Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Angyal

Angyalt láttam.
Üdét, fényeset, illatosat. Szárnyának hófehér tollai jelképezték lelkének tisztaságát, s bizton tudom, ha csak ezeket látom, mint törékeny tüneményt ölelem magamhoz. Ám tekintetem továbbsiklott, s a hátát rejtő bőr alatt megbúvó izomkötegek megerősítettek hitemben, miszerint ezek a gyönyörű lények erősebbek mindennél. Hosszú, barna haja laza tincsekben kavargott; szemei szomorkásan csillogtak, szája mégis derűs mosolyra húzódott. ˝Micsoda ellentét˝ sóhajtottam fel, s pihegve bújtam vissza a rejtekemül szolgáló szikla mögé.

Szerelmes lettem; menthetetlenül és örökre. Holott nem is ismertem. A nevét sem tudtam, ámbátor nem hiszem, hogy egy ilyen lénynek lehetne méltó nevet adni. Ez a mérhetetlen szeretet olyan hullámban tört rám, hogy levegőt venni is elfelejtettem, szemem pedig megtelt könnyel. Szégyenpír kúszott arcomra, aztán egy kiszáradt fűcsomóba megkapaszkodva újra kilestem. Ott állt, teljes fényében, csupán egy laza nadrágot viselt, s azokat a gyönyörű szárnyait. Sírhatnékom támad, ahányszor csak arra gondolok, hogy más helyzetben talán érinthettem volna hamvas bőrét, selymes haját. Nekem ő volt a legszebb, akármi is történjen. Csendesen állt a szirten, s bámulta a fölé kifeszített eget. Ha abban a pillanatban valaki azt mondja nekem, hogy Isten neki és miatta teremtette a Földet, feltétlen elhiszem.

Erőt vettem magamon, s döntöttem: ki kell lépnem, meg kell mutatkoznom. Nincs jogom így leselkedve kutakodni utána. Felálltam, bár még így is alig látszódtam ki a hatalmas kődarab mögül, s gyámoltalanul megköszörültem torkomat, majd kisompolyogtam a kavicsos földre. ˝Krhmm˝ hallattam hangomat még egyszer, aztán reszketve vártam, hogy megforduljon.
Ajkai hangtalan sikolyt formáltak, s több lépésnyit hátratántorodott a párkány felé. ˝Ne˝ kaptam volna utána, ám kezemből remény helyett apró tűzcsóva robbant ki, hogy sziszegése elnyomja rikácsolásomat. Fejemhez kaptam; hegyes szarvaim tenyerembe vágtak, patáimmal a földet kapartam.

Az Angyal hangtalanul zúgott le a mélybe és én, az Ördög oltottam ki a legszebb és legtisztább lényt a Világon. Én tettem, mert olyan bűnt követtem el, ami nem fér bele a mostani világképbe. S ha csak egy pillanatra is, Ördög szeretett Angyalt, s Angyal félt Ördögöt.
Hasonló történetek
3907
De mi a célom… Magam sem tudom már, csak utazok, hogy eljussak egy olyan helyre, ami nem létezik. Nem létezhet, míg az ember, az egész emberi faj fel nem épül ebből a hihetetlen szellemi leépülésből, amin most keresztül megy…
Utazok…
5281
Felöltöztették este feketébe a lányt, esküvői díszeket festettek arcára és kezére, felékszerezték, fején a kendőt ezüst pánttal fogták oda, nyakába arany láncot akasztottak, ujjára égköves gyűrűket adtak, derekát arannyal átszőtt övvel díszítették, és lábára selyem szandált húztak. Aztán az asszonyok elénekelték neki a menyasszony dalát...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Tűzmadár ·
Húúú…. Ez nagyon tetszett.
Ha a nicked utáni szám az életkorodat jelenti, - véleményem szerint,- csodálatosnak ígérkező írói jövő előtt állsz.

Syra ·
Üdv!

Azért írok ide, hogy mindenkit felvilágosítsak, hogy ez az iromány nem a fentebb feltüntetett egyén tulajdona, hanem szerény személyemé. Már felvettem vele a kapcsolatot, hogy valamiképp vetesse le, vagy csináljon valamit, mert rosszul esik, hogy az én "tollammal" ékeskedik eme nőszemély. :(
Mellesleg más fórumon (http://amatormuveszek.hu) is az én nevemet jegyzi az Angyal, és a barátomhoz lett írva, ami duplán elszomorít. :confused:
Remélem a dolog meg lesz oldva valahogy...

Syra

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: