Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Álomhajó 2.

Az évek alatt más érdekes dolgok is történtek velem, míg a hajón dolgoztam. Egy alkalommal kicsit késve érkeztem vissza a hajóhoz, már javában szálltak be az utasok. Én próbáltam közéjük vegyülve bejutni, nehogy a főnököm észrevegye, hogy elkéstem, mert a személyzetnek mindig már korábban fönt kell lennie a hajón, mielőtt az utasok megérkeznek. Ahogy beértünk a hall-ba, ahol a recepció is volt, intettem az ott levő stewardnak. Szerencsére ismerős volt, így csak mosolygott egyet, sőt azt is megmutatta, hogy merre van a főnököm.
Én az ellenkező irányba indultam. Vesztemre nem figyeltem, és belebotlottam valakibe, akit épp hogy csak sikerült elkapnom el ne essen. Mire felnéztem egy húszas évei elején járó fiatal szőke lány állt előttem. Hirtelen nem tudtam semmit mondani, ekkor egy idősebb férfi lépett mellém, gondolom az apja:
- Na, de fiatalember.
- Elnézésüket kérem, nem voltam kellő tekintettel. - próbáltam udvarias lenni. A lány közben csak mosolygott a zavaromon. A férfi hezitált egy pillanatig, majd megszólalt:
- Rendben van. Menjen a dolgára. - mondta felsőbbrendűen.
- Jó utat! - mondtam, és elinaltam a tetthelyről. Egy picit azért bosszús voltam, hogy lehet valaki ennyire lenéző. Kicsit messzebbről még visszafordultam. Tényleg szép lány. Ahogy láttam a szülőkkel utazott, és egy másik fiatal pár volt mellette. A lány arra fordult, amerre eltávolodtam, és megint mosolygott látva, hogy őt figyelem. Nagyon igéző szemei vannak. Gyorsan elfordultam, és siettem a szálláshelyemre.

Ezen az úton már a hajón levő egyik ruhaboltban dolgoztam. Ez már sokkal jobb állás volt, mint az első utakon a souvenir boltban.
Tulajdonképpen így haladtam fölfelé a ranglétrán. Több volt a fizetés, és a munka is kevesebb volt. A másnap reggel már rögtön szolgálatban talált. Szerencsére, csak egy-két ember fordult meg, így tudtam még egy keveset pihenni. Délelőtt ki jön be a boltba, alig hittem a szememnek, a tegnapi szőke lány, és a másik fiatal lány, aki még velük volt:
- Sziasztok! - köszöntem nekik.
- Szia! Azt hiszem mi már ismerjük egymást. - mosolygott a szőke lány.
- Ja! A tegnapi srác, aki majdnem fellökött! - mosolygott a másik lány is.
- Akkor most már be is mutatkoznék, a nevem Peter.
- Én Jenny vagyok, ő meg Vicky. - mondta a szőke szépség.
- Nos miben segíthetek?
- Azaz igazság, hogy a tegnapi kapkodásban elfelejtettem berakni a bikinimet. - mondta Vicky.
- Ott találsz hátul. - a lány elindult arra körülnézni, de Jenny maradt.
- Hogy tetszik a hajó? - kérdeztem tőle.
- Nagyon szép.
- Vicky a testvéred? - kérdeztem tőle, közben a lány bement a próbafülkébe.
- Nem, majd a sógornőm lesz, a bátyám jegyese.
- Értem már. És te hogy-hogy egyedül?
- Otthon hagytam a fiúmat, és most valami kalandra vágyom. - mosolygott rám kihívóan.
- Hát tudod a legénység csak munkakapcsolatban lehet az utasokkal.
- És akkor sem lehet, ha titokban marad a dolog?
- Nem, akkor sem. - mondtam neki. Vicky most jött ki a próbafülkéből.
- Nos, milyen? - kérdezte.
- Talán Peter-t kellene megkérdezni, hiszen ő szakértő. - kicsit elpirultam.
- Nagyon jól áll. - tényleg tetszett benne a lány.
- Akkor ezt megveszem. Nem baj, ha már nem veszem le?
- Semmi gond. - mondtam.
Fizettek, majd amikor mentek ki, egy papírt csúsztatott nekem Jenny. Rám mosolygott és kiment. Elolvastam: " Ha mégis meggondolod magadat, tízkor várlak a kabinom előtt. B-szint 21-es kabin. Jenny"

Napom hátralevő része azzal telt, hogy azon töprengtem, vajon elmerjek-e menni egy ilyen randira, vagy nem. Nagyon nyomulós a csaj, és ez veszélyes lehet, a lebukás azonnali kirúgást jelent, nem is beszélve az apjáról, aki tegnap bemutatkozott. Itt a hajón ugye általában nagyon unalmasan telnek a napok, így hiányzott a veszély, és az adrenalin. Így mikor bezártam a boltot tízkor, elindultam a B-szintre. Mikor befordultam a folyosóra megláttam a lányt. Egy miniszoknya, és egy aranyos kis top volt rajta, ami engedte láttatni izmos hasát.
- Tudtam, hogy eljössz. - mosolygott.
- De senki nem tudhatja meg. - mondtam neki.
- Rendben, én sem akarok lebukni a szüleim előtt.
- Apropó hol vannak a többiek? - erre megint elmosolyodott.
- Nyugi. - mondta, és nyitotta az ajtót és már húzott is befelé.. Halkan lépdeltünk a homályban. Egy ajtó felé mutatott:
- A szüleim! - mondta. Az ajtó mögül ütemes nyögdécselések szűrődtek ki. Megnyugodtam, ők nem zavarnak. Bementünk a szobájába, és becsukta az ajtót. Körülnéztem. Láttam közös fürdőszobája van a másik hálóval. Résnyire nyitva volt az ajtó. Kérdően arra mutattam.
- Biztos nem fognak átjönni! - suttogta.
- Miből gondolod? - kérdeztem. Kezét a számra rakta. Nem értettem miért. Aztán meghallottam mi az. A szomszédból a bátyja a nyögéseit lehetett hallani, valószínű Vicky furulyázott neki. A hangok hatására fél keménnyé váltam a nadrágomban.
- Mi az ma mindenki szexel? - kérdeztem halkan. A válasz egyszerű volt, a számra tapadt, és heves csókolózásba kezdtünk. Lassan lefejtettem róla topját, ő pedig a pólómat. Kifejezetten kis melle volt neki, de az idők folyamán rájöttem ez a kis játékos mell legalább, annyi élvezetet ad, mint a nagyok. Örömmel vettem kezelésbe őket az ujjaimmal. Halk nyögdécselés volt a válasz. Leült az ágy szélére, és levette a nadrágomat.
- Óhh. - mondta, mikor meglátta, hogy teljesen le van borotválva a szőröm. Az utóbbi időben szoktam rá a nagy melegben, mert így nem izzad annyira.
- Nem tetszik? - kérdeztem.
- De nagyon. Mindig ilyenre vágytam, de a barátom nem hajlandó rá. - mondta. Cinkosan a szemembe nézett, és lassan körbe csókolta mindenhol. Aztán kibújt a nyelve a szájából és úgy nyalogatta végig a makktól a tövéig. A csupasz golyókra különös figyelmet fordított.
Éreztem, hogy odalent lassan elindul a magvam. Vissza tért a tetejéhez, és bevette a szájába. Ütemesen elkezdte mozgatni a fejét a farkamon. Én közben az ujjaimmal, a hatalmasra növekedett mellbimbókat csavargattam. Közben benyúlt a szoknyája alá, és bugyin keresztül dörzsölte a pinusát. Éreztem, hogy most kell abbahagynia dolgot, lassan fölemeltem a fejét. Letérdeltem elé. Újabb csókolózás következett, éreztem a kicsit sós ízt a szájában. Hátradöntöttem.
Lehúztam a szoknyáját. már csak egy falatnyi tanga maradt rajta, ami már teljesen átázott. Lassan, szinte kínos lassúsággal azt is lehúztam. Elém tárult egy szőrtelen, és teljesen beindult punci. Közelebb hajoltam, és orromba szívtam a nő illatát. Isteni volt, milyen rég nem volt már részem benne. Ő viszont már nem bírta tovább, így ahogy csak bírta belenyomta fejemet az ölébe. hamar feltaláltam magam, és csókokkal borítottam a szeméremtestet. A csiklójához már hozzá sem kellett érnem, teljesen duzzadt volt. A nyelvemmel közelítettem hozzá.
lassú ostorcsapásokkal kezdtem, ami nagyon tetszett neki, mert egyre hangosabb lett. Bekaptam a csiklóját és szívogattam egyre erősebben. Ezt már nem bírta tovább, és a párnát a feje elé téve sikoltva élvezett egy hatalmasat, én a nedveit szürcsölgettem, lassan elcsendesedett. Fölkeltem, a földről, és az öléhez térdeltem. Lassan elkezdtem a farkam dörzsölni, végig a pinusán, majd egyre gyorsítottam.
- Dugd már be! - kérlelt.
- Jó, de gumit húzok először. - mondtam neki.
- Nem kell, szedek tablettát.
- Én csak abban csinálom, így a biztos.
- Rendben. - egyezett bele végül - de csak egy feltétellel. A végén a testemre élvezel.

Gyorsan felhúztam a gumit a farkamra. Ekkorának még sohasem láttam, teljesen fel  voltam izgulva. Lassan a hüvelyhez irányítottam a farkam. És elkezdtem tolni befelé. Jenny száját egy nagy sóhaj hagyta el. Mennyire hiányzott ez nekem. Amikor betoltam az a fantasztikusan szűk puni, és hogy mióta nem voltam nővel, majdnem elélveztem rögtön. Szerencsére sikerült megfékeznem magamat. Betoltam neki teljesen, így elnyelte teljesen a hüvelye. Éreztem, hogy a makkommal, a méhszáját bökdösöm. ez még jobban beindította a lányt, és nagyon hamar túlesett egy orgazmuson. Én csak dolgoztam tovább fölötte, hatalmas tempóban, nem hiába a sok testedzés, amit ő örömmel vett.
Igyekeztem minden alkalommal teljes hosszában megjáratni a farkamat benne. Amikor teljesen benn voltam, a csupasz golyóim, mindig a fenekéhez verődtek. Most váltottam és csak a makkomat ingereltem a hüvelygyűrűnél, aminek az lett a hatása, hogy ő minden eddiginél nagyobbat élvezett. A hüvelyizmainak összehúzódásai engem is az orgazmus határára sodort. Ekkor hirtelen kirántottam a farkamat belőle, pillanatok alatt lent volt a gumi, húztam még rajta kettőt, és már meg is indult a folyam. Az első adagom egészen a melléig elszállt. A többi hasára, és az utolsó adag végül a vénuszdombjára. A farkamat beletöröltem a csiklójába, ami egy kis kellemes utorángásokat ért el nála. Mikor felnéztem, az egész testét a melle a és a pinusa között sperma csíkok borították. Hát igen, elég régóta nem voltam nővel, és elég sok jött ki most.

- Ez nagyon jó volt. Szeretném majd megismételni. - mondta Jenny.
- Örömmel állok elébe. - mondtam mosolyogva. Elment zuhanyozni a lány. Én addig felöltöztem. Mikor végzett kijött egy fürdőköpenyben, és olyan csendben ahogy bejöttünk, ki kísért az ajtóhoz. Egy csókkal búcsúztunk. Mikor láttam nincs senki a folyosón, kiosontam. Ránéztem az órámra, megláttam, hogy éjfél, kicsit sietősre vettem, mert pihenni kellene a holnapi műszak előtt.

Másnap a műszak elején a nyugis órákban egy magazint lapozgattam, amikor Vicky állt elém.
- Szia! - mondta mosolyogva.
- Szia! Miben segíthetek? - kérdeztem.
- Láttalak tegnap.
- Ezt hogy érted?
- Mármint Jenny ágyában. - elkapott a félsz ebben a pillanatban.
- És mit akarsz?
- Szerintem tudod te azt. - mondta.
- De hát ott van neked Jenny bátyja.
- Igen, de én azt a kopasz farkadat akarom szopni, és azt akarom kefélj meg vele.
- Különben?
- Különben értesítenem kell a kapitányt, és Jenny szüleit. - teljesen elsápadtam. Érezte, hogy nyerő helyzetben van.
- Rakd ki a rögtön jövök táblát. - ezzel elindult a próbafülke felé. Kibújt az egyrészes virágmintás ruhájából és ledobta földre. Megláttam feszes alma melleit elkezdtem keményedni. Alatta még egy fehér tanga volt. ujjával hívott és ő bement és elhúzta a függönyt. Én gyorsan kiraktam a rögtön jövök táblát, és bezártam az ajtót.
Amíg megtettem az utat a fülkéig arra gondoltam, hogy ez egész édes zsarolás. Mikor elhúztam a függönyt és beléptem, már a bugyi sem volt rajta. Ott ült az öltözőfülke padján.
- Vedd le a nadrágod! - mondta. Ott álltam kissé petyhüdt farokkal előtte.
- Azt hiszem egy kicsit meg kell dolgoznom. - mondta. Azon nyomban olyan erős szopásba kezdett, és szívogatta, hogy pillanatok alatt elérte a teljes nagyságát.
- Így már más. - most már lassú kezelésbe kezdett, nyalogatta a farkamat teljes hosszában, majd a heréimet is. Ekkor hirtelen bekapta az egyiket és úgy dolgozta. fantasztikus érzés volt. Majd a másik következett. Ezzel is elidőzött. Vissza tért a makkomhoz és azzal játszott. Közben láttam pinusa rendesen nedvesedik. Megállítottam, nehogy elmenjek. Felállt és megcsókolt. nagyon ügyesen mozgatta a nyelvét. Majd leültetett és elé álltam. Nagyon édes kis puncija volt, a nagyajkak a nedvességtől csillogtak. Kicsit borostás volt, de amúgy csupasz punci volt. Kis édes, félig erős szőke szőrszálak nőttek.
- Bocsánat, de annyira akartalak, hogy reggeli után egyből idejöttem, és nem volt időm rendbe szedni magamat.
- Semmi gond. - mondtam.
Ugyan azt a taktikát választottam amit ő. Frontális támadás. Egyből a csiklójának estem, és erőteljesen mozgattam körkörösen rajta a nyelvemet. A hatás nem maradt el, fél perc múlva hatalmasat élvezett. Megfordult, és fenekével felém elkezdett közeledni a farkam felé, hogy beleüljön.
- Egy pillanat. - mondtam, és gyorsan óvszert húztam.
Így már biztonságban éreztem magamat, és ő beleült a farkamba.. könnyedén becsusszantam, még mindig annyira nedves volt. Nem volt annyira szűk mint Jenny, gondoltam mivel vagy két három évvel idősebb nála, biztosan már több fiú megjáratta.
Vad, gyors mozgásba kezdett, én pedig nagyon élveztem a dolgot, hogy szinte csak egy helyben ülök. Kezeimmel előre nyúltam, és nagy melleit kezdtem el markolászni. Egy pillanatra megálltam, mert most meglepetés élt. Szilikon volt. Még nagyobb izgalommal vetettem magamat a mellek felfedezésébe, mert először volt szilikonos mell a kezeim között. Egyre jobban nyögdécselt. Majd megfordultunk. Ő leült a padra úgy, hogy félig feküdt, így térdelve pont hozzá fértem. Gyorsan visszaraktam neki, és gyors mozgásba kezdtem. Mellei, pont fejmagasságban voltak, így mellbimbóit számmal kényeztettem. Új érzéssel találkoztam. Borostás pinusa, gyengéden szurkált, ami nagyon kellemes volt. Még jobban növelve az élvezeteimet. Hirtelen sikoltva élvezni kezdett, és én csak reménykedhettem, hogy nem hallja meg senki. Nekem sem kellet már sok, és fél percnyi tolattyúzás után a gumiba ürítettem magvamat.
Lassan kihúztam farkamat belőle, és ráhanyatlottam. Két izzadt test feküdt egymáson. Egy idő után, kibújt alólam, felvette a ruháit, majd megcsókolt.
- Ha ezt mindennap megteszed velem, mint Jenny-vel, akkor hallgatok. - én csak bólintottam. Kiment a boltból, gyorsan én is rendbe szedtem magamat.

Hát így alakult, hogy kapcsolatom Jenny-vel titokban maradt, és naponta két nőt elégítettem ki a hajóút során. Ennyi óvszer sem fogyott nálam egy út alatt.
Előző részek
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: