Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Álom (Egy mozgássérült pasi, erotikus álmodozásai) VI. -I.rész

Kedd. Nyílik az ajtó. Belépett Timi, az a szép hosszú fekete hajú lány, aki tegnap topban és testre simuló nadrágban volt. Most póló és kardigán volt rajta felül. Alul farmernadrágot és edzőcipőt viselt.
- Jó reggelt szépfiú! – mosolyodott el Timi azon, amit hirtelen kimondott.
- Jó reggelt szép kislány! Közben odalépett az ágyamhoz, és felemelte a takarót rólam. Gyorsan megszólaltam, mondván, ma sincs másképp, mint tegnap.
- Ki járt nálad éjszaka, hogy megint ez az eredmény? – kérdezte.
- Senki. – feleltem.
- Akkor mi történt? Este telefonon beszéltem a barátnőmmel miután elmentél, és hatással volt az éjszakai álmomra is.
- Mit csináltatok? Szex telefonoztatok?
- Igen. Jobb híján, kénytelenek vagyunk így kielégíteni egymást.
- Na, akkor most maradsz még egy kicsit az ágyban, amíg még valakit kiszedek az ágyából, akit nem kell fürdetni minden reggel. Nemsokára visszajövök. Felhozatom a reggelidet, és megfürdünk. - Rendben – válaszoltam. Akkor van még pár percem álmodozni mindenféléről. Például a tegnapestéről, Lináról, és arról, vajon most miben fog megjelenni Timi, hogy megfürdessen. Mert hát ugye farmerban és sportcipőben nem célszerű a fürdetést végezni. Nem telt el sok idő, talán negyed óra, míg újra megjelent Timi. Nem csalódtam. Jól gondoltam, hogy megint a tegnap esti szerelést veszi fel a fürdetéshez. Térd fölött végződő köpeny, és strand papucs volt rajta. Kezében a reggelim egy tálcán. Letette a tálcát az ablak alatt álló asztalra és közelebb tolta a guruló alkalmatosságot, amin a fürdőbe szoktak betolni. Levette pizsamámat, majd a sátorformára keményedett alsógatyámat. A hűvös levegőtől, ami akkor csapott meg mikor bejött, a farkam megint kezdett meredezni.
- Ülj át a székbe! - parancsolta. Átültem. Miközben Ő a széket tartotta a lábával, kigombolta köpenyét, és az ágyamra dobta. Nem volt alatta semmi. Ettől már most kőkeményre merevedett a farkam.
- Nem gondoltad ugye, hogy köpenyben foglak fürdetni. Tegnap már úgyis láthattál köpeny nélkül. Azzal elindultunk a fürdőszoba irányába. Közben odalépett a szobaajtóhoz és ráfordította a kulcsot a zárban. -Azt mondtad, szereted a barátnődet.
- Igen. Szeretem, de attól, még ha meglátok egy szép női testet, mindig ez történik. Nagyon hiányzik egy jó szeretkezés. A telefon szex csak hiánypótló cselekvés.
- Én is rég szeretkeztem. A napi 12 órás munka után, és az esti teendők után, nem mindig van energiám, hogy felhívjam a barátomat, hogy töltsük együtt az éjszakát. Neki is hiányzik, de nekem is. Főleg amikor nap, mint nap látok merev farkakat, amiket nekem kell mosni, de másra nem használhatom. Közben a fürdőszobába érve, Timi beállította a tusolót. Játékosan lefröcskölt vele. Közben kacéran vigyorgott. Elkaptam a kezét, amiben a zuhanyfejet tartotta. Hirtelen felé fordítottam a kezében a zuhanyt, és lefröcsköltem.
- Na, most már te is vizes vagy -nevettem el magam. Egy párszor így fröcsköltük egymást, amíg kellő képen vizesek nem lettünk. Majd Timi elzárta a vizet, és letette a zuhanyt a földre.
- Na, most már fürdés! Kezembe adta a tusfürdővel átitatott szivacsot, hogy próbáljam magam egyedül lemosni. Igen sután sikerült a művelet, mert ha magasba emeltem a kezem, elvesztettem az egyensúlyom.
- Na, jó! Hagyjuk! Majd inkább én, mert még kifejelsz a székből. Azzal elvette a szivacsot, és folytatta, amit egyedül elkezdtem. Közelebb lépett, és azt mondta - dőlj előre! Hadd mossam meg a hátad is! Előre dőltem, de a szék karfába már nem tudtam kapaszkodni, mert kitekeredett volna a kezem. Megint csak elvesztettem az egyensúlyomat, még szerencse hogy Timi olyan közel volt, így elkaptam a derekát. Ettől Ő is megingott, és közelebb lépett. Így már száj magasságba és közelségbe került a puncija. Nekem se kellett több. kinyújtottam a nyelvem, és rányaltam. Persze hogy megérezte.
- Hé! Mit csinálsz, Te ott elöl? – kérdezte még mindig a hátamat dörzsölgetve a szivaccsal.
- Én? Én csak nem tudtam ellenállni a kísértésnek.
- Tetszett az íz, amit éreztél?
- Igen. – válaszoltam.
- Kérsz még? Persze. Szabad?
- Most már szabad. És felegyenesedett, hogy egy kisterpeszben közelebb lépjen. Felkínálta magát, hogy nyaljam nedvesre a punciját ott helyben, a fürdőszobában. Neki se kellett sok izgatás – mint nekem első nap, hogy elélvezzen. Közben attól, amit csináltam és láttam, és az Ő finom kezének érintésétől, ahogy végig simogatta gerincemet, én is elélveztem. Lehajolt és megcsókolt. - Köszönöm. – mondta. Ez jól esett. De most már igyekezzünk, mert a többiek nem tudják elképzelni, mit csinálunk ennyi ideig. Azzal lemosta a habfürdőt a testemről, és tusfürdős kézzel megmosta a farkamat a spermától, majd ezt is lezuhanyozta. Most nekem is le kell zuhanyoznom, mert kimelegedtem és különben is rajtam is biztos meglátszik, hogy nem csak fürdettelek.
- Hát igen. Eléggé csillog a szemed, és fel vagy hevülve. Így hát Ő is lezuhanyozott ott előttem. Csodás látvány volt, ahogy mosta magát az arcától, a lába ujjáig. Punciját csak óvatosan mosta, mert még nem múlt el teljesen az előző események hatása. Megjegyzem, nálam sem. Nem akart újra felizgulni. Bementünk a szobába és előbb Ő vette fel a köpenyét, majd engem öltöztetett fel az ágyon. Átültem az elektromosomba.
- Reggelizz meg! Jó étvágyat! – mondta.
- Köszönöm. Majd visszajövök a tálcáért. Azzal sarkon fordult, és kiment a szobából. Reggeli közben ránéztem a telefonomra, mert olyan érzésem volt, hogy amíg a fürdőben voltunk Timivel, addig valaki keresett. Nem csalt a megérzésem, Anyu keresett. Miután lenyeltem az utolsó falat reggelimet, visszahívtam. Kölcsönösen megkérdeztük egymást, hogy van ? Aztán, rátértünk az időjárásra.
- Elég vacak idő van - mondta anyu. De azért, ebéd után bemegyek hozzád, meglátogatlak.
- Szuper! Akkor légy szíves hozd be a laptopomat meg vegyél egy modemet ide fele jövet.
- Miért? – kérdezte. Mert megbeszéltem a vezetővel, hogy bekötik a szobámba az internetet. Pár nap haladékot kért, de szerintem holnap már elkezdik a szerelést. És ha már úgyis ott a szerelő, akkor, megkérem, hogy állítsa be a gépet meg a modemet.
- Akkor behozom azt, ami otthon van. Legfeljebb én nem használom majd az otthoni táblagépet, csak az asztali számítógépet.
- Dehogy is! Használd csak! Vegyél ki az én számlámról pénzt, és abból vedd meg az újat! Annyit vegyél ki légy szíves, hogy nekem is legyen itt egy kis költőpénzem.
- Rendben. Akkor ebéd után megyek, viszem a kütyüt, meg a pénzt. Más valamit vigyek?
- Köszönöm nem kérek semmi mást. Puszi. Nem sokára találkozunk.
- Szia. Letettük a telefont. Tíz óra körül járt az idő. Mit csináljak ebédig? Tudtam, hogy a többiek elmentek kirándulni az otthon szervezésében. Nyílt az ajtó. Timi jött a reggelis edényekért. Visszaöltözött abba, amiben reggel először láttam.
- Fázol? – kérdeztem. Hát nincs melegem. Felmelegítselek?
- Jó lenne, de mindketten foglaltak vagyunk.
- Na és? Nem muszáj megtudniuk, hogy mi történik az otthonban. Különben sincs az emeleten senki úgy hallom.
- Hát nem sokan. Mindenki kirándulni ment. A kolléganők meg elmentek kísérőnek. Csak én maradtam itthon miattad.
- Na, akkor ezt valahogy meg kell hálálnom neked. Mondjuk az előbb említett felmelegítéssel. - Hogy képzeled a felmelegítést?
-  Zárd be az ajtót, és megtudod. Timi oda ment, és bezárta az ajtót, és benne hagyta a kulcsot elfordítva, hogy a takarítónő se tudja kinyitni a saját kulcsával.
- És most? Van kb. két óránk ebédig.
- Akkor használjuk ki! Mit szeretnél?
- Szeretném, ha mindketten izzadnánk. Mondjuk, kezdjük azzal, hogy mindketten az ágyra telepszünk. Átültem az ágyra, Timi pedig távolabb tolta az elektromost, hogy ne legyen útba. Utána lehajolt, és megcsókolt. Aztán megfogta a két vállamat és hanyatt lökött.
- Most véged! Lerúgta lazán bekötött edzőcipőjét, és sztriptíz táncos mozdulatokkal elkezdett vetkőzni. Először a kardigánjától szabadult meg, majd szépen lassan kigombolta farmernadrágja gombját, és ugyanilyen lassan lehúzta cipzárját. Letolta csípője alá a nadrágot, és elengedte, az pedig lehullott a földre, majd kilépett belőle és arrébb rúgta. Ezután a póló következett. Azt is olyan erotikusan húzta le magáról, hogy örökkévalóságnak tűnt mire előbújtak peckesen álló mellei. Pólóját rádobta az előbb arrébb rúgott farmerjára és ott állt előttem egy szál bugyiban. A farkam megint kezdett életre kelni.
- Most te jössz! Levette cipőmet, majd megfogta mindkét kezemet, és felültetett az előbbi hanyatt lökött helyzetemből.  Megcsókolt, én visszacsókoltam. Ezután az ingpulóvert vette le rólam. Ezt nem olyan lassú erotikus mozdulatokkal húzta át a fejemen, mint ahogy magáról vette le a pólót, hanem szabályosan lerántotta. A trikó következett amit úgy vette le rólam, hogy alá dugta a két kezét tenyérrel a testem felé, hogy közben végig tudjon simogatni a hasamtól a mellkasomig alig érintve testemet. Már alig fértem a gatyámba, de erre újra megcsókolt, majd tovább haladt lefelé a nyakamat, vállamat, mellkasomat, hasamat csókolgatva. Mire ide ért, már megfogta a két lábamat térd alatt, és megemelte. Ettől megint elvesztettem az egyensúlyom és eldőltem, mint egy zsák. Megfogta a két nadrágszárat, és egy rántással lehúzta rólam a szabadidő nadrágom. Minden levetett ruhadarabot egy kupacba a földre dobott. Majd újra megfogta két lábamat, felemelte, és befordított az ágyra hanyatt fekvésbe.
- Csússz arrébb! – parancsolta. Hadd férjek én is ide melléd. Ekkor még mindkettőnkön rajta volt az utolsó ruhadarab. Beljebb csúsztam az ágyon, és kifelé fordulva felkönyököltem, hogy Timi mellém tudjon feküdni hanyatt fekvésben. Miután lefeküdt, én rögtön birtokba vettem a testét, csókoltam, simogattam ahol csak értem. Szabad kezemmel gyúrtam mindkét mellét felváltva. Két ujjam közé csippentettem bimbóját. Másik mellét számba vettem és szoptam, szívtam, mint egy csecsemő, amitől már Ő is kezdett izgalomba jönni. Kezemmel megindultam lefelé a hasát simogatva, kisvártatva rátaláltam bugyija szélére és egyik ujjammal alá nyúltam és megemeltem. Érintésen lassan araszolva eljutott a csiklójáig. Körkörös mozdulatokkal elkezdtem izgatni, de egy idő után kivettem kezemet a bugyiból, mert szárazon égette az izgatás csiklóját. Benyálaztattam Timivel az ujjaimat, hogy kellemes érzés legyen, ahogy izgatom. Miután kihúztam szájából az ujjaim, Ő megemelve csípőjét, levette bugyiját. Visszatértem csiklója izgatásához, közben csókolóztunk. Miután rendesen benedvesedett, kérte, hogy dugjam meg az ujjammal. Ez annyira tetszett neki, hogy nem sokára elélvezett.
- Most én jövök! Felült, és azzal a mozdulattal már a lábam fölé pördülve terpeszbe szembe guggolt velem. Csípőm alá nyúlva megfogta gatyám szélét, közben megemelve csípőmet lerántotta a bokámig alsónadrágomat. Ezután megfogta a már így is elég merev farkamat és elkezdte rajta húzogatni a bőrt. Húzott rajta néhányat, és mikor már elég keménynek érezte, ráereszkedett. Most éreztem először farkammal forró punciját, csodálatos érzés volt. Próbáltam késleltetni az orgazmust, hogy minél tovább magamon érezhessem ezt a forró lüktető kéjbarlangot. Sikerült! Ő is rendesen bele melegedett, de én is mire mindketten elélveztünk. Egymáson fekve pihentünk körülbelül negyed órát, majd Timi felkelt, és elment zuhanyozni. Mikor visszajött felöltözött, és közölte, hogy ebédig már nincs annyi idő hogy engem is lefürdessen, úgyhogy most maradjak így ahogy vagyok, majd felhozza az ebédemet is ugyanúgy mint a reggelit. Azzal megfogta a reggelről ott maradt tálcát, és elindult az ajtó felé.
- Rád zárom az ajtót, nehogy valaki meglepjen így Ádámkosztümben. Kiment, és tényleg rám zárta az ajtót. Kb. fél óra múlva tért vissza kezében az ebédemmel. - Kivételesen most az etetés is benne van a szolgáltatásba. – mondta huncut mosollyal az arcán. Letette a tálcát az asztalra, és kezébe véve a leveses tányért meg a kanalat, leült az ágyamra velem szembe, hogy meg tudjon etetni. Miután megetetett velem mindent, közölte, hogy most nem visz ki fürdeni, majd csak este.
- Oké, akkor csak annyit tegyél meg légy szíves, hogy a szivaccsal törölj végig itt az ágyon és öltöztess fel, mert délután jön anyám.
- Rendben. Hozta is a kicsavart vizes szivacsot, és végig törölt vele mindenhol, majd ugyanígy tett a törölközővel is. Ezután felöltöztetett, de közben azért többször megcsókolta mellkasomat és szájon is csókolt. - Jó volt veled. Jó vagy ahhoz képest, hogy milyen bajod van. Örülhet a barátnőd, hogy ilyen tettre kész pasija van. Tényleg! Ő mikor jön meglátogatni?
- Talán Szombaton, de lehet, hogy csak Vasárnap.
- Mondd meg neki, hogy jöjjön Szombaton, és akkor itt maradhat éjszakára is. Én leszek az éjszakás hétvégén.
- Szuper! Köszönöm. A kolléganőd úgyis megígérte, hogy segít bejuttatni Őt a szobámba valamikor, a hétvégi műszakja alatt.
- Kiről van szó?
- Beáról.
- Jó! Ő lesz a nappalos Szombaton. Én váltom Őt. Összehozzuk.
- Na, menjünk, mert lassan jön anyám. Alig hogy leértem a bejárathoz, már meg is érkezett. Most a büfébe ültünk be beszélgetni.
- Elhoztad, amit kértem?
- Persze. Mindent. Itt van egy szatyorban. A pénzt meg mindjárt kiveszem a pénztárcámból. Beszélgettünk egy ideje, mikor feleszméltünk, hogy már megint estefelé, jár az idő. Közben a kirándulók is megérkeztek, ezért elköszöntünk, Anyám haza, én meg vacsorázni mentem. Vacsoránál megkérdeztem a többieket, hogy merre jártak, mit láttak?
- Sok mindent. – válaszolták. Miskolc, Lillafüred volt az úti cél.
- Szuper! Én ott nyaraltam. Palotaszálló?
- Igen. Szép. Te mit csináltál itthon?
- Nem sokat – feleltem. A gépteremben voltam délelőtt - füllentettem. Délután meg itt volt anyám. Vacsora után, a szokásos program következett, de már jóval bensőségesebben, mint az előző napokban. Megkerestem délelőtti szexpartneremet, és jeleztem, hogy kész vagyok az esti procedúrát végrehajtani. Most már kicsit többen voltunk, mint ketten, ezért nem lehetett olyan mézes-mázosan beszélni. De mindketten tudtuk, sejtettük, hogy nem lesz ez olyan sima fektetés.
- Ma Te leszel az utolsó, akit lefektetek – mondta alig észrevehetően, rám kacsintva. Ekkor már tudtam, hogy megint készül valamire.
- Rendben. Akkor a szobában várok. Amíg vártam, kipakoltam a szatyrot, amiben anyám behozta a laptopot meg a modemet. Megérkezett Timi  a szex terapeuta akin ismét csak egy félhosszú köpeny, és strandpapucs volt.
- Na, készen állsz?
- Igen. Állok. Készen. Ismét bezárta az ajtót kulccsal, mint délelőtt. Tudtam, hogy most végem lesz. Az ágyon vetkőztetett, mint mindig. De ez valahogy most más volt. Minden mozdulatában benne volt, hogy örömet akar nekem szerezni. Úgy ért hozzám, hogy szinte perzselt. Közben csókolt minden mozzanat után. Látszott, hogy most nem siet sehova. Mire teljesen levetkőztetett, már kezdett sötétedni. A félhomályban levette köpenyét, és elindult velem a fürdőszoba felé. Közben felkapcsolta az éjjeli fényt, ami a bejárat fölött volt.
- Lehet, hogy mire kijövünk, korom sötét lesz. És ugye nem szeretnéd, ha elhasalnék miközben tollak az ágyadhoz?
- Isten ments! Beértünk a fürdőbe. Módszeresen, úgy ahogy már megszokhattam, elkezdett fürdetni. A farkam se hagyta ki, azokkal a finom kezeivel mosta tisztára, majd lezuhanyozta róla a habot. Közelebb hajolt hozzá, hogy beszippantsa a friss tusfürdő illatot.
- Jó illata van. Kedvem lenne megint kezdeni vele valamit.
- Kérlek most ne!
- De miért? Ráérek.
- Mert a barátnőm nem sokára hív. Megint szex telefon?
- Igen. És azt kérte tartalékoljak patront, hogy le tudjon szopni.
- Telefonon keresztül akar leszopni?
- Igen. Legalábbis olyan érzést akar kelteni bennem.
- Oké. Tudod mit? Itt maradok, és amit hallok, azt megteszem .
- Hű! Ilyenben sem volt még részem.
- Meglátod jó lesz.
- És miért teszed ezt meg?
- Mert kedvellek, és egy ilyen pasinak, mint te is, bármit megteszek. Azzal visszamentünk a szobába, és én meztelenül lefeküdtem. Timi pedig az ágy szélén ülve várta, hogy megszólaljon a telefon. Kis idő múlva csörgött is. Kihangosítva felvettem, és a fejem mellé tettem a párnára.
- Helló drágám! Mit csináltál ma nélkülem?
- Semmi különöset. A gépteremben játszottam. Ettől a mondattól Timi majdnem hangos nevetésben tört ki. Alig bírta visszatartani, nehogy lebukjunk.
- Mi van rajtad? – kérdeztem.
- Semmi. Jött a válasz.
- És rajtad? Rajtam sincs semmi. Így vártalak. Meg ne fázz! – szólt.
- Ha most rögtön megcsókolsz, biztos elkezd forrni a vérem.
- Oké, akkor most föléd hajolok, a szádra tapasztom a számat, nyelvemmel megpróbálok behatolni az ajkaid közé. Te engedsz a gyengéd erőszaknak, és szétnyitod ajkaid. Nyelvemmel körbe járom fogsorodat, majd szájpadlásodat simogatom. Közben Te nyelvem alsó részét masszírozod nyelveddel. Majd váltunk, és most Te jársz az én számban. Eközben a valóságban, Timivel tettük azt, amit Lina, a vonal másik végén suttogott a telefonba. Most haladok lefelé. Megcsókolom az állad, nyakad minden részét, majd rátérek a mellkasodra. Megcsókolom mindkét mellbimbód, és mikor már kezd keményedni, egy kicsit ráharapok.
- ÁÁ! Ez fáj! – szólaltam meg.
- Ennyire sikerült beleélned magad? – kérdezte Lina.
- Igen. – sóhajtottam. Pedig a valóság az, hogy Timi harapta a mellbimbómat, ami valóban fájt egy kicsit, de kellemes fájdalom volt.
- Folytathatom? – kérdezte kedvesem a vonal másik végén.
- Folytasd! – utasítottam. És ez mindkettőnek szólt, persze Lina ezt nem tudta. Azzal Timi folytatta a mellem izgatását, amíg meg nem hallotta kedvesem újabb képzelt mozdulatát. Most megindulok lefelé a hasad felé, sűrűn csókolgatva minden egyes centiméterét. Bele csókolok a köldöködbe, és haladok a végcél felé. Nyelvemmel simogatva elérek a farkad tövéhez. Körkörös nyalással folytatom az utat egészen a makkod tetejéig. Adok egy puszit a farkad hegyére, majd nyelvem hegyét bedugom a húgycsőnyílásodba. Elkezdelek szopni, először csak a makkodat veszem a számba. Nyelvemmel körbe nyalom, majd egyre mélyebbre engedem hímtagod. Egyszer - egyszer a torkomig lenyelem farkadat, majd hevesen szopom tovább.
- Vigyázz! Nemsokára jövök. – nyögtem ki alig hallhatóan.
- Nem baj! - jött a válasz. Lenyelem. Ekkor kérdőn ránéztem Timire, aki farkammal a szájában beleegyezően pislantott egyet, és egy utolsót szívva farkamon, elkezdte nyelni az ondómat. Minden cseppjét lenyelte. - Most nyelvemmel végig takarítom farkadat teljes hosszában – jött az újabb ötlet a telefonból. Timi közben végrehajtotta.
- Szeretnéd, hogy kinyaljalak? – kérdeztem miközben Timire néztem. Timi hevesen bólogatott, a telefonból viszont az a válasz jött, hogy most nem, majd legközelebb.
- Oké. Akkor csókolj meg és búcsúzzunk el mára.
- Jól van! Akkor most megcsókollak. – hallottam a telefonból. Ekkor Timi megcsókolt. Vissza akartam csókolni, de a telefonból már szólt is a jó éjszakát drágám – mondat.
- Jó éjt szerelmem! – válaszoltam. És megszakadt a vonal.
- Komolyan szeretnéd, hogy kinyaljalak? – fordultam Timihez.
- Hát persze! Mit gondoltál? Én itt hallgatom a ti erotikus telefonotokat, végig csinálom veled, amit a barátnőd elképzel, és én maradjak felizgulva? Azt már nem! Most szépen kinyalod a nedves puncimat, és vagy megdugsz, vagy legalább megujjazol!
- Oké, oké! Igazad van. Ennyi legalább jár azért, amit tettél. Azzal felvettük a 69-es pózt. Én alul, Timi pedig rajtam feküdt, puncijával a szám fölött. Elkezdtem nyalni. Már igen nedves volt, gondolom az előbbi események miatt. Ő újra farkammal kezdett el foglalkozni. Először csak kézzel verte, aztán mikor látta, hogy nem mozdul, bekapta és szopni kezdte. Ettől egy kicsit feléledt a hímtag, de korántsem volt közösülésre alkalmas. Szopta még egy kicsit, majd feladta.
- Mi van? - kérdezte.
- Semmi. Kifogyott a patron.
- Akkor legalább ujjazz meg! Engedelmeskedtem az utasításnak. Ujjaztam és nyaltam Timi punciját, amíg el nem élvezett. Mindketten rendesen kimerültünk. Álomba szenderültünk. Egyszer csak Timi felriadt. Úristen mindjárt reggel van, és én még, mindig itt vagyok. Pedig ma nem dolgozok. Magára kapta köpenyét, nyomott egy csókot a számra, és kiviharzott a szobából.
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
mozgi ·
Küdöm a következő részt.

muhahaha ·
Nem akarod kiadatni? Nagyon jó!
mozgi ·
Gondolkodtam rajta, de nem tudom, hogy kezdjek hozzá.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: