Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Análpróba

1. "J" visszaemlékezései

J-vel 1991-ben ismerkedtem meg, ő akkoriban kezdte el az ELTE-t, én másodéves voltam egy másik fővárosi egyetemen. Nekem nem ő volt az első életemben, viszont mint később kiderült, életem talán legmeghatározóbb kapcsolatává fejlődött találkozásunk.
J még szűz volt akkoriban. Elméletben. Amolyan romlott szűz. Hamvas gimnazista lánykaként fedezte fel testét, fokozatosan rájött, hogyan kell simogatnia magát (előbb alkalmanként aztán egyre gyakrabban csinálta, végül kényszerré vált az új ismeret: nem tudott elaludni, míg ki nem elégült önnön kezei által). Megismerkedett a hüvelyi orgazmussal. Egyre rafináltabb módokat, egyre izgatóbb tárgyakat talált. Kipróbált mindent, ami "arra" emlékeztette. Csinálta krinolinnal, uborkával, fogkefével (!), de a spraysdoboz sem kerülhette el az intim találkozást. Egyik ilyen alkalommal ujja popsijába tévedt. Mintegy véletlenül. Először lágyan simogatta anusát, aztán benyálazott ujját mélyen fenekébe süllyesztette. Szűk volt a nyílás, kicsit fájt is, de vonzotta az ismeretlen, az új lehetőség. Lassan ellazította záróizmait és mutatóujját is bevezette a lyukba. Őrülten izgatóvá kezdett válni a játék. Másik keze lassan lehullott nedves öléből (előtte folyamatosan ingerelte a csiklóját szabadon maradt kezével), csak a hátsójára koncentrált. Egy szokatlan, igen kellemes, intenzív érzés tört rá. Egy érzés, mely újradefiniálta a szexualitásról alkotott fogalmait. Késő éjszaka volt, a család már aludt. Ô úgy ahogy volt, anyaszült meztelenül kiugrott az ágyból és elkezdett a fiókjában kutatni. Keresett valamit, ami elég puha, rugalmas és hosszú, amit bedughatna "oda". Ami sikamlósabb volna mint az ujjai. Ami olyan, mint egy... mint egy igazi. Felforgatta a fiókot, a szekrényt. Semmit nem talált. Hirtelen elhatározással a fürdőszobába rohant. Méregette a dezodoros dobozokat, de mindegyik túl vastagnak, túl ridegnek, túl keménynek találtatott egy ilyen finom beavatkozáshoz. Lázasan kutatott tovább. Idegei pattanásig feszültek. Hüvelyében másodpercek alatt elélvezhetett volna, de ARRA a napra MÁS volt a scenárió. Eszébe jutott a zuhany. Időnként az intenzív, langyos vízsugár hozta meg a feloldozást, csiklóját gyakran szokta masszírozni a tusolóval. Beleugrott a kádba, megnyitotta a csapot. A vízsugárral most nem elölről közelített (mint azt megszokta), hanem a feneke felöl. Szinte beleült a spriccelő vízbe. Megőrült a vágytól. Azt akarta hogy a víz belélövelljen, szétáradjon benne, s teste ernyedten hulljon alá... Gyors mozdulattal lecsavarta a hajlékony cső végéről a zuhanyrózsát, s néhány pillanatig farkasszemet nézett a vízsugárral, ami kérlelhetetlenül tört elő.
Aztán nem gondolkodott többet, a cső végét határozott mozdulattal a fenekébe dugta. Mintha egy gejzír tört volna fel testében, ezernyi apró hangya, százezer orgazmust hozó apró tűszúrás. EZ az, amit csak az érezhet, aki már átélt ilyen élményt. Patetikusnak tűnhet, de egy új dimenzió kapuin lép át az ember... Közel állt az ájuláshoz. A víz meg csak határozottan folyt befelé. Egyre erősebb nyomást érzett az alfelén, a belei falára támaszkodó víz ki akart törni, utat keresett magának visszafelé. Erős székelési inger lett rajta úrrá. Ekkor döbbent rá, hogy mit csinál tulajdonképp.
Térdepelt a kádban és beöntést adott magának. Olyat csinált, amit gyermekként gyűlölt, megvetett. Nem értette, mi történik vele, elvesztette a kontrollt. A cső kiesett kezéből, teste összerándult, érezte, hogy itt és most a reflexek irányítanak. Mélyet sóhajtott, aztán végképp feladta: a víz robbanásszerűen tört elő beleiből. Sokáig térdelt ott. Iszonyatosan könnyűnek, felszabadultnak, üresnek érezte magát. Átélte élete addigi legnagyobb orgazmusát...
Hozzászólások
Sinara ·
A fogalmazás nem is olyan rossz. Ez mindenképp pozitívum ezen az oldalon. És a többitől se vertem a fejem az asztalba röhögve vagy sírva, hogy hogyan lehet valakinek ennyire kevés önkritikája, hogy ilyen mocskot fel mer tölteni. Szóval az oldalra feltöltők egy igen jelentős hányadának a szintjét bőven túlszárnyaltad.
Ez viszont minden, amit pozitívumként el tudok mondani a történetedről. Nincsenek nagy, ordítva pofán vágó hibái, de nekem ez a négy bekezdés rövid volt. Nem derült ki ki a mesélő, és amúgy is, szerintem előbb illett volna a kapcsolatukat bemutatni (ha már nem J a kizárólagos központi szereplő) és csak aztán J előéletét. Meg nekem az is fura, hogy a mesélő vág bele rögtön a legelején egy másik személy életének ismertetésébe, pláne az életének egy olyan szakaszáéba, amikor még nem ismerték egymást.
Amellett, egyéni szocprobléma, de én jobban szeretem az olyan elbeszéléseket, ami belehelyezkedik az eseményekbe. Bár múlt időben van, mégis mintha ott lennénk és, mindenki más számára láthatatlan szereplőként testközelből figyelnénk az eseményeket. Az én szemszögemből ez a történet inkább csak egy vázlat. Egy szexjelenet és a kerettörténet körülötte fityegő kezdeménye.
Szerintem ez egy történethez édes kevés.
Nem szavazok, mert vannak a tiednél sokkalta rosszabb történetek is ezen az oldalon, de egy zöldet tőlem nem érdemel meg.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: