Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Ami jó, az rossz nem lehet

Közeledett a szeptember elseje, és Erzsi ringló mellei hatalmasra duzzadtak tizenhat éves korára. Már nem fértek el az iskolai köpenyben, és melltartót sem viselhetett, mert anyja szerint az hivalkodásnak számított. Helyette gézdarabokat adott a kezébe az asszony, és ráparancsolt lányára: kösse le a csöcsöket, mert azok csak elvonják a figyelmét a tanulástól.
Erzsi szófogadó leány lévén hallgatott az anyjára. Az iskolakezdete előtti este a fürdőszobába vitte magával a géztekercset, felállt a kis sámlira, mert amilyen alacsony volt, nem is érte fel a tükröt, aztán kipróbálta, hogyan fogja lekötözni az előre meredő húsos halmokat, amik még a saját érintésétől is megkeményedtek, és a bimbója szúrósan egyesedett.
A kötözés után is eléggé nagynak tűntek azok a mellek. a kötözés alatt kibuggyanó rész még annál is érzékenyebb volt, mint előtte. Erzsi sóhajtozott. Leugrott a sámliról, erre a másik melle is kicsúszott a kötés alól. Most már mindkettő ott lógott, és a kötés miatt még csüngősebbnek, duzzadtabbnak tűntek. Amikor megérintette őket, a szája néma kiáltásra nyílt. Ezt nem volt szabad. Az anyja megmondta, hogy a pinájához, meg a csecséhez nem nyúlhat örömmel. Ha ezt teszi , megveri az isten.
Azt azonban nem mondta az anyja, hogy más sem érhet hozzá. Erzsi ezt használta ki. Fogta a hajkeféjét, és a gömbszálas tüskéinél fogva óvatosan ingerelni kezdte az érzékeny mellbimbóit. Elég volt hozzáérnie, már kemények is voltak. Erzsi levette magáról a kötést. Úgyse látja senki. A fésűt egyre sűrűbben érintette a bimbókhoz, hol egyiket, hol másikat csiklandozta velük. Elhatározta, hogy ez annyira jó, hogy eztán minden reggel megismétli iskola előtt.
Addig-addig csinálta, míg hirtelen igen érzékeny lett a lába köze is. Erzsi sosem érzett ilyet korábban: terpeszállásba állt, s míg a fésűt már őrült módjára dörzsölte a kivörösödött csöcsökhöz, váratlanul elélvezett. Forró, csúszós váladék bujt ki a butuska lány kakastaréjra emlékeztető, csüngő punci ajkai közül. Azok is vörösek és duzzadtak voltak, majdnem lilák a vérbőségtől. A lány meg úgy megijedt a váratlan, intenzív érzéstől, hogy kiszaladt a fürdőből.
A szobájában bugyit keresett, de akármelyiket vette fel, a lüktető pina csak még érzékenyebb lett tőle. Erzsi eldöntötte, nem is vesz fel semmit a szoknya alá. Meleg volt, nem fázott, más meg úgyse tudja. Csak a fura illattal nem tudott mit kezdeni, ami a lába közül szivárgott, édeskésen. Az apját hallotta egyszer az anyjával veszekedni, és akkor a férfi azt kiabálta Erzsi anyjának, a nedves pinája miatt fogja agyonverni, ami magához vonzza a faszt. Hát jó. Igazából Erzsi meg azt gondolta, ha az anyjának is édes szagú nedves a pinája, akkor az övének is olyannak kell lennie.
Úgy indult iskolába, hogy se a mellét nem kötötte le, se a bugyi nem került a combközépig érő sötétkék rakottszoknya alá. A kék köpeny amúgy is túl rövid volt, meg szűk is, így be se gombolta a fehér blúz fölött. Ha nem gombolta be, nem szorította a melleit, és azok szabadon ringhattak lépés közben.
Élvezte is, ahogy lépkedett a buszállomás felé, és a pinája csúszós nedvessége mellett még a szellő is érte. Amilyen meleg volt, arra gondolt eztán csak így fog járni.
A ringó mellek vonzották a férfiak tekintetét. A tizenhat éves barna hajú lány sosem festette az arcát, mert azt az anyja aztán végképp nem engedte volna, de ezen a reggelen mégis úgy érezte magát, mint egy szép színésznő. A férfiak hangosan köszöntek neki a járdán, volt aki hátra is fordult. Hát igen, Erzsi tényleg sokat változott a nyáron, a szülei is megmondták.
A buszállomásra érve nem kellett sokat várnia, így nem ült le a lócára. Amikor feltámadt a szél, és meglibbentette a szoknyáját, észrevette ugyan, hogy a pár méternyire álldogáló férfi szemei kiguvadtak, de nem gondolt semmi rosszra, ráadásul a férfi mosolyogni kezdett. Erzsi puncija ettől is bizseregni kezdett, és az már csak bónusz volt, hogy a göndör pinaszőr nedvesedni kezdett.
Megjött a busz. A lány felmászott a lépcsőn, de már akkor is érezte, hogy hátulról egy test nekidörzsölődik a farának. A mellbimbói megkeményedtek és igen érzékennyé váltak a gondolattól. Ugyan, ki csinálna ilyet? Nem is voltak olyan sokan a buszon, hogy nyomakodni kelljen.
Erzsi a busz hátsó végében állt meg. Pont egy üres duplaülés előtt. Oda ült le a mosolygós férfi, pont Erzsi elé, aki két kézzel kapaszkodott a buszfogantyúba. Ahogy a busz meglódult, Erzsi rájött, miért mondta az anyja, hogy kösse le a melleit. A két rakoncátlan, nagyra nőtt cici úgy kezdett el ringani és pattogni, mintha szándékosan táncolnának a férfi orra előtt. Ahogy mozogtak, és dörzsölődtek a fehér blúzhoz, Erzsi úgy érezte egyre nedvesebbnek a pináját. A sűrű nedv csorogni kezdett a lába szárán, és az első megállónál, amikor sokan szálltak fel a buszra, valaki meglökte Erzsit hátulról, és a blúza egyik gomba ki is oldódott. Az csak még nagyobb gond volt, hogy hátulról is surlódott egy táska a fenekéhez, és a szoknyáját is félrecsavarta. Erzsi attól fél, a férfi meglátja a meztelen pináját, de sem moccanni nem tudott a sok utazótól, sem megigazítani a szoknyáját. A gondolat, hogy a férfi a pináját fogja nézni, annyira felizgatta, hogy a mellei még egyesebben meredeztek előre a vékony fehér blúzban, a lógó pinaajkak meg cuppogtak a nedvtől, amikor a lány széjjelebb tette a combjait. Micsoda élvezet volt, amikor a busz újra elindult a megálló után, és a mellei megugrottak. A férfinek még a nyála is csorgott, amikor meglátta a megránduló csöcsöket. Fel is állt hirtelen a helyéről, Erzsi meg még a lélegzetét is visszafojtotta, amikor érezte, hogyan dörzsölődik hozzá, míg meg nem kerüli a férfi. Ó Erzsi betartotta, amit az anyjának ígért, de amikor a férfi mögé került, és megérezte a kezét a derekára simulva, ott helyben majdnem elélvezett. A pinája azt kívánta, bárcsak hozzáérne valaki. A segglyuka is bizsergett. Erzsi fészkelődött kicsit, és a torkából nyögés tört elő.
– Mi a neved, gyönyörűm? – súgta a fülébe a férfi reszkető izgalommal.
Erzsi elvörösödött. Az arca forró lett, a pinájából meg újabb adag nedvesség kezdett csorogni.
– Ah-ah – nyögött fel. Mélyeket lélegzett, a mellbimbói bizseregtek, még könyörögni is képes lett volna érte, hogy a férfi a markába vegye a halmokat, megcsípkedje talán, dörzsölgesse. Amikor erre gondolt, a pinája lüktetni kezdett. Nagyot nyögött Erzsi, és majd összeesett, akkorát élvezett.  A pinája lüktetése még érzékenyebben érintette. A csorgó nedv síkossá nedvesítette a combjait. Erzsi elszégyellte magát, összezárt a combjait. Szorította, mint aki menten bepisál. A férfi ekkor csúsztatta a tenyerét a derekától a seggére, és bár csak szoknyán kívül fogta meg Erzsi máris újra felizgult.

Folyt. köv…
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: