Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
-Ez a helyes hozzáállás! Adjunk a nézőknek egy olyan előadást, amit soha nem felejtenek el!...
Friss hozzászólások
kaliban: Tetszett!
2024-03-15 15:00
SunnyDay: Köszönöm :)
2024-03-14 10:40
kaliban: Folytasd! Tényleg jó a sztori.
2024-03-13 13:51
SunnyDay: Szia. Köszönöm, ha van rá igén...
2024-03-10 18:11
vinzso: Szia, jó történet, várom a fo...
2024-03-10 11:15
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Amy ébredése 3.

Amy ébredése 3.

-------------------------------------

Írta: Amy Part y Girl ©
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2006. július

*************************************

Janie magába fogadta az első srácot. Előre-hátra mozgott a merev faszon, de a fiú az utolsó pillanatban kihúzta, és a számba élvezett. Egy kicsit lenyeltem belőle, közben a második srác már Janie-be is hatolt. Ez a srác nagyon keményen baszta, de hirtelen kihúzta, és a számba nyomta, aztán tovább baszta Janie-t. Reméltem, hogy én kapom majd az anyagot, de aztán beleélvezett Janie puncijába, és bár sok kifolyt nekem belőle, a nagy része bennmaradt.
A harmadik srác kitalálhatjátok: megint a síkosítóval jött. Bekente a farkát és be is dugta Janie seggébe. Ezt nem vártam, de a lány már dolgozni is kezdett a faszon, hogy minél előbb kifejje. Az első lövés a fenekébe érkezett, a következő három pedig a számra. Megragadtam a farkát és bekaptam. Aztán Janie nyílását nyalogattam, hogy én is kapjak a legutóbbiból, meg ami a fenekéből odafolyt. Egy párszor körbenyaltam a nyílásait, aztán teljesen bedugtam a nyelvem. Még mindig várt ránk négy srác.

Helyet cseréltünk, hogy engem basszanak. Két srác a puncimat választotta, de aztán Janie szájába élveztek. Teljesen elárasztották a mellét és a nyakát. Magam elé hívtam őket, és egy kis extra szolgáltatást nyújtottam nekik: végignyaltam a szerszámukat. A másik kettő a seggemet vette kezelésbe. A harmadik pasi a fenekemen és a puncimon hagyta a krémet, Janie pedig két percen át tisztogatta. A negyedik jó mélyen a puncimba élvezett, és Janie kiszívogatta a rúdból kifolyt folyadékot. A nyelvét keményen belémfúrta, amitől megint nagy orgazmusom lett. A srácok vadul éljeneztek.
Megtettük - basztunk az összes jelenlévővel. Ott álltunk magas sarkú cipőnkben, testünk tényleg ragyogott. Le is nyeltünk egy csomó spermát, de a többi befedte az arcunkat, a mellünket, a hasunkat, a lábunkat, az ágyékunkat, a seggünket, még a hajunkba is jutott belőle.

Valaki előkapott egy digitális kamerát, és felvett vele minket. Kíváncsi lettem volna, vajon hány fényképet, sőt hány videofelvételt készítettek ezen az éjszakán. Az egész csak két órán át tartott, de az adrenalin hihetetlenül feldobott, úgy éreztem, nem hagyhatjuk itt abba. Janie is ilyesmire gondolhatott, úgyhogy nem volt meglepő, amit kérdezett:
- Jól van, srácok, készenálltok a folytatásra?
A srácok úgy tapsoltak, mint az őrültek.
- Gondlom, ez igent jelent - mondta Janie. - Egy kicsit most pihenünk. Pár perc múlva visszajövünk.

Mindkettőnknek ki kellett mennünk a vécére, és ráadásul majd’ megdöglöttem egy jéghideg sörért. Egymásba karoltunk, és kisétáltunk a női mosdóba. Ott aztán megcsodálhattuk magunkat a tükörbe Janie meztelen volt, de rajtam még ott fityegett a harisnya és a harisnyakötő. Már azt is teljesen befedte a geci. Még Janie gyönyörű vörös cipőjére is került belőle. Egyszerűen ott volt mindenhol.
Odakintről újabb kiáltozást és tapsolást hallottunk. Mi lehet ez?
Kiittuk a sörünket és visszamentünk. Még mindig éreztem, mennyire feldobott ez a sok dugás. Megint hangos, gyors rockzene szólt. Valaki bekapcsolt egy stroboszkópot, amitől a terem még szürrealisztikusabbá vált. Janie és én felkapaszkodtunk magas sarkú cipőnkben a színpadra, és táncolni kezdtünk egymással a gyors ütemre. Ekkor vettem észre azt a két lányt, akiket már korábban is láttam. A bal oldalamon álltak, a színpad szélén. A vörös teljesen meztelen volt, a fekete hajú pedig csak félig, de már csak egy kis fekete tanga fedte az ágyékát. A mellei és a bimbói keményen meredtek előre, a haja össze volt zilálva, mintha kimerült volna. A tanga nem épp középen volt, kilátszott a nyílás, de ő nem is akarta eltakarni. A bőre teljesen le volt izzadva. A kis tanga teljesen nedves volt, és láttam rajta pár eltéveszthetetlen fehér foltot is.
Nyilvánvaló volt, hogy távollétünkben ezt a lányt megdugta valaki, valószínűleg a színpadon. Biztos ezt tapsolták meg. De szerintem csak egy sráccal csinálta - talán a barátjával. Biztos kihúzta, és ráélvezett a tangára. A lány teste különben tiszta volt, úgyhogy tuti, hogy csak egy sráccal csinálta.

Vajon a vöröske is résztvett ebben? Nem úgy tűnt, míg meg nem fordult, és meg nem láttam a fenekén a sokatmondó fehér csíkokat. Egy srác biztos hátulról dugta meg, és a végén a seggére engedte, ezért nem láttam, mikor szemben állt nekem.
Később elmesélték, hogy a fekete hajú lány Melissa, tizenkilenc éves, a vörös hajú pedig Shannon, húsz éves, elsőéves hallgató.
Eddigre csatlakozott hozzánk pár srác a színpadon, én meg ott táncoltam Donnal, a sráccal, aki levetkőztette és először dugta meg Janie-t ma éjjel. Hatalmas farka megint jó kemény volt, a vége lila és gyönyörűen kidagadtak rajta az erek. Ahogy táncoltunk, össze-összesimult a testünk. Hirtelen annyira magamban akartam azt a péniszt, hogy nem bírtam tovább. A matracok még a színpadon voltak, és miközben még mindig Donnal flörtöltem, odamentünk az egyikhez, ráfeküdtem, szétterpesztettem a lábamat. A srác a szemembe nézett, én meg csücsörítettem és felsóhajtottam:
- Gyere belém, bébi - mondtam Donnak.
Ő letérdelt, felemelte mindkét lábamat, és gyönyörű, kemény farkán várakozó lyukamba helyezte. Majdnem az egészet belökte, aztán kihúzta, és újra be. Olyan keményen és olyan mélyen baszott, hogy azt hittem szétszakadok. Éreztem, hogy jön az orgazmus, és aztán sikoltottam, összehúzódtam, de ő csak tovább pumpált. Mostmár Don egyre hangosabban hörgött, és mélyen belémspriccolt, úgy ötször. Amikor kihúzta belőlem még mindig merev farkát, csillogott a spermától és az én nedveimtől, és már megint éreztem, hogy kicsurog belőlem a sperma.

Közben Janie Alan-nel állt össze, a sráccal, aki először dugott meg a színpadon. A srác kutyapózban dugta. Végül Janie kétszer is elélvezett, és majdnem akkorákat sikoltott, mint én. Alan Janie puncijába élvezett, és mikor kihúzta, nem bírtam ellenállni a kísértésnek, megszívogattam néhányszor a farkát, hogy megkóstoljam az ízét. Janie megragadta Don kezét és párszor tövig beszívta a farkát. Ez a csaj tényleg nagyon jó!
Janie és én kitaláltunk egy jó menetet még a vécében. Kezdetben spermát akartunk minden testnyílásunkba. Felkaptam a síkosítót és a mellettem álló srácnak adtam. A fiú pontosan tudta, mit forgatok a fejemben. Rákent egy kicsit a kőkemény farkára, és egy picit azt ánuszom köré is. Ott álltam négykézláb, a pinámból még mindig csöpögött a geci, a srác meg jól a seggembe döfte a farkát. Már hozzászoktam ehhez, úgyhogy egész könnyen ment. Máris bennem volt az egész, és könnyedén baszni kezdtünk. Őrült tempóban dörzsöltem a csiklómat, ő meg vadul vágta a seggembe a farkát. Hirtelen megéreztem magamban a dús, forró folyadékot. Én már teljesítettem a küldetést, most Janie-n volt a sor. Egy srác hanyattfeküdt, Janie pedig beleült a seggével a faszba. Óvatosan engedte magába, de nemsokára teljesen fel volt rá nyársalva, és vadul lovagolni kezdett rajta, a közönség meg ütemesen tapsolt közben. Észrevettem, hogy a két lány nagyra nyílt szemmel bámult minket.
Eltartott pár percig, míg Janie a seggébe tudta sajtolni a srác nedveit, és mikor felállt a fiúról, a sperma kicsorgott a fenekéből a lába közé. Mostmár Janie-nek és nekem is friss sperma csöpögött a nyílásainkból - pont, ahogy akartuk. Ideje volt, hogy én is lenyűgözzem a közönséget.
- Srácok, megmondom, mit fogunk csinálni. Mindenkit az élvezés határára fogunk sodorni, de mikor már jönne, húzzátok ki. Tudom, hogy keményen hangzik, de nem fogjátok megbánni, ezt megígérhetem. Ha kemények akartok még maradni, verhetitek magatoknak. Amikor mindannyian készenálltok, meglátjuk, mennyit tudtok élvezni a testünkre. Már mindkét lyukunkban van sperma, és ha elég jók vagytok, a végén újra megtölthetitek őket. Mit szóltok?

A taps és az éljenzés mindenre választ adott. Nyolc kis karosszékből kört formáltak. Janie és én kerültük a kör közepére, egymásnak háttal, de én odamentem a két meztelen lányhoz, és kézenfogva a színpadra vezettem őket. Nem volt szükség szavakra - mindent értettek, és engedelmesen követtek. Behúztam őket a kör közepére, és már Janie is sejtette, mit forgatok a fejemben. Leültettem Shannon-t és Melissa-t a padlóra, egymásnak háttal a kör közepére. Janie széttárt lábbal Shannon fölé állt, én pedig Melissa fölé. A kör szoros volt, a két fiatal lány a székek alá kellett kinyújtsa a lábát. Így már csak hátra kellett hajtaniuk a fejüket, mi meg behajlítottuk a térdünket, úgyhogy pont az arcukra ereszkedtünk.
A székekbe hívtuk az első nyolc srácot. Ahogy terveztük, erekciójuk pont előttünk meredezett, hogy szájbabaszhassanak minket. Csak oda kellett fordulnunk, mindegyik srác könnyen odafért hozzánk. Kipróbáltunk minden technikát. A kedvencem az volt, hogy a kezemben fogtam a faszt, a nyelvemet végighúztam egészen a makkjáig, aztán meg bekaptam az egészet. Pár centi még a torkomra is jutott belőle, a fogaim pedig a srác szőrzetéhez értek. Sem Janie, sem én nem láttuk, mit csinál a másik két lány. Ahogy egy srácnak sok volt a kezelés, máris egy újabb lépett a helyére.

Hirtelen azt éreztem, hogy Melissa a lábam között a csiklómat nyalogatja. Tudtam, hogy a fenekemből és a puncimból szivárgó sperma az arcára is rácsöppent. A nyelve mostmár a pinámat próbálgatta. Próbáltam kiengedni annyi spermát Melissa nyelvére, amennyit csak tudtam. Melissa szörcsögött és nyaldosott és nyeldekelt, én meg közben tovább szoptam a srácokat. Janie is leereszkedett Shannon arcára, a vöröske vadul nyalta Janie punciját. Janie pinájából és fenekéből is sperma csöpögött Shannon szájába. A sok geci és a sok nyál miatt szinte szó szerint csúszkáltunk Shannon és Melissa arcán, miközben a srácokat szoptuk.
Mostmár minden fiú odajött hozzánk (páran a farkukat verték, hogy elég kemények maradjanak), már mindegyik szék mögött hárman ácsorogtak. Készen álltunk.
- Jól van, srácok, jöhet. És próbáljátok az arcunkra engedni, ne a hátunkra. Amikor spriccoltok, kiáltsatok, és odafordulunk hozzátok! - dirigált Janie. A zene tombolt, a stroboszkóp villogott. Nyolc srác verte magát, az első spricc az arcomra érkezett. Aztán jött pár a nyakamra és a mellemre. A srác elhúzott. Egy másik állt a helyére, úgy húzogatta a kezét a farkán, mint az őrült. A jobboldalamon egy fiú felkiáltott:
- Ide!

Odafordultam, és a felső ajkamra már érkezett is az anyag. Kitátottam a számat, és a többi már odajött. Csak fordultam ide-oda, a srácok kiáltoztak. Mindenhol sperma repkedett. Két fehér csík jelent meg a hajamban. Három lövés az arcomra érkezett mindenfelől egyszerre, és kis patakocskák kezdtek csordogálni a nyakamon, le a mellemen, egészen a hasamig. Sőt, Melissa szájáig is le-lecsöppent. Megint jött három adag a nyakamra. A szemem közé is kaptam egyet, lecsöppent az orromra és a szám szélére.
Két percen belül úgy harminc jó nagy adag sperma csorgadozott a testünkön. A legtöbb az arcunkra érkezett, de a hajunkba is jutott belőle, meg a mellünkre, a hasunkra, a combunkra. Melissa csak nyalta a puncimat, és nyelte a rácsöpögő spermát.
Végül mind a négyen felálltunk. A srácok tapsoltak és éljeneztek. Az egész testünkről csöpögött a sperma. A stroboszkóptól az egész olyan hihetetlen lett.
Shannon-ra és Melissa-ra nem jutott közvetlenül a spriccelésből, de már az ő arcuk is ragyogott a fehér folyadéktól, sőt, a mellecskéik is.
Melissán még mindig ott volt a fehér foltos fekete tanga, még mindig félre volt csúszva, és még mindig kilátszott a nyílás.
- Nem hiszem - kezdte Janie -, hogy bárki is bírna még egy harmadik menetet, így van?

Néhányan bizonytalanul jelentkeztek, de megláttam azt a srácot is, aki kidobóként őrködött a bejáratnál, mikor bejöttünk. Igazságtalan lett volna, ha ő kimarad a jóból, de később megtudtam, hogy ez meg van szervezve, valaki mindig sorra kerül az őrködésben. Mindenesetre ő volt az egyetlen a teremben, aki nem volt meztelen és akivel még nem dugtam. Janie is felismerte, úgyhogy ketten vetettük rá magunkat. Lesegítettük róla a ruhát, közben a többiek tapsoltak. Nagyon kemény volt. Valaki előráncigálta a két jó öreg matracot, Janie-vel egymás mellé feküdtünk rá.
A lábainkat pár srác szétfeszítette, úgy tartották. A kidobófiú betérdelt Janie elé, és dugta egy kicsit, aztán engem, aztán megint Janie-t. Megint nem tudtuk, hogy kibe fog élvezni. Shannon fölémmászott hatvankilencezni. Miközben őt nyaltam, rácuppant a kidobófiú farkára, akárhányszor kicsúszott belőlem. Melissa ugyanígy Janie fölé mászott, Janie pedig nyalogatni kezdte Melissa pinájáról a spermát. A srác nemsokára hangos hörgéssel kikapta Janie-ből a dákóját, és Melissa nyitott szájába lőtte a magját. A második és a harmadik spricc a lány arcára érkezett. Melissa Janie puncijába nyomott egy kicsit belőle. Aztán elkente az egész arcán - a száján, az orrán, mindenhol - aztán visszanyomta Janie csöpögő barlangocskájába az arcát.

Pár srácnak hirtelen megint erekciója lett. Ezúttal Shannon rakta szét a lábát, három srác pedig gyorsan, felváltva baszta. Az első srác a puncijába élvezett, a második addig töcskölte, míg a sperma ki nem csepegett belőle. Amikor a harmadik srác beléhatolt, annyira tele volt a puncija, hogy már hangosan cuppogott. Még a hangos zene ellenére is lehetett hallani. Aztán ő is beleengedte.
Melissa arcán ott volt a kidobófiú gecije és Janie nedvei. Letérdelt és nyalni kezdte Shannon pináját. Az ujjaival bele is nyúlt. Egy srác hátulról beléhatolt, a lány pinájában a geci jó csúszóssá tette a bejáratot. Bele is élvezett, aztán két másik srác következett, az egyik megint a vaginájába eresztette, a másik pedig a fenekére engedte. Aztán Shannon és Melissa pár percig hatvankilencezett, csak úgy csúszkáltak egymáson, úgy nyalogatták egymás nyálkás lyukát.
Ezután ollószerű pozíciót vettek fel. Melissa jobb lába Shannon balja fölé került, így egymáshoz tudták dörzsölni csúszós puncijukat. Bárcsak nekem jutott volna előbb eszembe, de még nem volt túl késő!

Két srác odaállt mellénk. A faszuk mereven mutatott felénk. Felnyársaltam magam az egyikre, a másikba pedig Janie ült bele. Aztán addig vonaglottunk rajtuk, amíg a puncinkba nem élveztek. Lemásztunk róluk, és próbáltunk vigyázni, hogy ne csöpögjön ki belőlünk túl sok. Aztán kipróbáltuk az ollópozíciót, amit a fiatal lányoktól láttunk, összenyomtuk csöpögő puncinkat.
Annyira csúszós, sima és érzéki volt - a csiklónk össze is dörzsölődött. Seperc alatt elélveztem, sőt, mire Janie is elért a csúcsra, megjött a második orgazmusom. Felkeltünk és odamentünk Shannon-hoz és Melissához, akik még mindig össze voltak ragadva. Már ők is kétszer élveztek el. Miközben tovább dörzsölgették a puncijukat, Shannon arcára ültem, Janie pedig Melissáéra, és a puncinkból a két fiatal csaj arcára csöpögtettük a levet. Persze a két fiatal lány tovább dörzsölgette össze a pináját.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Pavlov ·
Kedves Olvasók!

Mivel úgy tapasztaltam, hogy a primposta nem nagyon működik egy ideje, létrehoztam egy új e-mail-címet:

pavlov.urasag@gmail.com

Továbbra is örömmel várom leveleiteket, hozzászólásaitokat!

Pavlov ·
Pavlov Uraság néven mostmár a Facebookon és a Google +-on is elérhettek!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: