Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Angyali szerető 10.

<!-- @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } -->

Alex egy bárba menekült. Félig kigombolt ingben, laza szövetnadrágban, nyakkendő nélkül, a mellkasán kivillanó, göndörödő szőrrel, leste a megfelelő áldozatát. Lehengerlően jóképűen festett, akadtak is hódolói, akik majd megvesztek, hogy megismerkedhessenek vele.
Alex mégsem volt elégedett.
A fia alig akart szóba állni vele, Ketie az ivóban nyíltan flörtölt mindenkivel és olyan nőszemély látszatát keltette, mint akin már a fél város végigment. Pedig csak ő egyedül, de ezt rajta kívül senki nem tudhatta. Amikor pedig Greg megjegyzéseket tett a lányra ebéd közben - és az egész társaság azon röhögött-, majdnem képen vágta a kollégáját. Ám nem akarta kimutatni, hogy tulajdonképpen bántja a dolog, úgy tett mintha szörnyen viccesnek találná ő maga is az agyalágyult poénokat.
A lány fölényesen viselkedett vele, és keresztül próbált rajta nézni többször is. Alex faarccal vette tudomásul, sőt, úgy tett mintha csöppet sem érdekelné. Ezt saját magával is sikerült elhitetnie egy darabig, de amikor még délután, hazafelé menet is arra gondolt milyen bársonyos is a lány bőre, és eszébe jutott, mennyire odaadóan fonta köré a lábát, kezdett dühös lenni. Szerette volna elfelejteni, így a legjobb módszernek találta, ha sürgősen egy másik nővel vigasztalódik…
- Akkor hajrá Alex! - mondta magában, majd elindult a szinglik közül a legszőkébbik felé.


*


Ketie nem értette a doktornő miért keresztezi az útját, a sors több szálon is összehozta őket, ami felettébb bosszantotta! Egyszerűen képtelenségnek tartotta, hogy pont Merry legyen a vetélytársa, nem csak Alexnél és R-nél, de még a kislány örökbefogadásánál is! Hát mit vétett, hogy Miss intellektuálissal kell harcolnia?
- Ez sok, ez nagyon sok! - kiabálta az utcán nem törődve a felé bámuló arcokkal. - Ha a csöppség beszélni tudna, megmondaná, hogy engem akar, csakis engem....


*


Alex hazavitt nem egy, hanem két nőt is ezen az estén. Néha csinált ilyesmit és mindig nagyon jól szórakozott, de amikor hajnalban kimerülten feküdt az ágyban és végre a két lány elaludt, egy cseppnyi elégedettséget sem érzet, egy fikarcnyit sem… Erről is az a kis vadóc tehetett, mert még akkor is az ő arca, és az ártatlannak tűnő, hatalmas, barna szeme jelent meg előtte. Csupán testek feküdtek mellette, a lelkük nem érdekelte őt, odaadták magukat neki a játékban, amit hárman zavartak le. Alex már akkor alig emlékezett valamire, alig várta, hogy a lányok felébredjenek, és eltűnjenek az életéből. Bevillantak képek, ahogy az egyik lány térdel előtte és a farkát kényezteti, míg a másik a mellbimbójára hajol, miközben a kemény fenekét gyűrögeti. Szerette a többes hatású kéjt, ha minél több helyen érezhette a gyönyört.
Később cseréltek a barátnők, utána pedig egymás mellett tették szét neki a lábukat az ágyvégen ülve, ő pedig hol egyikbe merítette a vesszőjét, hol a másikba. Egy szőke hajú bestia, és egy barna hajú, mindkettő teltkarcsú és nagy mellű. Miközben kefélte őket, egymáshoz hajoltak, csókolóztak nyöszörögve, nem izgatta fel jobban, olyan elcsépelt forgatókönyvnek tűnt. Arra azonban megfelelt, hogy teste kiadja magából a felgyülemlett energiát és a heréjét feszítő spermiumot.


*


Ketie nem is tudta, hogy élte túl a másnapi műszakot, minden sötét veremnek látszott, ahol csak bizonytalanság várja. Azon a napon hála Istennek Alexék nem az ivóban ebédeltek, így legalább vele és a kollégáival nem kellett konfrontálódnia, és tűrnie a piszok Greg szégyentelen vicceit és viselkedését.
Amikor végre hazaérve a fürdőkádban elnyújtózott, épp azt tervezte, bemegy a gyerekotthonba, de megzavarta a jól hallhatóan berregő hang. Csengettek! Sosem kereste senki, még a postás sem volt rá kíváncsi. Ketie bosszúsan és kíváncsian emelkedett ki a kellemes és illatos vízből, mivel a csengő folyamatosan és erőszakosan szólt. Így nagy sietve csak egy törölközőt tekert maga köré.
Kukucskáló nem volt az ajtón, és ezt igazán sajnálta, kénytelen- kelletlen kicsire nyitotta az ajtót, nem tudta kire is számíthat.
- Szia! Nálam van minden papír! Engedj be, összeházasodunk holnap délelőtt tízkor! - Reggae arca elszántságot tükrözött, és már nyomta is befelé az ajtót. Ketie csak állt enyhén elnyílt ajkakkal és belekerült a szőke, fiatal férfi bűvkörébe, aki tetőtől-talpig végignézett a puha, fehér frottírba tekert testén, ami előtt kisebb tócsában olvadozott a fehér hab.
Reggaenek az emlékeibe idéződött az a forró éjszaka, amikor a lány majdnem az övé lett. Hogyha az apja, akkor nem ugrasztja szét őket arra hivatkozva, hogy Ketie esetlegesen gyilkos, ma talán boldog párt alkotnának. Szinte érezte a fiatal nő ízét a szájában, az odaadó ölelését és halk sóhajait.
Ahogy most ott áll előtte a nagy őzike szemével, levetkőzve minden vampságát, és amint a szemében tükröződött a saját nőiességének mivolta, Reggae nem tudott másra gondolni, csak arra, hogy nagyon akarja őt. Egy másodperc lehetett, míg mellette termett, Ketie ha akart volna, sem tudott ellenállni. A karja automatikusan ölelte a karcsú, magas test vállát, a lábán a szép izmok megfeszültek, amikor felágaskodott, hogy a szája közelebb lehessen a másikéhoz. A csók nem esett rosszul neki, és azt sem vette észre, hogy Reggae már a földre ejtette a frottír anyagot, és lassan, de biztosan közelednek a kanapé felé.
A lányban ott motoszkált a gondolat, hogy övé lehet a kislány, hogyha a fiú feleségül veszi, de akkor miért jut eszébe mégis Alex, amikor Reggae bármiben felveszi vele a versenyt? Amikor R finoman a kanapéra döntötte, és a súlya ránehezedett, betakarva őt egészen - és a másik morgott, nekifeszítve a kemény ágyékát-, Ketie bebeszélte magának, hogy akarja a szeretkezést. Reggae kezei mindenhol ott voltak, mohón kutatták a női teste vonalait, domborulatait, és minden porcikáját.
Az ifjú férfi az ülőalkalmatosság elé térdelt, amikor a lány kerek mellét szívogatta egészen addig, míg az a vágytól nem kezdett el sóhajtozni. Amikor lejjebb vándorolt a nyelvével és apró, égető csíkot húzott a lány testén, Ketie felsikkantott amint a nyelv a köldöke alá ért. A fiú ekkor felnézett a fátyolossá vált tekintetbe, és kimondhatatlanul tetszett neki a látvány. Szelíden széjjelebb tette a lány lábait, és beletemetkezett közéjük.


*


Alex nem találta otthon a fiát, ami nem is lett volna baj, ahogy az sem, hogy eltűnt a garázsból a Buickja, de az már egyáltalán nem volt ínyére, hogy az ajtaját tárva-nyitva találta annak a kis tölgyfaszekrénynek, amiben a fontos iratokat tartották, és a fiókok is sorban ki voltak húzkodva. A szerződések, megőrizendő dokumentumok pedig szétdobálva! Valaki nagyon keresett valamit!
Alex nem gondot idegenkezűségre, szemmel láthatóan Reggae tette, az illata is még ott lebegett a helyiségben. De miért, mit keresett a fiú? Megrázta a fejét.
- Nem, az nem lehet! Nem lehet, hogy Reggae a tiltása ellenére, megkereste az anyakönyvi kivonata másolatát - mert nála is volt minden fontos dologból egy példány baj esetére -, és beadta a kérelmet a házasságkötésre!
- Reggae agyonverlek!


Amikor Ketie már ahhoz a ponthoz ért ahonnan nincs visszaút, és a kéj kezdett a gerince tövében összpontosulni, hirtelen, hangos csattanással kivágódott a bejárati ajtó.
Reggae alig akarta elhinni, hogy az apja a nyomában jár. Az arcán rángatózott egy izom, de ugyanúgy ott maradt térdelve a kanapé előtt, mint előtte; Ketie lábai között. A lány felsikkantott, amikor a nyomozó az ajtó mellett földbegyökerezett lábal állt, és bámulta a meztelenségét. Leakarta vetni magáról a szőke fiút és eltakarni magát, de Reggae a legkisebb hajlandóságot sem mutatta arra, hogy ezt megengedje neki. Sőt, egyik tenyerét a combjára nyomta, mintha oda akarná cövekelni, ahol van.
Alex arca pipacspiros lett majd bíbor, a végén pedig már-már lilában játszott. Ilyen in flagrantira azért nem számított! A nappali fényben elé táruló meztelen, széttárt lábú Ketie sokkoló hatással volt rá. Egyszerűen csak állt és meresztette a szemét a hosszú combokra, a kis háromszög rejtekére, a formás mellekre, és a hatalmas őzike szemekre, amiben most ott ült a riadalom.
Aztán felocsúdott és ordítani kezdett.
Mérhetetlen harag gyűlt a szívébe amikor Reggae szemlátomást magának követelte a lányt, és olyan arcot vágott, mint akinek megsértették a felségterületét. Alex nem gondolkozott amikor a fiának esett, mert ha megtette volna a helyzet mérlegelését, nem kapott volna Reggae akkora jobb egyenest féltékenységből, hogy az orra vére is elered.
- Ezt ne! - sikoltotta Ketie, Reggae pedig a szédült és kábult állapotában is tudta, nem fog visszaütni, nem akarja az apját bántani. Nem azért mert erősebb nála valamivel, és az akadémián kiváló oktatást kapott a közelharc csinjáról-binjáról, hanem mert szerette, és rajongott érte.
- Apa miért csinálod ezt? Egyszerűen nem értelek! - Alex beletúrt a hajába és elszégyellte magát, amikor Ketie szemébe nézett, amiből iszonyatot olvasott ki.
- Nem tudom ... – Alex a fejét rázta majd sarkon fordult és otthagyta a két fiatalt, akiknek a szerelmi légyottját sikerült teljesen elrontania.
- Menj most! - Rázta a fejét Ketie. Nem is tudta, hogy gondolhatta komolyan, azt hogy Reggaehez megy feleségül. Az a kicsi lány annyira belopta magát a szívébe, hogy meggondolatlanul, és minden akadályt félre állítva akarta őt…
Belenézett a gyönyörű szemekbe, a szabályos, kimondottan szép férfi arcba. A fiút nem tudta mi késztette a házasság ígéretére, annak ellenére, hogy az apjával végigszeretkezett egy egész éjszakát. Talán a versenyszellem, amiért egy ilyen pompás példánynak számító férfi az apja. Lehet, Reggae nincs tisztában saját értékeivel?
- Szóval még is ő kell? - nézett a szemébe szemrehányóan Reggae, akinek az arcát borító pír, még a Ketie arcán lévőnél is jobban vöröslött.
- Nem tudom - simogatta a mezítelen talpával a bolyhos, fehér szőnyeget a lány. A sóhaj szaggatottan szakadt ki a mellkasából.
- Az apádnak igaza van, nem köthetjük össze az életünket, csak mert én örökbe akarom fogadni a kislányt! Talán nem is vagyok érett a gyerekneveléshez. - A lány egyszerű szavai szíven ütötték Reggaet, a haragját is csillapították valamelyest, de mégis igazságtalanságot érzett, és azt, hogy Ketie játszik vele.
- Talán eldönthetnéd, hogy mit akarsz! Ha nincs ló, jó a szamár is, kedves Ketie? Megérdemelnéd, hogy adjak két hatalmas pofont és elvegyem azt, amit már másodszor sem kaptam meg apám miatt. De tudod mit? Tartsd meg magadnak! Valóban rossz ötlet volt az egész házasság! Akár hálás is lehetnék apámnak!
Az ajtó nagyot csattant Reggae mögött, aki fiatalos haragjával, a hosszú lábaival hamar leért és két percen belül már a jármű, amit vezetett, a város autópályáját szelte. A száguldozás közben azon gondolkodott, mikor lesz ő is annyira ellenállhatatlan és macsó, mint az apja.


Folyt. köv.


Sea Miller

Folytatások
4368
- Szereted a gyerek apját?
Ketie tekintete megtelt könnyel, keze ökölbe szorult. Az átkozott! Miért pont ezt kérdezte?
- S z e r e t e m.
Alex megszédült. Hát elkésett rég!
- Értem - felelte csendesen, majd vetett egy utolsó pillantást a lányra, és a bejárat felé fordult. - Akkor ne haragudj - nézett hátra- tévedtem, amikor azt hittem, úgy gondoltam, hogy mi esetleg még…Szóval legyél boldog és vigyázz magadra!
Előző részek
5101
A megduzzadt férfiasságát a lány combjának nyomta, aki kéjesen felnyögött. Ekkor hirtelen abbahagyta a csókot és egy lökéssel arrébb taszította magától Ketiet, aki azt sem tudta hirtelen hol van. Hiányzott minden porcikájának a férfi.
- Látod fiam - nézett cinikusan Alex Reggaere - ezért ne vedd el! Velem akar kefélni!
4288
- Zaklatott vagy, nem tenne neked most jót a magány. - A lány enyhén elpirult, akkor viszont teljesen vörös lett, amikor a fiú, egy csésze kávét elé téve a konyhapultnál megkérdezte, ki is a vőlegénye.
- Nincs. - hukk. Ketie csuklani kezdett, mint mindig, hogyha rossz fát tett a tűzre. Reggae, keze megállt a levegőben, majd csak pár pillanat múlva esett a feje tetejére, hogy végigsimítsa a szőkén ragyogó, copfba fogott haját.
- Te füllentettél az igazgatónőnek? - kérdezte megkönnyebbülten,...
Hasonló történetek
4839
A fehér mezes New Yorki csapat védvonala mögül előretört ez a viszonylag magas kb. 180 cm magas leomló barna hajú lány. Arcán néhány piros folt volt. A meze karja felszakadt és a térdét is lehorzsolta egy esés következtében...
4415
- Nem, sőt legyen szíves a feleségemnek se szóljon, hogy itt jártam. Meg akarom lepni.
Elővette a legcsábosabb mosolyát és egy húszdollárost csúsztatott a pultra, majd távozott. Beült egy gondolába, és a főtérre vitette magát. Beült a vendéglőbe, és szép komótosan megebédelt. A mosdóba kimenés ürügyén alaposan körülnézet...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Pusheen ·
Nagyon érdekes rész,nagyon tetszett,gratulálok!:)

nagyaniko ·
:heart:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: