Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Álom Londonból

Eszti két napja jött haza Angliából. A vizsgáit sikeresen lerakta, és bár a nyarat is kint fogja tölteni, pár napot mindenképp szeretett volna itthon tölteni.
Már jóval hazatérte előtt megbeszélte Nikivel, legjobb barátnőjével, hogy találkozni fognak, ahogy ilyenkor mindig. Egy kávézóba beszélték meg a találkozót.
Niki ért oda előbb. Amikor belépett, kíváncsian nézett körül, és kissé elszontyolodva állapította meg, hogy várnia kell még. Leült egy ablak melletti asztalhoz,
és azon kezdett el gondolkozni, rendeljen-e valamit. Mivel nem tudta, Eszti mennyit fog késni, ezért úgy döntött, inkább kér egy kávét,
hisz egy idő után kellemetlenné válik, ha valaki csak úgy üldögél egy asztalnál, de nem rendel semmit. Egy viszonylag fiatal férfi volt a felszolgáló,
ráadásul egész jóképű, széles mellkassal, Niki önkéntelenül is rámosolygott, amikor megkapta a kávét, közben pedig arra gondolt, hogy egész hosszú ideje nem is volt fiúval.
Aztán elszégyellte magát a gondolatért, és elkezdte szürcsölgetni a még forró italt. Délután négy óra felé járhatott az idő, a kora nyári nap ereje teljében tűzött be az ablakon keresztül.
Még nem fogyott el a kávé, amikor Eszti megérkezett. Haja éppen vörösre volt festve, és rövidebben hordta, mint általában, benne napszemüveg. Magas, világosfehér bőrű lány volt, a nála alacsonyabb és éppen csak egy árnyalatnyival sötétebb bőrű, barna szemű és fekete hajú barátnőjéhez képest erős kontrasztot mutatott.
Világos, ujjatlan felső és a térdét éppen elfedő szoknya volt rajta. Szeplői a napsütés hatására előjöttek, a jelenség a szeme színét is jól kihangsúlyozta.
Már az ajtóban állva kiszúrta Nikit, aki némileg meglepődve konstatálta Eszti laza megjelenését. Elcsattantak az üdvözlőpuszik, majd leültek egymással szemben. Nikinek kérdeznie sem kellett, Esztiből máris dőlt a szóáradat. Elmondta, hogy a repülőn egy kisfiú mellett ült, aki eleinte félt a repüléstől, de ő megnyugtatta, beszélt arról,
mi a helyzet a londoni barátaival, miket csinált, miután letette a vizsgáit, a családja hogy fogadta, amikor hazajött. Nikinek néha nehezére esett követni a történeteket, de örült neki, hogy kettejük kapcsolata ilyen közvetlen tudott maradni a távolság ellenére, és jó is volt látni, hogy Eszti mennyire elemében van. Ugyanakkor kissé furának is
érezte a helyzetet, mert megszokta, hogy kettejük közül ő a dominánsabb fél, és a beszélgetéseik fonalát is ő irányítja. Így amikor Eszti egy pillanatra elhallgatott, mert az itallapot kezdte vizsgálni, Niki új irányt adott a beszélgetésnek, a következő kérdéssel.
- És mi a helyzet a pasikkal? -kissé elszégyellte magát, mert rögtön rájött, hogy a kérdés nagyon gyerekesen hangzik, de már késő volt. Eszti felnevetett, de aztán készségesen válaszolt.
- Mi lenne? Nincs semmi. Persze, nyilván sok a helyes srác kint, ha erre gondolsz, gyakran is lógok velük.
- És valami komolyabb valakivel?
- Nem, dehogy! Nem férjet, hanem sok pénzt szeretnék kint keresni!- mondta kacagva Eszti. - Vagy esetleg másra gondoltál a komolyabb alatt? - itt mosolyogva Niki szemébe nézett,
aki először nem is értette, mire utalhat a lány, de a pillantás hatására rájött. Nagyon meglepődött, mert az ilyen típusú nyíltságot nem szokta meg barátnőjétől.
- Nos... hát ha már így felvetetted, miért, olyan értelemben volt? - a kérdés közben valamiért elpirult.
- Tudod, ezek a dolgok elég lazán mennek ott... És mint mondtam, sok a helyes fiú... és ha buli van, előfordul az ilyesmi...
- Akkor ezt azt jelenti, hogy... te már nem...?- Válasz nem érkezett, Eszti csak mosolyogva széttárta a karját.
- De olyan fiúval, akivel nem is jársz? Akit nem szeretsz?
- Figyelj, ilyenekkel ráérek később is foglalkozni. Amiket tettem, nem bántam meg, alapvetően pozitív élmény az összes. Egyébként is, ne tegyél úgy, mintha veled sosem fordult volna elő ilyesmi. Ráadásul te már gimis korodban is...
- Az más volt... Hogyhogy az összes? Többször is előfordult?
- Niki, mondom, ez ott nem úgy megy, mint itt... És ne is gondold, hogy akárkivel, egyszerűen sokan vagyunk egyetemisták, sok a buli, én meg miért ne érezhessem jól magam okos és helyes srácokkal? Például volt egy James nevű afrikai srác, folyton versenyekre, konferenciákra jár, hihetetlenül értelmes. És persze az se utolsó, amit a gatyájában
hord, és ahogy azt használja...
Niki elképedve hallgatta a történeteket. Ha valamit teljesen idegennek gondolt Eszti személyiségétől, akkor ez a típusú életmód volt az. Mintha egy másik ember ült volna vele szemben. Valahol azonban örült is neki, mert úgy érezte, barátnőjében nagyon régi gátlások szűnhettek meg az elmúlt egy évben, ami láthatóan boldoggá tette őt.
- Na de veled mi a helyzet ilyen téren? - szegezte a kérdést Nikinek Eszti.
- Velem? Velem semmi...
- Vele már nem fogsz újra összejönni?
- Nem. Vele vége.
- És semmi új pasi nincs kilátásban?
- Nem. Egyelőre senki.
Időközben Eszti is megkapta saját italát, amit megint a jóképű felszolgáló hozott ki. Niki csodálkozva nézte azt a hideg eleganciát, amivel Eszti kezelte a férfit, ő nem  mosolygott rá önkéntelenül, hanem mélyen a szemébe nézett, és egy közömbös, de mégis sejtelmes köszönömmel nyugtázta, hogy megkapta a kávét. A pincért ez láthatóan megbabonázta, mert miközben visszament a pulthoz, többször is visszanézett, aztán felborított egy poharat.
A délután további részében a közös barátnőkről, kedvenc sorozatokról, divatról esett szó, majd elbúcsúztak, de megbeszélték, hogy holnap este közösen buliba mennek.

A másnap szép, meleg nyári nap volt. Nikinek eleinte nem volt kedve kimenni, divatblogokat olvasott, sorozatokat töltött le, de egy idő után úgy döntött, kár lenne egy ilyen szép napon nem kimozdulni. Lement a Városligetbe, és egyik kedvenc hobbijának, a fotózásnak hódolt. A zöldbe borult fák ágain megtörő napfény jó alapot szolgáltatott arra, hogy az árnyék természetével játszó fotók készülhessenek. Sok ember volt a parkban, mindenki örült a jó időnek.

Esztivel azt beszélték meg, hogy az esti buli előtt egy romkocsmában fognak találkozni, hisz ott egyrészt olcsóbb a "jókedv", másrészt ez mégiscsak hozzátartozik a pesti fiatal kulturális alapélményeihez, ha már Eszti itthon van pár napig, mégiscsak kár lenne, ha nem élhetné át ezt az érzést újra. Már este volt, Nikinek hamarosan indulnia kellett. Ideje volt kiválasztani a megfelelő ruhát. Erre még a megszokottnál is nagyobb gondot fordított, mert bár mindig is fontosnak tartotta a divatos megjelenést, a mai este folyamán nem volt tervben fiúk elcsábítása. Valójában ott motoszkált a fejében a gondolat, hogy Esztinek kell példát mutatni. Megszokta már, hogy kettejük kapcsolatában ő a domináns fél, elvégre az egykor félénk, szemüveges kislányból Niki csinált olyan tinit, akiről már elhitte az ember, hogy egyszer valódi nő lesz belőle, de ez a mostani, új Eszti mintha már kitört volna ebből a szerepből, és úgy tűnt, már tovább is lépett a valódi nő szerepébe, ez pedig valahol bántotta Nikit, mert ebbe az állapotba is ő kívánta elkalauzolni barátnőjét.
Ennek megfelelően most a nőiességét igencsak kihangsúlyozó, egy generációval ezelőtti időkben talán még erkölcsi felháborodást is kiváltó ruhát vett fel,
aminek ugyanakkor megvolt a maga eleganciája is. A szűk koktélruha bordó színe Niki kerek, mélybarna szemeivel és fekete hajával együtt nagyon egyedi megjelenést kölcsönzött, és tökéletesen idomult a lány feszes testéhez. 
Bár a ruhához természetesen magassarkú dukált, annak minden kényelmetlenségével, Niki úgy döntött, gyalog teszi meg az utat a hetedik kerület külső részétől a belső
felé. A Budapest ezen részét meghatározó romos bérházak bizonytalan felső szegélyein még megcsillant néha az elbukó csillag utolsó érintése, ami a felhőket még vörösre festette, de mire a lány beért a városba, a világosságot már csak a szórakozóhelyek fénye adta. 

Most is Niki ért oda előbb, nem is ült le, csak odaállt a pulthoz, és kért egy rövidet. A hely tömve volt egyetemistákkal, hatalmas volt a zaj, látható volt, hogy itt  sokat beszélgetni nem fognak.
Niki először észre se vette Eszti érkezését. Csak annyit látott, hogy egy lány sötétkék, nagyon rövid ruhában mosolyogva jön be az ajtón, el is gondolkozott rajta, hogy milyen szép, már-már vetélytárs, de csak akkor jött rá, hogy ő bizony a barátnője, amikor az köszönt neki. Eszti nem is kérdezett semmit, csak ő is kért egy rövidet. Egymásra néztek, kacagtak,
majd felhajtották. Rögtön kérték is a következőt. Megpróbálták elmesélni egymásnak a napjukat, de a korábban említett zaj miatt ez nehéz feladat lett volna.
Miután már kellően jól érezték magukat, elindultak a közeli szórakozóhelyre. Az utcán füttyögtek utánuk, egyedül is kellemes látványt nyújtottak a férfiak számára,  hát még így együtt! Olyan jó volt a közös fellépésük, hogy a szórakozóhely bejárata előtt kikerülhették a sort, és máris bemehettek. A jegyük olcsóbb volt, mint a fiúké, nem a Teczár-utáni Dobozba mentek. A tánctéren hamar elsodródtak egymás mellől. Niki szeretett és tudott is táncolni, némi itallal a fejében könnyen elengedte magát.
Hamarosan persze megjelentek az érdeklődő férfiak, egy bátrabb nyomban be is vetette a posztmateriális kor leánykérési módszerét, a fenékbetáncolást, aminek
Niki most annyira nem örült. Hirtelen úgy érezte, nem akarja Esztit egyedül hagyni, ezért keresni kezdte. Nagy nehezen áttörte magát a tömegen, és elképesztő látvány
tárult a szeme elé. Barátnőjét négy fiú állta körül. A vele szemben állóval vadul csókolózott, a mögötte álló fickó a fenekét markolászta, oldalról pedig a maradék kettő a melleit, combjait fogdosta. Nem volt egyértelmű, hogy mennyire a lány akaratával történik a dolog, Niki mindenesetre megrémült. Egy pillanatig tétovázott, aztán odaugrott a csoport mellé, és gyorsan elrángatta Esztit. Ő értetlenkedve fogadta ezt, nevetgélve kérdezte Nikit, miért tette ezt.
- Nem láttad, mit csinálnak veled? Teljesen kivetkőztél önmagadból!
- Jajj, édes, hagyjál már, ha akarod, gyere te is, a fiúk biztos neked is örülni fognak... Eközben most ő próbálta meg Nikit vonszolni, vissza a táncparkett felé, azonban  mondanivalóját nem tudta befejezni, mert a lány egy irgalmatlanul nagy pofont kevert le neki, majd rákiabált, hogy most azonnal hazamennek. Aztán Niki megrémült.
- Hogy tehettem ilyet? - gondolta magában. Legnagyobb meglepetésére azonban Eszti nem sértődött meg, még csak nem is lett vele hideg, hanem elmosolyodott, és bólintott.
-Rendben. Menjünk haza.
Niki leintett egy taxit, és már úton is voltak hazafelé. Egyébként is megbeszélték, hogy Eszti ma nála alszik, hisz Niki szülei nem voltak otthon, ellenben Eszti szülei nem díjazzák, ha a lányuk részegen támolyog haza, feltehetőleg a lány londoni életmódjáról sem sok tudomásuk van. A kis távolságból adódóan hamar megérkeztek. Niki fizetni készült, de Eszti meglepő határozottsággal
mondta, hogy ezt most ő fogja megtenni. Niki nem tudta eldönteni, barátnője mennyire van észnél, de külső szemlélő számára úgy tűnt, Eszti gyakorlatilag józan, kicsit talán túlságosan is jókedvű. Felmentek a lépcsőn. A körfolyosón Eszti megállt egy pillanatra, és felnézett az égre, ami ezen az éjjelen kimondottan tiszta volt, a csillagok ragyogása a fémkorlát százéves gerincén csillant meg.

Bementek a lakásba. Niki kitöltött két pohár vizet, úgy gondolta, mindkettőjüknek jót tesz, ha teljesen kijózanodnak.
- Idd meg ezt, aztán menjünk aludni!
- Rendben.
Eszti külön szobát kapott az éjszakára. Miután megitták a vizet, elköszöntek egymástól. Niki bement a szobájába. Eszébe jutott, hogy a mobilját az asztalon felejtette, ezért visszament a nappaliba. Meglepődve vette észre, hogy Eszti nincs a szobájában, ott állt a nappaliban, bal kezét az asztalra téve, jobb keze a derekán, és nézett ki az ablakon. Most is a csillagok kötötték le a figyelmét.
- Hát te? - Eszti nem válaszolt.
- Mit csinálsz még itt?
A lány még mindig nem mondott semmit, csak megfordult, és Niki elé lépett.
- Nem szeretnél aludni? Nem vagy álmos? Szerintem aludnod kéne...
Eszti most sem mondott semmit. Finom mosolyra húzta arcát, megcsóválta a fejét. Ahogy az éjjeli fény beesett az ablakon, érdekes megvilágításba helyezte a lány arcát, egyik fele sötét volt, a másik részén csillogott a szeme és a szeplői. Kezével finoman felemelte Niki fejét, aki jóval alacsonyabb volt nála, így most egymás szemébe néztek.
Ekkor Eszti megcsókolta Nikit, őt ez annyira meglepte, hogy először nem tudta, mit csináljon. Aztán ellökte magától barátnőjét.
- Mondd, te teljesen megőrültél? Mégis mit csinálsz?!
Eszti fölényesen mosolygott, nagyon magabiztosnak látszott.
- Hogyhogy mit csinálok? Csak azt, amit már régóta szerettem volna... És amióta kint vagyok, tudom, hogy ezt is lehet, így is lehet... Mint azt mondtam, ott másképp mennek a dolgok...
- Mi? Nem értem, miről beszélsz! Ezt értsem úgy, hogy lányokkal is...?
- Áhh, mindegy. Igen. Vagyis nem. Igen, voltam lányokkal is. De velük... velük csak úgy. Nem úgy, mint ahogy veled...
- Miért, tőlem mit akarsz?- kérdezte Niki, a legőszintébb értetlenséggel, de hiába, mert Eszti megint megnémult. Előrelépett, és újra megcsókolta Nikit, aki most határozottabb volt, és ismét megpofozta vendégét. Őt azonban ez láthatóan nem érdekelte, sőt!
- Tetszik, hogy ilyen vad vagy. Ez mindig tetszett benned. A határozottságod miatt mindig felnéztem rád... Remélem, tudod, hogy ezzel csak olajat öntesz a tűzre...
Komoly bátorságról tanúbizonyságot téve ismét megcsókolta barátnőjét. Niki nem tudta, mit tegyen. Egyrészt dühítette Eszti fölényeskedő stílusa, ugyanakkor már az első csóknál valami bizsergető érzés kerítette hatalmába. Még felemelte a kezét, hogy újra üssön, de ahogy Eszti egyre szenvedélyesebben csókolta, akarata elszállt, és keze tehetetlenül hullott le a levegőből. Eközben emlékképek törtek elő benne. - Sose akartam én ezt? - kérdezte magától. Eszébe jutott, ahogy unalmasabb órákon a középiskolában Eszti finom arcvonásain időzött el a tekintete. - Talán...talán azért volt minden... azért csináltam belőle igazi nőt, mert valahol mindig vonzódtam hozzá? Hiszen ez
őrültség, sosem érdekeltek a nők! - Teste azonban másról árulkodott. Már esélye sem volt arra, hogy kitörjön Eszti öleléséből, hagyta, hogy a lány azt tegyen vele, amit csak akar. Márpedig az elég egyértelmű volt, hogy Eszti mit akar. Berángatta Nikit vendéglátója szobájába, lehúzta a cipzárt partnere ruhájáról, amit határozottan rántott le róla.
Ahogy Niki ott állt bugyiban és melltartóban, elveszettnek és tanácstalannak érezte magát. Eszti látta ezt.
- Ne félj, kicsim. Tudom, mit csinálok.
Finoman az ágyra lökte Nikit, és ismét megcsókolta. Ő továbbra is tanácstalan volt, nem igazán tudta, mit kell, mit lehet egy nővel kezdeni az ágyban, és nem is volt még biztos benne, akarja-e ezt az egészet egyáltalán. Eközben Eszti végigcsókolta a testét, és kedveskedő szavakat suttogott barátnője fülébe. Niki kissé  szégyenkezve érezte, ahogy átázik a bugyija a nedvességtől. Eszti csókolgatta, harapdálta a nyakát, majd kikapcsolta Niki melltartóját, hogy csókolni, habzsolni kezdje a melleit. Ilyen finoman még senki nem kényeztette a lány melleit, Niki egész testében remegett. Már nagyon várta, hogy vendége lejjebb is megérintse őt, de ő nem kapkodta el a dolgot.
- De te most akkor...akkor biszex vagy?
- Mit számít ez? Hadd ne kelljen most beszélnem, drágám...
- Drágám...nem vagyok a drágád!
- Jó, akkor picinyem! Maradj már csendben, vagy abbahagyom!
Ez elég erős érv volt, Niki elhallgatott. Eszti pedig ismét elkezdte bebarangolni a lány testét, hogy aztán szépen lehúzza Niki bugyiját, széttárja lábait, és nyalni kezdje őt. Még sosem volt ilyen jó érzés Nikinek. És bár abszurdnak érezte, hogy egy lány van a lábai között, már teljesen átadta magát, az élvezetnek. Eszti finoman nyalta a lány punciját. Nem csinálta teljes lendületből, nem akarta egészben kinyalni partnerét, csak finoman játszott nyelvével Niki csiklóján.
- Dugj meg, kérlek! - nyögött fel Niki, majd rájött, mekkora butaságot mondott. Eszti azonban nem szólt semmit, csak felcsúsztatta mutatóujját barátnője puncijába ujjbegyét felfelé fordítva, majd ütemesen mozgatni kezdte. Keze kimondottan gyakorlottnak tűnt, Nikit elég hamar más dimenziókba repítette. Amikor pedig úgy érezte, hogy a lány sikolyai már nem lesznek egyre
hangosabbak, mutatóujja mellé már középső ujját is becsúsztatta.
- Úristen, mit csinálsz? - kiáltott fel Niki, de rögtön utána már maga mozgatta csípőjét, hogy minél jobban rácsússzon Eszti ujjaira.
-Csak megduglak, ahogy kérted. - Mosolygott Eszti.
Niki elélvezett. Úgy, ahogy még sosem. Zihálva, nyögve, sikítva jött el számára a gyönyör, még a könnyei is eleredtek kissé. Hálásan nézett Esztire, akinek szintén a  boldogságtól csillogott a szeme. Aztán Niki gondolt egyet, és magához ragadta a kezdeményezést.
- Most én csinálom neked!
Eszti örömmel fogadta a lelkesedést, Niki azonban rögtön el is bizonytalanodott.
- De én...én igazából nem tudom, hogy kell ezt...
- Csak nyugalom, kicsim, majd segítek. Én is izgultam, amikor először ilyet csináltam. De most is izgulok, mert ilyen szép lánnyal még sosem voltam...
- Te is gyönyörű vagy...ugye megengeded, hogy levegyem rólad a ruhád?
- Persze, hogy meg...
Most Niki húzta le az Eszti ruhája oldalán lévő cipzárt, de ő csak félénken vette le barátnőjéről a ruhadarabot. Esztinek hófehér bőre volt. Alkata némileg eltért Nikiétől, magasságához nőies teltség párosult, míg partnere feszes, sportos testű volt. Eszti hosszú, nőies combjaival és kerek fenekével, amit szinte semmi nem fedett, mert bugyinak egy ízléses, klasszikus tangát hordott, elképesztően vonzó volt Niki számára, aki még mindig nem tudta,
pontosan mit is kezdjen a szituációval, ezért inkább csak megcsókolta barátnőjét, azt úgyse kell máshogy csinálni, mint a fiúkkal. Maga az érzés mégis más volt, Eszti ajka  eperízű volt, ami igencsak tetszetős volt Niki számára. Felbátorodott, és kikapcsolta Eszti melltartóját.
- Látod, ügyes vagy te! - biztatta Eszti partnerét, aki lelkesen vette ajkai közé a lány szép, formás mellének bimbóját, amit az hálás sóhajjal nyugtázott.
- Mit ügyes...nagyon ügyes...oh...
Niki egyre szenvedélyesebben kezelte barátnője melleit, rájött, hogy ez egy olyan testrész, amivel igen kellemesen el lehet szórakozni, jól illeszkedik a tenyerébe.
Majd ismét egy ismerősebb terepre lépett: elkezdte nyalogatni, puszilgatni Eszti hasát, azonban melleit se eresztette el, jó érzés volt beléjük kapaszkodni.
Eszti láthatóan már továbblépett volna.
- A bugyimat magamnak kell lehúznom, édes?
- Ne, hagyd! Majd én.
Niki félénken fogta meg a tanga pántjait, és elkezdte lefelé húzni, Eszti készségesen emelte meg a derekát, hogy sikeres legyen a művelet. Nikinek tetszett, amit látott. Eszti borotválta a punciját, de nem csupaszra, középen egy csíkot hagyott, amit Niki kimondottan szexinek talált. Ahogy pedig széthúzta partnere lábait, meglepődve, de mégis boldogan látta, hogy partnerének már a combjain folytak az izgalom nedvei.
- Akkor most azt szeretnéd, hogy én.. szóval hogy nyaljalak ki?
- Igen. Pontosan ezt szeretném. Ne gondolkozz sokat, azt kell csinálnod, amit te is szeretsz, ha neked csinálnak.
Niki kissé gépiesen hajolt Eszti puncijához, aminek különleges illata vágyat ébresztett benne. Nem tétovázott tovább, alulról fölfelé végignyalta a nedves gyönyörkaput. Eszti erre olyan hangot hallatott, amiről nem lehetett eldönteni, hogy kacaj-e, vagy sikoly, Niki kérdőn nézett fel rá, erre viszont a lány visszanyomta barátnője fejét a combjai közé, aki megértette az utalást, és folytatta, amit elkezdett.
- Igen... pontosan így... most egy picit körbe-körbe.. igen, az lesz az ott fenn, az a csiklóm, arra koncentrálj... ahhhh....
Niki már szinte rutinosan nyalta Esztit, közben pedig combjait simogatta. Azokat a szép, hosszú combokat, amiket már régen is annyit nézett...
Gondolt egyet, és finoman becsúsztatta egyik ujját a vonagló lány puncijába.
- Ahhh...na mi az, te is megdugsz engem? Gyorsabban....
Niki gyorsabban is mozgatta az ujját, majd egy másikat is becsúsztatott mellé, mire Eszti a hajába markolt, és kiabálva kérte, hogy ennél is erőteljesebben csinálja.
Aztán meggondolta magát, és felült.
- Mi a baj? Valamit elrontottam?-kérdezte aggódva Niki.
- Nem. Mindent nagyon jól csinálsz. Csak meg akarom mutatni, hogy ez a dolog kölcsönösen is működik. Gyere ide!
Niki nem értette, mit akar a lány. Mindketten az ágyon feküdtek.
Ülj velem szemben, tedd szét a lábad! - hangzott az utasítás. Niki a korábbi pozitív tapasztalatok alapján szó nélkül engedelmeskedett. Leült Esztivel szemben, aki megfogta Niki egyik lábát, azt felemelte, hogy be tudjon csúszni alá a derekával. Niki most már értette, mi következik. Eszti finoman tolta előre a csípőjét, végül a két lány puncija összeért.
- Ez az olló-póz...
- Tudom. Láttam már ilyet az...az interneten. (-Ezzel Niki elismerte, hogy szokott leszbikus tartalmú videókat nézni, bár mindig megnyugtatta magát a statisztikákkal, miszerint a legtöbb hetero nő is ezt teszi).
Eszti finoman dörzsölgetni kezdte puncijával partnere ágyékát, ami kimondottan kellemes élmény volt. Egyre fokozták a tempót, ami hamar oda vezetett, Niki ismét a csúcs közelébe került, Eszti pedig alapból ott járt, így látszott, hogy hamarosan mindketten elmennek. A póz lehetővé tette, hogy csókolózzanak. Eszti még gyorsan magához rántotta Nikit, jó erősen megcsókolta, az ajkát is megharapta, majd mindketten átadták magukat a hullámokban érkező gyönyörnek.
Összeölelkeztek, majd nevetni kezdtek.
- Azt hiszem, most megint innék egy pohár vizet. - mondta Eszti.
- Máris hozom...angyalom.
Megitták a vizet, aztán összebújtak, és mély álomba szenderültek.

Reggel Niki félt kinyitni a szemét. Nem akart egyedül ébredni, rettegett tőle, hogy az előző éjszaka csupán egy álom volt. Félénken nyújtotta ki a kezét az ágy másik része felé. Érezte, hogy egy forró test fekszik mellette.
Elmosolyodott, és átölelte Esztit. Még lustálkodtak így egy kicsit, majd megéheztek, ezért felkeltek, Niki elment reggelit csinálni. Amikor visszajött a szobába, Eszti már  felöltözött.
- Olyan jó, hogy itt vagy...
- Te is tudod, hogy már nem sokáig. Ma este már megyek vissza Londonba.
- Igen, tudom.
- És?
- Mi és?
- Még mindig úgy gondolod, hogy jó, ha itt vagyok veled?
- Ezt nem értem...hisz te kezdted az egészet...
- Igen. De én azt is tudtam, hogy ez ennél több sosem lesz.
- Miért nem? Miért tetted akkor ezt velem?
- Hogyhogy miért? Hogy lehetne ez ennél több? Én már egy másik országban élek!
- Te is tudod, hogy én is mindig ki akartam menni.
- Igen, hogy kiéld magad, hogy mindenféle dolgot csinálj...Nem azért, hogy velem legyél. Ha kijönnél, járnál velem? 
- ...
- Na ugye. Azt hiszem, jobb is, ha most megyek.
És a lány mindenfajta tétovázás nélkül kisétált az ajtón, magára hagyva Nikit.

Ő pedig most már úgy gondolta, néha jobb az, ha vannak dolgok, amik csak álmunkban történnek meg velünk.

VÉGE
Hozzászólások
zsolt1121 ·
Niki ne adja fel szerintem, menjen ki Angliába egy jó sorozat lehetne.

NancyCallahan ·
Néhány helyen elég körülményes a stílusod - például valami ilyesmi volt: kimentek, hogy igyanak vizet, mert jót fog tenni. MIUTÁN MEGITTÁK A VIZET.... >> erre értettem, hogy körülményes. És szóismétlés is, erre majd figyelj.
Másrészt: ki mondana egy ilyet az aktus kellő közepén, hogy "ez az olló-póz." ?! Szerintem ez kizökkent, mert pont nem tájékoztató jellegű oktatóvideó az erotikus történet...
Egyébként Niki gátlásait és reakcióit jól írtad le, valamint egész olvasható és élvezhető volt a történet. A végén ütött a fordulat; komolyan meglepődtem [ti. ezt nálam elég nehéz elérni].
Összességében tetszett. Ment a zöld. :wink:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: