Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Amerika felfedezése


1. rész


Az úr 1492 évében, mikor Európában nagy harcok dúltak a törökök ellen. Mikor Nándorfehérvárnál Hunyadiék diadalmaskodtak. Egy bátor portugál utazó fejében hatalmas terv született. Megkerüli a törököket, és a másik oldalról jut el Indiába. A terv grandiózus volt és hatalmas üzleti haszonnal is kecsegtetett. Ehhez azonban számára hajók kellettek. Felkereste hát királyát Portugáliában, és találkozót kért tőle. Mivel nagy utazó hírében állt ezért beengedték. A király elé tárta a tervet, melyhez 5 hajót szeretett volna kapni. A király azonban kinevette, őrültnek titulálta, és nem adott neki egy hajót sem.
- Még hogy azért adjak 5 hajót, hogy lessenek egyenként a világ peremén? - mondta a király, aki szentül hite, hogy a föld lapos. Nagyon elkeseredett szegény, de hírét vette, hogy királya és a spanyol király nem éppen jó barátok, és lehet, hogy éppen ezért ő majd ad neki hajókat. Nagyon megörült, lóra ült, és elindult Spanyolországba.


Egyik éjszaka az út közben egy falusi fogadóban szállt meg. A fogadó nem volt túl nagy, de szabad és olcsó szoba, jó és finom étel, ital, volt benne bőven. Kivett hát egy szobát, majd lement, evett ivott, és beszédbe elegyedett a kocsmárossal. Míg beszélgetett, nem vette észre, hogy a pult mögül a kocsmáros felesége figyeli. A kocsmárosné szerette a szexet, de férjétől egy ideje már nem kapta meg. Nem is csoda, hiszen a kocsmárosnak titokban 3 fiatal szeretője is volt a faluban. Nem volt csúnya hölgy, de a kor már látszott rajta. Szemével éhesen vágyakozva nézegette az asztalnál ülő férfit, aki a világban tett kalandjairól mesélt egyre vidámabb és részegebb férjének. Bugyijában egyre nedvesebb és forróbb lett a hangulat. Kezei lassan vándorútra indultak.


Közben a férfiak elmélyülten társalogtak és borozgattak. A kocsmárosné keze már a ruháján keresztül a punciját dörzsölgette. Öntött még egy korsó bort a két férfinak, de a legerősebből és az asztalukhoz vitte. Ahogy végig nézett a sokat látott utazón, úgy érezte, hogy szinte vonzza az öle. Nagy lelkierő árán tudta csak megőrizni az erejét, hogy azonnal ne rántsa le róla a nadrágot. Pedig legszívesebben letépte volna a gatyát róla, és ott helyben meglovagolja.


Lement a boros a pincébe. Leült egy félre eső helyre feltűrte szoknyáját, és elkezdte magát izgatni. Keze vadul járt a csikló, és a hüvely bejáratánál. Aztán agyába villant a kép, ahogy az a farok belé hatol. Abban a pillanatban elélvezett. A száját harapta és szorította, puncijából spiccelve tört elő a kéjnedv, beterítve a földet körülötte, majd lerogyott a földre. Keze még mindig lüktető punciján volt. Majd lassan érezte, ahogy elengedi magát, és forró folyadék folyik szét a földön. Maga alá vizelt az orgazmustól. A kispiccelő víz még egy kicsit fokozta az élményt.


Eltelhetett így egy pár perc, míg végre-valahára újra lábra tudott állni. Megszületett a terv, megszerzi az utazót erre az éjszakára. Kiment hát, lemosta magáról a koszt és a kéjnedvet, visszament, és leült az urakhoz. Hősünk mellé ült le, és figyelte urát, ahogy az beszélt a politikáról és a kereskedelemről. Kezei lassan vándorútra indultak hősünk combján, majd pár perc elteltével már egyre dagadó férfiasságát masszírozták a nadrágon keresztül. Hősünk higgadt nyugodtsággal hagyta, hogy a kocsmárosné tapasztalt kezei egyre beljebb és beljebb másszanak a gatyájába. Egészen addig, míg a kezébe nem került addigra már kőkemény férfiassága. A kocsmárosné aztán lassan elővette a gatyájából, és az asztal alatt finoman elkezdte húzogatni a már merev péniszt.


Örömmel konstatálta, hogy Hősünk gatyája egy méretes és vastag szerszámot rejtett. Pont olyat, ami neki most kell! Tovább figyelte férjét, miközben egyik kezében bort a másikban egy dagadó farkat tartott és vert. Érezte, hogy a farok egyre feszültebb, és kitörni készül. Hát egy kicsit fokozta a tempót. Figyelte, ahogy a férfi halántékán nagy lassú izzadság cseppek gurulnak le, és arcán látni, ahogy küzd.
A házigazda, mivel már a harmadik kancsó bort itta, ebből persze semmit sem érzékelt. Hősünk azonban igen. Érezte, hogy a kocsmárosné keze munkája pillanatokon belül eléri a csúcspontját, és mindjárt elélvez. A kocsmárosné is érezte, hogy hamarosan elérkezik a vég, hát óvatosan fokozta a tempót. Hősünk ekkor már egyik kezével az asztal szélét, a másikkal pedig fémkupáját szorította. Ekkor aztán hirtelen elérkezett a pillanat, és érezte, hogy már nem bírja tovább, és elélvezett. A kocsmárosné majdnem maga is elélvezett, ahogy megérezte a kezében lévő hatalmas farkat, ahogy elkezdi pumpálni fehér édes gyönyörét. Ügyesen bánt a szerszámmal, finoman irányította, hogy a kilövellő ondó áradat véletlenül se a gazda felé szálljon, hanem inkább az asztal aljára. Hősünk arca lassan megkönnyebbült, és farka is lankadni kezdett.
A kocsmárosné keze azonban továbbra is a farkát fogta és cirógatta. Aztán amennyire tudta letisztította a végterméket a szerszámról, majd a kezével összegyűjtött minden felhasználható cseppet, belenyúlt szoknyájába és a puncijába kente. Csodálatos földöntúli kéjes érzés járta át, elélvezett tőle.


Most már mindennél jobban akarta ezt a farkat, akarta, hogy felnyársalja újra és újra, akarta, hogy behatoljon puncijába olyan mélyen, hogy a torkán jöjjön ki, akarta, hogy ez a hatalmas kemény farok a fenekét kényeztesse, míg csak el nem élvez újra és újra. Akarta, hogy a mellei közé vehesse, és addig verje, míg csak be nem teríti a hatalmas kilövellő gyönyörfolyam. Akarta, hogy az a forrón izzó, fehér sűrű folyadék az arcába spicceljen, majd végig folyjon a mellein, egész testén. Akarta, hogy addig ökleleje és nyársalja ez a hatalmas és kemény szerszám, míg nem könyörög egyszerre kegyemért és folytatásért. Úgy érzete, ha egyszer a lába közé kerül, többé ki nem engedi onnan.


Eközben hősünk ügyesen elrakta szerszámát, megigazította gatyáját és ruháját, és újra kényelmesen elhelyezkedett az asztalnál. A kocsmáros a történtekből persze semmit nem vett észre. Rossz modorú, önző ember volt, akit csak a saját hangja érdekelt a legjobban. Most pedig örült, hogy végre ilyen nagyszerű hallgató közönsége akadt. Minél több bort ivott meg, annál jobban belelendült. Minél jobban beszélt, annál kevésbé figyelt másokra. Persze az asszony tudta ezt jól, hiszen nem véletlenül itatta meg urával azt a sok bort, és nem véletlenül kevert bele egy kis erősebb alkoholt is, de a férj ebből persze semmit sem érzett. Közben az asszony is visszatért a földre, és egészen lecsillapodottnak látszott. Valójában azonban úgy izzott, mint egy forró cserépkályha, melyet vörösre hevíttet a parázs, és bármit meggyújt és eléget, ami a közelében van.


Aztán Hősünk felállt az asztaltól elbúcsúzott a házigazdától, nyugovóra tért a kivett szobájában. A kocsmárosné vágyakozva nézett utána. Mind a ketten az asztalnál ültek még, majd az asztal alá bújt, és férje elé mászott, beletúrt a gatyájába, elővette annak farkát, és verni kezdte, közben a szájával is kényeztette. Ekkor férje félre tolta őt, felhúzta a gatyáját, és egy „ma nem megy” című mondattal felment a szobájukba.


A kocsmárosné elhagyottan és magányosan ült a már teljesen kihalt kocsmában. Az asztal aljáról még csöpögött a pár perccel ez előtti akció eredménye. Ujjával begyűjtötte az asztalról, és finoman, mintha csak a krémet nyalná ki egy lábosból, elnyalogatta azt, majd öntött férjének még egy pohár bort, majd altatót tett bele. Nem bízta a véletlenre, erős oldatot kevert, mert nem akarta, hogy ura bármire is megébredjen, mert tudta, hogy az este bizony hangos lesz. Felment a szobájukba a pohár altató és bor keverékével. A férje éppen akkor végzett a vécézéssel, és örömmel látta, hogy felesége még egy pohár bort hozott neki. Elvette tőle, majd az egészet megitta egy húzásra. 
Ekkor azonban megjött az eddigi elmaradt kedv.
- Asszony! - mondta -, nézd, mim van neked! Ma jó napod lesz!
A felesége felemás mosollyal nyugtázta a dolgot, egyrészt örült, hogy férjét felizgatja, másrészről pedig egészen más farokkal akart volna játszani. De előételnek gondolta ez sem rossz. Azzal letérdelt elé, letolta férje nadrágját, és szájával vette kezelésbe újra a félig felállt farkat. Mindent beleadott, de tudta, hogy férje szerszáma félárbocnál többre már nem képes. Persze ő nem tudta, hogy ha fiatal lányokat kell vele kielégíteni, akkor bizony még mindig keményen tudd állni az a farok. Kezébe vette és minden tudását és erejét latba vetve elkezdte verni a farkat. Az eredmény hamar megjött. Férje csakhamar ordítva az arcára ejakulált.
Mikor végzett, férje mint aki a világ legbecsesebb és legdrágább dolgát hagyta volna neki megérinteni, az ágyhoz sétált, és aki jól végezte dolgát belefeküdt és elaludt. Az asszony egy darabig még nézte térden állva urát, ahogy mélyen és elégetten alszik. Az altató megtette a hatását. Arcáról közben még csöpögött a sperma, melyet nyelvével közben néha megnyalt, de nem tetszett neki az íze. Bezzeg, amit az asztalról szedet le! Ha csak rágondolt újra benedvesedett a puncija. Megmosdott hát, rendbe hozta magát, felvett egy köntöst, és elindult hősünk szobája felé.


Halkan nyitott be, és körül nézett. Hősünk a tetemes mennyiségű bor miatt, na meg az asztal alatti játék miatt mélyen aludt már, így nem vette észre az ajtón halkan bejövő nőt. Az asszony levette köntösét, és óvatosan bemászott mellé az ágyba. Hősünk meztelenül aludt. Az asszony kezei lassan keresni kezdték a paplan alatt rejtőző oly nagyon áhított hímtagot. Hamar meg is találta, és cirógatni, simogatni kezdte. Az eredmény nem maradt el. A hímtag pár pillanat alatt hatalmasra nőt, hála az áldásos tevékenységnek. Az asszony a gyertyafénynél kitakarta hősünket, akinek így már tisztán látszott szép deltás edzett teste, és most már hatalmas betoncövekként álló szerszáma. Nyári meleg fülledt éjszaka volt. Nem fáztak. Az asszony még egy kicsit verte a már kemény szerszámot majd rábukott és szájával vette kezelésbe. Csodálatos mennyei érzés fogta el, ahogy a farok kitöltötte száját. Élvezettel csinálta.


Aztán egyszer csak egy meleg kezet érzett a fenekén, amint az simogatja és közbe-közbe a puncijára is kitér. Oldalt pillantott, és szemben találta magát hősünk őt csodáló szemeivel. Az arcán látszott, hogy minden pillanatát élvezi annak, amit az asszony csinál vele. És az asszony ettől a nézéstől egészen extázisba jött. Aztán a szájába robbant a farok. Megijedt, mert nem akarta, hogy lovagja máris elélvezzen. Menteni a menthetőt, gondolta, és verni, nyelni és szívni kezdte a lüktető farkat. A szerszám azonban elernyedt. Nem engedte ki egy percre sem a szájából.


Mikor már teljesen elernyedt letisztította nyelvével, majd felkúszott egészen hősünk fejéig.
- Most Én jövök! - mondta hősünk, azzal kimászott az asszony öleléséből, és lába közé hajolt. Szájával apró forró meleg csókokkal árasztotta el az asszony izzó vulváját. Szája szeméremajkait csókolgatta szívogatta. Majd rátért a csiklójára, melyet szívott szopott harapdált. Az asszony hangos nyögésekkel adott hangot tetszésének. Ilyet még ezelőtt senki nem csinált vele. Persze halott már róla barátnőjétől, de ő még nem tapasztalta. Majd mikor hősünk két ujját a puncijába dugta, és ott elkezdte izgatni a g-pontját, akkor az orgazmus úgy tört rá, mint egy mindent elsöprő cunami. Lábai hősünk fejét szorították, ahogy a kéj hullámai egyre erősebben és erősebben törtek rá, majd újra elélvezett. Orgazmus az orgazmusban. Ezt élte át.
Aztán lábai elernyedtek, és kiterült az ágyon. Hősünk lassan felkúszott, és a vénuszdombjától az állkapcsáig végig csókolgatta testét. Ahogy élvezte a csókokat, hirtelen megérzett valamit. Odanyúlt, és nem akart hinni a szemének. Hősünknek újra állt a farka. Megmarkolta, majd verni kezdte, aztán mikor már elég kemény volt, finoman a bejáratához vezette. Hősünk is tudta mi a dolga. Rögtön tövig az asszonyba nyomta hatalmas cerkáját. Az asszonyt ez úgy érte, mint egy ezer kilotonnás atombomba. A földön túl járt, ahogy a hatalmas farok teljesen kitöltötte. Teste megfeszült mozdulatlanná vált.


Hosszú másodpercekig nem vett még levegőt sem, arcán a vad kéj és az orgazmus árnyalatai játszottak a testén. Aztán egyszer hirtelen kitört belőle. Vadul lihegett, és rángatta magát fel és le a hatalmas cerkán, hősünk pedig engedelmesen nyomkodta bele hatalmas farkát. Érezte, ahogy a kocsmárosné pinája szinte rázárul, és vakumként szívja magába.


Aztán pózt váltottak. Az oldalt fekvőt felváltotta a kutyapóz. A kocsmárosné minden ismert pózban el akart élvezni ettől a faroktól. Nem is kellet sok idő és rátört az újabb orgazmus. Mint megannyi kis robbanás mely a végén összeáll egyetlen hatalmas vakító detonációvá úgy söpört végig rajta. Aztán kivette puncijából és a fenekéhez tette. Hősünk pedig, mint engedelmes szolga végre hajtotta akaratát. Ahogy a hatalmas farok belehatolt kitárt ánuszrózsájába, földöntúli gyönyör járta át. Már ettől az érzéstől is majdnem elélvezett, de ahogy ez a hatalmas farok elkezdett benne kibe járni attól az érzéstől extázisba esett. Vadul kiabálta, gyorsabban, még mélyebbre, tovább! Aztán újra eljutott a csúcsra.
Az érzést már nem lehet leírni. Elhagyta a földet, és valami földöntúli helyen járt. Majd hatalmas erővel spiccelve torka szakadtából ordítva és lihegve élvezett el, hősünk farkán.
Az egész éjszakát átszeretkezték, és az általuk ismert összes pózban elélveztek. Többször is. Egymás karjában fekve találta őket a hajnal.


A nap első sugarai megcsillantak a kocsmárosné szép izzadt szét dugott izzadságtól és gecitől fényes testén. Hősünk hasán aludt, kezében a már harcképtelen férfitaggal, mely akárcsak a felkelő nap, újra ágaskodni kezdett. Az asszony, mint a muslincák, akik megérzik a bort, megébredt, és boldogan vette észre lovagja egyre nagyobb erekcióját. Hősünk kimerülve aludt. Kicsit cirógatta, majd mikor már újra kemény volt, óvatosan beleült. Hősünk annyira kimerült volt, hogy ebből már nem is érzékelt semmit. Az asszony finoman rácsúszott, és mozogni kezdett rajta. Nem kellet sok idő, és érezte a testén átfutó orgazmus első impulzusait. Belehúzott a tempóba, és csakhamar az orgazmus elérte testét. Akkor teljesen beleült a merev hímtagba tövéig nyomta magába. Érezte, ahogy pinája ráfonódik a hatalmas farokra, és annak minden apró rezdülése egy újabb apró orgazmust okoz neki. Aztán hirtelen megérezte, ahogy elönti a forróság, ahogy a benne lévő farok óriási erővel hüvelyboltozatának lövelli spermáját. Ettől az érzéstől még nagyobb lett. Egy hatalmas mindent elsöprő hosszú másodpercekig tartó orgazmusa volt. Hatalmasat élvezett. Aztán érezte, hogy a pénisz lankadni kezd, és lassan csúszni kezd belőle. Megvárta, míg teljesen kicsúszik belőle. Akkor szájával letisztogatta érezte, hogy az újra merevedni kezd. Eszébe jutott, hogy talán már az altató hatása múló félben lehet a férjénél, de az aggodalmát felülírta kiéhezett forró pinája, mely már újra nedvesedni kezdett, és hevesen követeli a neki kijáró szexet, melyet hosszú-hosszú évekig nélkülöznie kellett.


Míg ezek a gondolatokon járt az esze, a farok a szájában teljesen merevvé vált. Egy pillanatig még próbált küzdeni, de legyűrte a vágy. Hevesen kezdte szopni az újra kemény farkat. Kezével közben a csiklóját izzadta. Aztán már nem bírta tovább, és újra mélyen beleült az álló farokba. Most is minden alkalommal, már csak attól elélvezett, ahogy a farok teljes hosszában belement. Halkan apró mozdulatokkal téve ült a merev hímtagon, majd finoman újra mozogni kezdett. Egyre gyorsabb és gyorsabb tempóban, aztán egyszer csak elérte a gyönyör. Teste megfeszült szemét összezárta, és átadta magát az újabb gyönyörnek.


Mikor lassan kinyitotta szemét csodálkozva látta, hogy lovagja még mindig alszik. Akárcsak a szomszéd szobában fekvő férje. Végigsimogatta az alatta levő testet, majd újra rákezdett. Már a 3. orgazmusán járt túl azon a reggelen. Mikor már újra magához tért, örömmel töltötte el a benne pulzáló vastag és kemény férfitag. Finoman mozogni kezdett, aztán megérezte, ahogy a hatalmas farok bele lövi tartalmát. Szemét behunyva csendben élvezet el immár negyedszer.


Mikor már teljesen el elernyedt, a farok finoman leszállt róla. Eszébe jutott egy ötlet. Azzal átment szobájukba, és megnézte férjé, aki még a tömény altatótól még mindig mélyen aludt. Megkereste a centit, majd papírt és ceruzát ragadott, és visszament a szobába. Nem kellett csalódnia, a szerszám egy kis cirógatásra újra kemény és merev lett. Levette a méreteket róla, majd rábukott, és addig szopta, míg a szájába nem élvezett. Ezután már hiába volt minden. A farok teljesen kimerült.
Hősünk ebből sajnos semmit sem érzékelt. Hogy miért? A vége felé hősünk megszomjazott, és megkérte hölgyét, hogy hozzon neki valamit inni. A kocsmárosné sietett, ezért nem vette észre, hogy a pultról felkapott boroskancsóban azt a maradék bort viszi, amit még férjének kevert az éjszaka. Így mikor hősünk azt megitatta, ő is, mint a kocsmáros, mély álomba szenderült. A kocsmárosné ezért aztán felöltözött, és visszament férje mellé az ágyba, és elaludt.


Mikor a férje megébredt, örömmel vette észre, hogy feleségét az éjszaka valószínűleg teljesen kielégíthette, mert az asszony mélyen, boldog mosollyal az arcán aludt mellette. Ez pedig büszkeséggel töltötte el őt, igaz ebből ő semmire nem emlékezett, de biztosan a bor miatt, gondolta. Mit sem sejtve arról, hogy valójában az éjszaka mi is történt.


Mikor hősünk felébredt, már csak a nyomokat látta maga körül. Felöltözött hát, rendezte a számláját, a még mindig kicsit kábult és álmos kocsmárosnál, majd búcsúzóul még kapott egy csókot a kocsmárosnétól egy óvatlan pillanatban, majd lóra ült, és elindult a fővárosba, hogy beszéljen a királlyal, és beteljesítse küldetését.
Miután elment, az asszony elment a városban egy fafaragóhoz, és kifaragtatta vele a hatalmas szerszámot. A mester nem volt meglepődve, különb dolgokat is faragott már ennél, ráadásul a kocsmárosné bőkezűen fizetett neki. Ezek után valahányszor csak a szükség úgy hozta, csak elővette a játékát, és játszott vele egy nagyot az ágyban.



Folyt. köv.


Hozzászólások
További hozzászólások »
Marokfegyver ·
Mivel nem történelmi novella, csupán a cselekményt 6 évszázaddal korábbi környezetbe helyezte a szerző, a történelmet nem kérhetjük számon. Bátor vállalkozás azt mondani, hogy az úr 1492. évében járunk, amikor... túl vagyunk azon az eseményen, amit említesz, bár a törökökön még nem. Ezt át lehet hidalni, ha már mindenképpen párhuzamot kívánsz vonni, sok más esemény történt akkoriban, de ebbe most nem mennék bele.
Viszont a kor meghatároz egy seregnyi olyan dolgot (mint pl. a ruházatot, a kocsma berendezését) amelyekről szemérmesen hallgatsz, s éppen itt a "kosztümös" novella veszélye. Bugyit ugyan említesz - egyetlen egyszer -, de könnyen lehet az is tévedés, hiszen abban a korban csak a legtehetősebbek viselték bokáig érő változatban, mely a megfelelő helyeken fel volt hasítva... semmiképpen nem tartom valószínűnek, hogy a kocsma aranyvirága a tehetősebbek közé tartozott volna, még falusi viszonylatban sem. Miből ittak, milyen volt a kocsma bútorzata? Kihagytad ezt a lehetőséget, pedig az ilyen apróságok emelik a novella fényét. A főhős ruházatánál nem mentél bele találgatásba, de a "gatya" kifejezés nem biztos, hogy találó ( a boxer sem lenne az ), de utána tudnál nézni, hogy akkor és ott milyen divatirányzat uralkodott: az ingszerű, derékban megkötött, vagy a durva szövésű, elöl nyitott nadrág - mindkettő kedvezett a kocsmárosné aranyvirág tevékenyégének, s a korosodó hölgy könnyen hozzáfért így a vendégek értékeihez.
"Lement a boros a pincébe" vélhetően a kattogó kocsmárosné borospincébe tett látogatását jelenti... és egyéb hibák nagyon zavaróak. Mindezek mellett - és ellenére - kíváncsian várom, mi is kezdődött el 1492. nyarán, mert összességében tetszett.

hiperaktiv ·
Az Úr 1492-ik évében tudtak már beszélni az emberek. Hol vannak a párbeszédek? Kerüld el a mai szavakat, úgymint punci, atombomba, extázis és többiek!
Így is tetszett!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: