Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Álomból valóság

Vissza-visszatérő látogatója vagyok az oldalnak. Ez a második írásom az első még nem aktív, így visszajelzéseket sem kaptam még. Az utóbbi néhány hétben nagyon sok történetet olvastam el, feltűnt, hogy a leszbikus témájú írások többsége élettelen, pedig nők írják azokat és minden 2. történet valós eseményeken alapszik. Gondoltam kerekítek egy leszbikus novellát férfifejjel. Várom az építő jellegű kritikákat ( különösen 2 tapasztalt hölgytől).
Ui.:A hosszú és rövid magánhangzók használatából eredő helyesírási hibákért nem én vagyok a hibás, német billentyűzetem van, nem rendelkezem minden hosszú magánhangzóval.( az összes többi hiba az én butaságom)




Arcomba omló hajfürtjei kellemesen csiklandozták az állam, lágy, mégis követelőző csókja felkorbácsolta vágyam, sohasem akartam még senkit ennyire. A nyelve egyre és egyre hevesebb táncot járt az enyémmel, hallottam a vérem dübörgését, előszór mély dobpergésre emlékeztetett, melyet a teafőző éles fütyülése váltott fel.
-Nee!- akartam kiáltani a rémülettől, de csak némán tátogtam, hang nem jött a torkomból, a kezem már, csak levegőt markolt a formás csípő helyett és Ö egyre halványodó ködfolttá vált, majd elillant.

Kinyitottam a szemem és dühösen sújtottam le a vinnyogó ébresztőórára. Ismételten róla  álmodtam, szerettem ezeket a kéjes álmokat, legszívesebben egész nap aludtam volna. Morogva indultam zuhanyozni és közben a közelmúlt eseményein tépődtem. Más lehetőség híján a tükörképemnek magyarázkodtam.

Minden azzal a "felelsz vagy mersz?" játékkal kezdődött, na persze itt nem a nőkhöz való vonzódásom kezdetéről beszéltem, azt mindig is tudtam,  7 évesen a tanító néni volt életem első szerelmem.  A  "felelsz vagy mersz?" játék volt felelős azért, hogy nem tudtam többé elrejteni a Janett iránti érzéseimet.
Janett és én munkatársak vagyunk, nehezen barátkoztunk össze, de miután megtört a jég, elválaszthatatlan barátok lettünk. Szinte mindig együtt vagyunk közös munkahely, két utcányira lakunk egymástól és néha még hétvégére is szervezünk baráti programot. Szeretek vele lenni, de néha nagyon nehéz nem nőként tekinteni rá.
Alacsony termete ellenére izgalmasan hosszú combjai vannak, melyek kissé körtére emlékeztető pici formás fenékben folytatódnak. A bűnbeesést tovább könnyíti a gömbölyű csípő, a karcsú derék,  formás, kerek, tenyérbeillő mellek és a mézszínű hajkorona, ami egy bájos hosszúkás arcot ölel körül, izzó barna tekintettel fűszerezve. Mindezek ellenére türtőztettem magam, egészen addig, amíg egy céges bulin, brutális mennyiségű alkohol fogyasztása után, a már említett "felelsz vagy mersz?" játékban megcsókoltam. 
-Elvesztél barátom!- dörrent rám egy fogkefével a kezében hadonászó alak a tükör túloldaláról.

Merengésemnek köszönhetően máris késésben voltam, még a kávémat sem tudtam lehörpinteni, mikor megszólalt a kaputelefon. Janett volt az, csicseregve némi tettetett dühvel a hangjában vont felelősségre, hogy miért  nem vagyok még készen. Be kellett hívnom egy kávéra. Feszengtem és Ö tudta ezt. Nem tudom mikor jött rá, hogy leszbikus vagyok, de biztos voltam benne, hogy tudja. Tudta ezt a múltheti céges bulin is mégis belement a csókba, sőt, visszacsókolt.
Egyszercsak váratlanul, a kávés pohár mögül megkérdezte, hogy akarok-e beszélgetni arról, hogy miért kerülöm Öt a csók óta. Biztosítottam róla, hogy nem kerülöm, de a válasza egy hamiskás mosoly volt.
A délelőttöt vásárlással töltöttük, és szinte biztos voltam benne, hogy néhány esetben szándékosan került hozzám túl közel és néhány ruhát is csak azért próbált fel, hogy engem hergeljen.
Bármelyik másik nő esetén azonnal vadászüzemmódba  kapcsoltam volna. Normális estben magabiztos voltam és gaz csábító. Volt önbizalmam, magas karcsú, sportos test, kerek mellek és mindez  gyerekes arccal, kölyökkutya tekintettel, bohókásan göndör hajjal, párosítva.
Délután nagyon hiányzott, ezért felhívtam és elhívtam vacsorázni, igent mondott, de volt egy kikötése, mégpedig az, hogy vacsora után Ö a főnök. A vacsora nagyon kellemes volt, de aztán csőbe húzott, kihasználta, hogy a vacsora utánra teljhatalmat ígértem. Táncolás volt a terve pedig tudta, hogy nem rajongok az ilyesmiért. Belementem azzal a feltétellel, hogy leszbikus bárba megyünk.

Villámként hasított belém a felismerés, amikor megmondta a hely nevét és címét a taxisofőrnek. Észrevette a zavarodottságomat, hangosan felkacagott és egy futócsókot lehelt az arcomra.
A bárban üdvözölte néhány régi ismerőset, megittunk pár italt és végre haza akart menni.

A lakásán könnyed beszélgetésbe kezdtünk, elmondta, hogy Ö szinte az első perctől kezdve tudta, hogy én leszbikus vagyok, de azt hitte, hogy engem Ö egy cseppet sem érdekel úgy, mint nő. A csók után jött rá, hogy én nem tudom, hogy Ö is a nőkhöz vonzódik, ezért bátorításra szorulok. Nem akartam rögtön kiteríteni az összes kártyalapomat, nem árultam el, hogy mindennél jobban szeretem.

Beszéd helyett magamhoz vontam és hosszan megcsókoltam, simogatni kezdtem a mellét a ruháján keresztül. Megfeszültek a mellbimbói és halk sóhajt hallatott, még szorosabban ölelt, és hevesebben csókolt. Felvetettem, hogy jobb lenne ezt egy ágyban folytatni, apró csókokat váltva, ölelkezve támolyogtunk a hálószobáig. Leültem az ágy szélére ö fölém hajolt hátradöntött, arcomba omló hajfürtjei kellemesen csiklandozták az állam, lágy, mégis követelőző csókja felkorbácsolta vágyam, sohasem akartam még senkit ennyire. A nyelve egyre és egyre hevesebb táncot járt az enyémmel, hallottam a vérem dübörgését, tudtam, hogy ezúttal nincs ébresztő óra ami véget vet élvezeteimnek.
Kigombolta a blúzom és a melleimet simogatta, gyúrogatta, megszabadított a melltartómtól, mellbimbóimat a fogai közzé vette lágyan szívogatta. Teljesen elöntötte a nedv a bugyimat. Finoman lelöktem magamról, szinte letéptem a ruháit, pattanó gombok és reccsenő cipzár ritmusos hangjának kíséretében.  Már csak egy apró bugyi választott el attól, hogy örömöt szerezzek az imádott nőnek. Lassan csúsztattam le a bugyiját, a bugyi nyomában szorosan ott jártak ajkaim, csókokkal halmoztam hosszú, feszes combjait. Egyre hangosabb nyögések hagyták el ajkait, már-már könyörögve túrt a hajamba. Arcomat a combjai közzé fúrtam, nyelvemet lüktető csiklójához tapasztottam, nedveinek édeskés íze egyre falánkabbá tett, szívogattam az ajkait, a teste remegett a nyögései halk kéjes hörgésbe fúltak majd egy hatalmas sikoly hagyta el a torkát, teste megfeszült és  elernyedt. Gyengéden átöleltem Ö rám nézett és kacér mosoly kíséretében a bugyimba mélyesztette fürkésző ujjait.
Felejthetetlen éjszakát töltöttünk együtt, a végkimerülés határáig szerettük egymást.
Hozzászólások
fannyka ·
Nem lett rossz, de valami mégis hiányzik belőle. Nem éreztem azt, hogy igazán megismerném a karaktereket (főleg Janett-et, akiről a nevén és külsején kívül semmit sem tudtunk meg), az események bemutatásával pedig túlságosan szaladsz. Engem személy szerint a párbeszédek hiánya is zavar kicsit. Igazából amit írtál, egy színtiszta pornóhoz még így is elég lett volna, de ahhoz meg a szex rész lett túl rövid és befejezetlen.
Nem egy kifejezetten rossz írás, a stíluson látszik, hogy több is lenne benned, de ettől függetlenül még kevés az, amit itt most megmutattál.
estragon ·
Köszönöm a kritikát Fannyka. Reméltem, hogy hozzaszólsz az írásomhoz. Valójában sokkal többet akartam irni, de az már egy egész könyv lenne....
Nehéz feladat mindent egy novellába "belepréselni".
estragon ·
Még gyakorlásra szorulok

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: