Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Andi Kalandjai

- Andi kalandjai -
Írta: Hasilló György


A lakás üresen állt. Semmi sem moccant a konyhaablakon és a szobák ablakain át beszűrődő árnyakon kívül, melyeket a derengő holdfény rajzolt a helyiségekbe. Az este félhomályba burkolta a lakást, és csak annyi fényt engedett be amennyit az utcai lámpák nyújtottak a függönyözetlen szobákba. Az egyik helyiségben azonban le volt eresztve a reluxa. Egy közepes nagyságú szoba volt, kétségkívül egy lány szobája. A szekrénysoron néhány plüss állat ült, az íróasztalon sárga zselés toll hevert, a szék karfáján pedig néhány női ruhadarab volt. Nem is egy lány, hanem egy fiatal nő szobája volt inkább, a maga lágy stílusában, hangulatos berendezésében. A szekrénysort követő pipereasztal is kifejezetten nőiesnek hatott. Halk neszek szűrődtek be valahonnan. A csendet halkan csobogó víz hangja váltotta fel; a nő a fürdőszobában volt. A vizeshelyiségből kiszűrődő fények az előszobában lassan elvesztek az est leple alatt. De a nőt ez odabent cseppet sem zavarta. Kezével végigsimította a víz felületét, majd a csaphoz nyúlt és több meleget engedett meg. A kád lassan megtelt forró, habos fürdővízzel. Finom fenyőillatú habfürdőolaj került bele melytől még kellemesebbnek tűnt.

A nő ekkor felkelt a kád széléről és levetette köntösét. Teljes női mivoltát feltárta ezzel a laza mozdulattal, de hát magában volt csak, kíváncsi szemektől rejtve. Finom fehér bőre volt, mely most végborzongott a rajta végigsimuló hűvös szellő hatására. Arányos teste szinte tündöklött a sárga izzó fénye alatt. Finom lábfeje… hosszú combjai… mintha csak egy meséből lépett volna elő melyben ő volt a meseszép hercegnő. Aztán megfordult a tükör előtt, és rápillantott az ott megjelenő formás fenekére. Magában nyugtázta, hogy egész jó, bár lehetne jobb is. De teljesen más szemmel nézte a saját testét, mint egy kívülálló, aki csupán annyit vett volna észre belőle, hogy mily fenséges formák alkotják eme puha, ám mégis feszes hátsót. Derekának karcsú vonulata végül hajfürtjeibe veszett, melyeket akkor néhány gyakorlott mozdulattal felkötött, hogy ne legyenek vizesek. Aztán a kád felé fordult. Már eléggé hűvösnek érezte a levegőt, úgy döntött megmártózik az áhított fürdővízben. Belépett a kádba és nyugodtan alámerült a kellemes vízbe. Fejét hátrahajtotta a kád peremének, éppen a lámpa fényével szemben. Kék szemei visszatükrözték az izzó fényét, orra teljesen arcához illő volt, ajkai is ennek a szép összhangnak voltak a részesei. Lehunyta a szemét, majd egészen nyakig merült a forró vízben.

Andi nem túl gyakran tudott ilyen jól ellazulni. A rohanó hétköznapok, az egyetem szinte minden szabadidejét elrabolta, amikor pedig hétvége volt, akkor főleg a bulikat látogatta, egyedül töltött órákból nem maradt sok. Ma este egyedül volt. A party még később kezdődött. Éppen arra készült, és ha már senki sem zavarja magányában, akkor szép nyugodtan látott neki a teendőinek. Jól esett neki a víz. Kezével vizet fröcskölt a vállára, majd végig is simította azokat. Ezután keze lejjebb csúszott… finom kézfeje a mellei között haladt át, mire Andi halkan és lassan kifújta a levegőt résnyire nyitott ajkai között. Aztán egyik kezével megsimította formás, telt combjait, a másik kezével pedig melleit tapintotta meg. Jól eső érzés volt számára, hogy senki sem zavarhatja meg. Lágyéka felforrósodott, és bár vízben feküdt, nedvessége mégis fokozódott. Kezével masszírozni kezdte csiklóját. Ujjai körkörös mozdulatokkal mozogtak nőiességén, közben másik kezével a megkeményedett mellbimbóit cirógatta. Halkan nyögött és sóhajtozott miközben eleget tett felfokozódó vágyhullámainak. Keze egyre hevesebben játszott a lüktető csiklóval, majd középső ujját belenyomta egyre nedvesebb hüvelyébe. Kéjes lihegések kísérték az aktust, és Andi teljesen önfeledten élvezkedett.

Azt sem vette észre, hogy nyílik a bejárati ajtó. Elfelejtette ráfordítani a kulcsot. Dia lépett be az előszobába.
- Hahó! Van itt valaki? – kérdezte hangosan.
De semmilyen választ nem kapott. Furcsállta a dolgot, de aztán eszébe jutott, hogy csak Andi van itthon egyedül, akár a mellékhelyiségben is lehet. Elindult hát befelé a sötét előszobán keresztül, és mikor balra fordult halványan derengő fényt vett észre a fürdőszobából kiszűrődni. Ahogy közelebb ért meghallotta barátnője nyögéseit. Önkéntelenül is elmosolyodott. Andi nem vette észre, hogy ő megérkezett. Fülét a vizeshelyiség ajtajára tapasztotta és úgy hallgatta tovább barátnője lihegéseit. Eleinte nagyon viccesnek találta, kezével takarta el a száját, nehogy túl hangosan nevessen. Ám percek múltán a hallott nyögések kellemes érzést váltottak ki nála. Lelkében, testében… az egész lényében egyaránt. Aztán Dia egy hirtelen ötlettől vezérelve benyitott a fürdőszobába. Andi rögtön zavarba jött, felhagyott előbbi tevékenységével és szúrós pillantásokat vetett barátnőjére.
- Jaj de hülye vagy! Úgy megijedtem! – szólt rá mérgesen.
- Megzavartalak? – mosolygott rá Dia.
- Jajj… - erre Andi nem is tudott mit válaszolni, arcát kezeibe temette és nem lehetett tudni pontosan mit érez. Dühöt vagy szégyent?

De Dia ekkor közelebb lépett hozzá és leült a kád szélére. Megsimogatta barátnője finom barna haját, közben másik kezét a meleg vízbe mártotta. Andi lassan ráemelte tekintetét. Nem szóltak egymáshoz egy szót sem, de valamiképpen mind a ketten ugyanarra gondoltak. Talán ez lenne a testbeszéd? Vagy a gondolatátvitel? Tökéletes harmónia jött létre köztük abban a minutumban, Andi mélyen Dia szemébe nézett, melyben valami fellángolni látszott. Aztán Dia felállt a kád széléről és levetette világoszöld pulóverét. Andi gyönyörködve nézte, ahogy barátnője egyre inkább felmelegszik, egyre jobban kiütközik rajta a szín tiszta vágy. Fehér pólóját gömbölyded mellei alakították ily formássá. Andi vágyakozva nézte ezeket domborulatokat, és önkéntelenül is, de újra a csiklójához nyúlt.

Dia levette a felsőjét, aztán a fehér melltartóját is, feltárva ezzel kecsesen álló olajbarna melleit. Ébenfekete haja hosszan vállára hullott, hasa pedig egyenesen kívánatos volt. Aztán kioldotta vastag, fehér övét is, így könnyen le tudta vetni farmerját. Ekkor már csak egy szál fehér tangában állt a kád előtt, melyben Andi élvezkedett. Egyre harsányabb nyögései Dia bugyiját is megnedvesítették. A lány mélyen Andi szemébe nézett. A kéken csillogó ékkövek viszonozták a pillantást, majd lassan kéjesen letévedtek Dia napsütötte testére. Úgy nézett ki mintha csak egy film forgatáson lett volna, tökéletes sminkje szinte megelevenítette minden egyes nőies arcvonását. Levette narancssárga karkötőjét is, majd bal lábát feltette a kád szélére. Kezével kiszámított erotikus mozdulattal nyúlt a bokája után, és levette róla az ezüstláncot. Andi ekkor felült a kádban és arcával Dia lábához hajolt. Nyelvével megnyalogatta azt, majd egyik kezével megsimogatta barátnője feszes combjait. Diát átjárta a kellemesen borzongató érzés; lábát enyhén megfeszítette, hogy még tökéletesebb látványt okozzon. Andi reakciója a vártnál is megnyugtatóbb volt, hangosan nyögött és minden porcikájában megremegett…
- Annyira kívánlak! – mondta suttogva.

Dia tudta, hogy barátnője teljesen beindult a látványára, így amennyire csak lehetett még jobban rájátszott a rögtönzött sztriptízre. Táncolva ringatta csípőjét, és így fordult háttal Andi felé, ritmusosan körözött fenekével párat, majd szép nyugodtan lehúzta átnedvesedett bugyiját, amit Andi felé dobott. Barátnője elkapta az illatozó fehérneműt és mélyet szippantott belőle, majd közel húzta magához a lányt. Nyelvük játékosan összeért, aztán forró csókot lehelltek egymás ajkára. Dia a víz alá nyúlt és Andi nedves hüvelyébe mártotta ujjait. A két lány érzékien fűszeres illata megtöltötte a fürdőszoba párás levegőjét.
Mialatt ők ketten odabent élvezkedtek még valaki érkezett! Dia barátja volt az! Ám hiába csengetett és kopogott, senki sem nyitott neki ajtót. Teljesen véletlenül próbálta meg lenyomni a kilincset, és legnagyobb meglepetésére az engedett. Ugyanolyan értetlenül állt az események előtt mint korábban barátnője, ő is óvatosan lépett be, közben kérdezgette, hogy van e itthon valaki? A sötét előszoba láttán rögtön a villanykapcsolót kereste. Rövid keresgélés után meglelte azt.
- Hé? Hol vagytok?? – kérdezte még hangosabban.
Andi éppen Dia csiklóját izgatta nyelvével, amikor meghallották a fiút. Andi szégyellősen abbahagyta, amit csinált és dadogva felelt a fiúnak, hogy bent vannak.
- Dia is bent van? – kérdezte a fiú.
- I-Igen..ő..ő is…épp itt van!
- Okés! – válaszolta a fiú, majd sarkon fordult és a nagyszobába ment. Leheveredett az első fotelbe amit megpillantott.
Andi sietősen elkérte a törülközőt, és igyekezett minél hamarabb kikászálódni a kádból.
- Dia! Mozdulj már! – rivallt rá barátnőjére.

De Dia kéjesen nézett rá, és megnyalta a száját. Andi pontosan megértette, hogy folytatni szeretné, hogy nem lehet ezt annyiban hagyni, de ahogy végiggondolt mindent, nem igazán tartotta jó ötletnek befejezni azt amit elkezdtek! Mi lesz, ha Dia barátja rájön, hogy mit is csináltak itt? Ám Dia arckifejezése valami mást tükrözött. Andi kérdőn nézett barátnőjére.
- Mi van?
- Totál… felhevültem! És pont itt van… - mosolygott.
Andi most már világosan látta miről is van szó. Arra azonban nem számított amit Dia ezután kért tőle.
- Gyere te is! Lécci! Letámadjuk! – nevetett halkan, majd megragadta barátnőjét és úgy meztelenül ahogy a fürdőben voltak kiléptek az előszobába.
Andi hevesen tiltakozott, de valahol legbelül izgatta is a dolog. Olyan tettre készültek, amit eddig még egyikük sem csinált… az új, kalandos események mindig is kíváncsiságot váltottak ki az emberekből, akik a helyett, hogy megtagadták volna azokat, inkább belementek a játékba. A lányok is így tettek.

Dia óvatosan odalopózott kedveséhez és annak legnagyobb meglepetésére teljes meztelenségében az ölébe ült. A fiú lélegzete is elállt a gyönyörtől, majd mikor Andit is megpillantotta, arcára egyszerre ült ki a csodálkozás és a mérhetetlen öröm. Ideje sem maradt rá, hogy megkérdezze mi folyik itt…Dia hevesen lesmárolta. Andi félénken nézte kettejük csókparádéját. De Dia nem feledkezett meg barátnőjéről, ha már hármasban csinálják, legyen mindenki számára emlékezetes. Közelebb tessékelte Andit és átadta a terepet. A fiú megcsókolta őt is, ajkuk játéka még a leglehangolóbb, legunalmasabb szürke hétköznapból is varázslatos éjszakát kovácsolt volna! Ez is kezdett hasonlítani valamiféle egzotikus háremhez ahol éjszakába nyúló szex folyik. A fiú megmarkolta barátnője formás, gömbölyű melleit, közben azt vette észre, hogy Andi lehúzza a nadrágját. Alóla büszkén bukkant elő megmerevedett férfiassága, melyet Andi azonnal kezelésbe is vett. Eleinte csak lágy kezével húzogatta a hímvesszőjét, majd ajkai közé csúsztatta a méretes szerszámot, és ügyes mozdulatokkal kényeztette.

Dia pasija arcához dörgölte melleit, majd ő maga is leguggolt előtte és megfogta a meredező vesszejét. Andi átment az ágyhoz és négykézláb ereszkedett rajta. Hátsóját kecsesen megringatta mintegy felhívásként. Miután Dia befejezte a hímtag szájjal történő izgatását, átengedte barátját az ágyon várakozó Andihoz. A fiú felhúzott egy óvszert, majd a lány mögé állt és becsúsztatta szerszámát. Andi hangos nyögések közepette élvezte amint a vastag hímvessző gyöngyöző nőiességében mozgott. Alteste felforrósodott, ahogy lábai közé fúródott a merev hímtag.

Ezután Dia is felfeküdt az ágyra, lábait széttárta. Barátja finom rózsaszirom-csókokkal borította testét. Először melleit cirógatta meg nyelvével, majd haladt egyre lejjebb. Andi a hasát nyalogatta meg, amikor a fiú a combjai belső feléhez ért. Aztán közel hajolt a lány nőiességéhez és nyelve az ánusz és a nemi szerv közti érzékeny területre tévedt. Dia teljesen felforrósodott, még jobban beindult a kellemes érzés hatására. Andi a mellbimbóit nyalogatta. Úgy érezte minden olyan tökéletes. Mindenki csak ő rá figyelt abban az élvezetes pillanatban! Aztán a fiúval helyet cseréltek és Andi került illatos csiklójához. Ujjait belenyomta az elé tárulkozó hüvelybe, nyelvével pedig csiklóját nyalogatta. Dia hangosan nyögött, majd magához húzta a barátját, és bekapta annak merev hímvesszőjét. Ez után végre maga is megérezhette a férfiasságot, mikor is az behatolt nedvességtől elöntött, rózsaszínű vaginájába. Kéjes nyögések, élvezettől átitatott lihegések hangja töltötte meg a teret a padlótól a mennyezetig.

Andi az oldalára feküdt, lábait összezárta és úgy várta a merev tagot. Dia barátja mögé került és annak hátsóját simogatta, miközben az egyre keményebben lökte. Andi eleinte lassan indult el a csúcs felé vezető úton, de ügyes ujjai segítségével mire a fiú a lehető legintenzívebben csinálta vad táncát már teljes lényét elöntötte az orgazmus hevesen áradó offenzívája. Teste beleremegett a katarzis émelyítő érzésébe, miközben lelke megmagyarázhatatlan magasságokban szárnyalt. Az ezt követő helycsere után már Diának tette be ismét a barátja, amikor is a lány most négykézláb helyezkedett, pompás fenekét jól kitolta, ugyanakkor fejét az ágyra helyezte, egyik kezével klitoriszát izgatta másik kezével pedig belemarkolt a takaróba. A fiú pedig hevesen befúrta hímvesszejét a lány lábai közé. Az egyre hevesedő aktusban Dia is sikeresen elérte az örömmámor andalító érzését, csodaszép teste vonaglott a rátörő orgazmustól. Kisvártatva barátja is az orgazmus közeledtét sejtette, de mindezek előtt a fiú kivette a nemi szervét és lehúzta róla az óvszert. Andi és Dia egymás mellé ültek, nyelvüket kitolták és várták, hogy a fiú elélvezzen. Nem kellett rá sokat várni, néhány rántás után a forró ondó elborította mindkettejük arcát. Kéjesen nyögdécseltek a jóleső zuhatag után, a fiú pedig hangos kiáltással jelezte, hogy elment.

És abban a pillanatban nyílott a nappali ajtaja. A három fiatal egyszerre kapta oda a fejét az ajtóban álló párra. Móni és Ágó igencsak meglepett arccal meredtek a többiekre. Ágó nevetésben tört ki, Móni pedig mosolyogva kérdezte, hogy mit művelnek itt hárman. Ha lett volna idő magyarázkodásra, bizonyára Andi meg is tette volna, de kintről hangos sípszó jelezte, hogy valaki aktiválta a kocsi-riasztóját. Nem is akármelyik kocsiét. Andi az ablakhoz rohant és kilesett. Arca falfehérré változott amikor megpillantotta szüleit amint éppen befelé igyekeznek!
- Jééézusom!! Megjöttek!! A szüleim hazajöttek!
- Ilyenkor? Te viccelsz? – nézett az órájára Móni. – Nem úgy volt hogy holnap délben jönnek csak?
- Mi a fenét csináljak most ezzel? – kérdezte Dia barátja, miközben felmutatta a négy használt óvszert!

Ágó jót röhögött a kotonok láttán, majd visszazökkent a valóságba. A lányok sikoltozva vették tudomásul, hogy egy szál semmiben állnak és néhány másodperc múlva rajtakapják őket itt! Nem volt party megbeszélve… nem volt semmi olyan, hogy ide jönnek a többiek is piálni a buli előtt!
Andi hirtelen ötlettől vezérelve kitalálta, hogy mindenki bújjon el!
- Mégis hova a picsába? – méltatlankodott Ágó.
De mielőtt tovább káromkodhatott volna Móni megragadta a karját és a hálószoba felé vonszolta. Dia is hirtelen rohanásba kezdett, Andi szobája felé vette az irányt. Már csak Dia barátja állt ott lassan lekonyuló hímtaggal értetlenül, kezében 4 használt óvszerrel.
- Mit állsz itt? Gyorsan!!! Tűnnééés! – szólt rá Andi könyörgő hangon.

Egy fél pillanattal később már nyílott is az ajtó és beléptek Andi szülei.
- Édesem, mit csinálsz itt meztelenül? – kérdezte az anyja meglepetten.
- Szerinted? Épp öltözöm, most zuhanyoztam! – vetette oda Andi ösztönösen.
- Még nem szívódott be a krém az arcodon! – szólt rá az anyja, majd eltessékelte az útból a lányát és a nappali felé indult.
Andi ekkor döbbent rá, hogy az ondó az arcán… de szerencséjére nem tűnt fel az anyjának. Ezt megúszta, jobb lesz visszavonulni. Gyorsan maga köré tekerte az első útjába akadó törülközőt és a fürdő felé indult.
- Jaj! Dénes, nem tudod hová tetted a nyakkendőd? Itt sehol sincs! - mondta odabentről a nő.
- Azt hiszem talán a hálóban lehet felakasztva! – válaszolt a férje az előszobából.

Andi anyukája el is indult a hálószoba felé, de a lánya hirtelen eléje toppant és:
- Áh majd én kihozom! Úgyis arra megyek!
- Inkább öltözz fel végre Drágám, még a végén megfázol! – morogta az anyja és bement a hálószobába.
Andi az ajkába harapott és csukott szemmel várta, hogy mikor fog nagy csetepaté kitörni. E helyett azonban semmi sem történt. Nagyon jó helyre bújhattak – gondolta.
Az anyja kinyitotta az egyik magas szekrényt és kutakodni kezdett benne.
- Hol a fenében lehet már az a fránya nyakkendő!
Andi lassan belépett a szobába, tekintete körüljárta azt. Móniék ott lehetnek hátul a tv-szekrény mögött… Dia pedig a hálóban állt az ajtónál. És…akkor…hol van…
- ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! – sikított fel Andi anyukája.

Andi odaszaladt hozzá, de akkor már nem tudott segíteni; az anyja az imént véletlenül meragadta a szekrényben álló fiú elernyedt hímtagját! Kiáltozva, sikoltozva eleresztette azt, majd megdöbbenve meredt a ruhák közül kilépő anyaszült meztelen fiúra.
- Mi az Isten?? – kérdezte még mindig sikoltozva.
- Várj, Anya, megmagyarázom… - szólt Andi bátortalanul, de az anyja ott hagyott csapot papot és elrohant.
A férje röhögve vette tudomásul az eseményeket, és azt mondta a fiúnak, hogy legközelebb legyen férfi és jöjjön elő, nem harapnak ők. Azt hitték ő Andi barátja. Az apja kezet is fogott a meztelen fiúval, aztán pedig a nyakkendővel együtt továbbálltak valamiféle összejövetelre.
A többiek eszeveszett kacagással, a röhögéstől fetrengve jöttek elő rejtekhelyükről. Hiába mesélte el huszadjára is Dia pasija miként ragadta meg Andi anyukája a farkát, akkor is határtalan nevetésbe kezdtek mindannyian. Ilyen jókedvvel indultak bulizni a Dokkba, amely egy ilyen emlékezetes este után már önmagában is hihetetlen jónak ígérkezett.


2006-02-19
Hozzászólások
További hozzászólások »
East West ·
Nem tudom miért kell lehúzni az ilyen történeteket? Ez kimagaslik a többi közül, szerintem nagyszerű! Élvezetes és ki a fenét érdekel ha nem történt meg? Bôven elég az, hogyha olvassa az ember akkor megmozdul a monszter odalent. A nyelvezete nagyon jó, nem hemzseg a szóismétlésektôl, helyesen van írva, élvezetes a történet, izgalmas és izgató, kellô mennyiségű erotika, szex és pornó van benne....mi kell még emberek?

Tulipán ·
ZÖLD,nagyon jó ;)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: