Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Amy ébredése 2.

Amy ébredése 2.

-------------------------------------

Írta: Amy Part y Girl ©
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2006. június

*************************************


Nem töröltem le a spermát az arcomról. Lecsorgott a nyakamra és a melleim közé. Most láttam, hogy akit Janie másodjára leszopott, ráélvezhetett az arcára, mert csak úgy csillogott a fehér anyagtól, még a hajába, a nyakára, sőt, még a melleire is jutott belőle.
Egymáshoz hajoltunk és csókolóztunk. A nyelvünk csak úgy táncolt egymás szájában. A srácok üdvrivalgásban törtek ki. Mekkora ribanc lett belőlünk hirtelen! Pedig fejenként még csak egy sráccal keféltünk, egy másikat meg leszoptunk. Minimum harminc éhes szám figyelt bennünket. Hát, ha már egy sráccal dugtam nyilvánosan, miért ne csinálhatnám még pár másikkal?

Hirtelen az jutott eszembe, milyen király lenne, ha megpróbálnék minél több spermát a testemre összegyűjteni anélkül, hogy hozzáérnék a srácok farkához. Odahajoltam Janie-hez és a fülébe súgtam az ötletem. Janie huncutul elmosolyodott és bólintott.
Két srác egy asztalt hozott a színpadra. Továbbra is hangos rockzene szólt, valaki bekapcsolta a diszkógömböt is, ami színes fényeket tükrözött szanaszét. Két srác felkapott, az asztalra fektettek és egy párnát dugtak fejem alá. De az ágyékom, amiből még mindig csöpögött a sperma, lelógott az asztalról. A sárcok felkapták Janie-t is és fölémrakták úgy, hogy a puncija pont az arcom előtt legyen. Éreztem a kiáramló sperma szagát, és aztán Janie dörzsölgetni is kezdte hozzám. Ki-be huzogattam a nyelvemet a puncijában, ő meg teljesen rászorította az arcomra. Olyan sok sperma folydogált benne, hogy kifolyt a számra és az orromra.

Aztán egy kemény faszt éreztem a pinámban. A nedveim bőségesen folydogáltak, az a fasz meg csak ki-be mozgott, amit hihetetlenül jó érzés volt. Ugyanakkor próbáltam Janie-t nyelvelni, aki az arcomon csúszkált - minden olyan csúszós lett. Az arcom még mindig a punciban volt elmerülve, amikor hirtelen leemelték rólam, és egy ágyra helyezték, amit valaki most gurított elő. Úgy láttam, hogy egy kórházi ágy lehetett, mindkét végén ráccsal. Janie tudta, hogy most mi jön, és hagyta, hogy csuklóját és bokáját az ágyhoz kötözzék. Aztán valaki egy dákót nyomott a számba, úgyhogy már nem láttam Janie-t, de hallottam, hogy nyögdécselni kezd, ahogy a száját és a pináját is keményen basszák, és vadul rángatja a rácsot.

Pár percig csak baszták a pinámat és a számat, hallottam a terem izgatott morajlását, ahogy a srácok a sorukra vártak. Egyszerre csak felnyögött a srác, aki dugott, és mélyen a puncimba élvezett, kihúzta és három-négy adagot a hasimra és a combomra lövellt. Éreztem a lábam között a forró anyagot, éppen a fenekem felé csorgott - ettől új ötletem támadt. Aztán a másik srác a számba élvezett, és végig a rúdján tartotta a fejem, úgyhogy az egész a számba ment - öt vagy hat nagy lövés. Majdnem a felét lenyeltem, de a maradék kicsurgott a szájam sarkában. Az íze egyszerre volt sós és édes, de fantasztikus érzés volt! A sráccal egymás szemébe néztünk, míg a nyelvemen a nedveivel játszottam. Aztán összegyűjtöttem egy nagy csomóba, és kiengedtem a számból, pont a nyakamra.
Erre sokan megtapsoltak. Eddig nem is igazán gondoltam a közönségre.
Közben Janie-t sorban dugta három fiú. Felváltva másztak a puncijához, egy negyedik srác meg a fejénél térdelt, és a szájában huzogatta ki-be a farkát. Janie csak nyögdécselt, úgy élvezte a kezelést. A farok a szájában hirtelen elpuhult, teletöltötte a száját, de az arcára és selymes hajára is jutott belőle. Annyi volt már ott a sperma, meg sem lehett volna mondani, hogy kié. Befedte a lány haját, orrát és arcát, lecsorgott a nyakán és a mellén a matracra. És még mindig oda volt kötözve az ágyhoz, hogy le se törölhesse magáról – de eszembe jutott, hogy milyen vidáman bólintott nemrég az ötletemre, úgyhogy tudtam, hogy akkor sem törölné le, ha tudná!

Egy srác megfogta a kezem, felsegített az asztalról és ráfektetett Janie-re. Fölétérdeltem, nyalogatni kezdtem spermás arcát. Hirtelen megéreztem valamit a lábam között, de ezúttal néhány ujj próbálgatta a pinámat és a seggemet. Kissé hátranyomtam a csípőmet, de közben lekötözött barátnőmet nyalogattam. Janie pináját másik srác kezdte baszni. A fenekemben már két ujj volt, aztán három. Aztán valami hűvöset éreztem, biztos a síkosítót. Utána meg valami nagyobb próbált a seggembe hatolni. Hátranéztem: egy nagyon jóalakú, kétméteres srác nyomta fenekembe merev farkát. Először lassan mozgott, csak a felét engedte be, finoman kihúzta és újra visszanyomta. A seggem szűk volt, de ez csodálatos volt - nem fájt, de más érzés volt, mint az eddigiek. A sárc mozgására én is lassan ráeresztettem magam, míg végül az egész pénisze belémkerült. Janie és az a Fleet’s…

Lassan mozogni kezdtünk. Belémnyomult, én meg hátratoltam magam. Már nem is nyalogattam Janie arcát, hogy csak a hátsómat betöltő érzésre koncentrálhassak. Éreztem, hogy az izmaim ellazulnak, és a síkosító segítségével a farok már egyre kevesebb erőfeszítéssel táncolt bennem. Máris hallottam, hogy a srác felnyög és éreztem, hogy belémüríti magát. Kihúzta és gyorsan Janie szájába dugta a péniszét, aki szopta és nyalta. Látszott rajta, hogy nagyon szereti. Ahogy letisztította a farkat, felkeltem és Janie arcára ültem, szétfeszítettem a fenekem, és hagytam, hogy a srác gecije kicsorogjon belőle, éppen Janie szájába. Na ez aztán hangos éljenzést váltott ki a fiúkból.
Janie még mindig le volt kötözve. Eddig még csak két srác dugott meg, igaz, az egyik a fenekemet, de Janie már néggyel kefélt, vagy öttel? Nekem meg még csak a szájam körül virított egy kis fehér folyadék, pedig neki már az egész arca tele volt vele.

Nagyon meleg volt, mind izzadtunk, úgyhogy pihenni akartam egy kicsit, és felhajtottam egy hideg sört, amit valaki a kezembe nyomott. Kioldozták Janie-t, hogy ő is ihasson egyet.
A szünet csak két-három percig tartott. Most a két matracot a színpad közepére tolták, egymás mellé. Egy hatalmas szerszámú srác hanyattfeküdt az egyik matracra, a feje a végénél volt, Janie pedig a másikra térdelt, úgyhogy arca, amit megvilágított a csillogó diszkógömb, a srác arca fölé került. Pár perce még csöpögött róla a geci, de most mintha már rászáradt volna. Ideadták a síkosítót. Rögtön rájöttem, hogy azt várják tőlem, hogy beleüljek a seggemmel ebbe a hatalmas faszba. A fenekem még mindig ki volt tágulva, úgyhogy a pénisz könnyedén belémcsusszant. Megint a seggemben volt tízcenti kőkemény fasz, és ki-be kezdett mozogni bennem. Egy másik nagyon izmos srác is odajött, a szemembe nézett, elmosolyodott és megcsókolt. A puncim már nedves volt a seggemben mozgó farok hatásától, és rádöbbentem, most a pinámat is meg fogják baszni.

Ahogy hátradőltem, az alattam lévő srác a bimbóimmal játszadozott, és most a másik srác a pinámba nyomta a rúdját. Ha még nem voltatok így szendvicsbe fogva, ki kell próbálnotok. Annyira dögösnek, durvának és BASZOTTNAK éreztem magam! Mindkét fiú mozogni kezdett bennem, ahogy csak bírtak - nehéz két fasszal mozogni, könnyen kicsúszhatnak, és nekem mind a kettőre szükségem volt! Egy harmadik pasi hanyattfeküdt, becsúszott Janie alá, belökte vastag, kemény dákóját a puncijába, Janie pedig lovagolni kezdett rajta. Egy negyedik srác bekente hatalmas rúdját, és Janie seggére támadt vele. Janie csak le kellett hajoljon, és a szerszám máris belécsúszott, úgyhogy mostmár mindketten teljesen szendvicsben voltunk. Én felfelé néztem, Janie pedig lefelé, úgyhogy egymás szájába tudtuk tolni a nyelvünket, miközben mindkét lyukunkba behatoltak. Éreztem az ajkáról szivárgó spermát.
A nagy nyögés, sikoltozás, sóhajtozás közepette nehéz volt megmondani, ki fog hatunk közül először elélvezni. Végül a Janie seggében dolgozó srác lett a győztes. Kihúzta, az arcunkra irányította, és úgy öt nagy spriccel beterítette még a hajunkat is. Mi meg csak csókolóztunk tovább. Aztán a puncimban lévő srác jött, kihúzta, és hangos nyögéssel az arcunkra lőtte, miközben mi még mindig az első pasi anyagát élveztük. Közben a fenekemet és Janie pinája továbbra is keményen kapta a dugást. Mindkét srác szinte egyszerre élvezett el - megint éreztem a combom belső oldalán csordogáló spermát.

Fehér folyadék csöpögött Janie nyílásából, és kis tócsába gyűlt alatta a matracon. Mind a négy lyukunkat gyorsan tömték újabb srácok, és a baszás folytatódott. Ezúttal mind a négyen leálltak, mielőtt elélveztek volna. Felálltak és négy másik sráccal, akik nem bírták már tovább, körülálltak, és ott verték. Megragadtam az egyiket, a szájamba húztam a farkát, erre rögtön élvezni kezdett. Egy kicsit lenyeltem belőle, de sok kifolyt az arcomra. Janie kapott a szájába, úgyhogy játszott vele egy kicsit. A hat srác egyenként engedte a szájunkba, az arcunkra és a mellünkre a cuccot. Megint megcsókoltuk egymást. Mindketten úsztunk a fehér folyadékban, de bassza meg, ő még mindig több fiúval dugott, mint én.

Janie időt kért egy újabb sörre, de én be akartam hozni a lemaradásomat. Hanyattfeküdtem, szélesre tártam a lábaimat, és jól látszott hogy csöpög mindkét lyukamból a geci. Hívogatóan szemezni kezdtem pár sráccal. Gondoltam, ennyi elég lesz, és igazam is lett. Ezúttal simán megbaszattam magam sorban öt sráccal. Végig misszionárius pózban csináltuk, a lábam a levegőben, rajta még mindig a magassarkú cipő. Hárman a puncimba élveztek, egyik a nyílásra engedte, egy meg megint az arcomra. Az ajkamat nyalogattam, élveztem a csöpögő folyadék ízét. Janie végzett a sörével és lefeküdt mellém, intett, hogy hajoljak fölé, és a puncimból csorgó három adag sperma keverékét a szájába engedtem. A nyelvével próbálta simogatni az ajkakat, aztán keményen nyalni kezdte a csiklómat, miközben még mindig csepegett rá a geci. Felsikoltottam és olyan nagyot élveztem, hogy majdnem hanyattestem, de ő tovább nyalogatta a csiklómat. Felkiáltottam és megint elélveztem. A háttérben néhányan tapsoltak.

Mostmár Janie arcán ültem. Az ágyékom és Janie arca is olyan ragacsos volt már, hogy pár percig csak csúszkáltam rajta. A közönség szinte teljes csendben figyelte, hogy mit művelünk. Eszembe jutott, hogy úgy kilenc sráccal kefélhettem, és megelőztem Janie-t, de aztán kezdett összefolyni, és eltévesztettem a számolást. Felálltunk, összedörzsöltük a mellünket és egymáshoz simultunk, mintha csak olajjal lennénk bekenve, annyi volt rajtunk a geci.
Janie máris készenállt a folytatásra. Letárdelt és összezárta lábait,így a feneke jól kiemelkedett. Ujjazni kezdte magát a közönség előtt. Egy kevés gecit az szájába szopott az ujjairól, de aztán tovább ujjazta magát. Erre pár srác megint a színpadra jött és az egyik belévágta a puncijába a farkát kutyapózban. Olyan keményen baszta, hogy mind hallottuk, ahogy a húsa Janie seggéhez csapódik. Janie farpofái minden lökésbe beleremegtek, és mikor a srác végre ráélvezett, a spermája lecsorgott a lány lábain. Letérdeltem, hogy egy kis friss gecihez jussak Janie ágyékából, és lenyaltam a tenyeremről. Egy másik srác jött oda, és baszni kezdte Janie-t hátulról. Volt rajta egy rózsaszín óvszer is. Ez a dugás tovább tartott, gondolom, az óvszer miatt, és Janie-nek keményen meg kellett dolgoznia a siker érdekében. Végül egy hangos nyögéssel elélvezett, de tovább pumpálta a lányt.

Aztán Janie lehúzta a gumit. A közönségre nézett, és feltartotta az óvszert a végével lefelé. Nyalogatta egy kicsit, letisztította a külsejét. Aztán kifordította, és hagyta, hogy a geci lassan a nyelvére csorogjon. Amikor abbamaradt, kiszívta belőle a maradékot, sőt, ki is nyalta. Végül odaadta srácnak, hogy tartsa meg szuvenírnek.
Hirtelen két újabb gumis farok jelent meg a láthatáron. Az egyik srác seggbebaszott. Gyorsan végzett, úgyhogy ráültem a puncimmal, és lovagoltam rajta. A közönség gyönyörködhetett a vaginámban táncoló farok látványában. Miután a második srác is elélvezett, úgy döntöttem, én sem maradok le Janie mögött. Levettem az óvszert a srácról, aki a fenekembe élvezett, és óvatosan kiszívtam belőle mindent. Aztán a puncimat kezelő fiúról is levettem ls azt is kinyalogattam. Nem igazán volt különbség az ízük között, kezdtem teljesen hozzászokni. Odaadtam Janie-nek a gumikat, aki kinyalta, ami még bennük volt, ás átadta a fiúknak.

Az ágyhoz vittek, ezúttal engem kötöztek le. Fura érzés, ha nem próbáltátok még ki. Teljesen tehetetlennek érzi magát az ember, és mégis olyan érzéki az egész. Az ember érzi, hogy hatalmasat fog élvezni, de nem tudja, hogy pontosan hogy. Nagyszerű érzés. Egy sárc az arcomhoz térdelt, és baszni kezdte a számat. Rászorítottam az ajkamat, hogy olyan legyen neki, mintha egy pinát baszna. Három srác felsorakozott széttárt lábaim előtt és felváltva dugni kezdték a puncimat. az egyik srác úgy tíz lökés után kihúzta, a másik ugyanígy, aztán a harmadik is. Csöppet sem finomkodtak, keményen basztak, kezdtem is beleremegni, és vadul rángattam a szíjaimat. A srác, aki a számat baszta, szilárdan tartotta a fejemet a hajamnál fogva. Nagy szerszáma újra és újra a torkomig csúszott. Végül a farok lüktetni kezdett, és a srác elélvezett - olyan mélyen a torkomba lőtte, hogy ezúttal mind lenyeltem. Kissé csalódott voltam, mert nem maradt semmi belőle, amivel látványosan játszhattam volna. A másik három srác még mindig a számat baszta, közben valaki egy új kemény faszt nyomott a számba.

Az első srác a puncimba élvezett, a második már a helyére is állt, rögtön bedugta, pedig még csöpögött belőlem az előző adag. Egy-két perc elteltével a második srác is belémélvezett, aztán az is, aki szopatott, csak ő az arcomra. Mindenütt a sperma folyt, de a szíjak miatt nem tudtam letörölni.
Végül a harmadik srác ráverte a puncimra, úgyhogy a baszásnak vége lett. Az összes testnyílásom tele volt. De hirtelen egy újabb farok ürült az arcomra. Ez meg honnan került ide? Az a srác volt, aki mögöttem Janie seggét dugta eddig. Az arcomon már szó szerint nem volt hely több spermának, már a nyakamon és a mellemen is csordogált. Janie odajött hozzám, felémkerült és hatvankilencezni kezdtünk. A puncijában már egy friss adag sperma is volt, szinte már csordogált ki belőle. Pár percig ezt csináltuk - mindkettőnket vastagon fedte a sperma, és egymás punciját nyalogattuk. Kétszer élveztem el, és ha jól emlékszem, Janie is...

Amikor kioldozták a szíjakat, szinte már sajnáltam! Addigra teljesen eltévesztettem a számolást, nem tudtam, hány sráccal dugtunk. Felkiáltottam, hogy van-e valaki a teremben, akivel még nem volt dolgunk, és kiderült, hogy heten is vannak! Úgy döntöttünk, hogy ezt közösen fejezzük be. Hanyattfeküdtem, Janie pedig fölémtérdelt úgy, hogy az arcom a lába közé kerüljön. Minden srác a lány mögé térdelhetett, és a szájam fölött kutyapózban megbaszhatta a lány pináját. Ha akarta, pár lökés után bedughatta a számba, aztán meg vissza Janie puncijába. Mindenki eldönthette, hogy a szájamba akar-e élvezni, vagy Janie-be, vagy éppen a seggére, hogy kicsorogjon belőle, és az ajkaimra folyjon. Tetszett, hogy sosem tudtuk, hova fogja lőni a srác a levét.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Pavlov ·
Kedves Olvasók!

Mivel úgy tapasztaltam, hogy a primposta nem nagyon működik egy ideje, létrehoztam egy új e-mail-címet:

pavlov.urasag@gmail.com

Továbbra is örömmel várom leveleiteket, hozzászólásaitokat!

Pavlov ·
Pavlov Uraság néven mostmár a Facebookon és a Google +-on is elérhettek!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: