Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Amikor az új barátnő először találkozik a legjobb haverokkal... Abból csak jó sülhet ki. ...
Mkor abszolútszétthullotszilánkokból látom, csak egy állatság ide írni.
kortárs, epika, próza, elbeszélés, novella, modern
-
Tartalom: 23 éves vagyok.és imádom a BTS-t.egy BTS találkozón egy tánc versenyt nyerek. A...
Friss hozzászólások
JuS: Szerintem a popsi szó inkább v...
2018-04-24 19:14
ronaldm4u: Eszméletlen jó fordításaid van...
2018-04-24 13:53
ronaldm4u: Sajnos "csak" fordítás, így ne...
2018-04-24 13:52
Mordred12: Szeretném érteni, mi a gond a...
2018-04-24 10:07
Mordred12: Köszönöm szépen a lájkot, de l...
2018-04-24 10:04
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Álom

Csend és meleg… meztelenül fekszem, és érzem a hozzám simuló tested. Álmodom. Hol vagyok? Nem tudom felméri vajon álom vagy valóság ez a kellemes állapot. Nem tudom hol vagyok, azt sem, hogy álmodom –e . Nem számít, végtelenül kellemes érzés a hozzám simuló meztelen tested, ahogyan szuszogsz mellem. Alszol, és nem akarom hogy véget érjen ez a pillanat, annyira jó érzés, hogy örökre így maradnék becsukott szemmel melletted, szinte lebegve. Biztosan álmodom, hiszen nem lehet valóság, mi soha sem aludhattunk egymást mellett, és az is rég volt már hogy ilyen nyugodtan feküdhettünk egymás mellett, biztos hogy álom, de nem nyitom ki a szemem, nem mozdulok, nem akarom hogy elillanjon ez a boldogság érzés.
Mozdulsz, meleg puha kezed talán álmodban siklik végig a testem. Annyira jó. Jó érezni, hogy velem vagy, hogy ösztönösen nyúlsz felém, talán ha ettől boldogabb lennék bele is halnék.
Újra mozdulsz, tudom hogy nem vagy ébren még, hozzám bújsz és szinte álmodban simogatsz,  mozdulni sem merek, nehogy felébredj, vagy felébredjek, és megszűnjön ez a csodálatos érzés.
A kezed nagyon-nagyon lassan vándorol lefelé, végigsiklik a hasamon, és a  forró tenyered már a puncimat simítja. Most vajon mi történik majd? Dermedt-feszülten figyelem mikor szűnik meg az érzés. Ez nem lehet valóság, de álomnak meg túl valósághű, érzem ahogy egyre forróbb leszek ott belül, és már alig várom hogy odaérjenek az ujjaid.
Közben az íjként nekem feszülő tested szinte egyszerre lüktet a szívemmel, érzem hogy kívánsz, érzem a kemény farkad a combomon. Annyira vágyom rád, hogy szinte már fáj, de boldog fájdalom ez mert érzem ugyanezt a vágyat a testedből.
A kezed ütemesen simogat, az ujjad a punciban mozdul miközben az erőteljes szorítás a csiklómat ingerli, nekem így végem lesz, még mindig mozdulatlan vagyok, és még mindig attól félek hogy ha kinyitom a szemem vége az egésznek és eltűnik minden, de a feszülő testem már nem tudom kordában tartani, történjen aminek történnie kell, érezni akarom a farkad magamban mielőtt elöntenek a gyönyör hullámai. Meg kell állítanom ezt a fokozódó feszültséget,  nem lehet, hogy máris vége legyen.
Mozdulok feléd, és mintha ettől te is megriadnál, megállnak a mozdulataid, figyelsz hogy mit akarok. Ép jókor a mozdulatlanságod, már csak egy pillanat választott el hogy nem törődve semmivel, hangos nyöszörgéssel élvezzek el a kezed lendületes mozdulataitól.  
Kicsit feléd fordulok, a kezem vég simít a meztelem testeden. Érzem ahogy a farkad szinte lüktet a kezemben. Jó szorítani, jó végigsimítani  minden porcikádon. Most az enyém vagy, és engem akarsz. nem létezik semmi, csak mi ketten, és ez így annyira jó hogy nem lehet szavakba önteni. Simogatlak, nyitott tenyérrel pásztázom végig a testedet… közben azt remélve hogy a kezem örökké emlékezni fog erre, hogy sokáig vissza tudjam még idézni általa ezt a boldog érzést. Nem akarom abba hagyni, annyira jó hogy velem vagy.
De a testünk egyre feszültebb és egyre jobban követeli a jussát, megmarkolom a csípődet és szinte húzlak magamra, érezni akarlak, eggyé válni veled  fizikailag is, érezni azt ahogy bennem lüktetsz.
Nem kell irányítani, tudod mit akarok, ugyanarra vágyik a testünk. A farkad tudja az utat, nem kell irányítani, ütemes mozgással tölti ki a puncimat, kicsit felemelem a csípőmet, ettől az amúgy is lendületes behatolás még intenzívebb lett,és a makkodra szinte csókos ajkakként cuppan rá a méhszájam, ezt az édes fájdalmat nem lehet sokáig orgazmus nélkül élvezni, tudom hogy mindjárt végem lesz, és ezt már nem lehet megállítani újra, érzem hogy te sem bírod már soká.. körmeim a kemény fenekedbe mélyedve támasztják görcsbe ránduló kezem, minden porcikám élesen megfeszül.. csak nyöszörgök közben, már nincs megállás, most csúszna ki a számon a „basszus” ha még szólni tudnék, de már az sem megy. Mindjárt kitör mint egy vulkán, és már csak remélni tudom hogy ez a pillanat lesz neked is  a gyönyör csúcsa… tudom.. érzem... mindjárt….
Megállsz egy pillanatra… jaj nem!!!!! Nem akarom hogy vége legyen, nem akarok felébredni –fut át az agyamon a gondolat..
Belém kapaszkodsz és egyetlen lendülettel felhúzol, nem tudom mit akarsz csak a kétségbeesést érzem, annyira jó volt, most miért kellett? !
De csak egy villanásnyi az egész, négykézláb térdelek, érzem a kezed a csípőmön, és érzem  a farkad ahogy hátulról belém hatolsz.. elszáll a kétségbeesés és a boldog gyönyör váltja fel, kezed a fenekemen közben érzem a hüvelykujjad a fenekembe csúszik, jaj miért kellett még ez is? Épp elég kínzó már ahogy a farkaddal bennem mozogsz még át sem fut a gondolat az agyamban és érzem ahogy lüktet a farkad, és a kiáramló nedv szinte szétfeszíti a puncimat, utat törve benne a lüktető gyönyörnek, és remegve adom át magam az orgazmusnak, boldogan, teljesen, élvezve ahogy egyszerre oldódik bennünk a feszültség , és beteljesedve és kielégült teljességben összekulcsolódva csuklunk össze megpihenni az élvezet után.
Még mindig csukva a szemem, szorosan ölellek magamhoz, boldog vagyok, akár már fel is ébredhetek, tudom hogy ha eltűnsz, és ha csak álom is volt, valahol a lelkünk mélyén egy másik dimenzióban ezt éljük mindig, mert egymáshoz tartozunk.
Hozzászólások
Andreas69 ·
Jó!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: