Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Amnézia I.

Amikor felébredtem semmire sem emlékeztem: se arra, hogy hol vagyok, de arra sem, hogy én kivagyok csak azt vettem észre, hogy felkelni sem tudok, mert minden apró mozdulat fájt főleg, de legfőbbképp a bal oldalam hasogatott. Aztán rájöttem, hogy egy kórházban vagyok. Rövidesen többen is megfordultak a szobámban: az ápolónők és az orvos is, aki azt mondta, hogy hihetetlenül szerencsés vagyok, hogy élek és nem sok esélyt adtak nekem főleg miután kómába estem. Mint kiderült a nevem Balázs, 18 éves vagyok a hajam sötétbarna a szemem pedig barna egy enyhe zöldes árnyalattal. Nem vagyok csúnya, de elég átlagos külsőm van a testalkatom is átlagos, nem egy bodybuilder, de azért van rajtam izom és 3 hónappal ezelőtt kerültem be. Aztán az orvos elmesélte, hogy pontosan miért is. A bekerülésem napján délután épp hazafelé indultam a gimiből amikor valaki nekiállt erőszakoskodni az egyik osztálytársnőmmel akinek én a segítségére siettem. Dulakodni kezdtem az illetővel, ami bár a lányon segítet, de sajnos rám nézve igen kellemetlen következményekkel járt. A srác kést rántott és a megkéselt az oldalamon. Szerencsére a májamat elvétette, de kilökött az úton közeledő autó felé, ami már nem tudott lefékezni és így elütött.
Kellett egy pár műtét, hogy rendesen össze tudjanak varrni és ráadásul még kómába is estem. Sokáig azt se lehetett tudni, hogy megmaradok-e, de végül is sikerült. Csak olt egy kis bibi: amnéziás lettem. Semmire sem emlékeztem a felébredésem előttről: se a nevemre, se arra, hogy honnan jöttem vagy arra, hogy mikor születtem senkit se ismertem fel. Így aztán volt pár látogatóm, akiket elvileg jól ismertem, de mégsem jutott eszembe, hogy kicsodák.
Aztán végül a következő nap, amikor felébredtem bejött Laura is a lány, akit megmentettem. Az eddig is nyilvánvaló okok mellett most még inkább nyilvánvalóvá vált, hogy miért is siettem a segítségére. Egyszerűen káprázatosan gyönyörű volt! Csodaszép arca volt gyönyörű kedves tekintetű zöldes-barna szemekkel és kicsit rövid a válláig érő melírozott hajjal. És a teste is tökéletes volt. Egy rózsaszín top és egy szűk sötétkék farmer volt rajta amik tökéletesen kiemelték az alakját: szép formás melle és kellemes a tekintetet vonzó kerek feneke volt és szép karcsú arányos lábai. Nincs mit ragozni egyszerűen tökéletes volt. Abban a pillanatban nagyon szerencsének éreztem magam, hogy az osztálytársam. Rámosolygott, amikor bejött aztán odaült az ágyam mellé.
- Szia! Hogy érzed magadat? - A hangja is olyan kedves volt olyan elbűvölő.
- Szia! Hát voltam már jobban is, de azért köszönöm az érdeklődést! - válaszoltam és próbáltam nem úgy vigyorogni, mint valami óriási idióta. A válaszomra elmosolyodott és kicsit közelebb húzta a széket. Ahogy közelebb húzódott még inkább láthatóvá váltak az arca és a felsőtestének lenyűgöző idomai is. Éreztem, hogy kezd merevedésem lenni.
- Ennek örülök - mosolygott rám és ekkor egy pillanatnyi szünet következett. Gondolom a szavakat kereste, hogy mit mondjon. – Köszönöm! – először csak ennyit tudott mondani. – Megmentettél és kis híján belehaltál.
- Ugyan. Ha újra kellene csinálnom, akkor újra, megtenném! - válaszoltam. Bevallom szerettem volna valahogy bevágódni nála. Bár tudtam, hogy egy ilyen lánynál a magamfajta egyszerű srác nem rúghat labdába. - Nem tartozol semmiféle köszönettel érte!
Ekkor megcirógatta az arcom. Ekkor éreztem, hogy valami bizony megmozdult az alsómban. - Tudom! Jobb barátot el se tudnék képzelni! - mondta szelíden. Aztán szájon csókolt! – tudom, hogy gáz, de azt hittem, hogy ott helyben elélvezek. A másik pedig az, hogy nem hittem a fülemnek. Én ezzel a lánnyal járok? Azta! Ekkora mázlim nem lehet! Lehet, hogy még mindig kómában vagyok, és ezt álmodom? Először nem is tudtam reagálni legalább annyira a meglepetéstől, mint az örömtől.
- Ez azt jelenti…hogy te meg én? - habogtam.
- Igen! – bólintott egy széles mosollyal. - Mi ketten járunk! – mondta és tovább cirógatott. Férfiasságom egyre kínzóbb merevsége kínzó szükségről árulkodott, de egyrészt itt volt Laura másfelől pedig a dolog nem is olyan egyszerű, ha minden mozdulat fájdalmat okoz.
- Nem mondta eddig senki. - Csodálkoztam.
- Tudom. Én szerettem volna elmondani. Amikor kómába estél szörnyen megijedtem és rettegtem, hogy mi lesz veled! Magamat okoltam az egészért! - mondta aggódó hangon. - És amikor felébredtél és elmondták, hogy nem emlékszel semmire én mondtam, hogy ezt én szeretném elmondani neked, mert biztosan örülnél, ha tőlem tudnád meg! – mondta immár ismét mosolyogva azon a kellemeses lágy hangján. Egész nap el tudtam volna hallgatni. Aztán odahajolt és ismét megcsókolt, de most hosszan és egyszer csak éreztem, hogy a nyelvét is a számba dugja. És nekem fogalmam se volt, hogy mit csináljak! Annyira gáz volt!  Amikor végzett és a szemembe nézett elpirultam. Nagyon égőnek tartottam, hogy arra sem emlékszem hogyan csókolózzak a saját barátnőmmel!
- Azt hiszem ez nem volt valami kielégítő a részemről! – mondtam csalódottan
- Hé! - mondta szelíden. - Lesz még időnk gyakorolni. Úgy tűnik lefelejtetted, de majd beletanulsz újra!
Mielőtt bármit is mondhattam volna bejött az egyik ápolónő és közölte, hogy vége a látogatásnak. Adott egy szájra puszit aztán felállt.
- Holnap jövök megint! – mondta majd lassan kisétált. Nem tudtam levenni a szememet róla és utána is csak ő járt a fejemben. A nadrágom felől érkező kínzó szükség érzése továbbra sem múlt el és bár nagyon nehezen, de felkecmeregtem majd az egyik nővér segítségével eljutottam a wc-hez is. Amikor bezártam magam mögött az ajtót és letoltam a kórházi nadrágot rögtön előugrott az izgalomtól merev péniszem. Olyan átlagos méretű volt se túl nagy se túl kicsi amolyan éppen optimális. A jobb kezemmel lassan elkezdtem fel-alá húzogatni a bőrt miközben próbáltam elképzelni milyen lehet Laura ruha nélkül. Jobb híján azt képzeltem, hogy itt a wc-ben szeretkezünk. Én a wc-n ülök, ő pedig rajtam lovagol. A kezeimmel a fenekét markolásztam és a mellét csókolgattam. Nem telt el sok idő, amikor éreztem azt a feszülő érzést, ami azt jelezte, hogy nemsokára elélvezek. Így is történt. Elég derekas adagot lőttem ki majd miután lehúztam a wc-t kikecmeregtem a fülkéből és megmosakodtam. Amikor visszafeküdtem és próbáltam elaludni akkor is csak laura járt az eszemben és már alig vártam, hogy holnap ismét láthassam.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Városisrác ·
Köszönöm az észrevételeket! Legközelebb odafigyelek rájuk :)

hörcsög00 ·
Fércmunka! Tele van elírásokkal, elgépelésekkel és helyesírási hibákkal. Egy-egy mondatodból jószerével kettőt, sőt, akár hármat is lehetne csinálni; és nem csak a pontot,a vesszőt sem használod jó helyen.Rengeteg a szóismétlés is.
Kissé életszerűtlen,hogy a mesélőnek a csaj látványától merevedése lesz.Habár nem tudom,de szerintem fura.
Egy csókolózástól és egy maszturbálástól nem hinném,hogy erotikus a történet. Kissé rövid is, nincs eléggé kifejtve, ha ez valaminek az első része,akkor pedig kéne.
Talán a második részben....Sajnálom,ez nem tetszett.
Sinara ·
Szerintem még akár maszturbálás nélkül is, szimplán a lány megjelenésének és a csókolózásnak a leírásától is lehetne erotikus, ha úgy lenne megírva. Szerintem az erotika sokszor inkább a leírás stílusában, az ábrázolásmódjában van, mint a tárgyában.
Viszont ez nincs úgy megírva, tehát a konklúzióddal lényegében egyet értek.
hörcsög00 ·
Igen,lehetne ez is erotikus. De nem az. Szarul van megírva sajnos.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: