Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Álmodj szépeket!

Álmodd, hogy alszol...
Álmodd, hogy az éj nem hideg, s a takaró lágyan átölel, miközben a párna némán idomul fejed körvonalaihoz. Amikor még a máskor rémisztő sötétség sem idegen; közelebb jött s csak Téged simogat. Amikor halk szuszogásodat a falak beszívják, hogy legyen mire emlékezniük egész nap.
Álmodd, hogy dús sugarú rét az ágyad, s a virágok szirmai este sem bújnak össze. Amikor mind Téged simogat. Amikor a Hold mindig Rád mosolyog, s tejfehér fényt varázsol. Csak Neked.
Álmodd, hogy még a hajnal sem a leghidegebb, legsötétebb órák után érkezik. Álmodd, hogy a hajnal is csak Téged szeret, csak Téged simogat. Amikor lecsúszik hátadról a takaró, s meleg fényfolttal takarja bőröd. Amikor a fény is simogat. Csak Téged simogat.
Álmodd, hogy az egyetlen lény, akit közel, igazán közel engednél magadhoz, éjjelente vigyáz Rád, féltőn ölel és cirógat. Csak Téged. Amikor szíve hevesen dobog a takaró alól kibukkanó meztelen vállaid látványától. Amikor megállítaná az időt, csak hogy örökre nézhessen. Csak Téged. Mert minden Rólad szól. Amikor, ha hajnalban bágyadtan ébredezel, sűrű csókokkal borítja bőröd, s minden csókot lágy ujjbegye szerető érintése kísér. Amikor reggelente óvón átfon testével, még őrizve az éj nyugalmát. Álmodd, hogy csak Téged óv úgy, mint még senkit sosem. Álmodd, hogy úgy szeret, mint még senkit sosem. Mint ahogy azt te szeretnéd. Álmodd, hogy EZ a valóság.
Most ébredj fel. Nyisd ki nedvesen csillogó szemeidet, nézd a takaró alá beömlő hideg sötétséget. Nézd a jelenséget feküdni melletted; az egyetlen lényt, akiről ébren is álmodsz. Csak Róla. Nézd az elcsúszó szürke pillanatokat, amikor semmi sem szól Rólad. Amikor a csókok, érintések banálissá satnyultak, az igaz romantika, a végtelen s őszinte gyengédség csupán álmaidban él. Nézd, ahogy fáradtan vonszolod magad nap mint nap; ahogy az ébredés fáj a legjobban. Fájdalmasan kizuhanni egy világból s újraszületni egy másikban - a valóságban.
Most újra aludj el. Álmodd újra az Én álmomat...
Mert Ez az én álmom...
Hasonló történetek
4217
Elkezdtünk beszélgetni, kiderült hogy a neve Laci, és hogy 21 éves. Nagyon megtetszett nekem, és úgy éreztem, hogy én is neki. Ahogy beszélgettünk, egyszer csak a keze a lábamon volt, és simogatott, nagyon jól esett, már akkor éreztem, hogy köztünk nem lehet csak egy kaland, ennél több kell nekünk...
3861
"Az ember akkor jön rá milyen fontos egy állat, vagy egy ember, ha elveszíti." Már nem tudom ki is mondta ezt, de igaza volt. És ha valakit nem szerettünk, vagy úgy éreztük nem olyan fontos, rájöhetünk hogy ez még se így van...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: