fogott, ami miatt Ketienek fel kellett volna háborodnia, de Uram Isten! Annyira izgató volt a világ legszemtelenebb és legarrogánsabb férfija, hogy egyetlen szót sem tudott kinyögni, csupán valamiféle gyenge sóhaj hagyta el az ajkát, ami Alexet egy vigyorra késztette. Ó, hogy szerette volna újra felpofozni Ketie! Hová tűnt az ivóbéli énje, aki nagyvilági nőként mosolyog a vendégekre, és minden kisebb beszólásra frappánsan válaszol? És amikor fenék riszálva, magabiztosan hordja ki az italokat, és nem tudja zavarba hozni egy férfi sem? A lány nem tudta, Alex hatalommal rendelkezett felette.


*


Ketie az ismerős épület előtt eszmélt, első reakcióként arra gondolt, faképnél hagyja a férfit és belegyalogol az éjszakába. Valami belső mártíromság párosult a vágyához, miközben azt mondogatta magának; azért sem futamodok meg! Kissé megerősítette lelkét, a szerelem istennőjét - bár nem tudta, hogy hívják-, kérte magában, segítsen túlesnie a tűzkeresztségen, hogy végre megtudja, milyen érzés asszonynak lenni, még akkor is, hogyha lekezelően bánik vele a másik. Annak pontos tudatában, hogy kegyetlen csapdába ejtette Alex, és ő agyalágyultként hagyja magát megalázni. Ketie biztos volt benne, hogy nem létezik a földön más férfi, akinek ezt engedné, de Alex!
- Szamár vagy Ketie, egy nagy bolond! - sóhajtott magában gyötrődve. Ám, ki akarta ismerni a másik fegyvereit, megtudni, milyen a célzó eszköz, és mennyi muníció van, azért, hogy fel tudjon majd fegyverkezni kellően, amikor eljön az ideje a visszacsapásnak!


 


Folyt. köv.


Sea Miller

Előző részek
4997
Az irodában Alexnek feltűnt, kollégái egymás közti ugratása, fogadásokat is kötöttek, melyikük hódítja meg elsőnek a Két pecsét új pincérnőjét.
- Beszállhatok én is? - kérdezte a kis csoport mellé lépve, mire mindenki elhalkult, mert Alexel a legtöbben nem tudtak versenyezni, a nők elsőre mindig őt választották, külseje, kisugárzása, minden nőnél kívánatossá tette.
Hasonló történetek
7769
Eva boldogan nyugtázta az üzenetet. Hát nem hiába jött ide. Felment a lakosztályba, beült egy kád, forró vízbe, majd mikor már teljesen átjárta a jótékony meleg, felfrissülve ült le a fésülködő asztalhoz, hogy végre ismét igazi nőt varázsoljon magából...
4479
Most zuhanyozzál le, aztán irány a szülői ház. Utólagos engedelmeddel haza telefonáltam, hogy előkészítsem a terepet. Csak azt mondtam, hogy összevesztetek Adammal és te, ott hagytad...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Pusheen ·
Hú,de egyszerre voltunk jelen !

Marokfegyver ·
Szeretem, ha van mit olvasni - regényméretű -, és ha leköt, amit olvasok, s persze szórakoztat, mint a kórisme és a cselekmény alakulása. Ezekkel minddel kielégítettél, tetszett!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: