Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Angyal és Ördög 2.

Hosszú ideig csak feküdt a fürdőkádban a lány. Furcsa gondolatok jártak a fejében. Most először kívánta, hogy érintse meg az a szinte ismeretlen férfi, hogy legyen a közelében, ölelje át, ajkuk forró csókokban olvadjon össze. De mire mindezt végig gondolta el is hesegette az álomképeket. Nem érezhet így iránta, egyszerűen nem szabad gondolta magában. Kezeire tekintett és észrevette, hogy már szinte szétázott, ezért kikászálódott a forró vízből. Felöltözött egy sötétzöld színű melegítőbe, majd elkészített a konyhába egy tál popcornt a filmnézéshez. Tudta, hogy el kell valamivel terelnie a figyelmét, így egy számára új filmet, a Garfield 2-őt választotta. Filmnézés közben Scaldoval játszott, mivel nem tudta 100%-osan lefoglalni a televízió. 10 óra körül lehetett, amikor vége lett a filmnek és elment lefeküdni aludni.

Álmában ismét megjelentek az ismerős képek: Üres sikátor, menekülés, magas férfi, de most először látta az arcát is. Tágra meredt szemekkel állt az úton, már nem futott csak meglepetten nézett. Az arc azé a férfié volt, kit ma látott, egy bizonyos Steve-é. A férfi megragadta a karját, olyan erővel, hogy az fájt a lánynak és félelmet keltett benne.

Sikítva riadt fel ebből az álomból.
-Már az álmaimban is megjelnik ez a srác?? - Kérdezte önmagától.
Nem tulajdonított semmit annak, hogy rémálma főszereplőjéhez az ő neve társult, csak annak vélte, hogy tényleg nagy hatással van rá. Úgy érezte szeretné újra látni a férfit, akár most rögtön. Talán a vacsora helyett lehetne inkább egy kellemes reggeli.
- A fenébe, hogy én nem kértem el a számát...Sosem fog felhívni, és különben is nem hiszem, hogy szombat reggel olyan korán kelne...-Mondta szomorúan a tükörképének, majd lemondóan eszébe jutott az esti családi találkozó.
Délig öszeszedte a holmiait, ami szükséges lehet a hétvégére, s mire végzett a táskákkal együtt a kijárat felé vette az irányt. Mikor épp nyitni akarta az ajtót megcsörrent a mobilja. A váratlan csengés hatására ledobott mindent ami a kezében volt, majd a zsebéhez nyúlt. Felvette a telefont abban a hitben, hogy biztosan a szülei hívják, hogy nehogy otthonmaradjon, de a kedves szülői hang helyett egy férfi hangja szólalt meg, amit egész délelött várt.
-Hello baby!
-Jónapot! Ön kicsoda? - próbált meglepődöttséget színlelni, mintha nem tudná kivel beszél.
-Hát már el is felejtettél? Bár ezt kétlem és a hangod el is árul. - most biztosan vigyorog, gondolta magában Gina - De ha mégsem tettem volna olyan mély benyomást, akkor Steewo vagyok, az a tegnapi "Ehhez a hanghoz nyilván megnyerő külső is párosul…".
- Jó rendben már emlékszem rád!
- Tehát akkor a mai vacsora áll még? - mondta olyan meggyőző hangon, hogy nem lehetett neki ellenállni.
- Igen - vágyakozás teli hangon válaszolta,de hirtelen észbekapott - vagyis nem.
-Ne játsz velem, kedves. Én az első válaszodat fogadom el. Hányra mehetek érted?
- Sajnálom, de nem érek ma rá, mert családi találkozóm lesz.
- Rossz kifogás, de ha ennyire el kell hinnem, akkor legyen holnap.
- A holnap sem jó, mert a szüleimnél töltöm a hétvégét. Sajnálom, de ezen a hétvégén biztosan nem találkozhatunk.
Abban ne legyél olyan biztos. És mi lenne ha veled mennék? Biztosan jobb színben tünnél fel egy helyes, erős, magabiztos férfi mellett, mint egyedül.
- Ez hülyeség! Jobb színben tűnök fel nélküled, mint veled...- mondta bár tudta a férfinak igaza van, vajon honnan sejtheti ezt?
Hirtelen furcsa gondolat futott át az agyán; mi van ha az anyja küldte ezt a fickót, hogy vegye le a lábáról, és így megmutathassa a családnak, hogy az ő lánya milyen helyes srácot szedett össze.
- ...Gina itt vagy még?
- Mi? Tessék?
- Azt kérdeztem, hogy akkor hányra menjek érted és hova menjünk?
- Egyedül megyek, már megvan a vonatjegyem 1 órára.
- Akkor azt a vonatot már lekésted, mivel fél óra múlva indul és nem érsz oda...Érted megyek, ne menj sehova.
Ezzel a férfi letette a telefont Ginát a kétségbeesésbe hajszolva.
- Most mit tegyek?? Mi van ha tényleg az anyám találta ki mindezt? Remélem nem...túl helyes és van benne valami....-mondta magának.
A hím nemről eszébe jutott Scaldo, hogy őt majdnem itthon hagyta. Gyorsan összeszedte az ő holmiját is és bedugta egy szállítókosárba.
Rövid időn belül egy Peugot jelent meg a ház elött, majd csengettek.
-Megjöttem Baby. Nah kérem a csókom.
- Milyen csókod??? - a lány erősen próbálta eltolni magától a férfit, aki erőszakot alkalmazva kieszközölt egy szájra puszi szerű valamit. És elégedetten vigyorgott. Ginában közben kellemetlen (ami belegondolva annyira nem is rossz) gondolat fordult mega fejében; ha 2. találkozásukkor csókot akar mi lesz a hétvégén, ha egy szobában kell aludniuk...sőőőt egy ágyban. Kellemes melegség öntötte el. De megpróbált koncentrálni a csomagok kocsiba hordására.
-Ez meg mi? - kérdezte Steewo Scaldo dobozát tartva.
- Nem mi, hanem ki jobban mondva! Ő az én vadászgörényem, sosem hagyom magára. Lassan olyan mintha a részem lenne ez a kis vakarcs.
- És biztos vagy benne, hogy magaddal akarod hozni? Az én kocsimba egy ilyen állatot??
- Nem csinál semmi kárt, de ha zavar nem kötelező a jövetel...Nélküle nem megyek el!
- De makacs vagy! De ha összepiszkítja a kocsim akkor kidobom az ablakon, de téged nem eresztelek ki a kocsiból!
- Ha egy újjal is hozzáérsz...
A lány ingerültségében szinte a férfihoz szorult és ajkaik csak pár centire voltak egymástól. A férfi a hirtelen közelséget egy váratlan támadássá alakította és megcsókolta a lányt. Nyelve kinyitotta a lány ajkát és vadul kereste Gina nyelvét. Szinte véres viadalt vívott a két ajak, mikor a lány észbekapott és eltávolodott a férfitól, s megilletődötten a falnak dőlt.
- Nem volt jó? - Kérdezte vigyorogva a férfi, hiszen tudta, hogy milyen jó volt. - Nah mindegy szerintem induljunk meg, ha még ma oda akarsz érni.
A kocsiba szállították a csomagokat és Scaldot, majd mindketten beültek.
Gina kipirosodott arccal ült a vezetőülés mellett és nem mert belenézni abba az igéző szempárba.
- Mi lessz ma éjszaka, ha így folytatódik?? A végén még én fogom megcsókolni...de nem lehet...erős leszek, én nem fogok hozzáérni, vagy bármilyen kihívó cselekedetet tenni - mondta magában Gina, de abba inkább már bele se gondolt, hogy vajon a férfi mit fog tenni. Hiszen már egy érintésébe is beleőrül...
Hasonló történetek
4289
New Yorkban éjjel lehetett úgy közlekedni autóval, mint egy európai városban, a délutáni csúcsforgalomban. A mozielőadások most értek véget, és az emberek sorra fogták a taxikat. Hatalmas tülekedés folyt, ha megállt egy- egy. Kifestett kurvák kínálták nem is olyan olcsó bájaikat, majd beültek a pasasok kocsijába, vagy felmentek velük a garniszállókba...
4382
- Nem, sőt legyen szíves a feleségemnek se szóljon, hogy itt jártam. Meg akarom lepni.
Elővette a legcsábosabb mosolyát és egy húszdollárost csúsztatott a pultra, majd távozott. Beült egy gondolába, és a főtérre vitette magát. Beült a vendéglőbe, és szép komótosan megebédelt. A mosdóba kimenés ürügyén alaposan körülnézet...
Hozzászólások
További hozzászólások »
moon-sun ·
Szerintem semi gond az irással,ja és egy történetnél nem gáz szerintem ha olyan nyelv törő..Hisz ugy sem hiszem hogy felolvasnánk,csak magunkban legalább is én nem szoktam hangosan ha meg igen akkor max 2x állsz neki.. :smile:
De amúgy nagyon jó lett.Pláne mikor a kocsinál egymásnak estek,aranyos ahogy a csak dacosan neki ugrik a srácnak :smile:
Remélem nem kell olyan sokat várni majd a következő részre!

szerelmesangyal ·
Köszi :) A következő részt hamarosan elkészítem amint akad 1 kis plusz szabadidőm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: