Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Angyali csók

Nem ismertem a várost, csak átutazóban jártam arra. Akadt némi könnyen szerzett pénz a zsebemben, aminek a fenekére akartam verni. Amikor megkérdeztem néhány helyi srácot, hogy hol találok egy rendes kocsmát, akkor ők rögtön rávágták, hogy csak egy valamire való lebúj van a környéken, az Angyalok Tanyája. Útbaigazítottak, azt mondták nem téveszthetem el a helyet. Igazuk volt. Már messziről hallottam az alkoholgőzös, harsány lármát, ami élesen hasított keresztül az éjszaka csöndjén. Addig követtem a zenét, amíg az egyik sarok után fel nem tűnt a tivornyatanya.
Egy viszonylag jó állapotban lévő hangárszerű csarnokot alakítottak át kocsmává. A méretéből ítélve több száz ember befogadására is alkalmas volt a hely. A hangzavar alapján a mai buli teltházas lehetett. A hangár előtti placc tömve volt autókkal és néhány szemrevaló motorcsodával. Az épület tövében elhelyezett reflektorok fénycsóvái egymást kergették a fekete ég alján. A bejárat előtt két társaság verekedett éppen. Üvegcsörömpölés zaját és pofonok csattogását fújta felém a szél. Odább néhány részeg fazon egy kultusz-rock számot énekelt telitorokból. Nyelvük bele-bele tört az egyszerű szövegbe. Az egész kültéri kavalkádhoz hozzákeveredett a csarnokból kihallatszódó torz rock zene.
Elégedetten bólintottam. Kedvemre való hely.
Amint beléptem arcon csapott a tömény cigarettafüst és a savanyú sörszag zavaros elegye. A hangfalakból keservesen síró gitárfutam ordított; fülem bedugult a hirtelen hangnyomástól, mellkasomban a dob dübörgött. A csarnok zsúfolásig megtelt emberekkel. Minden asztalt körbeültek és a terem szélén lévő boxok is foglaltak voltak. Átvágtam a tömegen és egyenesen a bárpulthoz mentem. Szerencsémre egy szék éppen felszabadult. Gyorsan lecsaptam rá és intettem az egyik csaposlánynak, hogy rendelnék.
- Ide mi lesz? – kérdezte fülét felém fordítva, hogy hallja a válaszom a hangzavaron keresztül is.
- Dupla Jim Beam tisztán és egy Heineken – mondtam.
Elegem volt az olcsó vodka és a pancsolt szeszek gyomorforgató másnaposságából, a langyos sörök keserűségéből. Rendes italt akartam és ezt ma este meg is tudtam fizetni. Egy tiszta poháralátétet tett elém, a fagyasztóból pedig egy whiskys poharat vett elő. A hideg üvegpohár falát fehér jégréteg kúszta körbe, ahogy a levegő párája ráfagyott. Ügyesen szalvétába tekerte a poharat, majd félig megtöltötte bourbonnal. A jegeshordóból kivett egy üveg sört, a pultra tette majd rutinosan fél kézzel kinyitotta. Hangos szisszenéssel szabadult ki a szénsav a palackból. A hűvös üveg fala azonnal gyöngyözve izzadni kezdett a terem fülledt levegőjén. Meglepődtem a kiszolgáláson, nem vártam ilyen igényes szervírozást. Kétszer meglögyböltem poharamban a szeszt, hogy átvegye a pohár hidegét, majd egyhúzásra kiittam. Nem volt ideje sem leérni a gyomromba. Éreztem, hogy valahol a mellkasom tájékán vérré válik bennem az ital és az ereimbe ivódik az alkohol. A levegőt kifújtam az orromon – had kényeztessen egy kicsit az szűz, égetett tölgyfahordóban érlelt bourbon alkoholgőze is. Kíséret képen néhány korty sör következett, majd hangos, elégedett sóhajtás szakadt fel belőlem. Mikor felnéztem, kissé zavarba jöttem. A lány még mindig ott állt velem szemben, kezében a whiskys üveggel és egy meghatározhatatlan mosollyal az arcán engem nézett.
- Még egyet? – olvastam le a szájáról a kérdést. Válasz helyett odatoltam hozzá a poharamat. – Még nem láttalak itt – mondta miközben újra töltött. A hangzavarban nem értettem, amit mondott.
- Tessék? – kérdeztem vissza és közelebb hajoltam hozzá.
- Azt mondtam, hogy még nem láttalak itt. Új vagy errefelé? – kérdezte kiabálva.
- Átutazóban vagyok – feleltem. Meglepett, hogy egyáltalán szóba állt velem. A pultoscsajok ritkán érdeklődnek a vendég felől.
- Ó, de sejtelemes – mosolygott cinikusan miközben serényen a pultot törölgette előttem.
- Hé, szivi! Még egy Hubit! – kiabált át a vállam felett egy nagydarab, szakállas férfi.
- Várj a sorodra! – szólt vissza flegmán a lány a pult mögül.
- Ne vágj már úgy fel a vizezett piádra! – horkant a szakállas. Láttam, hogy a női arcot a düh vörös pírje borította el.
- Azt mondod, vizezem az italod? Tudod mit… - a lány egy poharat vett elő, megmerítette a hordó jeges vizében és a fószer arcába öntötte az egészet. Amaz a hideg víztől és a meglepetéstől szóhoz sem jutott csak tátogott, mint egy hal.
- Nesze a vized! – kiáltotta. – A piádat pedig majd akkor kapod meg, ha az első kettőt kifizetted! Most pedig húzz el innen!
A kövér fickó, hogy leplezze a zavarát nevetést mímelt és úgy nézet körbe a rajta mulató embereken, mintha csak így tervezte volna az egészet. Végül valamit mormogva elvegyült a tömegben.
- Nem értenek a szóból – mondta a csaposlány a győztesek mosolyával az arcán, majd elviharzott a többi szomjas vendéget kiszolgálni.
Tetszett a karakán stílusa és a nőies talpraesettsége. A korát nem tudtam volna megmondani, úgy harminc körülire saccoltam. Hosszú barna haját hátul copfba fogta, kerek mélybarna szemei határozottságot és életerőt sugároztak. Kissé ovális arca, egyenes, de mégis finom arcvonásai szolid kurvás külsőt kölcsönöztek neki. Fiatalos, izmos testéből ruhája épphogy takart valamit. A simulós alig-valami rövidnadrágja szorosan tapadt fenekére, kiemelve annak kerek formáját. Hátsója harmonikus átmenetet képzett íves csípője és izmos combjai között. Felül ujjatlan, mélyen dekoltált atlétatrikót viselt, ami dús, kerek melleire feszülve hűen követte teste vonalait. Mivel nem volt rajta melltartó a vékony pamuttrikó sejteni engedte kis bimbóudvarát és az annak közepén meredező, kemény mellbimbóját. Egész lényéből tömény szexualitás és vad erotika sugárzott. Úgy éreztem, belé tudnék szeretni, ha hagyná – nem lett volna nehéz. Elhessegettem ezt a gondolatot. Az ilyen kaliberű nőknél nincs sok esélye a magamfajtának. Inkább ittam tovább.
A nagy tömegben láthatatlanná váltam. A pulton könyökölve szopogattam a sörömet és egykedvűen eregettem a füstöt. A második whisky lassan megtette a hatását. A nyüzsgő hangorkán tompa, monoton morajlássá fakult. Jótékony zsibbadás áradt szét az agyamban, kegyesen elfedve minden zavaró gondolatomat.
Mélázásom közepette egyszer csak arra eszméltem, hogy a barnahajú pultoslány engem figyel. Nem volt feltűnő, de valahányszor felém volt dolga mindig meglopott egy kacér pillantással. Mikor tekintetünk találkozott nem fordította el a fejét. Néhány pillanatig mélyen a szemembe nézett, majd sietett tovább a dolgára. Ahogy a pulton rendezkedett folyton elérte, hogy kezével véletlenül hozzám érjen. Ha a haját igazgatta akkor azt csakis velem szemben csinálta. Ilyenkor felemelte kezeit, hátranyúlt hajgumijához és a szűk trikó még jobban rásimult a melleire. Ő az a fajta nő volt, aki egyetlen pillantásával el tudta érni, hogy a férfi szíve lángra gyúljon vagy ágyéka a vágytól felizzon.  Az enyém már izzott. A farmerom egyre kényelmetlenebbül szorított középtájt. Nem mertem hinni, hogy több is lehet ennél, mint egyszerű flört. Engem nem szoktak nők felszedni. Rég volt már, amikor le tudtam dumálni őket a lábukról. Szexhez is csak akkor jutottam, ha meg tudtam fizetni. De ez most valami más volt. Egészen más. Talán… vonzalom. De miért én? Bárkit megkaphatott volna, akit csak akart.
Egyre kihívóbb pillantásokat vetett felém és mind gyakrabban állt meg előttem. Ilyenkor vagy a melleit nyomta az arcomba vagy a kemény fenekét engedte láttatni azzal, hogy folyton lehajolt valamiért. Már nehéz volt félreérteni mire megy ki a játék. Gyermeki félelem uralkodott el rajtam. Lábaim remegtek a pult alatt, gyomrom összerándult. Úgy viselkedtem mintha még sosem érintettek volna finom ajkak, sosem éreztem volna bőrömön kemény női mellek forró érintését és sosem égtem volna kéjben asszony izzó ölén.
Talán megérezte gyengeségem. Mintha tudta volna, hogy neki kell kezdeményeznie. Elém lépett és elvette kezemből majdnem üres üvegemet. Míg az üvegért nyúlt ujjaival végigsimította kézfejemet. Teljesen beleborzongtam a véletlennek álcázott érintésébe. Ezután a jegeshordóból egy teli üveget vett ki és elém rakta a pultra. Próbáltam komoly arckifejezést erőltetni magamra. Nem akartam elárulni, hogy még életemben nem izgultam ennyire.
- Még valamit? – kérdezte.
Hangjában nem volt semmi feltűnő. Egyedül szemei árulkodtak. Valamit mondanom kellett volna, de egyszerűen nem jött szó a számra. Teljesen leblokkoltam. Zavaromban egy szál cigarettáért nyúltam és mutattam, hogy egy kis tűzzel kisegíthetne. Hatalmas balféknek éreztem magam. Szó nélkül lenyúlt a pult alá és egy öngyújtót vett elő. Meggyújtotta majd felém tartotta.
- Még valamit? – kérdezte ismét, immár félreérthetetlen hangsúllyal.
A láng felet remegő meleg levegőn át teljesen másképp láttam a lányt. Láttam sápadt holdfénybe öltözött vonagló meztelen testét, amint ágyékomon ülve kéj ostromolja. Ujjaival hol haját túrja, hol melleit kényezteti leheletfinom érintéssel. Ajkain nyálam csillog, fenekét kezeim markolják.
Megráztam magam, az alkohol már elbódított. Cigarettám hegye lassan felizzott és hamuszürke füst szállt fel végéről. Tudtam, hogy ez az utolsó lehetőségem. Erőt vettem magamon és amennyire csak lehetett színtelen hangon megszólaltam.
- Amit kívánok az nincs az itallapon – mondtam, aztán csend.
Hosszú másodpercekig csak hallgatott. Egykedvű arckifejezéssel pakolászott valamit a pult alatt. Lehet, hogy elértette volna a célzásom? Vagy talán… én értettem félre az egészet? Nem volt semmilyen flört? Csak a vágy mérgezte meg a képzeletem és elvette az eszemet egy feszes női fenék és két kerek mell izgató látványa? Mit képzeltem, amikor azt hittem, hogy ez a nő engem akar? Egy pillanatra kijózanodtam. Gyorsan számhoz emeltem sörömet és kortyoltam, így védve ki, hogy nekem kelljen megtörnöm a kínos hallgatást. Aztán hirtelen odahajolt hozzám.
- Éjfélre jön a váltóm. Várj meg itt! – mondta és kérdőn az arcomat fürkészte, hogy megértettem-e amit mondott.
Eufória-bomba robbant a mellkasomban. Megkönnyebbülés és remegő lelkesedés áradt szét ereimben. Röviden hallgattam, majd a magamra erőltetett nyugodt arckifejezéssel beleegyezőn bólintottam. Persze, hogy vártam rá! Vártam volna akár sokkal tovább is, mint éjfél. Életem végéig, vagy ha kell még tovább. Lehet, hogy egész idáig csak őrá vártam.
Az órámra néztem, fél tizenkettő. Harminc várakozással teli, gyötrelmesen hosszú perc következett. Az idő lelassult. Élvezte, hogy kínozhat. Talán nem is tette a dolgát. Nem haladt sehova. Lehet, hogy a mellettem lévő széken ült éppen és sörét lefetyelve ő is a bárpult fölé szerelt plazma tévén nézte a hang nélküli fociközvetítést. Érdeklődést mímelve én is a meccset bámultam. Fogalmam sem volt, hogy melyik két csapat játszott. Én voltam az egyetlen a pult mellett, aki nem ugrott fel ujjongva, öklét a magasba tartva, amikor a labda a hálóba került. Akár a hátamon is elvittem volna azt a nyomorult fél órát, csak azért, hogy mielőbb éjfél lehessen. Vártam és szenvedtem. Néha lopva a lányra néztem. Ő serényen dolgozott és egyre másra szolgálta ki a vendégeket. Egy pillantását sikerült elkapnom. Pajkos szemtelenség csillogott szemeiben. Mintha csak azt mondta volna: - Nyugalom, türelem, nemsoká…
Aztán egy pillanatra félrenéztem és mire visszafordultam már nem láttam őt sehol. Eltűnt a pult mögül. Órámon a mutatók a tizenkettes felett majdnem összezártak. Talán már végzett. Ekkor egy fekete hajú, lóarcú pincérlány odajött hozzám és a pult mögül mondott valamit. A nagy hangzavarban csak szófoszlányokat értettem.
-… hátul… raktár… vár… – és egy ajtóra mutatott.
Itt az idő! Elindultam az ajtó felé. Kezeim remegtek, szívem veszettül zakatolt. Mint egy fiú, ki a szüzességétől készül búcsút venni. Ugyan már! Össze kell szednem magam! Egy pillanatra megtorpantam az ajtó előtt, amin nagy tábla lógott: CSAK SZEMÉLYZET. Valamelyik csapat újabb gólt szerzett és a sok balfék egymás nyakába borulva istenítette a gólszerzőt. Kihasználtam a pillanatnyi felfordulást és észrevétlen besurrantam az ajtón.
Egy hosszú folyosón találtam magam. Kétoldalt ajtó nélküli, irodaszerű helyiségek voltak, ahonnan beszélgetés és üvegcsörömpölés zaja hallatszott ki, a legvégén pedig egy zárt ajtó, rajta RAKTÁR felirattal. Végiglopóztam a folyosón remélve, hogy senki sem vesz észre, majd gyorsan eltűntem a raktárajtó mögött. Egy ablaktalan helyiségbe léptem, amiben polcos állványok sorakoztak egymás mellett, rajtuk roskadásig minőségi italok fadobozokban - pezsgők, konyakok, likőrök. Egy légkondicionáló halkan dorombolt a sarokban, hűvösen tartva a levegőt.  A szobában mindössze egy mennyezetről alálógó sápadt fényű, meztelen izzó derengett.
A lány ott állt a raktár végében. Elmosolyodott, amikor látta, hogyan vetettem be magam az ajtón – ma már láttam rajta ezt a mosolyt. A mozdulataim és tekintetem elárultak. Féltem a leleplezéstől, ugyanakkor izgatottság szorította torkom. Hosszú kibontott haja kócosan lógott alá és mint ráma övezte arcát. Szemeivel úgy nézett rám, mint vadász a zsákmányára, mikor már tudja, hogy áldozata fölé kerekedett. Odaléptem hozzá. Közvetlen közelről ittam teste látványát.
- Nos, átutazó, mi hiányzik az itallapról? – kérdezte kacéran.
Most először hallottam tisztán érzéki, búgó hangját. Jéghideg lehelete arcomat érte. Szájában jégkockát forgatott. Tenyerembe fogtam az arcát és hüvelykujjam begyével végigsimítottam egyenes szemöldökét, szelíd arccsontját, telt ajkait. Amikor ujjammal szájába akartam furakodni incselkedve elfordította a fejét.
- Miért én? – tört ki belőlem a kérdés. Erre ő csak felnevetett, majd egy gyors mozdulattal a jégkockát a nyakamnál a pólómba dobta, kisiklott kezeim közül és kuncogva eltűnt a polcok között. A hideg jég úgy égette felhevült bőröm mintha parázs lett volna. Kapkodva ráztam ki a kockát a ruhámból és a lány után vetettem magam. A raktár túlvégében értem utol, a sarokban. Ellentmondást nem tűrve vetettem rá magam és két kézzel a falhoz szorítottam. Nagyot huppant a háta a falhoz érve, de ő még mindig csak mosolygott. Élvezettel nézte indulatom, amit ő ébresztett bennem.
Fejem a hajzuhatagba fúrtam és mélyen magamba szívtam olcsó parfümjének gyümölcsös illatát. Készségesen emelte fel a fejét könnyebb hozzáférést engedve nyaka erogén zónáihoz. Orrom hegyével érintettem bőrét. Vállgödrétől indulva felfelé, lassan végigsiklottam libabőrős nyakán, egészen fülének tövéig. Számba vettem apró fülcimpáját, kissé megszívtam, ízlelgettem, majd halk cuppanással szabadon bocsájtottam ajkaim közül.
- Gyerünk, átutazó! – súgta és keze ágyékomhoz siklott.
Elégedett kéjes sóhajt hallatott, mikor farmeromon keresztül kitapintotta izgalmam csalhatatlan bizonyítékát. Gyengéden végigsimított rajta, makkomnál ujjaival körözött kicsit, majd visszatalált vesszőm tövéhez. Néhányszor még elismételte ezt az őrjítően finom mozdulatsort, azután kiengedte körmeit és végigszántott velük egészen az ágyékomig, ahol gyengéden rám markolt.
A vágytól elvakultan hajába túrtam és egy erős rántással hátrafeszítettem a fejét. Hangosan feljajdult a váratlan fájdalomtól, de nem törődtem vele. Erre ő odalent kellemetlenül fokozta a szorítást. Azonnal kiengedtem ujjaim közül zilált tincseit. Láttam, hogy az iménti erős fájdalomtól könny szökött a szemébe, arca kipirult, tekintete dühös szikrákat hányt. Nem tudtam, hogy mi fog következni. Felpofoz és faképnél hagy, vagy valami egészen vad és szenvedélyes dolog veszi kezdetét. Szerencsémre az utóbbi történt.
Az iménti apró kínzásom nyomán haraggal vegyes kéjvágy lobbant szemeiben. Éreztem rajta, büntetni akar. Övem csatját és zipzáramat úgy rángatta szét, hogy szinte felborított vad mozdulataival. Elém guggolt, lerántotta boxerem és mohón rámarkolt férfiasságomra.
Először kellemetlen érzés volt, ahogy dühétől hajtva megszorított. Felszisszentem, jelezvén, hogy nem jó érzés, amit csinál. Úgy tűnt nem érdekli a fájdalmam. Mikor felpillantott rám, szemeiből azt olvastam ki, hogy így jár, aki nem illendően viselkedik. Végül aztán megszánt és keze lassan ütemes mozgásba kezdett. Durva mozdulatai finom masszírozássá szelídültek, ujjai pedig lágyan fonódtak rám. Rövidesen a gyengéd mozdulatok hatására ölelő markában férfiasságom lüktetve kiteljesedett.
Elégedetten itta tekintetével a látványt, miközben már simogatott, kényeztetett. Ujjaival bebarangolta ágyékom minden szegletét. Néha alig érintett, szinte csak simogatott. A leheletfinom kontaktus úgy hatott, mintha szapora tavaszi eső érte volna bőröm és a lefolyó vízcseppek hűvös bizsergetése borzolta volna idegszálaimat. Gyengéd és érzéki ténykedése felkorbácsolta vágyam. A belsőm remegett, ereimben pezsgett a vér. Kimondhatatlanul kívántam ajkai puha érintését. Ekkor szorosan rám fűzte ujjait és lassan végigmasszírozta farkam teljes hosszában. Az előbuggyanó csillogó cseppek láttán elégedetten sóhajtott fel. Ekkor megkegyelmezett. Száját kitátotta és lassan bevette vesszőmet.
A hideg, húsos ajkak és a hűvös nyelv érintésétől megborzongtam. A hűs intenzív érzése és a becéző nyelv bizsergetése ismeretlen érzéskombináció volt számomra. Hangosan felnyögtem és kis híján azonnal a csúcsra repültem. Nyelvével gyengéden a szájpadlásához préselte makkom, éreztem, hogy finoman szívott, miközben lassan kieresztett szájából, végül vérbő ajkai közül előbukkant izzó dárdám hegye. Sós ízem minden cseppjét kimasszírozta, kiszívta belőlem. Nyálának édes illata kúszott az orromba és láttam a vékony nyálcsíkok kuszaságát elnyúlni ajakai és farkam között. Ezután ajkait gyengéd vákuummal rám feszítette. Mikor már elviselhetetlenül keményre szívott, újra nyelvével izgatott. Néhány körkörös nyalás következett, ami után ismét szájába engedett. Kínzó lassúsággal kezdett ütemes bólogatásba feje, amit keze mozgása hűen követett. Legérzékenyebb pontjaim édes kéjprésben szenvedtek játékos nyelve és hűs ajkai között.
Én habzsolni akartam a kéjt, amit ő csak lassan csöpögtetett nekem. Hogy fokozzam a tempót ágyékommal mozogni kezdtem. Ám ekkor ő abbahagyta ténykedését és fogai karcos érintését éreztem magamon, körmeit meztelen hátsómba mélyesztette. Megértettem a célzást, az ő kezében volt az irányítás. Néhány végtelenhosszúnak tűnő tétlen másodperc volt még a büntetésem mohóságomért, majd miután ez letelt, ott folytatta ahol abbahagyta. Újra nyelvével ölelt és nedves ajkaival masszírozott. Leheletnyivel fokozta csak a tempót. Keze, fejével azonos ütemben húzta-tolta bőröm, amit minden mozdulatsor végén kissé megcsavart. Néha kivette szájából férfiasságom. Ilyenkor nyálától csatakos farkam végén ujjaival őrjítő incselkedésbe kezdett, amihez később nyelvével is csatlakozott. Bőre már elfelejtette a jégkocka hidegét. Valahányszor újra szájába vett, éreztem a forró leheletét és a felhevült nyelve puha érintését. Néha lehunyta a szemeit és halkan nyögdécselt, miközben feje ütemes mozgásától lassú lépésekkel haladtam a csúcs felé. Éreztem, hogy élvezi, amit csinált.
Egyszer csak abbahagyta a gyengéd szopást, ellazította a gégéjét, majd lassan, teljes hosszában bevette a farkamat. Egész férfiasságom eltűnt a szájában. Nem tudtam türtőztetni magam és hangosan felmordultam. Önkéntelenül a hajába túrtam, de most sikerült fékeznem indulatom. Nem okoztam neki fájdalmat. Sosem volt részem hasonló kényeztetésben. Leírhatatlan érzés volt, ahogy elmerültem a még nem tapasztalt mélységekben. Az élmény újszerűsége megsokszorozta az élvezetet. Erősen kellett koncentrálnom, hogy ne menjek el azonnal. Lassan engedett ki torka mélyéről, majd hangos cuppanással leváltak rólam ajkai.
Felnézett rám, hogy lássa bírom-e még.
- Mocskos szuka – lihegtem és még jobban összetúrtam zilált haját.
Ő csak mosolygott - már megint az a győztes mosoly.
Ekkor ledobta magáról ujjatlan trikóját kiszabadítva a textil fogságából dús melleit. Nem tudtam megállni, hogy ne érintsem meg őket. Lenyúltam és finoman megemeltem a két félgömb formájú, kemény halmot. Belebizsergett a tenyerem, ahogy megtapintottam feszes bőrét és kemény bimbóit. Azonban nem sokáig hagyta, hogy élvezzem a helyzetet. Ellökte a kezeimet, elém térdelt, mellei közé szorította hímtagom, majd gyengéd, finom masszírozásba kezdett. Lassan, érzékien mozgatta melleit, amik között könnyedén csúszkált nyálától nedves farkam. Teljesen elvette az eszem a buja idomok között hánykolódó tagom látványa. A hullámzó keblek szorításában hol előbukkantam, hol alámerültem. Rövid kényeztetés után fejét előrehajtotta és annyira kiengedett mellei közül, hogy szájával is elérhessen. Így mellei közül előbújó makkom egyenest ajkai közt landolt. Egy érzéki nyalintás, egy gyors nyelvérintés, majd ismét elvesztem a hullámzó idomok ölelésében. Lehunytam a szemem és teljesen átadtam magam az érzésnek. Magamba szívtam a gyönyört, amit a feszes bőrének siklása, nedves ajkai bizsergetésese és kemény bimbóinak érintése okozott. A hangok, illatok, érzések kavalkádja bódított és már nem vágytam másra, csak hogy végre magamévá tegyem ezt a nőt.
Váratlanul véget vetett az izgatásnak és felállt. Szemeiben izzó szenvedély és elsöprő vágy lobogott. Kézfejével megtörölte szája szélét miközben úgy mért végig, mintha utoljára még meg akarna nézni, mielőtt széttép és felfal, mint egy prédát. Ezután rám vetette magát és elkezdte vadul lerángatni a ruhámat. Segítettem neki, majd ezután ő következett.
Néhány pillanat múlva már mindketten meztelenül álltunk egymással szemben a raktár hűvös kövezetén. Mohó kezeim gyorsan felfedezték testének eddig rövidnadrágja által rejtett szegleteit.
Fazonírozott ágyéka fölött egy tetovált kígyó tekergett, ami egy almába harapott. A kígyó vonagló testén finoman végigsiklattam ujjamat lefelé, az ágyéka irányába. Mikor már majdnem elértem nagyajkait, megálljt parancsolt kezemnek. Kérdőn tekintettem rá az újabb elutasítás miatt. Választ nem kaptam. Helyette az egyik polchoz lépett és egy fadobozból szögletes formájú üveget vett ki. A kupakot lecsavarta, majd lassan a fal felé hátrált. Hívogatón integetett ujjával, hogy kövessem. Engedelmeskedtem. Amint a falnak vetette a hátát egyik kezével szorosan átfogta tarkómat és maga felé húzott.
- Igyál! – súgta és lassan a mellére kezdte folyatni az üveg tartalmát, fejemet pedig ellentmondást nem tűrve a mellei közé szorította. Vadul vetettem bele magam a kemény halmok fullasztó ölelésébe. Nyelvemmel hevesen nyaltam-faltam hegyes bimbóját, kezemmel pedig gyúrtam és szorítottam melleit. Felváltva izgattam, szoptam a két kemény húsgömböt, miközben lenyaltam róluk a borostyán színű szeszt - bőrének sós íze és a bourbon füstös zamata kavargott nyelvemen. Ínyére volt a hév és az indulat. Zihálni kezdett és éreztem mellkasában hevesen tomboló szívét, ami egyre gyorsabban zakatolt, ahogy bal kezemmel ágyékához közeledtem. Már nem állt ellen. Engedte, hogy végre megérintsem. Hangosan felsóhajtott és belekapaszkodott hajamba, amint ujjaim vénuszdombján túl elvesztek combjai között.
Ágyéka már kiéhezetten várta érintésemet. Belefúrtam ujjaim a nedves és forrón lüktető húsba. Duzzadt csiklója kéjre éhesen remegett ujjaim között, kisajkai vérrel teltek. Apró, körkörös mozdulatokkal finoman simogatni kezdtem. Nem kapkodtam, én legalább annyira élveztem a helyzetet, mint ő. Csípője kezem ütemével egyszerre mozdult. Ágyékát kezemhez préselte és egyre vehemensebben túrta a hajamat, szinte már fájt, ahogy tépte a tincseimet. A szeszt bőven locsolta, már nem győztem mindet lenyalni róla. Éreztem, hogy szerette volna, ha durvábbak az érintéseim. Nem kényeztetésre vágyott, hanem vadságra és szenvedélyre. Megadtam hát neki, amit akart. Egy határozott mozdulattal olyan mélyre fúrtam belé ujjaimat, ahogy csak tudtam, a bimbóját pedig erősen megszívtam. Felsikkantott a váratlan mozdulattól és éreztem, hogy lüktetve ujjaimra szorít. A kezem vehemensen zakatolt combjai között. Szinte már féltem, nehogy fájdalmat okozzak neki. Aggódásom felesleges volt. Minél hevesebb voltam és minél durvábban érintettem, ő annál hangosabban lihegett és annál kéjesebben nyöszörögte fülembe halk, pajzán szavait. Nem tartott soká a szenvedélyes masszírozás. Rövidesen egyre erősebb zihálásba kezdett, csípőjét pedig úgy dobálta, hogy majdnem kicsusszantak belőle ujjaim. Az italt már öntötte magára és arcomat teljes erővel szorította melleihez. Egyre féktelenebbül vonaglott, majd fejét hátravetette és egy hosszú kéjes sóhaj szakadt fel belőle. Hüvelye többször ütemesen összerándult és hasizmai megfeszültek.
Első orgazmusának csalhatatlan jeleit éreztem. Lehunyt szemekkel adta át magát az extázisnak és élvezte ki annak minden egyes cseppjét. Lassan simogattam tovább, hogy segítsek neki elnyújtani ezt a pillanatot. Minden egyes óvatos mozdulatomra összerezzent és hálásan felnyögött. Mikor hüvelye egy utolsót remegett és testén egy erős kéjhullám szaladt végig, hirtelen hajamnál fogva hátrarántotta a fejemet. A fájdalom váratlan és kíméletlenül erős volt. Hangosan felkiáltottam. Úgy éreztem, menten kitépi az összes hajszálamat, amiket markában tartott. Nem érdekelte a kín, amit okozott, sőt még élvezte is, hogy fájdalmat okozhat.
- Idd ki! – parancsolta és az üvegből a whiskyt a számba töltötte. Majdnem megfulladtam, ahogy unszolta belém az italt. Mielőtt azonban egy kortyot is lenyelhettem volna belőle, ajkait vadul az enyéimre tapasztotta. Nyelvünk az izzó bourbonban egymást kergetve járt szédítő tűztáncot. A szám széle már égett az alkoholtól, a nyelvem hegye pedig elzsibbadt. Alig bírtam követni szapora nyelvét, ahogy az enyémet masszírozta. Miután elváltak egymástól ajkaink végignyalta az államat, az alsó ajkamba harapott és erősen megszívta azt.
- Most megkefélsz! – súgta ezután és hátat fordított. Két kezével a falnak támaszkodott és fenekét felkínálkozón kitolta. Válla felett hátranézett és türelmetlen pillantással várta, hogy megtegyem, amit akart. Kezeimmel végigsimítottam ívbe hajolt hátán feneke irányába, majd kissé széthúztam tomporát, hogy könnyebben hozzáférjek puncijához. Farkam hegyét a bejárathoz illesztettem, majd lassan köröztem vele kicsit, hogy bő nedvével síkosabbá tegyem magam. Csípőjével türelmetlenül mozgolódni kezdett, majd lába között hátranyúlt és véget vetett a játszadozásnak. Megragadott és ellentmondást nem tűrve tolta magába tagomat, ami könnyedén csusszant be a nedves és lüktető barlangba.
Elégedetten szisszentünk fel mindketten. Először csak félig merültem el benne, majd lassan kihátráltam. Ezután újra beléhatoltam, de akkor már teljesen kitöltöttem őt.
Csípőjét ütemesen előre-hátra mozgatva elkezdte diktálni a tempót Én is ki akartam venni a részem az édes kötelességből, ezért felvéve a ritmust elkezdtem vele ellenütemben mozogni. Feneke minden mozdulatsor végén hangosan csattant az ágyékomon. Testén hullámok söpörtek végig, ahogy ölemnek csapódott.
Az összes érzékszervemen keresztül magamba szívtam a gyönyört. Sós bőrének íze még a nyelvemen élt, felhevült ágyékának illata pedig felkúszott az orromba. Hallgattam halk nyögéseit, amiket ösztönösen hallatott minden lökés után. Farkamon át az érintés élvezetének legfelsőbb fokát éltem meg. Kezeimet képtelen voltam levenni róla. Szorosan tartottam derekánál, szinte félve, nehogy elillanjon ez a csodálatos nő. Testének látványával képtelen voltam betelni. A tompa izzó kevés fényénél is láttam, hogy hátán gyöngyözni kezdett a verejték. Csapzott, hosszú tincsei megtapadtak a vállát és hátát borító izzadtságcseppekben. Homorú háta ívénél, keskeny csípője vonalainál és domborodó feneke formájánál talán rajzolni sem lehetett volna szebbet.
Ekkor észrevettem a derekán lévő tetoválást, Csípője magasságában fehér angyalszárnyakat ábrázoló rajz díszelgett. Ahogy az erős lökésektől hullámzott a teste, úgy tűnt, mintha verdesett volna ezekkel az apró szárnyakkal. Mintha egyenletes szárnycsapásokkal repült volna egyre feljebb, magával ragadva engem is az ismeretlen magasságokba.
Már közel volt számomra a csúcs. Egy kis időt akartam nyerni, ezért lassítottam és szakítva az eddigi gyors, monoton tempóval, lassan és finoman mozogtam tovább. Farpofáit kissé széthúztam, hogy lássam vesszőmet, amint nedveitől csillogón előbújik a forró punciból, majd finoman visszafurakszik belé. Éreztem minden rezdülését, ütemes szorító lüktetését. A durva lökések közben újabb orgazmusa lehetett, amiről csak a gyengéd mozdulatok közben szereztem tudomást. Gyönyörködtem még egy ideig rózsaszín kisajkai közt csúszkáló férfiasságomban, majd egyik kezemmel előrenyúltam ágyékhoz és finoman elkezdtem csiklóját izgatni, másik kezemmel pedig a melleit masszírozni. Kéjesen felnyögött majd ágyékát erősen az ölembe tolta, hogy férfiasságommal teljesen kitölthessem és a lehető legmélyebben érezzen magában. Csípőjével körözni kezdett miközben egyre erősebben szorította nekem tomporát. Éreztem, ahogy makkom körbe-körbe siklott hüvelyében, miközben fasztövemnél szűk puncija masszírozott. Ekkor már tűrőképességem határán voltam. Nehezen tudtam türtőztetni magam. Szívem szerint egy utolsó, mindent elsöprő vágtába kezdtem volna és ordítva vetettem volna bele magam az orgazmusba, de erőt vettem magamon. Nem akartam nélküle a csúcsra jutni.
Ujjaimmal a szájába furakodtam és miután kellően nyálasra szopta őket a mellbimbóját kezdtem simogatni.
- Ne… ezt ne. Nem akarok még… - szuszogta és kezemet eltolta mellétől. Ekkor már nem adtam neki több időt. Tudtam, hogy a következő orgazmusa lesz az utolsó, a legnagyobb.
Ellentmondást nem tűrve markoltam vissza mellére és tovább izgattam, morzsoltam bimbóját, másik kezemmel pedig csiklóját dörzsöltem. Megéreztem, hogy mikor kell durván hozzáérnem a testéhez ahhoz, hogy fokozni tudjam az élvezetét.
Egy ideig még tűrte, hogy kedvem szerint folytatódjanak a dolgok. majd éreztem, hogy ágyéka remegni kezd és láttam, hogy háta ívbe megfeszül.
- Gyerünk már átutazó! Csináld keményen! – parancsolta válla fölött hátranézve, és párszor erősen hátracsapott pucér fenekemre.
Egy pillanatra megalázva éreztem magam a fenyítés miatt. Dühösen lefogtam csapkodó kezét és teste mellé szorítottam, fejét pedig arcával a falhoz nyomtam. Vadul és keményen kezdtem kefélni. Gyorsan zakatoltam benne, ágyékom pedig hangosan csattogott izzadt fenekén. Egész testében remegett a hévtől és a vad iramtól, amit diktáltam. Tetovált szárnyival szaporán verdesett, mint egy türelmetlen angyal, aki mielőbb a mennyekbe akar jutni. Kezét és féloldalt fordított fejét nem engedtem el. Láttam, hogy lehunyt szemmel élvezett, ajkait összeharapta és átszellemült arcát vörös pír borította. Összeszorított ajkai közül kiszűrődőt elfojtott morgása lassan halk hörgéssé, majd egyre hangosodó nyögdécseléssé alakult. A csúcs közelében nyögései végül egyetlen hangos sikítássá olvadtak össze, amit csak az egymásnak csapódó testek zakatolása tört meg ütemesen. Már teste minden idegszála izzott, minden ina megfeszült. Éreztem, hogy ez itt a csúcs. Hirtelen minden porcikája megremegett, puncija szorosan a farkamra feszült, ágyékomat pedig orgazmusának bő nedve borította el. Még néhány hangos nyögés hagyta el száját, majd egy elnyújtott sóhaj jelezte a beteljesülés végét.
Az imént még oly heves és tüzes lányból egy szempillantás alatt elillant az erő. A lábai megremegtek és teste kis híján összecsuklott. Az utolsó pillanatban sikerült hátulról a hóna alatt átkarolnom és magamhoz szorítanom, mielőtt elterült volna a raktár padlóján.
Nem tudom meddig tartottam a karjaimban alélt, pihegő testét. Hátát mellkasomnak támasztotta, hátravetett fejét vállgödrömben pihentette. Reszkető ujjaival erőtlenül kapaszkodott ölelő karjaimba. Jól esett őt ennyire közel érezni magamhoz. Forró lehelete az arcomat érte, szapora szívdobogása mellkasomban visszhangzott, kielégült ágyéka az ölemben lüktetett.
Percekig csak lihegtünk egymáshoz simulva. Én is alaposan kifulladtam a heves aktusban. Miután kissé összeszedte magát és visszatért tagjaiba az erő, kihámozta magát karjaimból és finoman kiengedett magából. Mivel én még a beteljesedésért lüktettem, nem váratott soká a folytatással. Szó nélkül elém térdelt és rám vetette magát. Szájába vette nedveitől csatakos vesszőmet és szopni kezdett. Gyors mozgásba kezdett fejével, miközben nyelvével makkomat nyaldosta. Keze sem tétlenkedett, fejével azonos ütemben keményen dolgozott. Éreztem, hogy egyre erősebben szívott, amitől még szorosabban tapadtak rám ajkai. Biztos voltam benne, hogy ezt nem fogom sokáig bírni. Tudtam, közel a vég. Még utoljára kivett a szájából és gyorsan verni kezdte a farkam, majd összeszorított húsos ajkaihoz csapkodta makkomat.
- Most… vigyázz… - hörögtem, de őt nem érdekelte a figyelmeztetés. Gyorsan visszavett a szájába és lelkesen folytatta a dolgát tovább. Kedvemre való volt ez a befejezés, és ha ő is így szereti, ám legyen.
Megállíthatatlanul robogtam a csúcs felé. Gerincemben villámként cikáztak az impulzusok ágyékom felé, amik ott összesűrűsödtek és végül egyetlen hatalmas kitöréssel távoztak belőlem. Hátravetettem a fejemet és hangosan felmordultam, ahogy az orgazmus megrázta a testem. Egymás után lövelltem a szájába, amit elégedett hümmögéssel hálált meg nekem. Hallottam, hogy mohón nyeldes miközben ízem utolsó cseppjét is kiszívta belőlem.
Nagy odaadással és élvezettel csókolgatta lüktetve remegő farkamat. A kis telhetetlen addig masszírozott és incselkedett, amíg egy utolsó csepp nedvet elő nem varázsolt belőlem. Miután azt is lecsókolta rólam elégedetten és kimerülten felsóhajtott.
A vágy és az izgalom kettősségét felváltotta bennem a megkönnyebbülés érzése. Életem egyik legszenvedélyesebb élményét ajándékozta nekem ez a lány, amiért örökké hálás leszek neki. Még egy utolsó búcsúcsókot lehelt farkamra majd ezután gyors öltözésbe kezdett. Én is felkapkodtam ruháimat és készen álltam arra, hogy észrevétlen kilopózzunk a raktárból. A lány miután nagyjából rendbe szedte magát, résnyire kinyitotta a raktárajtót és kikémlelt a folyosóra. Röviden hallgatózott majd visszafordult hozzám.
- Várj pár percet, majd gyere utánam! – szólt és már el is tűnt az ajtó mögött. Úgy tettem, ahogy mondta. Lapultam egy ideig a raktárban, majd amikor elérkezettnek láttam az időt utána surrantam.
Szerencsém volt. A folyosón nem látott meg senki és a bárba is sikerült észrevétlen visszaosonnom. Ma már másodszor csapott meg a kocsma sűrű levegője és a hangos zene. Ellentétben az első alkalommal most kifejezetten zavart a lárma és a levegő hiánya. Szememmel a lányt kerestem, de a hömpölygő embertömegben nem találtam sehol. A bárpultoz furakodtam és ott próbálkoztam. Nehezen sikerült megszólítanom a fekete hajú, lóarcú pultoscsajt. Mikor mondtam neki, hogy azt a barna lányt keresem, akit éjfélkor leváltott azt felelte, hogy éppen most ment el.
- Hagyott esetleg valami üzenetet? – kérdeztem, bár úgyis tudtam a választ.
A lóarcú lesajnálón a fejét csóválta.
- Szeretnék fizetni! – váltottam gyorsan témát, mintha nem érdekelne, hogy szó nélkül faképnél hagytak.
- Már rendezve van.
- Tessék?
- Mondom már rendezve van! – kiabálta – Éva már elintézte! Ja, ez a tied, Éva küldi. – azzal a kezembe nyomott egy reklámgyufát és már rohant is tovább a többi vendéghez.
Tehát Évának hívják!
Kifelé menet átverekedtem magamat a tömegen. Megkönnyebbültem, amint magam mögött hagyva a zajos, zsúfolt csarnokot kiléptem az utcára. Közelebbről is megnéztem a reklámgyufát. Egyik felén a kocsma logója állt a másikon pedig egy felirat:
„Az Angyalok között mindig szívesen látott vendég vagy.”
Elmosolyodtam és rágyújtottam egy cigarettára. Tudtam, hogy ha legközelebb is erre vet a sors, biztosan benézek ide megint.
Hozzászólások
További hozzászólások »
talina ·
Minden elismerésem! Ördögien jó volt - Neked is? :wink: :grinning:
stevler ·
Köszönöm, hogy olvastad! Egy angyal vagy!

millkacsoki ·
:heart:
stevler ·
Köszönöm az olvasást, és a szivecskét!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: