Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
-Ez a helyes hozzáállás! Adjunk a nézőknek egy olyan előadást, amit soha nem felejtenek el!...
Friss hozzászólások
kaliban: Tetszett!
2024-03-15 15:00
SunnyDay: Köszönöm :)
2024-03-14 10:40
kaliban: Folytasd! Tényleg jó a sztori.
2024-03-13 13:51
SunnyDay: Szia. Köszönöm, ha van rá igén...
2024-03-10 18:11
vinzso: Szia, jó történet, várom a fo...
2024-03-10 11:15
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Amy ébredése 4.

Amy ébredése 4.

-------------------------------------

Írta: Amy Part y Girl ©
Fordította: Pavlov (pavlov@primposta.hu)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2006. július

*************************************



Felkeltem Shannon-ról és egy másik srác elé térdeltem, aki készen állt rá, hogy megbasszon hátulról. Janie is letérdelt, és egy hatalmas diák elkezdte baszni a seggét. Kaptam még egy adagot a puncimba. Shannon felémmászott és nyalogatni kezdte belőlem a spermát. Alig kezdett bele, a srác kihúzta Janie seggéből a farkát, és Shannon arcára élvezett. A lány arca mostmár csúszós volt a spermától, de tovább szívogatta a puncimból. A nyalva a csiklómon táncolt, és egy hatalmas sikollyal el is élveztem tőle.
Egy másik srác már kutyapózban baszta Janie-t. A geci, ami Janie fenekéből csöpögött, ráfolyt a srác farkára, miközben ki-be húzogatta a lány vaginájában. Ez a srác is kikapta Janie puncijából a farkát és ő is szegény Shannon arcára eresztette.
Melissa letérdelt és nyalogatni kezdte barátnője arcát, de olyan sok volt rajta. Miközben ott térdelt, beállt mögé egy srác, Melissa meg hagyta, hogy a fiú megbassza. Közben tovább nyalta Shannon-ról a gecit, de az én puncimba is bele-belenyalt, úgyhogy már két lány is nyalogatott egyszerre. A srác kihúzta belőle a dákóját, és a két lány arcára eresztette, meg a pinámra.

Már kezdtem kifáradni, de ahogy ott feküdtem, még egy srác odajött, és a szájamba nyomta csöpögő farkát. Hagytam, hogy szájbabasszon, de miután elélvezett, nem álltam le, a sperma kicsorgott a szám sarkán. A farkát is elárasztotta, közben Janie meg a srác golyóit nyalogatta, majd kihúzta a számból a srác faszát és a sajátjába tömte. Ami még rajtamaradt, azt szépen letisztogatta róla.
Körülnéztünk, hogy maradt-e még talpon valaki, Már csak egyetlen pasinak állt a farka. Igazságosan kellett megosztoznunk rajta, így csak egy megoldás volt. A két elsőéves lány, illetve Janie és én már teljesen csúszósak voltunk a sok spermától. Mind a négyen összebújtunk a matracon. Mostmár lehúztam Melissáról a fekete, gecis bugyit, és a számra húztam. Aztán odaadtam Janie-nek, aki szintén beleszagolt, utána következett Shannon, aztán visszaadtuk Melissának. Közben ahogy ide-oda vonaglottunk, a mögöttünk álló szerencsés srác egyenként dugdosta a puncinkat, mind a négyünket megdugott, aztán elélvezett. Melissa kapta a spermát, még jó, hogy már nem volt rajta a kis tangája. A srác mélyen beleélvezett a puncijába. A lány kipréselte magából a gecit, Janie, Shannon és én meg kinyalogattuk belőle. Végül Shannon mélyen a barátnője nyílásába dugta a nyelvét, és kiszívott belőle mindent, ami csak maradt. Kész voltunk.

A srácok már szállingóztak is hazafelé. Felgyúltak a fények. Kimentünk a vécébe és lemostuk magunkról, amit csak tudtunk. Az arcunkat megtisztítottuk, de nem volt zuhany, úgyhogy gecisen kellett hazamennünk. Rendbeszedtük a ruhánkat. Egyikünk sem vett fel bugyit, kivéve Shannon-t, aki Melissa csöpögő bugyiját húzta fel úgy, ahogy volt, spermásan. Sosem éreztem magam még ilyen elevennek, elégedettnek és frissnek. Sosem hittem volna, hogy a testem ennyi gyönyört érezhet. És a kurvás érzés volt a legjobb benne. Holnap megint csak egy egyszerű pszichológiahallgató leszek, de Janie említette, hogy hat hét múlva megint lesz egy ilyen parti...
Készenálltunk az indulásra, fel voltunk öltözve, de a sminkünk el volt kenődve. A testünket mindenhol csúszós sperma fedte (jól látható volt a karunkon, a lábunkon és a hajunkban, de az arcunkról sem sikerült teljesen eltüntetni). Odajött hozzánk pár srác, akik szintén fel voltak öltözve, és már-már félénken mondták, mennyire jól érezték magukat.
Az egyik azt mondta, és ezek az ő szavai lesznek, hogy miközben szétbasztak minket, kinyaltuk egymás puncijából a spermát, és mindenféle mást megtettünk, egy percre sem tévesztette szem elől a húszcentis magas sarkú cipőnket. Ez eléggé meglepett engem, el is gondolkoztam rajta, úgyhogy lányok, figyeljetek, következik pár dolog, amit megtanultam ezen az estén:

Mindenféle sorrend nélkül:

A férfiak bolondulnak a magas sarkú cipőkért - és minél magasabb, annál jobb. Ezt sosem felejtsétek el.
Ha haboztatok, hogy borotváljátok-e a puncitokat, tedd meg azonnal! El sem hiszitek, mennyire más érzés lesz, mennyire fogjátok csodálni magatokat a tükörben, és milyen izgató lehet egy csupasz nyílás. Tetszeni fog.
Most képzeljétek el, hogy a színpadon táncoltok, és mindenki titeket néz. Gondoljatok a srácokra, akik meztelen testeteket figyelik. És képzeljétek el, hogy mindenki megdughat titeket, ha akarjátok. Gondoljatok bele, hogy csodálnak benneteket mindannyian.
Ha eddig féltetek kipróbálni az anális szexet, nagy élménytől fosztottátok meg magatokat. Lépjetek túl a félénkségen. Egy fasz jó érzés. De ha kettő van bennetek, az sokkal jobb. Ha mindhárom lyukatokban van egy-egy farok, az a csúcs, egyszerűen nem lehet kihagyni. A szendvicsezéshez egy kicsit hozzá kell szokni, de ha egyszer kipróbáljátok, rákaptok az ízére.

És ne felejtsük el a harmadik faszt a szájban. Sokkal finomabb az egész, főleg, ha el is élvez.
A közönség előtti baszás sokkal izgatóbb, mint anélkül. Össze sem lehet hasonlítani.
Minden lány ki kéne próbálja azt az érzést, hogy több srác is megkeféli. El sem hinnétek, mit hagytok ki. El kell rendezni magunkban, ha végigmegy rajtatok egy csoport fiú, de ha sikerül, rajta! Ha egyik barátnőtökkel is megoszthatjátok az élményt, még jobb. Jobban felizgultok, ha figyelitek egymást, és együtt olyan dolgokat is megtehettek a srácokkal, amit egyedül nem.
Gondolom, sokan nem szeretitek, ha a szátokba élveznek. Nagy hiba! Ez a legjobb afrodiziákum. Nagyon finom. Amikor először a szátokba élvez egy srác, és megérzitek a meleg sperma ízét a nyelveteken, megértitek, miről beszélek. Képzeljétek el, hogy több srác is rátok élvez, és egyszerre több anyagot is megkóstolhattok. Most pedig képzeljétek el, hogy nyelves puszit adtok a barátnőtöknek, mindkettőtök szájából csöpög a geci, aztán egy harmadik srác a csók közben az arcotokra élvez. Érzitek, hogy már a gondolattól is megremeg a puncitok? Gondoltam.

Most képzeljétek el, hogy a baszás után csöpög a puncitokból a sperma, és mindenki titeket néz. Képzeljétek el, hogy egy kemény huszonkét centis faszon mozog fel-le a seggetek, miközben három srác a szátokba, az arcotokra és a melletekre élvez.
Ha még sosem nyaltátok ki a barátnőtök gecis punciját, próbáljátok úgy intézni a dolgokat, hogy ezt is átélhessétek. És ha lehet, még jobb az, amikor ő szürcsöli belőletek. És persze minél több jusson belőle az arcotokra, az a csúcs.

És bármit csináltok, hagyjátok a francba a hülye törölközőt. Először is nagyon lehangoló. Hadd folyjon a geci mindenhova. A ruhákat és az ágyneműt ki lehet mosni. A móka felét az a sok ragacsos folyadék jelenti! Annál jobb a szex, minél mocskosabb. A szexnek mocskosnak kell lennie!
Ha egy barátotok egy partira hív, ahol ilyen események várhatók, fogadjátok el a meghívást.
Elég arra gondolnotok, mit éltem át Janie-vel - nem cserélném le semmire. Ne legyetek félénkek vagy önzők. Nem maradtok örökké fiatalok, és nem lesz korlátlan lehetőségetek minden kipróbálni, úgyhogy legalább azt ne toljátok el, amire van esély, kóstoljatok bele! Olyan szexik lehettek, amilyenek csak akartok. Bízzatok bennem, kapjátok fel azokat a húszcentis sarkú cipőket, és minden srác titeket akar majd kinyalni.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Sylvia13 ·
Ez valami irdatlanul undorító, visszataszitó és hányingerkeltő. Nem tudom ki az a kretén aki ezt megírta de valami baj van az agyával!

Pavlov sok fordításodat elolvastam és mind nagyon tetszettek, de szerintem legközelebb ilyen mocskot nem forditsd le. Nem hozzád méltó.

Pavlov ·
Pavlov Uraság néven mostmár a Facebookon és a Google +-on is elérhettek!
Red2velvet ·
Jeloltelek

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: