Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

álom, vagy valóság?

Nem régen történt az eset, de megdöbbentő hatása máig kísér. S megosztom e szívélyes közönséggel e történetet.

Késő délután lehetett, füllesztő meleg, amikor még élni sincs kedve az embernek. Iszonyú fáradtam bandukoltam hazafelé magányosan, terhek alatt roskadozva. Egyetlen egy dolog járt a fejemben, lemegyek a boltba egy pár üveg sörért, és lefekvés előtt megiszom, aztán bealszok. Nem jött össze. Találkoztam egy rendkívüli lánnyal kit már ismertem régebbről, de beszélgetésbe nem igazán elegyedtem vele. Túlságosan jó lett volna nekem. Csodás alak, formás idomok, minden mi szem szájnak ingere. Végül is mi rossz sülhet ki belőle, ha, beszélgetünk- gondoltam naivan -.

A beszélgetés nagyon érdekesnek ígérkezett, s ezért bálunk folytattuk, a családi ház szerencsére üresen állt, még legalább 2 napig. Leültünk a teraszra s felbontottam a sört, csodák csodájára ő is kért, gondolom megszomjazott a szaharai hőségben. Egyre szabadabban társalogtunk, mígnem elérkeztünk egy fájdalmas témához, a szerelemhez. Valószínű, hogy látszott rajtam, hogy nem vagyok oda ezért, lassan puhatolózva kérdezgetett az okok után. A kánikula megtette hatását, fejembe szállt a sör, pedig nem is ittam 4 üvegnél többet, de nagyon fáradt voltam. S elmeséltem neki azt, mi nagyon bántott. Közben feszélyezve éreztem magam, hiszen egy jóformán vadidegen csajszinak öntöttem ki magánéletem legféltettebb titkait, viszont abban a helyzetben ez zavart a legkevésbé.

Kezdett beesteledni, s gyertyát gyújtottam, mert látni szerettem volna igéző tekintetének minden rezdülését, minden hátsó szándék nélkül. Látván az én őszinteségemet, ő is elmesélt egy elég furcsa történetet. S mivel belekezdett én végig is hallgattam. A sör úgyis elfogyott, ezért kihoztam egy üveg bort, legalább hűvös volt. Mint az a későbbiekben kiderült nem régen szakított a barátjával, és elég viharosan zárták le a majdnem másfél éves kapcsolatukat. Szinte sírt, tehát nem lehetett egyszerű ezt így elmesélni neki sem. Megpróbáltam megvigasztalni, s lágyan átöleltem. Nagyon jól esett neki s ezt szóvá is tette. Tény, hogy ellenkezős esetben én sem rohantam volna sehova. Még mindig nagyon meleg volt odakint, ezért inkább bementünk a házba, folytattuk a beszélgetést, de már egymás karjaiban. Lágy zene kíséretében. Nagyon jól éreztem magam vele. Lehet, hogy csak kellett valaki, aki megölel, de most nem ez számított. Valami viszont megváltozott, sokkal nyíltabb lett a hölgy. És egy óvatlan pillanatban megcsókolt. „kislányos” zavaromban nem tettem semmit, majd egy percig, utána viszont magamhoz húztam s kompenzáltam az előbbi lépésemet.

Nem is tudom, hogy meddig folytattuk, de nem is nagyon érdekelt. Nagyon vágytam rá, abban a pillanatban csak ő létezett a számomra, s csak én az ő számára. Ölelkezésünk vad fogdosásba, és őrjítő vetkőzésbe torkollott. Mikor már majdnem meztelen volt, nem bírtam tovább, ki kellett mondanom mennyire kívánom, de egy rövid krákogáson kívül semmi nem jött ki a számon, viszont mindent megértett. Selymes bőre kívánta tapintásom s csókjaim sem maradtak el. Feszes mellein akár aludni is tudtam volna, de most nem ezen járt az agyam.

Kényeztetni akartam, hogy élvezze a pillanatot, amit a véletlen szült. Lejjebb került fejem, mivel ő tolta féltett kincse bejáratához. Öle teljesen nedves volt, alig bírt magával. Végül pár csók megtette a hatását, elélvezett. Én sem jártam messze a csúcstól, de élvezettel néztem, ahogy a kezeim között éli át orgazmusát, csodálatos látvány. Sajnos nem tudtam sokáig bámészkodni, mert hamar rájött, hogy nincs rendben valami. Nagyon gyorsan hanyatt döntött, de megrészegített a vadsága, harapdálni kezdett, de emellett csókokkal bombázta testem minden porcikáját. Nemsokára már férfiasságomat vette kezelésbe. Nem bírtam sokáig pár perc alatt elmentem a kezei alatt, csodálatos élmény volt, de korántsem lett vége. Pedig erre számítottam.

Munkájának gyümölcsét még nyalogatta ernyedt péniszemről, de felismerte a tényt, kívántam mindenét, érezni akartam barlangjának melegét, szorítását. S nem sokára már harci díszben álltam, tettre készen. Csak egy kaján vigyorral válaszolt, de utána elszabadultak az indulatok. Szinte ráugrott, s lovagolni kezdett, csodásan mozgatta csípőjét, eközben melleit kényeztettem. Nem vitás soha még ennyire nem kívántam meg egy hölgyet sem. Pozíciót váltottunk, s felkínálta, hogy hátulról hatoljak belé, ezt szerette a legjobban, mint a beszélgetésünkből kiderült. Gyönyörű hátsója volt, hát igen a sok edzés és biciklizés megtette a hatását, s élvezettel használtam ki a helyzet minden egyes örömteli pillanatát. Nem is igazán volt idő érzékem, csak arra lettem figyelmes, hogy újdonsült kedvesem egyre hangosabb nyögésekkel teszi félreérthetetlenné, orgazmusa közeledtét. Nem is kellett sokat várnom, s már barlangja meg akart fojtani, nem bírtam tovább, s belé élveztem, majd egy szemvillanás múlva ő is követett. Egymás mellett feküdtünk nem is tudom, mennyi ideig. De erőt vettem magamon, s kimentem a cigarettámért. Meg a maradék borért. Csodás volt, az érzés, hogy ott van mellettem átölelt, s mikor elszívtam cigarettám, mentünk zuhanyozni. Lemostuk magunkról a közelmúlt gondjait és bajait. S utána szépen egymás karjaiban aludtunk el.

Reggel arra lettem figyelmes, hogy valaki ott szunyókál mellettem, s ebből tudtam, hogy nem álom volt a tegnapi élvezet. Reggelit készítettem neki, majd miután befejeztük telefonszámot cseréltünk, s búcsút intettünk egymásnak. Valószínű, hogy soha többé nem látom, habár csak pár száz méter választ el tőle. De az este, amit vele töltöttem örök élmény marad, remélem neki is…
Hasonló történetek
26044
Azonnal a számba vettem előszőr csak a makkját, és azt kezdtem el nyalogatni. Partnerem szemei már fennakadtak az élvezettől, hangosan nyögött a kéjtől. Én pedig már a golyócskáit vettem a számba, szopogattam, nyalogattam élvezettel. Ő egyre erősebben nyomta a számba ágaskodó szerszámát, melyet amilyen mélyen csak lehet bevettem a számba, és teljes erőbedobással szívtam, szoptam, már néha úgy éreztem, hogy megfulladok a hatalmas fasztól a számban...
29460
A barátom aludt, mi csendben bevonultunk a kisszobába. Ott végre levetkőztük a maradék gátlásunkat és a ruháinkat is. Elővettem a vibrátoromat. A formás kerek mellek látványára a puncim egyre jobban nedvesedett. Meztelenül lefeküdtünk az ágyra és ő csókolgatni kezdte a testem. Mindenhol. Kezdte a nyakamnál és egyre lejjebb haladt...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Zsac ·
ezt en nem vagom, ugy laccik le marattam...

1iknek se volt pasija, csaja

ateltek egy csodalatos exakat...

mer kene ismetles nelkul hagyni?

ym2 ·
két lehetőség van vagy talizunk még , vagy nem. de az előbbinek jobban örülnék. s majd még irok ha van rá igény.

na csoki :smile:

KicsiPiroska ·
Tényleg a szokásos sztori, de legalább jól van megírva, Grat
ym2 ·
köszi:)

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: