Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Álom

Ez a történet egy fiúról és egy lányról szól. Olvasd figyelmesen.
Igazából nem is történt meg, és nem is biztos, hogy megtörténik. A lány álmodta egy éjszaka. Annyira valóságos és érzéki álom volt, hogy úgy gondolta, meg kell osztania a fiúval.

Ők ketten nagyon jó barátok, bár nem olyan régen találkoztak. Nem is látták még egymást élőben, csak neten beszélnek, és néha telefonon. De a közöttük lévő kapocs már nagyon erős. A barátságnál régen több, de ennél több talán mégsem lehet. A lány nem tud mit kezdeni ezzel az érzéssel, tudja, hogy a fiú szíve másért dobog. Olyan furcsa háromszög ez.

……..Álmában a lány a fiúnál járt. Amikor odaért a házhoz, az ajtó félig nyitva volt. Először nem tudta, hogy azért-e, mert várják őt, vagy mert véletlenül nyitva maradt, de a kíváncsiság és talán más is, közelebb vitte….Óvatosan, kicsit félve, de mégis tudva, hogy az ajtó végén a fiúval találkozik, beljebb ment…..

Egy kis folyosóra jutott, aminek a végén szintén egy ajtó volt, félig nyitva….és halvány fény szűrődött ki rajta. Édes zene szólt halkan, és csalogatóan. A lány egyre közelebb ment az ajtóhoz, kinyitotta és belépett rajta…..És ott volt a fiú. Aludt….hanyatt fekve az ágyán, a takaró lecsúszva a derekáig. Szépet álmodott, mert álmában mosolygott. A lány leült az ágy szélére, és nézte a fiút, hogy alszik. Egyre hangosabban dobogott a szíve, úgy érezte, hogy ha nem tud a fiúval beszélni, akkor megszakad a szíve.

Ahogy nézte az alvó fiút, aki egyszer csak kinyitotta a szemét, és rámosolygott.
- Rólad álmodtam, és hívtalak álmomban – mondta a lánynak.
- Itt vagyok. Éreztem, hogy hívsz, hát eljöttem hozzád, mert szeretlek – felelte a lány.
A fiú kinyújtotta a karját, és a lány odabújt a karjaiba. Úgy érezte, hazaérkezett. A fiú bőre meleg volt, jó illatú. Megcsókolta a lányt, puhán, óvatosan ízlelgetve a csókot. Ismerkedve a lány szájával, a nyelvével végigsimította a szája szélét, majd birtokba vette a száját, és úgy csókolta, mint a szomjazó, aki az utolsó pillanatban jut vízhez….a lány csókja volt az éltető víz. Nem tudtak betelni egymás csókjával. Tudták, hogy ez egyiküknek sem elég, hogy több kell. Mert mindkettőjüknek több kellett.

A fiú lassan oldalra fordult, és maga mellé fektette a lányt. Nem tudni, mikor került le róluk a ruha, de mindketten meztelenül feküdtek. Érezték egymás testét, a másik bőrének a melegét, és egyre erősebben kívánták egymást.

A fiú lassan felemelte a fejét, a lányra nézett, és elmosolyodott.
- Téged vártalak minden éjjel. És minden nap. Ezt az éjszakát soha nem akarom elfelejteni.
- Tudom, hogy engem vártál. És tudom, hogy nem fogod elfelejteni.
A fiú végigsimította ujjaival a lány nyakát. A lány úgy érezte, hogy a bőre azon a helyen, ahol a fiú megérintette, lángra lobban. De ez még nem volt elég. A fiú csókokkal halmozta el a lányt mindenhol, ahol a keze megérintette. Végigcsókolta a nyakát, majd a melleihez ért. Kezével lágyan megdörzsölte a mellbimbóját, majd a szájába vette és harapdálni kezdte. A lány halkan nyöszörögve kínálta fel a fiúnak a testét. Olyan erősen kívánta a fiút, hogy fájt minden sejtje, minden idegszálával érezte a fiút és az érintését. Ő is érinteni akarta mindenhol és csókolni a testét, melyről álmában már kapott ízelítőt….De most itt volt, teljes valójában.
Vágyott a fiúra, a testére, a szerelmére, a csókjaira. Vágyott arra, hogy megérintse, hogy csillapítsa a vágyát, és ezzel a sajátját is.

A fiú nem hagyta abba a csókjait. Egyre lejjebb és lejjebb csókolta a lány testét. A lány tudta, hogy nem szabadul, a fiú csókjai elégetik. A keze már rég a lány lába között volt, olyan helyen érintve, hogy a lány érezte, elégeti.
A fiú csodásan értett ahhoz, hogyan érjen a lányhoz, mikor simogassa, hol csókolja őt. A lány is akarta a fiút…érinteni, simogatni, csókolni……a teste minden porcikáját akarta.

Széttárta a lábát, és a fiú nemcsak a kezével, a szájával is kényeztetni kezdte a punciját. A csiklóját simogatta a nyelvével, majd óvatosan szopogatni kezdte. Annyira megduzzadt a lány csiklója az izgató érintésektől, hogy érezte, már csak másodpercek kellenek, és elönti a forróság. De a fiú nem kegyelmezett. Egyre szenvedélyesebben nyalogatta, szopogatta a lány csiklóját, és az egész punciját….és akkor a lány nem bírta tovább…..a nyögések egyre hangosabbak lettek és sikoltva élvezett. A valóság már nem volt valóság, süllyedt és emelkedett és elveszett, a gyönyör teljesen elöntötte.

A fiú óvatosan tovább kényeztette, tudta, hogy most nagyon vigyáznia kell, a lánynak nagyon érzékeny a teste. A lány erősen kívánta fiút, tudta, hogy most ő nem fog kegyelmezni. Két kezébe fogta a fiú fejét és a száját kereste a szájával. A csók erős volt, és édes, a fiún érezni lehetett a lány puncijának illatát.
A fiú a hátára feküdt és a lány ugyanúgy végigcsókolta őt, mint ahogy a fiú tette vele. Kezével simogatta, és a keze nyomát csókjaival halmozta el. Lassan, érzékien végig a nyakát, a hasát, egyre lejjebb ért…
A fiú halkan nyöszörgött, élvezte a lány érintését. Simogatta a lány haját, kezével néha beletúrt és megszorította, irányította a lány fejét. A lány tudta, hogy mire vágyik, és a fiú hasát csókolgatva, egyre lejjebb és lejjebb haladt. Érezte a vágyát. Megérintette a fiút, majd áfogta ujjaival. Forró volt és kemény. Lassan, érzékien simogatta azt a testrészét, amelyről oly sokat ábrándozott. Nem csalódott, olyan volt, amilyennek elképzelte. Nemcsak a kezével izgatta őt, hanem a szájával is birtokba vette a fiút. A fiú lassan emelgetve a csípőjét, éreztette a lánnyal, hogy milyen ritmusban szopogassa, nyalogassa, izgassa őt. És a lány élvezettel tette ezt, hiszen a fiúnak minden mozdulat és érintés jó volt. Egyre keményebb és forróbb lett. A lány tudta, hogy eljön az a pillanat, amikor már nem bírja tovább tartani magát, de nem hagyta abba a fiú izgatását. Nyelvével simogatta, izgatta szopogatta a fiú testét. Érzékien, hol gyorsabban, hol lassabban. A fiú egyre gyorsabban mozgott és a lány is egyre jobban szopogatta és izgatta a nyelvével…végignyalogatta az egész csodás vesszőt, a hegyétől a tövéig a szájába vette és izgatta, izgatta, szopogatta, nyalogatta…….

A fiú nem bírta tovább……egy hirtelen mozdulattal a hátára fektette a lányt, széttárta a lány lábait és beléhatolt. Határozottan, erősen. A lány olyan erős vágyat érzett, annyira kívánta a fiút, hogy tudta, érezte, ez lesz élete legcsodálatosabb élménye. A fiú neki született. Annyira érzéki volt, annyira szenvedélyes, olyan csodás. A legjobb szerető, akit csak el tudott képzelni magának. Teljesen betöltötte őt, és minden mozdulatával csak feljebb korbácsolta benne a vágyat. A fiú egyre gyorsabban mozgott, ujjaival a lány csiklóját simogatta. A szemét kereste, és gyönyörű barna szemében elveszett a lány. A lány érezte, hogy van egy olyan pont a testében, amelyet minden mozdulatra egyre jobban és jobban érez…a gyönyör forrása, az a pont, amely felrobban, amikor már nem bírja tovább…és akkor jön a forróság, az a mámorító érzés, amely hullámokban árasztja el az egész testét, és amitől megszűnik a valóság. Az egyetlen valóság a fiú, akit szorosan ölel, és aki szintén verítékben úszva, nyögve próbál visszatérni a valóságba.

Mikor mindketten megnyugodtak, a fiú a karjaiba vette a lányt. A lány odabújt a fiúhoz, átölelte őt, a vállára hajtotta a fejét és édes álomba merült. A fiú még sokáig ébren volt, és vigyázott a  lányra…….tudta, hogy álmodik, és ha most szem elől téveszti, többé nem látja….Aztán észrevétlen mégis elaludt, karjaiban a lánnyal, aki mosolygott álmában, és ölelte a fiút.

………A lány lassan felébredt. Egyedül volt, de érezte a fiú testének melegét a bőrén. Tudta, hogy ez az álom bármennyire hihetetlen, megtörtént. Érezte, hogy csak a szemét kell becsuknia, és újra a fiúval lesz. Most már csak ennyit kell tennie….és újra és újra vele lesz, és megmutathatja neki a szerelmét, mindig újabb és újabb élményekben lehet része. Az övé lesz, hiszen erre vágyik régóta.
Hozzászólások
cibax ·
Nagyon jó, kellemes írás. Gratulálok!
Santhal ·
Köszönöm:)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: