Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Amber

Alig léptünk ki az étteremből, máris követni kezdtek, egy sovány, magas pasas szegődött a nyomunkba. Belekaroltam Amber-be hogy kicsit gyorsabb tempóra ösztönözzem, de magassarkúban volt, alig tudott lépést tartani velem. Elkerülhetetlen volt a harc, a mélygarázsban sor is került rá.
Szerencsére nem kellett a pisztolyt használnom, elég volt a puszta kezem is. Betörtem a fickó orrát és talán eltörtem néhány ujját, karomat a nyakára szorítva faggattam, árulja el, ki küldte, de ő végig tagadta hogy bárki is felbérelte volna. Véletlenszerűen választott ki, mert gazdagnak látszódtam... Csak pénzt akart, a táskának ehhez nem volt semmi köze.
Még néhányszor megütöttem, aztán vérbe fagyva hagytam a földön. Partnernőm halálra rémülve figyelte a jelenetet, éreztem hogy összerezzen amikor újra belekaroltam.
Fogtam egy taxit és a Palais nevezetű szállodába vitettem magunkat.
A szobám már ki volt fizetve, csak annyi volt a dolgom hogy élvezzem a jól megérdemelt pihenést. Szépen betereltem a szőke cicababát a 123-asba, aztán bezártam az ajtót.
-Nős vagy?- szólalt meg Amber elsőnek. Furcsa módon kezdeményezett beszélgetést, de válaszoltam.
-Igen.- vetettem egy pillantást a karikagyűrűmre. Valójában már csak papíron voltunk együtt, külön éltünk három éve. Lisa besokallt és én nem hibáztattam érte.
-Csinos a feleséged?
Az volt.
-Igen.
-Nem féltékeny? Az éjszakai munka...
-Nem.
-Ha ilyen férjem lenne, én az lennék...
Valójában ő is az volt. A pénz tetszett neki, de a pénzkereseti módszer már kevésbé. Aztán megérzett rajtam valami női parfümöt... Rúzsfoltokat talált az ingemen. Mondtam neki hogy a munkámmal jár, ma már én is belátom hogy ez baromság, bár azért nem illendő visszautasítani egy kedves figyelmességet, akit a vevő biztosít a megfáradt kézbesítőnek.
Sokba is kerül nekik és hogy őszinte legyek, jól is esik egy kis kényeztetés egy feszültségekkel teli strapás nap végén.
Sok kurvával volt dolgom, bevallom, de csak egy nővel szeretkeztem, és az a feleségem volt. A többiekkel csak szex volt, érzelmek nélkül.
Ez a mostani meglehetősen fiatal volt, talán huszonöt éves.
Felült a minibár tetejére, őrjítően szexi pózban, de én inkább próbáltam az üzletre koncentrálni. Nem akartam megsérteni a hölgyet, öntöttem neki egy italt, aztán leültem az asztalhoz hogy szemügyre vegyem a táskám tartalmát.
-Kívánlak...- suttogta olyan hangerővel, hogy még éppen halljam.
Egészen hihetőnek tűnt, de tudtam hogy csak szakmai fogás. Én jó voltam az én melómban, ő profi volt a sajátjában.
Egy üveges kis vitrin állt az asztalommal szemben, jól tükröződött benne Amber alakja. Egy pillanatra néztem csak fel a papírok közül, de amit láttam, az néhány hosszú másodpercre odaszegezte a tekintetemet. Szőke partnernőm vadul simogatta magát, alul- felül, egyaránt.
Izgató látvány volt, nagyon is!
Végül is, miért ne élvezhetnénk egymás társaságát? Idáig minden remekül alakult. Kellemes utazás, finom ebéd, remek italok és persze a legfontosabb: sikeres üzletkötés. Kis gigszer a pitiáner tolvaj, de még így is 80% - 20% az arány.
Miért ne lehetne egy fülledt estével zárni a napot? Vétek lett volna elutasítani egy ilyen csodaszép nőt, ha már ki van fizetve...
Döntöttem. Lezártam a táskát, a pisztolyomat letettem mellé, aztán a hűtőszekrényhez léptem.
-Szereted a rosszfiúkat?- suttogtam Amber fülébe.
Esküszöm, felcsillant a szeme.
-Igen... nagyon...
Elmosolyodtam.
-Minden tiszteletem a tiéd szépségem, de most kőkeményen meg foglak kúrni....
Nem szoktam nőkkel ilyen hangnemet megütni, de láttam hogy erre indul be. Már ebbe az egy mondatomba is beleborzongott, kéjesen nyalogatta vérvörösre festett ajkait, mialatt addig gomboltam a bordó ruháját amíg csak szembe nem találtam magam a fekete melltartóba bújtatott, alaposan felpolcolt mellekkel. Egymáshoz kezdte dörzsölni őket hogy étvágyat csináljon, jól tudta mivel és hogyan tud hatni a férfiakra, mire kibújtattam a fekete csipkebugyiból, már nem volt szükség trükközésre. Kemény voltam mint a beton.
-Azért jöttem hogy a farkadra húzz, bébi, úgyhogy vedd le azt a gyűrűt és add meg végre ami nekem jár...- átvette a stílusomat. Kicsit közönséges volt, de bevált.
Lehúztam a gyűrűt majd a minibár tetejére raktam, pont a szőke feneke mellé. Vad üzekedésünk közben valószínűleg leeshetett, vagy Amber lökte le a kezével miközben próbált kapaszkodni.
Keményen dugtam amit ő láthatóan nagyon élvezett, hátrahajtott fejjel végig csak annyit hörgött hogy “még még”. Hosszú lábait körém kulcsolta és csak nyögött az ütemre, amit én diktáltam és a súlyunk alatt dübörgő hűtőszekrény. Nem tudom voltak-e a szomszéd szobában, ha igen, nem hagytunk nekik sok találgatnivalót arról hogy mit csinálunk.
Elég sokáig bírom, nehezen sülök el, embere válogatja, ki örül ennek, ki kevésbé. A nejem örült neki, gyanítom a prostik annyira nem, de ez legyen csak az ő problémájuk.
Sokáig döngöltem a kicsikét, közben több orgazmusa is volt, de nem álltam meg egy pillanatra sem, zene volt füleimnek ahogy a nevemet vinnyogtak.
-Ezt szereted, igaz?- lihegtem, és örültem hogy bólintott, mert ezt én is szerettem.
Az utolsó néhány lökésnél én is hangosabb lettem, hörögve élveztem egy hatalmasat. Amber néhány pillanattal megelőzött ugyan, de a lábai még akkor is remegtek amikor kiléptem közülük.
-Ez jó volt...- ugrott le a minibárról amikor a remegése megszűnt. A ruhája lógott rajta, de nem igazította meg, én rendbeszedtem magam és már éppen vettem volna elő újra a táskámat, amikor megállt előttem és megcsókolt.- Nem hittem volna....
-Micsodát?!
-Hogy ilyen jó lesz veled...
-Köszi a bizalmat!
-Úgy értem... Tényleg élveztem.
Ebben biztosan volt igazság, de azért nem ájultam el a bókoktól.
-Csinálhatnánk mégegyszer...- harapott az ajkába.
Furcsa érzésem lett, gyanakodni kezdtem. A nők általában örülnek ha túlvannak a dolgon és már lépnek is le... De Amber... Időt akar nyerni? Esetleg vár valakit?!
-Vetkőzz le!- parancsoltam rá. Nem sejthette hogy miért kértem erre, azt hitte meg akarom nézni. Nem volt ellenemre a látvány, de más is érdekelt az idomain kívül.
Áttapogattam a ruháit miközben ő anyaszült meztelenül álldogált előttem, közben folyamatosan mosolygott.
-Minek nézel engem? Bond lánynak? Az izgalmas lenne...
-Bocs...csak sosem lehet tudni. A Bond lányok mind gyönyörűek...a szépséged megvan hozzá.
-Hamár levetkőztettél, csinálj is velem valamit! Kezdek fázni...
Ahogy végighúztam a kezemet a karján, libabőrös lett, gyanítom, nem a hidegtől.
Hacsak megjátszotta magát, betyárjól csinálta!
Ajkaink forró csókban forrtak össze, nyelveink vad táncot jártak egymással. Megmarkoltam csupasz fenekét, mire halkan felsóhajtott.
-Mennyit fizetnek neked ezért?- suttogtam a fülébe. Tényleg érdekelt...
-Ezért semennyit. Egy menet van az árban, ezt már élvezetből csinálom.
Kihúzta az ingemet a nadrágból és benyúlt alá, közben finoman az ágy felé terelgetett, csupasz mellei súrolták a karom ,ez egyaránt hatott a mellbimbóira és a farkamra is.
Elégedetten elmosolyodott miután szétnyitotta a szürke ingemet.
-Szépen kidolgozott mellizom és has... Jó pasi vagy...
Harmincas éveim közepéig aktívan űztem a Kendo nevű harcművészetet és kick box-oltam is, ezeknek köszönhetően félelmetesen veszélyes tudok lenni egy seprűnyéllel a kezemben. És ezek szerint a testem sem rossz még így 43 évesen sem, bár hazugság lenne ha azt állítanám hogy nem mondták ezt már többen is.
-Te pedig szédületesen jó nő...
Hanyattlökött, aztán fölém hajolt és aktívan izgatni kezdett. Ajkai felváltva táncoltak a mellbimbóimon, a keze a nadrágomba csúszott , majd határozottan a farkamra kulcsolta az ujjait. Egyszerre mozgatta a kezét és a száját, isteni érzéseket generálva a testemben.
-Nemsokára fordítva fogom csinálni...- búgta halkan, mire nyeltem egy nagyot.
Pár perc múlva be is váltotta az ígéretét, kinyújtotta a nyelvét és végignyalva a mellkasomat, lecsúszott a köldökömig. Kapkodva oldotta ki az övemet és szabadított meg a nadrágomtól hogy aztán elém térdelve végre az ajkai közé engedje ekkorra már félig merev testrészemet.
Felültem hogy lássam, bár az elkövetkezendő pillanatok nagy részében inkább lehunytam a szemem és átadtam magam a kéjnek. Profin szopott, de nem is vártam mást, már világossá vált számomra hogy alkalmi partnernőm mestere a “szakmájának”.
Néha fel-felpillantott hogy lássa arcom rezdüléseit, hogy aztán ha lehet, még nagyobb odaadással és intenzitással kényeztessen.
Egy utolsó cuppanás után ismét az ágyra lökött. Nem bántam, már nagyon be voltam indulva és csak arra vágytam hogy a lábai közé kerüljek.
-Valamit adj te is, szivi!- suttogta majd teljesítve mindkettőnk kívánságát, ránehezedett ekkorra már kőkemény péniszemre.
Mindketten felnyögtünk. Könnyedén rámcsússzant és vad lovaglásba kezdett. Először csak halkan nyögdécselt, de ahogy fokozódott a tempó, egyre jobban felerősödött a hangja is. A mellkasomra támaszkodott és úgy ugrált rajtam, hogy mindkettőnk élvezetét fokozzam, felvettem a ritmusát és amikor ő rámült, én megemeltem a csípőmet.
A második orgazmusa után fáradni kezdett, a mozgása darabossá vált és lassult, ezért pozíciót váltottunk, ő került alulra. Lassan kezdtem el mozogni benne, közben csókolóztunk , simogattuk egymást, aztán lábait a nyakamba véve keményen kefélni kezdtem. Mélyebbre hatoltam a testében mint a vágtája közben, ezt a tudtomra is adta, mert már sikoltozott a gyönyörtől és a karjaimat szorította.
-Ez az, csak dugjál! -biztatott, bár nem volt rá szükség, izomból mozogtam rajta, erőteljes lökésekkel döfködtem. -Élvezz belém, szivi!- kiabálta. -Érezni akarom!
Az még kicsit odébb volt, de hamarosan arra is sor került. Újra belelőttem a tárat, majd lehengeredtem róla.
-Nem szeretnéd az extrém dolgokat?- szólalt meg percek múlva.
-Extrém dolgokat?!- húztam fel a szemöldökömet. Nem tudtam hogy mire gondol pontosan.
- Mélytorok... Popsiszex... A többi pasi megőrül érte... Neked szívesen csinálnám.
-Köszönöm, de nem. Régimódi pasas vagyok, a hagyományos dolgokat szeretem.
-Valahogy gondoltam hogy ezt fogod mondani. Itt alhatok veled?- suttogta mialatt a mellkasomra hajtotta a fejét.
-Sajnos nem lehet.
Elővigyázatosságból. Ha elalszom, kirabolhatnak vagy akár meg is ölhetnek.
-Nem bízol bennem?!
-Bocsáss meg, de nem.
-Értem.... Akkor megyek is.
Megsértődött, de nem tehettem kivételt. Szó nélkül néztem végig ahogy felöltözik, közben néha néha szemrehányó pillantásokat lövellt felém. Azt hitte, megváltoztatom a véleményemet ha látom mennyire belegázoltam a lelki világába, de esélytelen volt a dolog. Alig vártam hogy elmenjen. Jó volt a szex, de ennyi volt.
Adtam neki egy százast és mégegyet taxira, felajánlottam hogy kiveszek neki egy szobát, de elutasította, inkább haza akart menni.
Nem csaptunk látványos búcsúzkodást, tudtuk hogy néhány nap múlva elfelejtjük ezt az egészet. Így is volt rendjén... Nyélbe ütöttük az üzletet, ki-ki mehetett a maga útjára.
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: